Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Στην μέχρι τώρα πορεία σας σαν Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. ποιά είναι η καλύτερη στιγμή και ποιά η χειρότερη;

Απάντηση:

Τρεις ήταν οι χειρότερες: Ο αποκλεισμός από τον Θρασίβουλο, ο αποκλεισμός από την Χέρενφέιν και το πρώτο παιχνίδι των play off με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Όσο για την καλύτερη; Την περιμένω...

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος σας;

Απάντηση:

Όταν ανέλαβα δεν πίεσα όσο μπορούσα για τα χρέη του ΠΑΟΚ.

2 απαντησεις που μου αρεσαν πολυ..
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ΡΗΤΡΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Τι ρήτρα έχουν οι Κουτσιανικούλης - Vieirinha - Vitolo;

Απάντηση:

Ο Κουτσιανικούλης έχει 10 εκ, ο Vieirinha 3,5 και ο Vitolo 5 εκ.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ABOLEYTOI έγραψε:Η προτροπή του προέδρου να αγαπήσουμε τον ΠΑΟΚ δεν μου φαίνεται σωστή. Γιατί αυτός που αγαπάει, παθιάζεται και τρελαίνεται και ενίοτε ζηλεύει και πληγώνει. Δεν μπορείς να περιορίσεις την αγάπη. Αυτός που αγαπάει θέλει να ξέρει τα πάντα, τι έκανες για το γήπεδο, γιατί ανανέωσες τον προπονητή. Αυτός που αγαπάει θέλει να έχει λόγο για τα πάντα, γιατί βγήκες με τις φίλες σου, δε χωνεύω αυτή την ψηλή, να διώξεις τον Γκαγκάτση, δε θέλω παρτίδες με τον Κατσαρή.

Το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι οι νοικοκυραίοι. Αυτοί που αγοράζουν μπλούζες για τα παιδάκια τους και παίρνουν οικογενειακό διαρκείας και δεν ξέρουν ποιος είναι προπονητής και δεν τους νοιάζει κιόλας και χάρηκαν πολύ με τον τίτλο και ...
Για να τα γράψω πιο απλά εννοώ ότι δεν θέλω κανείς να αγαπάει τον ΠΑΟΚ και αν το κάνει, να τον αγαπάει όπως την coca cola, ή την adidas.

Θέλω να είμαι ένας καλός πελάτης σε ένα αξιοπρεπές μαγαζί.

Πριν φύγει ο Ζαγοράκης θέλω να αφήσει αυτό, ένα αξιοπρεπές μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Eχεις δικιο..Ισωως η σωστη λεξη να ειναι αγκαλιαστε..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ειπε συγκεκριμενα ''ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ'' δεν εννοουσε τον ΠΑΟΚ σαν σωματειο....μην μπερδευομαστε..
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ειδησεις που προεκυψαν ειναι:
1) η ΑΜΚ ξεκιναει τελος του χρονου και θα εκδοθουν ΤΙΤΛΟΙ για ολους τους κατοχους (παλιους και νεους) με το περας αυτης
2) η αναπτυξη συνεργασιων με ακαδημιες θα καλυψει ολη την επικρατεια
3) θα φροντισει να διασφαλισει οτι την επομενη διοικηση θα την ψηφισουν οι μετοχοι της ΠΑΕ......χρειαζεται διευκρινιση για αυτο το θεμα οπωσδηποτε εστω και σε βαθος του χρονου.....
4) η ρητρα του βιερινια ειναι 3,5 εκ....πολυ λιγα κατα την αποψη μου
5) σκεφτονται καποια πραγματα για το ΠΑΟΚ tv τα οποια αναμενουμε με ανυπομονησια
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Η πιο καλή απάντηση σε ερώτηση είναι μία....

ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΜΜΙΣΘΟΣ????????

ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:?

Αυτόν έχουμε για πρόεδρο κύριοι....αυτόν...!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

diniko80 έγραψε:ειδησεις που προεκυψαν ειναι:
1) η ΑΜΚ ξεκιναει τελος του χρονου και θα εκδοθουν ΤΙΤΛΟΙ για ολους τους κατοχους (παλιους και νεους) με το περας αυτης
2) η αναπτυξη συνεργασιων με ακαδημιες θα καλυψει ολη την επικρατεια
3) θα φροντισει να διασφαλισει οτι την επομενη διοικηση θα την ψηφισουν οι μετοχοι της ΠΑΕ......χρειαζεται διευκρινιση για αυτο το θεμα οπωσδηποτε εστω και σε βαθος του χρονου.....
4) η ρητρα του βιερινια ειναι 3,5 εκ....πολυ λιγα κατα την αποψη μου
5) σκεφτονται καποια πραγματα για το ΠΑΟΚ tv τα οποια αναμενουμε με ανυπομονησια
Diniko80 αδελφέ δεν θα εκδοθούν τίτλοι μετά το πέρας αυτής της αύξησης...αλλά μόλις τλείωσει η αύξηση η συνολική...αυτό εννοούσε...Απλά μια διόρθωση αδελφέ..που είναι σημαντική..

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΝΑΙ ΡΕ ΦΩΤΗ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΚΗΣΗ
.............
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Για θετικό το είπα αδελφέ...!! :) :)
Είναι δηλαδή δυνατόν να το έλεγα για αρνητικό...??? :) :)

Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

diniko80 έγραψε:4) η ρητρα του βιερινια ειναι 3,5 εκ....πολυ λιγα κατα την αποψη μου
H ρήτρα ενός παίκτη είναι σε άμεση συνάρτηση με τις αποδοχές του. Ακόμα και πχ 10 εκ. ευρώ ρήτρα να βάλεις σε έναν παίκτη που κοστίζει για παράδειγμα 50.000 ευρώ, η ρήτρα αυτή δεν θα έχει ισχύ και θα καταπέσει στα όργανα της ΦΙΦΑ, ακόμα και αν την έχει υπογράψει ο ποδοσφαιριστής. Υπάρχει ένας συσχετισμός μεταξύ κόστους και ρήτρας, δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα, αν θυμάται κάποιος φίλος ας βοηθήσει! Πάντως έγινε θέμα και πέρισυ στην Ευρώπη με τις ρήτρες και τη σχέση τους με τα συμβόλαια, όπως και με την εξαγορά των συμβολαίων των παικτών...

Υ.Γ. Edit: Τον Βιερίνια τον πήραμε περίπου 350.000 και η ρήτρα του είναι 3.500.000 ευρώ, περίπου το δεκαπλάσιο. Τον Κουτσιανικούλη τον πήραμε περίπου 1.200.000 και η ρήτρα του είναι 10.000.000 ευρώ, επίσης περίπου το δεκαπλάσιο. Όπως προείπα, κάπως συνδέονται τα νούμερα (κόστος, αποδοχές, ρήτρα) αλλά δεν θυμάμαι δυστυχώς το πως ακριβώς...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ε τοτε ο βιτολο με τα 750000 του κοντη πρεπει να εχει ρητρα 7500000 και οχι 5000000.... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Photis έγραψε:Για θετικό το είπα αδελφέ...!! :) :)
Είναι δηλαδή δυνατόν να το έλεγα για αρνητικό...??? :) :)

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΛΕς
ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩς ΕΙΠΕ Ο ΖΑΓΟΡ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ρε τρελέ πάτα το το μαμημένο το Caps Lock.... Θα γεμίσουμε μπλε μ@λακίες στο τέλος.... ;)
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

arisk έγραψε:
diniko80 έγραψε:4) η ρητρα του βιερινια ειναι 3,5 εκ....πολυ λιγα κατα την αποψη μου
H ρήτρα ενός παίκτη είναι σε άμεση συνάρτηση με τις αποδοχές του. Ακόμα και πχ 10 εκ. ευρώ ρήτρα να βάλεις σε έναν παίκτη που κοστίζει για παράδειγμα 50.000 ευρώ, η ρήτρα αυτή δεν θα έχει ισχύ και θα καταπέσει στα όργανα της ΦΙΦΑ, ακόμα και αν την έχει υπογράψει ο ποδοσφαιριστής. Υπάρχει ένας συσχετισμός μεταξύ κόστους και ρήτρας, δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα, αν θυμάται κάποιος φίλος ας βοηθήσει! Πάντως έγινε θέμα και πέρισυ στην Ευρώπη με τις ρήτρες και τη σχέση τους με τα συμβόλαια, όπως και με την εξαγορά των συμβολαίων των παικτών...

Υ.Γ. Edit: Τον Βιερίνια τον πήραμε περίπου 350.000 και η ρήτρα του είναι 3.500.000 ευρώ, περίπου το δεκαπλάσιο. Τον Κουτσιανικούλη τον πήραμε περίπου 1.200.000 και η ρήτρα του είναι 10.000.000 ευρώ, επίσης περίπου το δεκαπλάσιο. Όπως προείπα, κάπως συνδέονται τα νούμερα (κόστος, αποδοχές, ρήτρα) αλλά δεν θυμάμαι δυστυχώς το πως ακριβώς...

Αυτό όντως ισχύει μαν.... όμως πρόβλημα με FIFA μπορεί να προκύψει αν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής επιμένει στην αποχώρηση του αλλά η ομάδα του επιμένει στην ρήτρα που δεν είναι διατεθημένη να πληρώσει η ομάδα που ενδιαφέρετε. Διαφορετικά δεν μπορεί να υπάρξει πρόβλημα...
Οι ρήτρες γενικά στην Ελλάδα και όχι μόνο στον ΠΑΟΚ (βλέπε Νίνη / 14 εκατομμύρια νομίζω....) δεν έχουνε την κατάληλη αναλογία.

ΥΓ
Η ρήτρα του Βιερίνια νομίζω πως είναι πάρα πολύ μικρή.

:twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”