Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
- Montrealiotis
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
Δεν καταλαβαίνω την επιλογή Νασμπεργκ. Θεωρώ ότι όσο και λαθερ να είναι ο Κουλιερακης (λόγω ηλικίας) είναι καλύτερος αμυντικός από τον Νασμπεργκ, συνολικά. Και η επιλογή του Αρχηγού με προβληματίζει λίγο.
Anyway, θα κερδίσουμε σήμερα.
Anyway, θα κερδίσουμε σήμερα.
ΟΙ άλλοι κατεβαίνουν με μάνταλο βασικό. Δεν γίνεται να το χάσουμε το ματς.
Immemorial με τέτοια άμυνα δύσκολα να κερδίσουμε.
1-2 γκολ θα τα φάμε, το θέμα ειμαι πόσα θα βαλουμε.
1-2 γκολ θα τα φάμε, το θέμα ειμαι πόσα θα βαλουμε.
-
Α ρε Λουτσε πάλι... αντί να βγάλει τον Εκονγκ βγάζει Κουλιε...τί να πώ πια... μακάρι να δικαιωθεί
Δεν ξέρουμε τι δείχνουν οι μετρήσεις φίλε. Αν έδειξαν ότι δεν αντέχει να ξεκινήσει τι θες να κενει; Η μπάλα πλέον είναι και επιστήμη.
Αχαχαχαχχα μια φορα εκατσε, δεν ξερω αν ξαναγινειpaokspren έγραψε:Κάνε εσύ τα μαγικά σου αν στραβώσει και παίξε κανένα στοίχημα.aivas19 έγραψε:Ο Λουτσε αρχισε τα μαγικα του 19, θα κερδισω και με αυτους λεει.
Παντως το στοιχηματακι εχει παιχτει, θα αποκαλυψω στο τελος του αγωνα
Ωραία ενδεκάδα. Μόνο μεγάλο ερωτηματικό τον νεσμπεργκ.
Η Κούλα όσο πιο συντηρητική θα μπορούσε.
Νεσμπεργκ παικταρα μου , να η ευκαιρία.
Η Κούλα όσο πιο συντηρητική θα μπορούσε.
Νεσμπεργκ παικταρα μου , να η ευκαιρία.
- alex ntepo
Ελα ρε Λουτσε, ελα ρε αγορι μου σε παρακαλω, εμεις πονταρουμε τα ρεστα μας στο διπλο κι εσυ μας ξεκινας με Νεσμπεργκ;;; Ευτυχως ριξαμε και κατι ψιλα στο 1 ημιχρονο 2πλο τελικο!!!! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ μουουουουουου!!!
Ίσως με Νέσμπεργκ και Βιερινία θέλει περισσότερη σιγουριά στην αλλαγή πάσας έτσι ώστε να παίζουμε κατοχή. Λέω εγώ τώρα.
Νταξει δεν ειναι και καλλιτεχνης ο Δανος. Ο Μιχα καλυτερος ειναι σε αυτον τον τομεα. Τεσπα προχωραμε
Ο Ρουμανος κανει fair play για τις απουσιες της αεχ. Βιερινια εκει μεσα; Και διδυμο που δεν εχει ξαναπαιξει ποτε μαζι. Περσι εβαλε Καργα τωρα Νασμπεργκ; Ο αλλος εριξε ειδη τον Πινεδα στην πλευρα του αρχηγου. Παλι δωρακια εκτος κι αν υπαρχει τραυματισμος που δεν ξερουμε.Με Σαστρε Κετζιορα Κουλιερακη επρεπε να ξεκινησουμε.
Έχει φορτωθεί ο άσσος της χάρτινης ,πέφτει συνέχεια από εχθές.
- Montrealiotis
Ακριβώς έτσι το είχα στο μυαλό μου μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την ΑμπερντίνΛεμεσος4 έγραψε:Ο Ρουμανος κανει fair play για τις απουσιες της αεχ. Βιερινια εκει μεσα; Και διδυμο που δεν εχει ξαναπαιξει ποτε μαζι. Περσι εβαλε Καργα τωρα Νασμπεργκ; Ο αλλος εριξε ειδη τον Πινεδα στην πλευρα του αρχηγου. Παλι δωρακια εκτος κι αν υπαρχει τραυματισμος που δεν ξερουμε.Με Σαστρε Κετζιορα Κουλιερακη επρεπε να ξεκινησουμε.