Sera4 έγραψε:οπως λεει και ο λαος της γριας που!@#$% της φταινε οι τριχες....αν θελει καποιος να βρει δικαιολογιες και παρερμηνειες και μ@λ@κιες τουμπανα θα βρει και παλι θα μιζεριαζει και στραβο το ενα στραβο το αλλο και παει λεγοντας...εγω αυτο που ξερω εινια οτι μαθαμε πολλοι τωρα την καραμελα της ''καλοπιστης κριτικης''(ετσι τωρα μεταφραζεται η γκρινια τρομαρα μας) και δεν μας σταματαει τιποτα...μου θυμιζει οταν ο μπους πηγε στο ιρακ και καλα για τα πυρηνικα και τον πολεμο κατα της τρομοκρατιας και οχι για τα πετρελαια...μονοι μας φθειρουμε τον προεδρο μας και μονοι μας στο τελος θα βγαλουμε τα ματια μας εγω αυτο καταλαβαινω τουλαχιστον...και δεν θελω να ξερω τι ξημερωνει μετα σε περιπτωση που φυγει ο τεο...
+8734232 και μισό
μικρομεγαλισμοί είναι αυτά φίλε μου...και κάποιοι δεν καταλαβαίνουν πως ή θα τους φάμε ή θα μας φάνε, και άιντε πάλι απ' την αρχή τα ίδια και τα ίδια...
Ο λόγος που πολλοί από μας γίνονται ώρες ώρες υπερβολικοί είναι απλά και μόνο γιατί όταν βλέπεις πως η ομάδα μετά από τόσα και τόσα χρόνια φαγούρας, επιτέλους έχει μπει σε σωστό δρόμο, που το μόνο που χρειάζεται για να καταλήξει στην "γη της επαγγελίας" είναι επιμονή και υπομονή, δεν γίνεται να μην σου την βαρέσει όταν βλέπεις πως μόνοι μας πάμε να βγάλουμε τα μάτια μας κάνοντας 24 ώρες το 24ώρο "καλοπροαίρετη κριτική" και τίποτα άλλο για μήνες και μήνες.
Όταν μάλιστα αυτή την στιγμή το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η ομάδα, η χειρότερη δυνατή εξυπηρέτηση ενός φιλάθλου προς τον ΠΑΟΚ, είναι η γκρίνια. Και ναι, αν είναι να επιλέξουμε κάτι στις παρούσες συνθήκες, είναι 100 φορές καλύτερο η κριτική να είναι λιγότερη απ' ότι πρέπει (κοινώς, να βρίσκουμε αρνητικά που να τα κάνουμε γαργάρα) απ' το να είναι περισσότερη απ' ότι πρέπει (να γκρινιάζουμε). Αν είναι να κινδυνεύουμε να κάνουμε ζημιά στην ομάδα, τότε καλύτερα να αυτο-λογοκριθούμε.
Και αυτό δεν είναι ούτε αυταρχικό, ούτε φασιστικό, ούτε τίποτα, είναι ρεαλιστικό. Μας την έχουν όλοι στημένη στην γωνία και μας βάζουν φιτίλια για να τρωγόμαστε. Δεν ξέρω αν προσέξατε για παράδειγμα πως όλα τα κανάλια στάθηκαν στο γεγονός πως υπήρξαν αποδοκιμασίες στο ημίχρονο με την Λειβαδειά. Αν κάθισε κανείς μέχρι τις 2 που φιλοτιμήθηκε η Νοτιο-Ελληνική Τηλεόραση να δείξει τις φάσεις του ΠΑΟΚ θα πρόσεξε πως 5 λεπτά ασχολούνταν με τις αποδοκιμασίες και 2 λεπτά με τον αγώνα. Για να μη μιλήσω για κάτι Καρπετόπουλους και λοιπούς, τέλος πάντων, δε θα σας μάθω εγώ γράμματα, τα βλέπουμε όλοι.
Όταν βλέπουμε λοιπόν πως όλη η Ελλάδα έχει χεστεί με την άνοδο του ΠΑΟΚ και προσπαθεί με κάθε μέσο να μας διασπάσει, να δημιουργήσει θέματα από κει που δεν υπάρχουν, να σπείρει διχόνοια ή κακό κλίμα εμείς τι θα κάνουμε, θα παίζουμε σαν κορόιδα το παιχνίδι τους, στο όνομα μιας ανούσιας ελευθερίας που κανείς δεν αμφισβήτησε ούτως ή άλλως;
Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλη λύση, ή θα παραμείνουμε (όπως πέρσι) ενωμένοι ενάντια σε όλους, ή αλλιώς νομοτελειακά πολύ σύντομα θα ξαναβρεθούμε με Μπατατούδηδες, Αρχοντίδηδες και Βελήδες στην ομάδα...