ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Πολύ καλώς
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Shalom
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

επιτελους νικη με μεγαλο σκορ με τους αχωνευτους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα

Εικόνα

Δεν θα είναι η πρώτη φορά, λοιπόν, οπότε η εκτίμηση του john4serres πιστεύω θα επιβεβαιωθεί.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ως σύλλογος που δημιουργήθηκε από ξεριζωμενους κ κυνηγημένους απο τα ίδια τους τα σπιτια οφείλουμε να μην ξεχνάμε κ να είμαστε πλάι στους αδυναμουs αυτου του κόσμου. Τον διωγμό κ την γενοκτονία που βιώνουν οι παλαιστινιοι την βίωσαν οι παππουδες μας, ας μην σφυραμε αδιάφορα. Δεν είναι κομματική στάση για να μην χωρά μέσα στο γήπεδο, είναι ξεκάθαρα πολιτικη στάση κ έχουμε υποχρέωση να μην στρουθοκαμηλιζουμε. Το no politica είναι για να κλείνουμε το μάτι στο φασισμό. Το βλέπουμε χρονια στην θυρα 7 κ το είδαμε κ στην ανακοίνωση της θυρας 13 για την αδελφοποίηση με τους Κροάτες.
Τα είπε εξαιρετικά κ ο μεγάλος Ερικ Καντονά
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σωστός.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ελα μωρε τωρα ποιος ασχολειται ακομα με το ποδοσφαιρο....
Ολοι μπασκετικοι εγιναν
Μπαρκαρούτσος

Αν ήμουν Θεσσαλονίκη και πήγαινα το Σάββατο πόλο, μπάσκετ και χάντμπολ, την Κυριακή δεν θα είχα κουράγιο ούτε για χειροκρότημα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

dragon έγραψε:Ως σύλλογος που δημιουργήθηκε από ξεριζωμενους κ κυνηγημένους απο τα ίδια τους τα σπιτια οφείλουμε να μην ξεχνάμε κ να είμαστε πλάι στους αδυναμουs αυτου του κόσμου. Τον διωγμό κ την γενοκτονία που βιώνουν οι παλαιστινιοι την βίωσαν οι παππουδες μας, ας μην σφυραμε αδιάφορα. Δεν είναι κομματική στάση για να μην χωρά μέσα στο γήπεδο, είναι ξεκάθαρα πολιτικη στάση κ έχουμε υποχρέωση να μην στρουθοκαμηλιζουμε. Το no politica είναι για να κλείνουμε το μάτι στο φασισμό. Το βλέπουμε χρονια στην θυρα 7 κ το είδαμε κ στην ανακοίνωση της θυρας 13 για την αδελφοποίηση με τους Κροάτες.
Τα είπε εξαιρετικά κ ο μεγάλος Ερικ Καντονά
Το ζητημα ειναι εξαιρετικα περιπλοκο για να περιοριζεται σε μια ασπρο - μαυρο (ΠΑΟΚαρα μου) αναγνωση. Ειμαι σιγουρος πως αν βγαιναμε για μπυρες, θα καναμε μια χορταστικη 3ωρη κουβεντα επι του θεματος και παλι δεν θα καταληγαμε πουθενα. Εξ ου και η μη αναρτηση σημαιων που αποζητω. Απλοποιωντας εξευτελιστικα, εμενα οι δικοι μου παντως προγονοι απο την Τραπεζουντα σφαγιαστηκαν απο Μουσουλμανους με το ιδιο μενος που Μουσουλμανοι βιασαν και σφαγιασαν τους Ιουδαιους προ ημερων. Και προ μηνων. Και το 1967. Και το 1948. Αλλα μαλλον τα θυματα «φταιγανε» και ειναι γυναικοπαιδα-κατακτητες που τους αξιζε αυτη η μοιρα. Οποιος θελει βλεπει και διαβαζει ιστορια, οποιος δεν θελει καταληγει να βαυκαλιζεται με ρομαντικες μετεφηβικες ιστοριες για μονοπλευρα αδυναμους και μονοπλευρα κατακτητες.

Α και που ‘σαι, την ιδια «ακομματιστη» αλληλεγγυη για τους αδυναμους δεν την ειδα στο γηπεδο με τον πολεμο στην Ουκρανια. Εκει τι εφταιγε; Ελλειμμα αλληλεγγυης επειδη το αφεντικο ειναι με την αντιπαλη πλευρα ή ιδεοληψιες γιατι η ιδεολογια μας δεν τα παει καλα με το Ουκρανικο καθεστως;

Τελος παντων, ακρη οταν μπλεκεται το συναισθημα δεν βγαινει επομενως αφηνω το οφφτοπικ και παμε ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Για τήν Ουκρανία όλος ο πλανητης έτρεξε η σύγκριση με την παλαιστινη που δεν έχει νοιαστει κανένας διαχρονικά είναι λανθασμένη. Πάντα πρεπει να στηρίζουμε αυτόν που δέχεται επίθεση ειδικά μέσα στο ίδιο του το σπίτι κ ξεριζώνεται άσχετα απο το διαβατήριο ή τη θρησκεία. Το ίδιο πιστευω για το κυνήγι που δέχτηκαν η Εβραίοι αλλά κ κάθε λαός. Δεν θα επιλέξω να ταχθώ υπέρ ή κατά κάποιου λόγω θρησκείας. Δλδ το 40 που μας την έπεφταν χριστιανοί;;; ή τώρα πρεπει να ταχθώ υπέρ πουτιν λόγω θρησκείας;;; ξαναλέω ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα ανθρώπων που ξεριζωθηκαν από τα σπίτια τους κ σφαγιάστηκαν, έχουμε ιερή υποχρέωση σε αυτους να υποστηρίξουμε όλα τα ανυπεράσπιστα θυματα ειδικά επεκτατικων κινήσεων.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Οφ τοπικ κι εγώ

Dragon είσαι ο παλιος dragon4 η' καμία σχέση.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Νομίζω ότι το παλιό μου nickname προ 2017 ήταν endor4. Δεν θυμάμαι να έχω χρησιμοποιήσει το dragon 4. Είμαι από ναυπλιο αν ήταν κ αυτός μάλλον είμαι εγώ.
Μπαρκαρούτσος

Baldur έγραψε:Ειμαι σιγουρος πως αν βγαιναμε για μπυρες, θα καναμε μια χορταστικη 3ωρη κουβεντα επι του θεματος και παλι δεν θα καταληγαμε πουθενα.
Αυτή πιστεύω είναι η αλήθεια για το 90% των συζητήσεων εδώ μέσα!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

dragon έγραψε:Νομίζω ότι το παλιό μου nickname προ 2017 ήταν endor4. Δεν θυμάμαι να έχω χρησιμοποιήσει το dragon 4. Είμαι από ναυπλιο αν ήταν κ αυτός μάλλον είμαι εγώ.

Τίποτα ρε αδερφέ,απλώς μπήκα στο τοπικ" που μένετε"
και είδα αυτό ,τούτος είπε ότι ήταν από Αθήνα(από ότι έγραψε) και εγγράφηκε το 2008.

Ον τοπικ

Νικήστε την Δυτική Αττική,που μας δυσκολεύει παραδοσιακά,αλλά ήρθε η ώρα για τα "καλώς τα. "

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.

:pano: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Baldur έγραψε:Ειμαι σιγουρος πως αν βγαιναμε για μπυρες, θα καναμε μια χορταστικη 3ωρη κουβεντα επι του θεματος και παλι δεν θα καταληγαμε πουθενα.
Αυτή πιστεύω είναι η αλήθεια για το 90% των συζητήσεων εδώ μέσα!
Αξιοι συνεχιστες των αρχαιων, αμπελοφιλοσοφιες μεχρι να σβησει ο ηλιος. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”