Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
Ούτε 1potamda έγραψε:Έχουμε κάνει τελική γενικά;bicii82 έγραψε:Παίζει να είναι η πιο ξεκούραστη βραδιά του Στάνκοβιτς
Οκ, αλλά και αυτός μια μονομαχία δεν πήρε, μια κεφαλιά σε κόρνερ δεν έχει κάνει. Ας πάει και στο Θεό!!!Montrealiotis έγραψε:Δεν φταίει μόνο ο Σαματά, φταίει ο τρόπος παιχνιδιού και για αυτό ευθύνεται ο Λουτσεσκου.nunies4 έγραψε:Unpopular opinion και ξέρω ότι με τα νεύρα τεντωμένα κινδυνεύω να φάω μπινελικι.
Αυτή η ομάδα με τον Μορον της γειτονιάς, χτυπούσε πρωτάθλημα.
Με τον Φαμπιάνο μπορεί και να το είχε κλειδώσει
Μια επανάληψη των μεταξυ μας αναμετρήσεων επι εποχης Αλμειδα.Dillinger έγραψε:Τι βλεπουμε ρε μ@λ@κες
Νομίζω ότι μέτρησε ως τελική η κεφάλια του Μειτε στο κόρνερ άρα ο βασικός στόχος μετά το 2-0 επετεύχθη. Κάναμε έστω μια τελική στο ματς.
Κάτι είναι και αυτό…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάτι είναι και αυτό…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μόνο γι αυτό θα μας πρήξουν τα π@π@ριαbicii82 έγραψε:Ούτε 1potamda έγραψε:Έχουμε κάνει τελική γενικά;bicii82 έγραψε:Παίζει να είναι η πιο ξεκούραστη βραδιά του Στάνκοβιτς
Νομίζω πάντως πλησιάζει η ώρα που πρέπει να δοκιμαστεί ο Ντεσποτοφ φορ αντί του Σαματα. Είναι κρίμα να μην εκμεταλλευομαστε αυτό το υπερόπλο ειδικά όταν ο Σαματα δείχνει ότι δεν μπορεί.
Κάκιστο στήσιμο από τον Λουτσέσκου, κακή διαχείριση εν ώρα αγώνα, τραγικά λάθη και πολύ κακή αμυντική λειτουργία, κέντρο αδιάφορο και επίθεση για γέλια. Νομίζω ότι το 2-0 με 0 (μηδέν) τελικές από εμάς τα λέει όλα.
- loukas karadimos
Σαν αγράμματοι πάμε
Σε ομάδα που σε παίζει στην δύναμη από πέρσι πας και παίζεις με τη μπάλα κάτω εκτός έδρας
Κακή βραδιά μέχρι στιγμής
Σε ομάδα που σε παίζει στην δύναμη από πέρσι πας και παίζεις με τη μπάλα κάτω εκτός έδρας
Κακή βραδιά μέχρι στιγμής
-
black death
Δυστυχως φιλε εκεί ερχεται κοντρα το μεγαλο μειονεκτημα του προπονητη. Η τακτικη δυσκαμψια. Ούτε ντεσποντοφ φορ θα δεις, ούτε σύστημα με αμυντικο χαφ και 2 οχταρια ,ουτε τίποτα. Δέκα χρόνια τα ιδια και τα ιδια.nunies4 έγραψε:Νομίζω πάντως πλησιάζει η ώρα που πρέπει να δοκιμαστεί ο Ντεσποτοφ φορ αντί του Σαματα. Είναι κρίμα να μην εκμεταλλευομαστε αυτό το υπερόπλο ειδικά όταν ο Σαματα δείχνει ότι δεν μπορεί.
Οζντοεφ το απόλυτο τίποτα
Για αντιπάλους όπως ο ατρόμητος είναι καλός.
Για αντιπάλους όπως ο ατρόμητος είναι καλός.
Ντεσπότοφ κορυφή, Αντρίγια δεξιά, Τάισον αριστερά και πίσω από τον φορ ο Κωνσταντέλιας.
Αντί να μπερδεύουμε τις θέσεις των παικτών.
Αντί να μπερδεύουμε τις θέσεις των παικτών.
-
panpangr77
Δυστυχώς δεν θα το δούμε πότε . Παίζει το ίδιο και νομίζει ότι θα πας μπροστά ,δεν βλέπει με τίποτα ...