16. Tomasz Karol Kędziora
-
τσιριγωτης
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Τι είσαι να ζητήσω προστασία; ;
Ξεκαβαλα λίγο.
Κ μην κοιτάς επιλεκτικά.
Δύο μέτρα και δυο σταθμά
Ξεκαβαλα λίγο.
Κ μην κοιτάς επιλεκτικά.
Δύο μέτρα και δυο σταθμά
Θέλω να μου βρεις ποδοσφαιριστή που να λέει πως δεν έχει θέμα να παίζει κάθε 3 μέρες, το οποιο αφαιαει και προπονησεις προετοιμασιας. Θέλω να μου βρεις επίσης ποδοσφαιριστή που να μην του κάνει ποτέ rotation ο προπονητής επειδή δεν κουράζεται ποτέτσιριγωτης έγραψε:Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες. Όμως είμαστε επαγγελματίες και επομένως πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για αυτό γνωρίζοντας πως η ομάδα συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις.
Είναι σπουδαίο να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη ωστόσο πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και για τα ματς στις εγχώριες διοργανώσεις. Δεν έχει σημασία η διοργάνωση, πρέπει να είμαστε 100% προετοιμασμένοι».
Δεν είναι εύκολο λέει ..
Αλλά είναι επαγγελματίας κ θα αντέξει..
Φαντάζομαι πως κ τον σαματα θα τον έχετε για τοπ σκόρερ κ φορ πανωραφισιο
Αν βρεις 10 σε όλη την Ευρώπη, το λες και θαύμα
Ψαχνόμαστε να βρούμε βλακειες να ασχοληθούμε μου φαίνεται χωρίς ΚΑΝΕΝΑ νόημα γιατί δεν έχουμε τι άλλο να πούμε
Μια χαρά είναι ο άνθρωπος προς το παρόν . Είχε και μια καίρια επέμβαση
- figurehead4
- Montrealiotis
Να πάνε να κάνουν παράπονα στην Uefa/FIFA.pgetsos έγραψε:Θέλω να μου βρεις ποδοσφαιριστή που να λέει πως δεν έχει θέμα να παίζει κάθε 3 μέρες, το οποιο αφαιαει και προπονησεις προετοιμασιας. Θέλω να μου βρεις επίσης ποδοσφαιριστή που να μην του κάνει ποτέ rotation ο προπονητής επειδή δεν κουράζεται ποτέτσιριγωτης έγραψε:Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες. Όμως είμαστε επαγγελματίες και επομένως πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για αυτό γνωρίζοντας πως η ομάδα συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις.
Είναι σπουδαίο να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη ωστόσο πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και για τα ματς στις εγχώριες διοργανώσεις. Δεν έχει σημασία η διοργάνωση, πρέπει να είμαστε 100% προετοιμασμένοι».
Δεν είναι εύκολο λέει ..
Αλλά είναι επαγγελματίας κ θα αντέξει..
Φαντάζομαι πως κ τον σαματα θα τον έχετε για τοπ σκόρερ κ φορ πανωραφισιο
Αν βρεις 10 σε όλη την Ευρώπη, το λες και θαύμα
Ψαχνόμαστε να βρούμε βλακειες να ασχοληθούμε μου φαίνεται χωρίς ΚΑΝΕΝΑ νόημα γιατί δεν έχουμε τι άλλο να πούμε
Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στον Κεντζιορα, αλλά αυτό το πράγμα με τους 50-60-70 αγώνες είναι αηδία
Αυτό το δίδυμο σέντερ-μπακ πάντως, ελπίζω να μην το ξαναδούμε ποτέ. Ένας-ένας ναι αλλά όχι κι οι δυο μαζί με τον Νάσμπεργκ. Απαραίτητος Εκόνγκ ή Κουλιεράκης ο άλλος.
Μου φαίνεται ότι έκανε το καλύτερο του παιχνιδι με την φανέλα μας και μας κράτησε όταν δεν πατούσαμε καλά
- buffalobill4
Μαύρη τρύπα πίσω που όταν βγήκε αναγκαστικά (δυστυχώς και για τον ίδιο αλλά και γιατί ο λουτσεσκου δεν θα τον άλλαζε αλλιώς) δεν ξανααπειληθηκαμε ούτε από στημένο ούτε σε σετ παιχνίδι.
Δεν καταλαβαίνω τι χαρακτηριστικό έχει σε κάποιο επίπεδο κοντινό έστω στο επίπεδο του ΠΑΟΚ.
Ταχύτητα; Όχι
Ποδοσφαιρική ευφυΐα; Οχι
Αμυντική προσήλωση; Οχι
Τεχνική; Οχι
Σαν μπακ σε τι είναι καλύτερος του Σορια του πασ Γιάννενα πχ και σαν στόπερ σε τι του εραμουσπε που είδαμε και σήμερα;
Δεν καταλαβαίνω τι χαρακτηριστικό έχει σε κάποιο επίπεδο κοντινό έστω στο επίπεδο του ΠΑΟΚ.
Ταχύτητα; Όχι
Ποδοσφαιρική ευφυΐα; Οχι
Αμυντική προσήλωση; Οχι
Τεχνική; Οχι
Σαν μπακ σε τι είναι καλύτερος του Σορια του πασ Γιάννενα πχ και σαν στόπερ σε τι του εραμουσπε που είδαμε και σήμερα;
Είχα την εντύπωση ότι σαν στόπερ θα βοηθούσε περισσότερο απ ότι σαν δεξί μπακ,αλλά και εκεί τρικυμία.
Πολύ κακή μεταγραφή.
Πολύ κακή μεταγραφή.
- figurehead4
Ρε φίλε συγγνώμη αλλά το είδες το ματς;buffalobill4 έγραψε:Μαύρη τρύπα πίσω που όταν βγήκε αναγκαστικά (δυστυχώς και για τον ίδιο αλλά και γιατί ο λουτσεσκου δεν θα τον άλλαζε αλλιώς) δεν ξανααπειληθηκαμε ούτε από στημένο ούτε σε σετ παιχνίδι.
Ταχύτητα; Όχι
Ποδοσφαιρική ευφυΐα; Οχι
Αμυντική προσήλωση; Οχι
Τεχνική; Οχι
Πάνω από πέντε καίριες επεμβάσεις, τρεις στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο Ε το κεφάλι στο δεύτερο ήταν πραγματικά σωτήριες. Λάθος δεν εκανε και σε όλα τα στημένα ήταν ο μόνος, ο μόνος που πηδούσε.
Ποια μαύρη τρύπα; Κανείς δεν τον πέρασε σήμερα.
Κραξτον όσο θες, αλλά όχι και σήμερα.
-
τσιριγωτης
Μέτρια εμφάνιση που εμείς επειδή παίζει στην ομάδα πρέπει να πούμε ότι ήταν σούπερ.
- figurehead4
Όχι, αλήθεια. Αν κάποιος είναι για κράξιμο, εγώ είμαι υπέρ. Αλλά αυτός σήμερα δεν αξίζει κράξιμο. Για την Πέμπτη ναι, μαζί σας