Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
maceio

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από maceio »

paokarakis έγραψε:
Hayate έγραψε:Ραφα μπροστά εξτρεμ.. μια χαρα είμαστε.. Βαλε και Σμυρλη,Σπυράκο, Μουργκ.. 8 μετράω
Μην ξεχνατε και τον 27χρονο Βιειρινια που μπορει να παιξει και μπροστα !!!
και ο Λυρατζής είχε παίξει μια φορά στην Ευρώπη δε εξτρέμ στο β ημίχρονο νομίζω , για να σφραγίσουμε τα άκρα και ο σιντκλευ το ίδιο από αρ , αν θυμάμαι καλά
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Βγήκε ο τζορμπατζογλου στο Σπορ fm και λεει πάντα είναι υποψήφιος ο καστιγιεχο ενώ έκλεισε προχθές στην σασουλο, μιλάμε τώρα οι τύποι δεν κάνουν καν ρεπορτάζ, δεν ξέρουν καν τι γίνεται και απλά πετάνε «θα κλείσει σίγουρα εξτρεμ ο ΠΑΟΚ» και εμείς το πιστεύουμε…
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

maceio έγραψε:
paokarakis έγραψε:
Hayate έγραψε:Ραφα μπροστά εξτρεμ.. μια χαρα είμαστε.. Βαλε και Σμυρλη,Σπυράκο, Μουργκ.. 8 μετράω
Μην ξεχνατε και τον 27χρονο Βιειρινια που μπορει να παιξει και μπροστα !!!
και ο Λυρατζής είχε παίξει μια φορά στην Ευρώπη δε εξτρέμ στο β ημίχρονο νομίζω , για να σφραγίσουμε τα άκρα και ο σιντκλευ το ίδιο από αρ , αν θυμάμαι καλά
Αυτό είχε γίνει στο Γάνδη ΠΑΟΚ που ο Ραζβαν έβαλε τον τευλορ δεξί εξτρέμ στο δεύτερο ημιχρονο

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prax

Δημοσίευση από prax »

Θεωρώ ότι πάμε για έναν μάγκες.. κάπου έγραψε ένας αδερφός ότι για την ευρωπαϊκή λίστα μας μένει ένας ξένος για να δηλώσουμε..
Εκτός κ αν πάρουμε έναν ξένο (δλδ εξτρεμοδεκαρι) κ τον Λημνιό..

Δεν νομίζω να πάμε για δεξί μπακ
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μήπως επιμένουν για Γκαρε και Μουλεκα; Λέω εγώ τώρα…
Νεμανια Γιοβιτς , Ιντρισι , Ελ Γκάζι , Φλορινελ Κόμαν , Κιριλ Ντεσποντοβ ..
Οποίοι και να έρθουν από αυτούς αναβαθμιζόμαστε!
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ναι δεν πιστευω να παμε για δεξι μπακ, θα καλυφθουμε με Βιερινια και τους υπολοιπους.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Πάντως από το να φέρουν 2 παίκτες που δεν είναι confident για την επιλογή τους καλύτερα να φέρουν έναν τώρα και έναν τον Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

astral έγραψε:
gika έγραψε:.
Είμαι σίγουρος ότι στην ΠΑΕ κάτι δουλεύουν, αν δεν υπήρχε εναλλακτική, θα είχαν φέρει τον χανταμπακη. Δεν ήταν δύσκολο να δώσουμε κάτι παραπάνω από στοουκ..
Κι εγώ αυτό πιστεύω και δε φαίνεται να έδωσε παραπάνω από αυτά που κουβεντιάζαμε η Στόουκ οπότε μάλλον τον αφήσαμε για κάτι άλλο.
Ας έρθει ο ένας να φύγει το αγχος , μετά τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για τον δεύτερο.
Δεν πιστεύω ότι άφησαν τον Χακσα να πάει Στόουκ επειδή είχαν άλλη εναλλακτική. Αυτό το είπε μόνο ο Τοσκίτσης. Και το είπε γιατί λίγες ώρες πιο πριν είχε βγάλει αποκλειστική τάχα είδηση ότι ο Χακσα έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Κάπως έπρεπε μετά να το καλύψει που για άλλη μια φορά πήγε κουβά.
Ένας αρδ από το νησί είπε ότι ο Χακσα προτίμησε Στόουκ γιατί ήθελε να μείνει στο νησί για οικογενειακούς λόγους. Κάποιοι έγραψαν κιόλας ότι η Σέλτικ ζήτησε τελευταία στιγμή 3 χαρτιά απο ΠΑΟΚ ενώ αρχικά είχαν συμφωνήσει για 2.
Από την στιγμή που όλοι λένε ότι πάμε για 2 εξτρέμ θα μπορούσαν κάλλιστα να πάρουν και τον Χακσα αλλά κι αυτόν που υποτίθεται ότι δουλεύουν παράλληλα. Ο δύο μεταγραφές είναι ανεξάρτητες.
Τον ήθελαν τον Χακσα αλλά τον έκλεψε στο νήμα η Στόουκ.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Εχουν κερδισει την εμπιστοσυνη μας, ας περιμενουμε και σιγουρα θα μας εκπληξουν
maceio

Δημοσίευση από maceio »

μπράβο ρε Jim chatz αυτό το ματς ήταν , έχεις δικιο ο taylor μπηκε μπροστα και ο λυρατζης πισω ...
αυτή η ψυχή ο andre Ricardo ,τι κανει ? ο Κανις που βρισκεται ( γνωστο οτι κοπηκε απο λουτσε ) ?
πάντως και ο Βρακάς έχει παραστάσεις , δηλ θα μπορούσε να παίξει Ελλάδα αναπληρωματικός σε μικρά ματς

και επίσης το ξαναείπα , και ο τομας και ο Σαματά παίζουν αρ εξτρέμ ,οπότε don't panic ....ολο και κατι θα ψωνισουμε , ενα σωρο δανεικοι θα ηθελαν να ερθουν για να παιξουν ευρωπη , αντι να ειναι στον παγκο σε καλα πρωταθληματα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Dimg4a έγραψε:Εχουν κερδισει την εμπιστοσυνη μας, ας περιμενουμε και σιγουρα θα μας εκπληξουν
Και εγώ αυτής της άποψης είμαι

Ειδικά από την στιγμή που εμπλέκεται και ο Ιβάν περισσότερο πλέον.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Οι κινήσεις των δύο δανεικων στο κέντρο με κόστος συνολικό πάνω από 1,5 εκ για το καθένα δείχνουν ότι στόχος είναι να κυνηγήσει η ομάδα τίτλο, πορεία στην Ευρώπη κλπ.
Οπότε θεωρείται αυτονόητο ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένα ποιοτικό εξτρεμ μετά και την εκδήλωση ανάγκης από τον προπονητή , διαφορετικά θα πρόκειται για αψυχολόγητες κινήσεις. Η επιλογή να μη βρεις τώρα απλά δεν είναι επιλογή.

Όταν δίνεις 3εκ σε δανεικους στο κέντρο με λίγες προοπτικές απόκτησης και καταλήξεις να συζητάς αν μπορεί το μπακ, το φορ η παίκτες εξέδρας να παίξουν εξτρεμ τότε κάτι πήγε πολύ λάθος.

Οπότε ας περιμένουμε να επικρατήσει η λογική.
donkixotis

Δημοσίευση από donkixotis »

https://dsport.bg/nakolko-kluba-s-inter ... nt=section
Βουλγαρικά δημοσιεύματα...
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Ο Μαξίμοβιτς ξεκινάει βασικός σε μια ώρα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και δε νομίζω να είναι ακόμη στόχος για αυτήν την μεταγραφική περίοδο.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Το σκεπτικό του Τζόκερ είναι τρανταχτό επιχείρημα.
Για να δούμε.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”