16. Tomasz Karol Kędziora

τσιριγωτης

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Τι είσαι να ζητήσω προστασία; ;
Ξεκαβαλα λίγο.
Κ μην κοιτάς επιλεκτικά.
Δύο μέτρα και δυο σταθμά
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

τσιριγωτης έγραψε:Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες. Όμως είμαστε επαγγελματίες και επομένως πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για αυτό γνωρίζοντας πως η ομάδα συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι σπουδαίο να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη ωστόσο πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και για τα ματς στις εγχώριες διοργανώσεις. Δεν έχει σημασία η διοργάνωση, πρέπει να είμαστε 100% προετοιμασμένοι».

Δεν είναι εύκολο λέει ..
Αλλά είναι επαγγελματίας κ θα αντέξει..

Φαντάζομαι πως κ τον σαματα θα τον έχετε για τοπ σκόρερ κ φορ πανωραφισιο
Θέλω να μου βρεις ποδοσφαιριστή που να λέει πως δεν έχει θέμα να παίζει κάθε 3 μέρες, το οποιο αφαιαει και προπονησεις προετοιμασιας. Θέλω να μου βρεις επίσης ποδοσφαιριστή που να μην του κάνει ποτέ rotation ο προπονητής επειδή δεν κουράζεται ποτέ

Αν βρεις 10 σε όλη την Ευρώπη, το λες και θαύμα

Ψαχνόμαστε να βρούμε βλακειες να ασχοληθούμε μου φαίνεται χωρίς ΚΑΝΕΝΑ νόημα γιατί δεν έχουμε τι άλλο να πούμε
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μια χαρά είναι ο άνθρωπος προς το παρόν . Είχε και μια καίρια επέμβαση
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Συγκινητικός.
Περαστικά ρε παλίκαρε
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Υπερπολύτιμος
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

pgetsos έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες. Όμως είμαστε επαγγελματίες και επομένως πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για αυτό γνωρίζοντας πως η ομάδα συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι σπουδαίο να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη ωστόσο πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και για τα ματς στις εγχώριες διοργανώσεις. Δεν έχει σημασία η διοργάνωση, πρέπει να είμαστε 100% προετοιμασμένοι».

Δεν είναι εύκολο λέει ..
Αλλά είναι επαγγελματίας κ θα αντέξει..

Φαντάζομαι πως κ τον σαματα θα τον έχετε για τοπ σκόρερ κ φορ πανωραφισιο
Θέλω να μου βρεις ποδοσφαιριστή που να λέει πως δεν έχει θέμα να παίζει κάθε 3 μέρες, το οποιο αφαιαει και προπονησεις προετοιμασιας. Θέλω να μου βρεις επίσης ποδοσφαιριστή που να μην του κάνει ποτέ rotation ο προπονητής επειδή δεν κουράζεται ποτέ

Αν βρεις 10 σε όλη την Ευρώπη, το λες και θαύμα

Ψαχνόμαστε να βρούμε βλακειες να ασχοληθούμε μου φαίνεται χωρίς ΚΑΝΕΝΑ νόημα γιατί δεν έχουμε τι άλλο να πούμε
Να πάνε να κάνουν παράπονα στην Uefa/FIFA.
Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στον Κεντζιορα, αλλά αυτό το πράγμα με τους 50-60-70 αγώνες είναι αηδία
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Παντού ήταν πίσω
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Αυτό το δίδυμο σέντερ-μπακ πάντως, ελπίζω να μην το ξαναδούμε ποτέ. Ένας-ένας ναι αλλά όχι κι οι δυο μαζί με τον Νάσμπεργκ. Απαραίτητος Εκόνγκ ή Κουλιεράκης ο άλλος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μου φαίνεται ότι έκανε το καλύτερο του παιχνιδι με την φανέλα μας και μας κράτησε όταν δεν πατούσαμε καλά
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μαύρη τρύπα πίσω που όταν βγήκε αναγκαστικά (δυστυχώς και για τον ίδιο αλλά και γιατί ο λουτσεσκου δεν θα τον άλλαζε αλλιώς) δεν ξανααπειληθηκαμε ούτε από στημένο ούτε σε σετ παιχνίδι.

Δεν καταλαβαίνω τι χαρακτηριστικό έχει σε κάποιο επίπεδο κοντινό έστω στο επίπεδο του ΠΑΟΚ.

Ταχύτητα; Όχι
Ποδοσφαιρική ευφυΐα; Οχι
Αμυντική προσήλωση; Οχι
Τεχνική; Οχι

Σαν μπακ σε τι είναι καλύτερος του Σορια του πασ Γιάννενα πχ και σαν στόπερ σε τι του εραμουσπε που είδαμε και σήμερα;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μια χαρα ηταν
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Είχα την εντύπωση ότι σαν στόπερ θα βοηθούσε περισσότερο απ ότι σαν δεξί μπακ,αλλά και εκεί τρικυμία.
Πολύ κακή μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

buffalobill4 έγραψε:Μαύρη τρύπα πίσω που όταν βγήκε αναγκαστικά (δυστυχώς και για τον ίδιο αλλά και γιατί ο λουτσεσκου δεν θα τον άλλαζε αλλιώς) δεν ξανααπειληθηκαμε ούτε από στημένο ούτε σε σετ παιχνίδι.

Δεν καταλαβαίνω τι χαρακτηριστικό έχει σε κάποιο επίπεδο κοντινό έστω στο επίπεδο του ΠΑΟΚ.

Ταχύτητα; Όχι
Ποδοσφαιρική ευφυΐα; Οχι
Αμυντική προσήλωση; Οχι
Τεχνική; Οχι

Σαν μπακ σε τι είναι καλύτερος του Σορια του πασ Γιάννενα πχ και σαν στόπερ σε τι του εραμουσπε που είδαμε και σήμερα;
Ρε φίλε συγγνώμη αλλά το είδες το ματς;
Πάνω από πέντε καίριες επεμβάσεις, τρεις στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο Ε το κεφάλι στο δεύτερο ήταν πραγματικά σωτήριες. Λάθος δεν εκανε και σε όλα τα στημένα ήταν ο μόνος, ο μόνος που πηδούσε.

Ποια μαύρη τρύπα; Κανείς δεν τον πέρασε σήμερα.
Κραξτον όσο θες, αλλά όχι και σήμερα.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Μέτρια εμφάνιση που εμείς επειδή παίζει στην ομάδα πρέπει να πούμε ότι ήταν σούπερ.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Όχι, αλήθεια. Αν κάποιος είναι για κράξιμο, εγώ είμαι υπέρ. Αλλά αυτός σήμερα δεν αξίζει κράξιμο. Για την Πέμπτη ναι, μαζί σας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”