Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
- sourmenetes
- Moderator
Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
Δύσκολο ματς μετά από Ευρώπη.
Η ομαδα πρέπει να ειναι πολυ συγκεντρωμενη και πειθαρχημενη από το 1ο λεπτό ως το τέλος.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομαδα πρέπει να ειναι πολυ συγκεντρωμενη και πειθαρχημενη από το 1ο λεπτό ως το τέλος.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους. Εύχομαι να έχουν ηρεμήσει όλοι εντός ομάδας μετά τα προχθεσινά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την ψυχολογία της νίκης στη Σκωτία για να πάρουν αποτέλεσμα μεθαύριο. Στα 2 επόμενα παιχνίδια εντός τειχών ιδεατά θα πανηγύριζα για ενδεχόμενη συγκομιδή 4 βαθμών. Πάμε να το πετύχουμε.
-
Ανετο διπλο, με μπολικο rotation (5-6 παιχτες), σε σχέση με την 11αδα της Σκωτιας!
Μια προσομοιωση του τελικου, του Conference League, στο ιδιο γηπεδο, τον Μαϊο!!
Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Μια προσομοιωση του τελικου, του Conference League, στο ιδιο γηπεδο, τον Μαϊο!!
Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
εχω ηρεμη βεβαιοτητα για τη νικη
αφηνω ενα παραθυρο για χ λογω των αιλυνεικων καταστασεων που επικρατουν εκει
αφηνω ενα παραθυρο για χ λογω των αιλυνεικων καταστασεων που επικρατουν εκει
Κακά τα ψέματα μεγάλη ευκαιρία για αποτέλεσμα με το χαρτί να έχει πάρα πολύ σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικα (Αραούχο, Λιβαι, Γκατσινοβιτς, Πιζάρο).
Με ηρεμία και με το παιχνίδι μας μπορούμε να το κάνουμε
Με ηρεμία και με το παιχνίδι μας μπορούμε να το κάνουμε
- ΑποστόληςΑ
Χασουμε δεν χασουμε, το ζητημα ειναι ενα: να αποδείξουμε στους εαυτούς μας πως είμαστε πραγματικοί ανταγωνιστές του πρωταθλήματος, δηλαδη να μπουμε μεσα και να τους παίξουμε στα ισια.
Για καποιον λογο ειμαι πολυ αισιοδοξος αδέρφια. Και οχι απο φανατισμο του στυλ πάμε να τους πηδήξουμε κλπ κλπ, αλλα απο γνησια πιστη προς τις δυνατότητες της ομαδας μας.
Αρχες καλοκαιριού είχαμε πολλα να ζηλεψουμε και απ τους τρεις τους, πλεον απολυτως τιποτα!
Το μονο σιγουρο είναι πως θα μας παίξουνε βρωμικα. Για αυτο χρειάζεται να μπουμε στο γηπεδο σαν κομαντο. Ειμαι σιγουρος οτι ο Λουτσε θα περάσει το μηνυμα σε ολους οσοι αγωνιστουν.
ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΌΝΟ:
Γ@μηστε τους!
Για καποιον λογο ειμαι πολυ αισιοδοξος αδέρφια. Και οχι απο φανατισμο του στυλ πάμε να τους πηδήξουμε κλπ κλπ, αλλα απο γνησια πιστη προς τις δυνατότητες της ομαδας μας.
Αρχες καλοκαιριού είχαμε πολλα να ζηλεψουμε και απ τους τρεις τους, πλεον απολυτως τιποτα!
Το μονο σιγουρο είναι πως θα μας παίξουνε βρωμικα. Για αυτο χρειάζεται να μπουμε στο γηπεδο σαν κομαντο. Ειμαι σιγουρος οτι ο Λουτσε θα περάσει το μηνυμα σε ολους οσοι αγωνιστουν.
ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΌΝΟ:
Γ@μηστε τους!

- falconakis
Από τα παιχνίδια που τα καθαρίζεις και βλέπεις τα πλέι ωχ με άλλον αέρα...
Πάμε Δυνατά!!!

Πάμε Δυνατά!!!

Από τα παιχνίδια που σου δίνεται η ευκαιρία να πατήσεις κάτω έναν από τους βασικούς σου αντιπάλους και να του κλείσεις κυριολεκτικά το σπίτι.
No mercy...!!!
No mercy...!!!
Δύσκολα, πειθαρχιμενα και κυρίως κλειστά. Όπως θα κατεβαίναμε στον τελικό και μας γάμησε το μυαλό η κόκκινη. Σαματά, κανόνισε να κάνεις παλι καμμία μαλακία.
Καλό το 1-2 βαθμολογικά και ψυχολογικά αλλά όχι αρκετό. Μη ξεχνάμε το περσινό 4-0 εκεί μέσα που ζητάει εξιλέωση.
Και τώρα που όλη σχεδόν η επιθετική γραμμή της κούλας είναι εκτός, έχουμε την ευκαιρία να τους κάνουμε μια μεγαλοπρεπή κηδεία μέσα στο νεότευκτο χανείο τους.
Και τώρα που όλη σχεδόν η επιθετική γραμμή της κούλας είναι εκτός, έχουμε την ευκαιρία να τους κάνουμε μια μεγαλοπρεπή κηδεία μέσα στο νεότευκτο χανείο τους.
- ΑποστόληςΑ
Kotarski
Sastre - Kedziora - Κουλιε - Baba
Meite - Ozdoev
A. Zivkovic - Ντέλιας - Despotov
Samatta
Sastre - Kedziora - Κουλιε - Baba
Meite - Ozdoev
A. Zivkovic - Ντέλιας - Despotov
Samatta