και ο Λυρατζής είχε παίξει μια φορά στην Ευρώπη δε εξτρέμ στο β ημίχρονο νομίζω , για να σφραγίσουμε τα άκρα και ο σιντκλευ το ίδιο από αρ , αν θυμάμαι καλάpaokarakis έγραψε:Μην ξεχνατε και τον 27χρονο Βιειρινια που μπορει να παιξει και μπροστα !!!Hayate έγραψε:Ραφα μπροστά εξτρεμ.. μια χαρα είμαστε.. Βαλε και Σμυρλη,Σπυράκο, Μουργκ.. 8 μετράω
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
-
Βγήκε ο τζορμπατζογλου στο Σπορ fm και λεει πάντα είναι υποψήφιος ο καστιγιεχο ενώ έκλεισε προχθές στην σασουλο, μιλάμε τώρα οι τύποι δεν κάνουν καν ρεπορτάζ, δεν ξέρουν καν τι γίνεται και απλά πετάνε «θα κλείσει σίγουρα εξτρεμ ο ΠΑΟΚ» και εμείς το πιστεύουμε…
Αυτό είχε γίνει στο Γάνδη ΠΑΟΚ που ο Ραζβαν έβαλε τον τευλορ δεξί εξτρέμ στο δεύτερο ημιχρονοmaceio έγραψε:και ο Λυρατζής είχε παίξει μια φορά στην Ευρώπη δε εξτρέμ στο β ημίχρονο νομίζω , για να σφραγίσουμε τα άκρα και ο σιντκλευ το ίδιο από αρ , αν θυμάμαι καλάpaokarakis έγραψε:Μην ξεχνατε και τον 27χρονο Βιειρινια που μπορει να παιξει και μπροστα !!!Hayate έγραψε:Ραφα μπροστά εξτρεμ.. μια χαρα είμαστε.. Βαλε και Σμυρλη,Σπυράκο, Μουργκ.. 8 μετράω
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρώ ότι πάμε για έναν μάγκες.. κάπου έγραψε ένας αδερφός ότι για την ευρωπαϊκή λίστα μας μένει ένας ξένος για να δηλώσουμε..
Εκτός κ αν πάρουμε έναν ξένο (δλδ εξτρεμοδεκαρι) κ τον Λημνιό..
Δεν νομίζω να πάμε για δεξί μπακ
Εκτός κ αν πάρουμε έναν ξένο (δλδ εξτρεμοδεκαρι) κ τον Λημνιό..
Δεν νομίζω να πάμε για δεξί μπακ
-
Μήπως επιμένουν για Γκαρε και Μουλεκα; Λέω εγώ τώρα…
Νεμανια Γιοβιτς , Ιντρισι , Ελ Γκάζι , Φλορινελ Κόμαν , Κιριλ Ντεσποντοβ ..
Οποίοι και να έρθουν από αυτούς αναβαθμιζόμαστε!
Νεμανια Γιοβιτς , Ιντρισι , Ελ Γκάζι , Φλορινελ Κόμαν , Κιριλ Ντεσποντοβ ..
Οποίοι και να έρθουν από αυτούς αναβαθμιζόμαστε!
Ναι δεν πιστευω να παμε για δεξι μπακ, θα καλυφθουμε με Βιερινια και τους υπολοιπους.
- Σουριναμέζος
Πάντως από το να φέρουν 2 παίκτες που δεν είναι confident για την επιλογή τους καλύτερα να φέρουν έναν τώρα και έναν τον Γενάρη.
Δεν πιστεύω ότι άφησαν τον Χακσα να πάει Στόουκ επειδή είχαν άλλη εναλλακτική. Αυτό το είπε μόνο ο Τοσκίτσης. Και το είπε γιατί λίγες ώρες πιο πριν είχε βγάλει αποκλειστική τάχα είδηση ότι ο Χακσα έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Κάπως έπρεπε μετά να το καλύψει που για άλλη μια φορά πήγε κουβά.astral έγραψε:Κι εγώ αυτό πιστεύω και δε φαίνεται να έδωσε παραπάνω από αυτά που κουβεντιάζαμε η Στόουκ οπότε μάλλον τον αφήσαμε για κάτι άλλο.gika έγραψε:.
Είμαι σίγουρος ότι στην ΠΑΕ κάτι δουλεύουν, αν δεν υπήρχε εναλλακτική, θα είχαν φέρει τον χανταμπακη. Δεν ήταν δύσκολο να δώσουμε κάτι παραπάνω από στοουκ..
Ας έρθει ο ένας να φύγει το αγχος , μετά τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για τον δεύτερο.
Ένας αρδ από το νησί είπε ότι ο Χακσα προτίμησε Στόουκ γιατί ήθελε να μείνει στο νησί για οικογενειακούς λόγους. Κάποιοι έγραψαν κιόλας ότι η Σέλτικ ζήτησε τελευταία στιγμή 3 χαρτιά απο ΠΑΟΚ ενώ αρχικά είχαν συμφωνήσει για 2.
Από την στιγμή που όλοι λένε ότι πάμε για 2 εξτρέμ θα μπορούσαν κάλλιστα να πάρουν και τον Χακσα αλλά κι αυτόν που υποτίθεται ότι δουλεύουν παράλληλα. Ο δύο μεταγραφές είναι ανεξάρτητες.
Τον ήθελαν τον Χακσα αλλά τον έκλεψε στο νήμα η Στόουκ.
Εχουν κερδισει την εμπιστοσυνη μας, ας περιμενουμε και σιγουρα θα μας εκπληξουν
μπράβο ρε Jim chatz αυτό το ματς ήταν , έχεις δικιο ο taylor μπηκε μπροστα και ο λυρατζης πισω ...
αυτή η ψυχή ο andre Ricardo ,τι κανει ? ο Κανις που βρισκεται ( γνωστο οτι κοπηκε απο λουτσε ) ?
πάντως και ο Βρακάς έχει παραστάσεις , δηλ θα μπορούσε να παίξει Ελλάδα αναπληρωματικός σε μικρά ματς
και επίσης το ξαναείπα , και ο τομας και ο Σαματά παίζουν αρ εξτρέμ ,οπότε don't panic ....ολο και κατι θα ψωνισουμε , ενα σωρο δανεικοι θα ηθελαν να ερθουν για να παιξουν ευρωπη , αντι να ειναι στον παγκο σε καλα πρωταθληματα
αυτή η ψυχή ο andre Ricardo ,τι κανει ? ο Κανις που βρισκεται ( γνωστο οτι κοπηκε απο λουτσε ) ?
πάντως και ο Βρακάς έχει παραστάσεις , δηλ θα μπορούσε να παίξει Ελλάδα αναπληρωματικός σε μικρά ματς
και επίσης το ξαναείπα , και ο τομας και ο Σαματά παίζουν αρ εξτρέμ ,οπότε don't panic ....ολο και κατι θα ψωνισουμε , ενα σωρο δανεικοι θα ηθελαν να ερθουν για να παιξουν ευρωπη , αντι να ειναι στον παγκο σε καλα πρωταθληματα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και εγώ αυτής της άποψης είμαιDimg4a έγραψε:Εχουν κερδισει την εμπιστοσυνη μας, ας περιμενουμε και σιγουρα θα μας εκπληξουν
Ειδικά από την στιγμή που εμπλέκεται και ο Ιβάν περισσότερο πλέον.
Οι κινήσεις των δύο δανεικων στο κέντρο με κόστος συνολικό πάνω από 1,5 εκ για το καθένα δείχνουν ότι στόχος είναι να κυνηγήσει η ομάδα τίτλο, πορεία στην Ευρώπη κλπ.
Οπότε θεωρείται αυτονόητο ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένα ποιοτικό εξτρεμ μετά και την εκδήλωση ανάγκης από τον προπονητή , διαφορετικά θα πρόκειται για αψυχολόγητες κινήσεις. Η επιλογή να μη βρεις τώρα απλά δεν είναι επιλογή.
Όταν δίνεις 3εκ σε δανεικους στο κέντρο με λίγες προοπτικές απόκτησης και καταλήξεις να συζητάς αν μπορεί το μπακ, το φορ η παίκτες εξέδρας να παίξουν εξτρεμ τότε κάτι πήγε πολύ λάθος.
Οπότε ας περιμένουμε να επικρατήσει η λογική.
Οπότε θεωρείται αυτονόητο ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένα ποιοτικό εξτρεμ μετά και την εκδήλωση ανάγκης από τον προπονητή , διαφορετικά θα πρόκειται για αψυχολόγητες κινήσεις. Η επιλογή να μη βρεις τώρα απλά δεν είναι επιλογή.
Όταν δίνεις 3εκ σε δανεικους στο κέντρο με λίγες προοπτικές απόκτησης και καταλήξεις να συζητάς αν μπορεί το μπακ, το φορ η παίκτες εξέδρας να παίξουν εξτρεμ τότε κάτι πήγε πολύ λάθος.
Οπότε ας περιμένουμε να επικρατήσει η λογική.
-
https://dsport.bg/nakolko-kluba-s-inter ... nt=section
Βουλγαρικά δημοσιεύματα...
Βουλγαρικά δημοσιεύματα...
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ο Μαξίμοβιτς ξεκινάει βασικός σε μια ώρα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και δε νομίζω να είναι ακόμη στόχος για αυτήν την μεταγραφική περίοδο.
Το σκεπτικό του Τζόκερ είναι τρανταχτό επιχείρημα.
Για να δούμε.....
Για να δούμε.....