ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
-
Μπαρκαρούτσος
- Δημοσιεύσεις: 54498
- Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
- Τοποθεσία: Κάτω Χώρες
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports


Δεν θα είναι η πρώτη φορά, λοιπόν, οπότε η εκτίμηση του john4serres πιστεύω θα επιβεβαιωθεί.
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
Ως σύλλογος που δημιουργήθηκε από ξεριζωμενους κ κυνηγημένους απο τα ίδια τους τα σπιτια οφείλουμε να μην ξεχνάμε κ να είμαστε πλάι στους αδυναμουs αυτου του κόσμου. Τον διωγμό κ την γενοκτονία που βιώνουν οι παλαιστινιοι την βίωσαν οι παππουδες μας, ας μην σφυραμε αδιάφορα. Δεν είναι κομματική στάση για να μην χωρά μέσα στο γήπεδο, είναι ξεκάθαρα πολιτικη στάση κ έχουμε υποχρέωση να μην στρουθοκαμηλιζουμε. Το no politica είναι για να κλείνουμε το μάτι στο φασισμό. Το βλέπουμε χρονια στην θυρα 7 κ το είδαμε κ στην ανακοίνωση της θυρας 13 για την αδελφοποίηση με τους Κροάτες.
Τα είπε εξαιρετικά κ ο μεγάλος Ερικ Καντονά
Τα είπε εξαιρετικά κ ο μεγάλος Ερικ Καντονά
- kataramenos5
- Δημοσιεύσεις: 30473
- Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
Ελα μωρε τωρα ποιος ασχολειται ακομα με το ποδοσφαιρο....
Ολοι μπασκετικοι εγιναν
Ολοι μπασκετικοι εγιναν
-
Μπαρκαρούτσος
- Δημοσιεύσεις: 54498
- Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
- Τοποθεσία: Κάτω Χώρες
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
Αν ήμουν Θεσσαλονίκη και πήγαινα το Σάββατο πόλο, μπάσκετ και χάντμπολ, την Κυριακή δεν θα είχα κουράγιο ούτε για χειροκρότημα 
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
Το ζητημα ειναι εξαιρετικα περιπλοκο για να περιοριζεται σε μια ασπρο - μαυρο (ΠΑΟΚαρα μου) αναγνωση. Ειμαι σιγουρος πως αν βγαιναμε για μπυρες, θα καναμε μια χορταστικη 3ωρη κουβεντα επι του θεματος και παλι δεν θα καταληγαμε πουθενα. Εξ ου και η μη αναρτηση σημαιων που αποζητω. Απλοποιωντας εξευτελιστικα, εμενα οι δικοι μου παντως προγονοι απο την Τραπεζουντα σφαγιαστηκαν απο Μουσουλμανους με το ιδιο μενος που Μουσουλμανοι βιασαν και σφαγιασαν τους Ιουδαιους προ ημερων. Και προ μηνων. Και το 1967. Και το 1948. Αλλα μαλλον τα θυματα «φταιγανε» και ειναι γυναικοπαιδα-κατακτητες που τους αξιζε αυτη η μοιρα. Οποιος θελει βλεπει και διαβαζει ιστορια, οποιος δεν θελει καταληγει να βαυκαλιζεται με ρομαντικες μετεφηβικες ιστοριες για μονοπλευρα αδυναμους και μονοπλευρα κατακτητες.dragon έγραψε:Ως σύλλογος που δημιουργήθηκε από ξεριζωμενους κ κυνηγημένους απο τα ίδια τους τα σπιτια οφείλουμε να μην ξεχνάμε κ να είμαστε πλάι στους αδυναμουs αυτου του κόσμου. Τον διωγμό κ την γενοκτονία που βιώνουν οι παλαιστινιοι την βίωσαν οι παππουδες μας, ας μην σφυραμε αδιάφορα. Δεν είναι κομματική στάση για να μην χωρά μέσα στο γήπεδο, είναι ξεκάθαρα πολιτικη στάση κ έχουμε υποχρέωση να μην στρουθοκαμηλιζουμε. Το no politica είναι για να κλείνουμε το μάτι στο φασισμό. Το βλέπουμε χρονια στην θυρα 7 κ το είδαμε κ στην ανακοίνωση της θυρας 13 για την αδελφοποίηση με τους Κροάτες.
Τα είπε εξαιρετικά κ ο μεγάλος Ερικ Καντονά
Α και που ‘σαι, την ιδια «ακομματιστη» αλληλεγγυη για τους αδυναμους δεν την ειδα στο γηπεδο με τον πολεμο στην Ουκρανια. Εκει τι εφταιγε; Ελλειμμα αλληλεγγυης επειδη το αφεντικο ειναι με την αντιπαλη πλευρα ή ιδεοληψιες γιατι η ιδεολογια μας δεν τα παει καλα με το Ουκρανικο καθεστως;
Τελος παντων, ακρη οταν μπλεκεται το συναισθημα δεν βγαινει επομενως αφηνω το οφφτοπικ και παμε ΠΑΟΚ!
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
Για τήν Ουκρανία όλος ο πλανητης έτρεξε η σύγκριση με την παλαιστινη που δεν έχει νοιαστει κανένας διαχρονικά είναι λανθασμένη. Πάντα πρεπει να στηρίζουμε αυτόν που δέχεται επίθεση ειδικά μέσα στο ίδιο του το σπίτι κ ξεριζώνεται άσχετα απο το διαβατήριο ή τη θρησκεία. Το ίδιο πιστευω για το κυνήγι που δέχτηκαν η Εβραίοι αλλά κ κάθε λαός. Δεν θα επιλέξω να ταχθώ υπέρ ή κατά κάποιου λόγω θρησκείας. Δλδ το 40 που μας την έπεφταν χριστιανοί;;; ή τώρα πρεπει να ταχθώ υπέρ πουτιν λόγω θρησκείας;;; ξαναλέω ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα ανθρώπων που ξεριζωθηκαν από τα σπίτια τους κ σφαγιάστηκαν, έχουμε ιερή υποχρέωση σε αυτους να υποστηρίξουμε όλα τα ανυπεράσπιστα θυματα ειδικά επεκτατικων κινήσεων.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
- Δημοσιεύσεις: 7524
- Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
Οφ τοπικ κι εγώ
Dragon είσαι ο παλιος dragon4 η' καμία σχέση.
Dragon είσαι ο παλιος dragon4 η' καμία σχέση.
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
Νομίζω ότι το παλιό μου nickname προ 2017 ήταν endor4. Δεν θυμάμαι να έχω χρησιμοποιήσει το dragon 4. Είμαι από ναυπλιο αν ήταν κ αυτός μάλλον είμαι εγώ.
-
Μπαρκαρούτσος
- Δημοσιεύσεις: 54498
- Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
- Τοποθεσία: Κάτω Χώρες
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
Αυτή πιστεύω είναι η αλήθεια για το 90% των συζητήσεων εδώ μέσα!Baldur έγραψε:Ειμαι σιγουρος πως αν βγαιναμε για μπυρες, θα καναμε μια χορταστικη 3ωρη κουβεντα επι του θεματος και παλι δεν θα καταληγαμε πουθενα.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
- Δημοσιεύσεις: 7524
- Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
dragon έγραψε:Νομίζω ότι το παλιό μου nickname προ 2017 ήταν endor4. Δεν θυμάμαι να έχω χρησιμοποιήσει το dragon 4. Είμαι από ναυπλιο αν ήταν κ αυτός μάλλον είμαι εγώ.
Τίποτα ρε αδερφέ,απλώς μπήκα στο τοπικ" που μένετε"
και είδα αυτό ,τούτος είπε ότι ήταν από Αθήνα(από ότι έγραψε) και εγγράφηκε το 2008.
Ον τοπικ
Νικήστε την Δυτική Αττική,που μας δυσκολεύει παραδοσιακά,αλλά ήρθε η ώρα για τα "καλώς τα. "
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
Αξιοι συνεχιστες των αρχαιων, αμπελοφιλοσοφιες μεχρι να σβησει ο ηλιος.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αυτή πιστεύω είναι η αλήθεια για το 90% των συζητήσεων εδώ μέσα!Baldur έγραψε:Ειμαι σιγουρος πως αν βγαιναμε για μπυρες, θα καναμε μια χορταστικη 3ωρη κουβεντα επι του θεματος και παλι δεν θα καταληγαμε πουθενα.