Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
Αυτό ακριβώς...ξέρουν πως εσύ θα παίξεις όπως πάντα και βαράν στην δύναμη και στην κόντρα.
Μα αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Το χαρτί ψάχνει τα γκολ μέσα από την ποσότητα των τελικών άσχετα αν η πλειοψηφία είναι κακές. Εμείς πάλι γυρίζουμε γύρω γύρω γύρω και ψάχνουμε την μια τελική που θα είναι με καλές προϋποθέσεις. Αλλιώς δεν θεωρούμε σκόπιμο να απειλήσουμεxrisitsapa έγραψε:Αυτοί κλασικά μέσα στην έδρα τους δεν παίζουν ούτε build up ούτε τίποτα.
Πίεση και περιμένουν το δικό σου λάθος.
Εμείς την έχουμε δει Μπάγερν Μονάχου..
-
Μπαρκαρούτσος
Πίστη στην ομάδα.
Μην κάνετε ξανά και ξανά το ίδιο ποστ όταν κολλάει, το ποστ περνάει αλλά δεν το δείχνει άμεσα!
Υπομονή.
Μην κάνετε ξανά και ξανά το ίδιο ποστ όταν κολλάει, το ποστ περνάει αλλά δεν το δείχνει άμεσα!
Υπομονή.
Για να μη μας λενε και οτι δε κανουμε κριτικη στον Ραζβαν, σε ολα γενικως τα ματς στην παπαρενα, η δουλεια απο πλευρας motivation/mentality/ψυχωλογιας και μονο που εχει γινει ειναι τραγικη. Σε κανενα σημειο δεν εχουμε κατεβει με μεγαλο intensity και να δειξουμε οτι θελουμε το ματς.
Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει τι παραπάνω έχει προσφέρει μέχρι σήμερα 30 Οκτωβρίου ο Σαμάτα από τον Τζίμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kevin την Δευ 30 Οκτ 2023, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν είναι δυνατόν να τρώμε τόσο χαζές κάρτες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η μισή ομάδα φωναζει και δίνει οδηγίες στον νεσμπεργκ.
Μέχρι και ο Μπάμπα βγήκε εκτός εαυτού
Μέχρι και ο Μπάμπα βγήκε εκτός εαυτού