Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
Περάσαμε το κέντρο; Είσαι επιθετικός ή χάφ στον ΠΑΟΚ. Τελειώνει το ημίχρονο. Τι κες στα αποδυτήρια σωστά πληρώνεσαι; Οποίος δεν θέλει να παίζει 2 φορές την εβδομάδα ή δεν αντέχει το ρυθμό να μας αδειάσει την γωνία. Οι υπόλοιποι μπείτε δεύτερο ημίχρονο και φάτε τους.
- hasio_john
Πλάκα.μας κάνεις ρε συ Μπάρκα....είναι μέσα ο Σαματα και δεν διεκδικεί καν την μπάλα περπατώντας ανέμελος και θα μιλάμε γι αυτόν με ταλκ? Αυτός δεν μας σεβετε και μας βρίζει με την απαθεια του και όχι εμείς. Ντροπή..
Φυσικα γυρναει απλα απο την αλλη σε αυτη την κατασταση δεν υπαρχει καν νοημα να μπουν για το Β ημιχρονο.astral έγραψε:Πάλι καλά τέλος το ημίχρονο.
Δεν παίζει να είμαστε χειρότεροι στο δεύτερο. Μια χαρά γυρνάει το ματσ
Ουτε καν νευριασμενος δεν ειμαι, πως να ειμαι οταν ΠΑΟΚ δεν εχει κατεβει καν στο ματς.
-
Μπαρκαρούτσος
hasio_john έγραψε:Πλάκα.μας κάνεις ρε συ Μπάρκα....είναι μέσα ο Σαματα και δεν διεκδικεί καν την μπάλα περπατώντας ανέμελος και θα μιλάμε γι αυτόν με ταλκ? Αυτός δεν μας σεβετε και μας βρίζει με την απαθεια του και όχι εμείς. Ντροπή..
Πάνε βρες τον ή στείλ'του στο Instagram.
Εδώ έχει κανόνες.
Και χωρίς Γκατσινοβιτς,Γκαρσία και αραουχο.
Δηλαδή με αυτούς τι θα γινόταν;
Δηλαδή με αυτούς τι θα γινόταν;
- theodorsalonika
[quote="Μπαρκαρούτσος"]1-0 χάνουμε, όχι 50-0.
Το ότι χάνουμε στο ημίχρονο δεν δίνει το δικαίωμα για ειρωνείες και χαρακτηρισμούς προς τον προπονητή και την ομάδα.
Αγαπήστε την ομάδα ή μην τη βλέπετε. Τουλάχιστον μη δηλώνετε οπαδοί της.
Αν χάσουμε κράξτε μετά τον αγώνα. Δεν μάθατε να μην κρίνετε πριν λήξει;
Για γούρι το κάνουμε....
Το ότι χάνουμε στο ημίχρονο δεν δίνει το δικαίωμα για ειρωνείες και χαρακτηρισμούς προς τον προπονητή και την ομάδα.
Αγαπήστε την ομάδα ή μην τη βλέπετε. Τουλάχιστον μη δηλώνετε οπαδοί της.
Αν χάσουμε κράξτε μετά τον αγώνα. Δεν μάθατε να μην κρίνετε πριν λήξει;
Για γούρι το κάνουμε....
- hasio_john
Πάνε Εσύ ρε μεγάλε που έχεις και υφακι...Μπαρκαρούτσος έγραψε:hasio_john έγραψε:Πλάκα.μας κάνεις ρε συ Μπάρκα....είναι μέσα ο Σαματα και δεν διεκδικεί καν την μπάλα περπατώντας ανέμελος και θα μιλάμε γι αυτόν με ταλκ? Αυτός δεν μας σεβετε και μας βρίζει με την απαθεια του και όχι εμείς. Ντροπή..
Πάνε βρες τον ή στείλ'του στο Instagram.
Εδώ έχει κανόνες.
Τι τον είπα δηλαδή, τουρίστα τον είπα.
Δεν ντρέπεσαι λίγο, τι το παίζεις δηλαδή.
Κάνε παράθεση αυτό που έγραψα. Τουρίστα έγραψα και μου το έσβησες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 30 Οκτ 2023, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να τελειώσει λίγο το παιχνίδι παλικάρια, να δούμε και το 2ο ημίχρονο.
Αρκετά με την γκρίνια.
Αρκετά με την γκρίνια.
-
Daskalos_4
Νασμπεργκ, Σαματα, Ντεσποντοφ εξω, Κουλιε, Μπράντον, Ταισον μεσα.
Κατα τα αλλα τρικυμια εν κρανιω. Αυτο ειναι το προβλημα μας κι οχι η διαφορά ποιοτητας. Τους έχουμε, αρκει να βγάλουμε αντιδραση στο β ημιχρόνο οπως κανουμε φετος σε ολα σχεδον τα παιχνίδια.
Παμε δυναμικα
Κατα τα αλλα τρικυμια εν κρανιω. Αυτο ειναι το προβλημα μας κι οχι η διαφορά ποιοτητας. Τους έχουμε, αρκει να βγάλουμε αντιδραση στο β ημιχρόνο οπως κανουμε φετος σε ολα σχεδον τα παιχνίδια.
Παμε δυναμικα
- Montrealiotis
Παιδιά δεν είναι το σκορ το πρόβλημα αλλά Γ εμφάνιση.
Δεν θυμάμαι ποτέ ξαναείδα τον ΠΑΟΚ τόσο ανήμπορο.
Δεν θυμάμαι ποτέ ξαναείδα τον ΠΑΟΚ τόσο ανήμπορο.
Νομίζω είναι το χειρότερο ημίχρονο φέτος. Η χάρτινη είναι παντού , εμείς πουθενά. Τραγική η επιλογή του Νασμπεργκ. Καμια απολύτως λογική.
Πρώτες αλλαγές λογικά θα είναι Κουλιερακης Τάισον. Ελπίζω να γίνουν από τα αποδυτήρια κι ολας.
Πραγματικά είναι να απορείς πως επιλέχθηκε αυτός ο Σαματα. Μ αρέσει που προβληματίζουν κι ολας γιατί θα πάει κοπα αφρικα.
Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει κάτι στο δεύτερο.
Πρώτες αλλαγές λογικά θα είναι Κουλιερακης Τάισον. Ελπίζω να γίνουν από τα αποδυτήρια κι ολας.
Πραγματικά είναι να απορείς πως επιλέχθηκε αυτός ο Σαματα. Μ αρέσει που προβληματίζουν κι ολας γιατί θα πάει κοπα αφρικα.
Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει κάτι στο δεύτερο.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς μας έχουν καταπιεί.Παντελως ακίνδυνοι εμείς (0 τελικές αν έχεις τον Θεό σου) ενώ κάθε επίθεση αυτών μυρίζει φάση.Διασωθεις Baba & Meite.Το δίδυμο των στόπερ επιεικως επικίνδυνο.Zivkovic,Ντελιας & Despotov αόρατοι.Ο Samatta όπως πάντα χάλια.Δεν ξέρω πως μπορεί να γυρίσει το ματς.Ισως μια λύση να ήταν να μπει ο Taison. στην θέση του Samatta και να περάσει αριστερά, επιτέλους δεξιά ο Zile και φορ ο Despotov.Η άλλη αλλαγή Κουλιε αντί του Nasberg.
- theodorsalonika
Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι το σύστημα τέτοιο...πάμε μέχρι το 50 -60 έτσι και μετά ερχεται ο έρωτας...θα το γυρίσουμε...

-
Μπαρκαρούτσος
theodorsalonika έγραψε:Για γούρι το κάνουμε....
Ναι είμαι σίγουρος
Ο Πανσερραϊκός έβαλε γκολ εκεί, εμείς ούτε φάση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk