Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Τελικα ο Μουνιρ που ελεγα το πρωι για Χαιντουκ υπεγραψε στη Λουντογκορετς,αντικαταστατης του Ντεσποτοφ.Θα μπορουσαμε να εχουμε και τους δυο...
Ο Μουνιρ απορριφθηκε απο τμημα σκαουτινγκ. Οχι τωρα, εδω και καιρο.
Δεν χρειάζονται υπερβολές, ούτε συμβόλαια εκατομμυρίου.
Ένας μεσοεπιθετικός καλύτερος - πιο σταθερός, του Μουργκ χρειάζεται να αποκτηθεί. Μόνο δύσκολο δεν νομίζω πως είναι.
Στη τελική ακόμα και ο Καντουρί με 300κ συμβόλαιο για 1 χρόνο, όταν και αν είναι καλά, από τον Μουργκ παραπάνω θα δώσει και κόβω το χέρι μου.
Ο Μουργκ ως 6ο-7η λύση, τρώγεται για ένα χρόνο. Για να τον έχω πρώτη αλλαγή αν πχ χρειαστεί ξεκούραση ο Τάισον, δεν βολεύει απέναντι στον οποιονδήποτε.
Δηλαδή στο εκτός έδρας με.. τη Λαμία, θα είμαστε καλά με τον Μουργκ για πρώτη αλλαγή;; Ούτε καν.
Θα παρκάρουν το πούλμαν και αν δεν ανοίξεις το σκορ νωρίς, κάποια στιγμή στο 60-65 θα χρειάζεσαι φρεσκάρισμα.
Ε το να βγει ο Ντεσπότοφ και να μπει ο Μουργκ, δεν το λες φρεσκάρισμα. Παίζω με 10 ονομάζεται αυτό.
Άποψη μου όλα τα παραπάνω, μακάρι το παλικάρι να κάνει όσα δεν έκανε εδώ και τρία χρόνια και να μας βγάλει άκυρους όλους.
Οπότε ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα 5-6 μέρες για να φέρει κάποιον απλά καλύτερο του Μουργκ.
Υ.Γ. Χωρίς καμία ζήλεια, απλά και μόνο ποδοσφαιρικά, πρέπει να συγκρίνεσαι με τους ανταγωνιστές σου, με σκοπό να βελτιώνεσαι διαρκώς.
Μπορώ να πω πως στα χαφ δεν τους βλέπω; Νομίζω πως ναι. Αν όχι "δεν τους βλέπω" σίγουρα τους κοντράρω στα ίσα.
Μεσοεπιθετικά μπορώ να πω το ίδιο; Νομίζω πως όχι.
Κοιτάζοντας τη λίστα των ελευθερων πέρα από Ιντρισι Ελ Γκάζι Γιοβιτς που βγάζουν μάτια είναι να απορείς γιατί ξέμειναν οι Λινγκαρντ , Περειρα και Τουανζεμπε. Να πω την αμαρτία μου ζαχαρωνω πολύ τον Ιντρισι , τον Γιοβιτς και τον Τουανζεμπε.
Από παίκτες που έχουν ομάδα δύσκολο το βλέπω με μόνη εξαίρεση τον Μουλεκα που από ότι φαίνεται ψάχνεται.
δε μπορώ να βλέπω στον ΠΑΟΚ του 2023 μπακ τύπου Παναγιώτη Σιδηρόπουλου 1997. Που το πόσο μακριά θα έφτανε η σέντρα του είχε να κάνει με το πόσο μακριά στεκόταν ο αμυντικός που τον μάρκαρε, δηλαδή 1-3 μέτρα. Έσκυβε το κεφάλι και μπουμ. Αφου νόμιζα ότι το έκανε επίτηδες για να τον φθείρει λίγο λίγο. Death by a thousand cuts. Γυρνούσαν σπίτι οι αντίπαλοι με μελανιές και διάσειση. Ή σαν τον Σνάουτσνερ που το 2ο μισό του γηπέδου το έβλεπε μόνο όταν άλλαζαν εστίες οι ομάδες στο ημίχρονο.
Γ@μ@με τον καλύτερο μας παίκτη (Αντρίγια) που πρέπει να παίζει για 2 επι 55 90λεπτα. Και μετά γκρινιάζουμε και λέμε "λίγα πράγματα σήμερα", "που είναι ο Αντρίγια των ματς με Μπενφίκα" κλπ κλπ
Βασιλοπουλος λεει τελος οι μεταγραφες (5% πιθανοτητα να γινει κατι αλλο αλλα εξαιρετικα απιθανο). Ο Λουτσε και η διοικηση πιστευουν στον Βρακα και τον Σμυρλη λενε
Πάντως οι Τούρκοι έχουν μάθει και εκμετάλλευονται το έξτρα χρονικο διάστημα για μεταγραφές. Ειδικά από Αγγλία έχουν φέρει τρομερές περιπτώσεις που δεν έχουν όσο χρόνο θέλουν. Βέβαια ρίχνουν και τεράστιας διάφορας χρήμα από εμάς.
Βασικοί
Ντεσποντοβ Κωνσταντελιας Ζιβκοβιτς
Αναπληρωματικοί
Τάισον Βρακάς Μουργκ
Δε νομίζω ότι βγαίνει έτσι με παιχνίδια Ευρώπη - Ελλάδα
Κι αν όντως ο Λουτσεσκου εμπιστευόταν τον Βράκα γιατί δεν τον έβαλε στη θέση του κακού Κωνσταντελια προχθές ;;
Γράφουν για να γράφουν.
Εγώ πιστεύω ότι κάτι έχουν στο μυαλό τους αλλά θέλουν να πάρουν μόνο αυτό και στα λεφτά που δίνουν. Όποτε υπομονή μέχρι 11 Σεπτέμβρη.
Παντως θα ειναι πολυ ΠΑΟΚ η φαση αν τελικα δεν κανουμε αλλη μεταγραφη. Να παιζουμε δλδ σε κανα ματς ελλαδα με κεντρο Μειτε Αντονιο και μπροστα Μουργκ Βρακα Ζιφκο...
Να κλαις π δεν εκανες μια ακομη παλιο κινηση...