Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν βγαινει το πραγμα αριθμητικα και οχι μονο...

Δυστυχώς φίλε η παροιμία...αγαλι αγαλι γίνεται η αγουριδα μέλι...εχει ισχύ παντού..

Όσο και να θέλουμε να τα πιέσουμε τα βιαστικά πράγματα κάνουν τα....ποδια..πήλινα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Napoli4 έγραψε:Πήγε Κύπρο, ελεύθερος
OK, ευχαριστώ.
Frans van Rooij

Δημοσίευση από Frans van Rooij »

joshua έγραψε:Τελικα ο Μουνιρ που ελεγα το πρωι για Χαιντουκ υπεγραψε στη Λουντογκορετς,αντικαταστατης του Ντεσποτοφ.Θα μπορουσαμε να εχουμε και τους δυο...
Ο Μουνιρ απορριφθηκε απο τμημα σκαουτινγκ. Οχι τωρα, εδω και καιρο.
loukas1963

Δημοσίευση από loukas1963 »

Γερασίμου έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Πήγε Κύπρο, ελεύθερος
OK, ευχαριστώ.
πηγε Εθνικο Αχνας Δανεικος για ενα χρονο
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Δεν χρειάζονται υπερβολές, ούτε συμβόλαια εκατομμυρίου.
Ένας μεσοεπιθετικός καλύτερος - πιο σταθερός, του Μουργκ χρειάζεται να αποκτηθεί. Μόνο δύσκολο δεν νομίζω πως είναι.
Στη τελική ακόμα και ο Καντουρί με 300κ συμβόλαιο για 1 χρόνο, όταν και αν είναι καλά, από τον Μουργκ παραπάνω θα δώσει και κόβω το χέρι μου.

Ο Μουργκ ως 6ο-7η λύση, τρώγεται για ένα χρόνο. Για να τον έχω πρώτη αλλαγή αν πχ χρειαστεί ξεκούραση ο Τάισον, δεν βολεύει απέναντι στον οποιονδήποτε.
Δηλαδή στο εκτός έδρας με.. τη Λαμία, θα είμαστε καλά με τον Μουργκ για πρώτη αλλαγή;; Ούτε καν.
Θα παρκάρουν το πούλμαν και αν δεν ανοίξεις το σκορ νωρίς, κάποια στιγμή στο 60-65 θα χρειάζεσαι φρεσκάρισμα.
Ε το να βγει ο Ντεσπότοφ και να μπει ο Μουργκ, δεν το λες φρεσκάρισμα. Παίζω με 10 ονομάζεται αυτό.
Άποψη μου όλα τα παραπάνω, μακάρι το παλικάρι να κάνει όσα δεν έκανε εδώ και τρία χρόνια και να μας βγάλει άκυρους όλους.

Οπότε ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα 5-6 μέρες για να φέρει κάποιον απλά καλύτερο του Μουργκ.

Υ.Γ. Χωρίς καμία ζήλεια, απλά και μόνο ποδοσφαιρικά, πρέπει να συγκρίνεσαι με τους ανταγωνιστές σου, με σκοπό να βελτιώνεσαι διαρκώς.
Μπορώ να πω πως στα χαφ δεν τους βλέπω; Νομίζω πως ναι. Αν όχι "δεν τους βλέπω" σίγουρα τους κοντράρω στα ίσα.
Μεσοεπιθετικά μπορώ να πω το ίδιο; Νομίζω πως όχι.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Κοιτάζοντας τη λίστα των ελευθερων πέρα από Ιντρισι Ελ Γκάζι Γιοβιτς που βγάζουν μάτια είναι να απορείς γιατί ξέμειναν οι Λινγκαρντ , Περειρα και Τουανζεμπε. Να πω την αμαρτία μου ζαχαρωνω πολύ τον Ιντρισι , τον Γιοβιτς και τον Τουανζεμπε.
Από παίκτες που έχουν ομάδα δύσκολο το βλέπω με μόνη εξαίρεση τον Μουλεκα που από ότι φαίνεται ψάχνεται.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

δε μπορώ να βλέπω στον ΠΑΟΚ του 2023 μπακ τύπου Παναγιώτη Σιδηρόπουλου 1997. Που το πόσο μακριά θα έφτανε η σέντρα του είχε να κάνει με το πόσο μακριά στεκόταν ο αμυντικός που τον μάρκαρε, δηλαδή 1-3 μέτρα. Έσκυβε το κεφάλι και μπουμ. Αφου νόμιζα ότι το έκανε επίτηδες για να τον φθείρει λίγο λίγο. Death by a thousand cuts. Γυρνούσαν σπίτι οι αντίπαλοι με μελανιές και διάσειση. Ή σαν τον Σνάουτσνερ που το 2ο μισό του γηπέδου το έβλεπε μόνο όταν άλλαζαν εστίες οι ομάδες στο ημίχρονο.

Γ@μ@με τον καλύτερο μας παίκτη (Αντρίγια) που πρέπει να παίζει για 2 επι 55 90λεπτα. Και μετά γκρινιάζουμε και λέμε "λίγα πράγματα σήμερα", "που είναι ο Αντρίγια των ματς με Μπενφίκα" κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Βασιλοπουλος λεει τελος οι μεταγραφες (5% πιθανοτητα να γινει κατι αλλο αλλα εξαιρετικα απιθανο). Ο Λουτσε και η διοικηση πιστευουν στον Βρακα και τον Σμυρλη λενε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Βασιλοπουλος εχει να κανει ρεπορταζ πανω απο 20 χρονια. Οσο για τον Τσαλγατιδη περιττευει ο σχολιασμος.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Πάντως οι Τούρκοι έχουν μάθει και εκμετάλλευονται το έξτρα χρονικο διάστημα για μεταγραφές. Ειδικά από Αγγλία έχουν φέρει τρομερές περιπτώσεις που δεν έχουν όσο χρόνο θέλουν. Βέβαια ρίχνουν και τεράστιας διάφορας χρήμα από εμάς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτά είναι λαλακιες...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Βασικοί
Ντεσποντοβ Κωνσταντελιας Ζιβκοβιτς
Αναπληρωματικοί
Τάισον Βρακάς Μουργκ
Δε νομίζω ότι βγαίνει έτσι με παιχνίδια Ευρώπη - Ελλάδα
Κι αν όντως ο Λουτσεσκου εμπιστευόταν τον Βράκα γιατί δεν τον έβαλε στη θέση του κακού Κωνσταντελια προχθές ;;
Γράφουν για να γράφουν.
Εγώ πιστεύω ότι κάτι έχουν στο μυαλό τους αλλά θέλουν να πάρουν μόνο αυτό και στα λεφτά που δίνουν. Όποτε υπομονή μέχρι 11 Σεπτέμβρη.
loukas1963

Δημοσίευση από loukas1963 »

Gospi έγραψε:Ο Βασιλοπουλος εχει να κανει ρεπορταζ πανω απο 20 χρονια. Οσο για τον Τσαλγατιδη περιττευει ο σχολιασμος.
ολοι αυτοι δεν ξερουν τη τους γινετε δεν εχουν ιδεα για μεταγραφες
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως θα ειναι πολυ ΠΑΟΚ η φαση αν τελικα δεν κανουμε αλλη μεταγραφη. Να παιζουμε δλδ σε κανα ματς ελλαδα με κεντρο Μειτε Αντονιο και μπροστα Μουργκ Βρακα Ζιφκο...
Να κλαις π δεν εκανες μια ακομη παλιο κινηση...
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν δεν γραψει η Μπουντου μεταγραφες τελος στο sdna συνεχιζουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”