Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Ettien26 »

tzabi έγραψε: Μειτε και ακομα 1 εξτρεμ δυστυχως και αντε κανα πισωγυρισμα Λημνιου που προσωπικα μου αρεσει για αλλαγη. Τι να πω, μεγαλο κριμα και μπροβο στον προπονητη που με την αλλαγη του Κουτριτς και τον δανεικο με 0 ματα στην Τουλουζ εχει δεσει την ομαδα. Κριμα
Καλά σοβαρά τώρα ?
Με Μέιτε, Λημνιό και μια ακόμη μεταγραφή ούτε του παπά να μην του πείτε. :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε:Ότι θα υπήρχαν διαφωνίες σχετικά με το αν είναι να έρθει ο Α ή ο Β παίκτης, το περίμενα. Δεν το λες ούτε παράλογο, ούτε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί.

Ότι θα υπήρχαν όμως, χαρακτηρισμοί άθλιου επιπέδου, σκοτωμοί και μαλώματα, ανάμεσα σε οπαδούς της ΊΔΙΑΣ ομάδας, σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να γίνουν μεταγραφές και μάλιστα μια περίοδο που πουλάς ασταμάτητα, δεν περίμενα να το ζήσω ποτέ μου.

Ο μίρλας, μίζερος, γκρινιάρης, άμπαλος (και άλλα ωραία που έχω διαβάσει εδώ μέσα) αυτό που θέλει στη τελική, είναι να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ. Καλό στον ΠΑΟΚ θα κάνει η διοίκηση αν ενισχύσει την ομάδα. Όχι σε εμάς, ούτε στις τσέπες μας!
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Η άλλη πλευρά, που αναλύει εις βάθος αν χρειαζόμαστε ένα ή δυο χαφ, αν πρέπει να πάρουν ένα ή δυο εξτρέμ, αν το ταμείο είναι συν 10 εκατομμύρια ή αν είναι συν 9.5 εκατομμύρια, αν ο Ιβάν έχει μπει μέσα για φέτος ή αν έχει βγάλει κέρδος, αν - αν - αν, όλα τα αν του κόσμου, με τι όφελος επιχειρηματολογεί;

Ας συζητάμε ρε παλικάρια για ώρες ποιον παίκτη προτιμάει ο καθένας μας προσωπικά, ανάμεσα σε Μεϊτέ και Μαξίμοβιτς. Ώρες ολόκληρες. Έχει και νόημα, έχει και ενδιαφέρον.
Που βρίσκετε το ενδιαφέρον να λέτε "καλά είμαστε και μόνο με ένα χαφ δανεικό, δεν χρειαζόμαστε δεύτερο, Θεός φυλάξοι μη τυχόν και φύγει κανένα ευρώ παραπάνω που δεν πρέπει";.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Ζητάω συγνώμη σε όποιον κούρασα, εκνεύρισα, έβγαλα από τα ρούχα του εγώ προσωπικά συζητώντας για...... την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Καθώς φαίνεται δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Ποιος λεει να ΜΗΝ γινουν μεταγραφες και το παρουσιαζεις σαν «αντιθετη αποψη»;
4 χαφ θελω 1 φορ 2 εξτρεμ
Αν εσυ θελεις 2 χαφ τοτε δεν γκρινιαζεις αρκετα και δεν βλεπεις οτι μας κοροιδευουνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 25 Αύγ 2023, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

gika έγραψε:Υπάρχει λόγος που ο Ναρει πρέπει να φύγει τώρα και όχι μετά τον επαναληπτικό; Μυαλό δεν βάζουμε. 4 παίκτες για 3 θέσεις. Αγώνα την Κυριακή, αγώνα την Πέμπτη. Ένας τραυματισμός και γεια σας.
Συγνωμμη κιολας αλλα τον ειδες χθες εσυ να προσφερει το οτιδηποτε ?δεν πιεσε δεν ετρεξε δεν εκανε τιποτα η μαλλον το μονο που εκανε ειναι να μην κυνηγησει καν τις 3 μπαλιες που θα μπορουσε να διεκδικησει..
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Tupac έγραψε:Εκτός τους χαφ και εξτρέμ χρειαζόμαστε και επιθετικό, με Τζιμα Μπράντον και Σαματα δεν μας βλέπω καλά....
Μπα καλά είμαστε, έχουμε Μπράντον να τρέχει 85 λεπτά και Τζίμα για ποιοτικά... 5λεπτα. :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Guitarman έγραψε:Εισαι ο Λουτς και σε ρωτάει εύλογα ο ιδιοκτήτης "έχεις μια ομάδα με Χ ποιότητα η οποία είναι ίδιας ή μεγαλύτερης δυναμικής από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσεις στα προκριματικά. Θα τους περάσεις?" Ένας προπονητής που σέβεται τον εαυτό του (όπως σίγουρα είναι ο Λουτς) τι θα απαντήσει σε αυτό?

Α) όχι θέλω τον Μεσι για να περάσω τη Χαιντουκ, ένα σκορπιοχωρι στο Ισραήλ και κάτι Σκοτσέζους ξυλοκοπους.

Β) ναι τους έχουμε. Αλλα αν τους περασουμε, η χρονια δε βγαίνει με αυτό το ροστερ. Θέλω παίκτες.

Εκ των αποτελεσμάτων των τελευταίων ετών, οι καλοκαιρινές μεταγραφές δεν παίξανε μεγάλο ρόλο στις προκρισεις-αποκλεισμους μας. Οπότε μη τρελαίνεστε τόσο πολυ για τον πότε θα ρθουν. Ότι θα ρθουν φέτος, είναι βέβαιο (έστω κ δανεικοί λόγω της οικονομικής στενοτητας).

Το μεγάλο πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια (και φέτος) είναι το πότε πουλάμε... όχι το πότε αγοράζουμε (που είναι κ σχετικά αδιαφορο)
Γ) περίμενα ότι μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο δεν θα έκανες αυτού του είδους τις ερωτήσεις αφού θα γνώριζες ότι δεν μπορεί κανένας προπονητής να σου δώσει απάντηση σε κάτι τέτοιο
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Blackgr4 έγραψε:Ότι θα υπήρχαν διαφωνίες σχετικά με το αν είναι να έρθει ο Α ή ο Β παίκτης, το περίμενα. Δεν το λες ούτε παράλογο, ούτε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί.

Ότι θα υπήρχαν όμως, χαρακτηρισμοί άθλιου επιπέδου, σκοτωμοί και μαλώματα, ανάμεσα σε οπαδούς της ΊΔΙΑΣ ομάδας, σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να γίνουν μεταγραφές και μάλιστα μια περίοδο που πουλάς ασταμάτητα, δεν περίμενα να το ζήσω ποτέ μου.

Ο μίρλας, μίζερος, γκρινιάρης, άμπαλος (και άλλα ωραία που έχω διαβάσει εδώ μέσα) αυτό που θέλει στη τελική, είναι να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ. Καλό στον ΠΑΟΚ θα κάνει η διοίκηση αν ενισχύσει την ομάδα. Όχι σε εμάς, ούτε στις τσέπες μας!
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Η άλλη πλευρά, που αναλύει εις βάθος αν χρειαζόμαστε ένα ή δυο χαφ, αν πρέπει να πάρουν ένα ή δυο εξτρέμ, αν το ταμείο είναι συν 10 εκατομμύρια ή αν είναι συν 9.5 εκατομμύρια, αν ο Ιβάν έχει μπει μέσα για φέτος ή αν έχει βγάλει κέρδος, αν - αν - αν, όλα τα αν του κόσμου, με τι όφελος επιχειρηματολογεί;

Ας συζητάμε ρε παλικάρια για ώρες ποιον παίκτη προτιμάει ο καθένας μας προσωπικά, ανάμεσα σε Μεϊτέ και Μαξίμοβιτς. Ώρες ολόκληρες. Έχει και νόημα, έχει και ενδιαφέρον.
Που βρίσκετε το ενδιαφέρον να λέτε "καλά είμαστε και μόνο με ένα χαφ δανεικό, δεν χρειαζόμαστε δεύτερο, Θεός φυλάξοι μη τυχόν και φύγει κανένα ευρώ παραπάνω που δεν πρέπει";.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Ζητάω συγνώμη σε όποιον κούρασα, εκνεύρισα, έβγαλα από τα ρούχα του εγώ προσωπικά συζητώντας για...... την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Καθώς φαίνεται δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Θα μου επιτρεψεις να πω οτι δεν κουραστηκε κανεις απο το να ζηταει ο οποιος φιλος ενισχυση..ολοι το θελουμε..απο τον τροπο και απο τα 100 ιδια ποστ καθημερινα που λενε τα ιδια πραγματα και σκοπος τους δεν ειναι να ζητανε ενισχυση αλλα να βγαλουν τα αποθυμενα τους για την διοικηση,τον κυρκυρ και τον φροντιστη της ομαδας κουραστηκαμε οι περισσοτεροι..το παραπανω δεν παει σε εσενα αλλα πηρα αφορμη απο την ερωτηση σου..
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Στα φορ έχουμε τουλάχιστον 3 παίκτες μια 1 θέση. Καλά είμαστε τουλάχιστον ποσοτικά.
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Συμφωνώ εν μέρει με όσους λένε ότι σαν οπαδούς μας ενδιαφέρει η ομάδα να πάρει παιχταραδες όσους χρειάζονται. Τουλάχιστον 2 μεσοεπιθετικούς και 2 μέσους. Δεν είναι δουλειά μας τα οικονομικά της ομάδας.
Αν όμως αυτοί που είναι δουλειά τους (Σαββίδης - Γκοτζαρεβα )κρίνουν ότι δεν βγαίνουμε προτιμώ 2 οζντοεφ από 4 Μουργκ, Κουαλιατα κτλ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αυτο λες εσυ φιλε Ετιεν και μπορεις να διαφωνησεις μαζι μου. Εγω λεω οτι χωρις να ερθει φορ θα βγουμε 4οι και χρειαζομαστε αλλον εναν τυπου Σαματα
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

renegade έγραψε:
Guitarman έγραψε:Εισαι ο Λουτς και σε ρωτάει εύλογα ο ιδιοκτήτης "έχεις μια ομάδα με Χ ποιότητα η οποία είναι ίδιας ή μεγαλύτερης δυναμικής από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσεις στα προκριματικά. Θα τους περάσεις?" Ένας προπονητής που σέβεται τον εαυτό του (όπως σίγουρα είναι ο Λουτς) τι θα απαντήσει σε αυτό?

Α) όχι θέλω τον Μεσι για να περάσω τη Χαιντουκ, ένα σκορπιοχωρι στο Ισραήλ και κάτι Σκοτσέζους ξυλοκοπους.

Β) ναι τους έχουμε. Αλλα αν τους περασουμε, η χρονια δε βγαίνει με αυτό το ροστερ. Θέλω παίκτες.

Εκ των αποτελεσμάτων των τελευταίων ετών, οι καλοκαιρινές μεταγραφές δεν παίξανε μεγάλο ρόλο στις προκρισεις-αποκλεισμους μας. Οπότε μη τρελαίνεστε τόσο πολυ για τον πότε θα ρθουν. Ότι θα ρθουν φέτος, είναι βέβαιο (έστω κ δανεικοί λόγω της οικονομικής στενοτητας).

Το μεγάλο πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια (και φέτος) είναι το πότε πουλάμε... όχι το πότε αγοράζουμε (που είναι κ σχετικά αδιαφορο)
Γ) περίμενα ότι μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο δεν θα έκανες αυτού του είδους τις ερωτήσεις αφού θα γνώριζες ότι δεν μπορεί κανένας προπονητής να σου δώσει απάντηση σε κάτι τέτοιο
Το πιθανότερο σενάριο παντως ειναι οτι κάθε χρόνο γίνεται αυτή η ερώτηση. Όχι απαραίτητως ευθέως αλλά σίγουρα αυτό υποβοσκει: "η ομάδα είναι μια χαρά για να παιξει προκριματικα". Δε μπορώ να σκεφτώ άλλη "λογική" εξήγηση. Εξάλλου η οικογένεια έχει κάνει χίλια καλά στον ΠΑΟΚ, αλλά από μπάλα μάλλον ακόμη κ εμένα μου κόβει περισσότερο...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δυστυχώς πολλοί εθισμένοι στα βίντεο γκειμς αδυνατούν να κατανοήσουν το τι ακριβώς συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο και έτσι πιστεύουν ότι θα μπει ο Χ Ναρευ να παίξει κ θα αποδώσει ότι λέει η καρτέλα του...κι όλα αυτά μερικές μόνο ώρες από την ακόμη μια εμφάνιση που επέδειξε τεράστια αδιαφορία.
Την ίδια στιγμή παίρνουν το μέρος του κάθε μισθοφόρου που εκβιάζει την ομάδα μόνο κ μόνο για να βγάλουν όλο το κόμπλεξ τους απέναντι στην ΠΑΕ και την ιδιοκτησία της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

O Ναρει με τον ιδιο τροπο που πιεσε για να ερθει σε εμας , με τον ιδιο ακριβως τροπο πιεσε για να φυγει απο εμας. Δεν πεσαμε απο τα συνεφα και φυσικα δεν μας στεναχωρουν τετοιες αποχωρησεις.
Παμε παρακατω....Δεν ειναι και πολυ δυσκολο να αντικατασταθει με παικτη που θα φερει καλυτερη ισοροπια στο ροστερ και δεν θα χρειαζεται να γινεται γιογιο ο Ζιλε πηγαινοντας περα δωθε τις πλευρες...
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Κι εγώ δεν ξέρω πως θα βγεί η χρονιά με τον Τόμας δεύτερο...εκτός αν γίνει το θαύμα με τον μικρό.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

aivas19 έγραψε:Αυτο λες εσυ φιλε Ετιεν και μπορεις να διαφωνησεις μαζι μου. Εγω λεω οτι χωρις να ερθει φορ θα βγουμε 4οι και χρειαζομαστε αλλον εναν τυπου Σαματα
Το τι θέση θα πάρουμε κανείς δεν το γνωρίζει. Ναι η 4η θέση είναι πιθανή, αλλά μπορούμε να βγούμε και 2οι ή και 5οι. Ή και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα έστω με λίγες πιθανοτητες. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Αρκεί να γίνουν 2-3 κινήσεις ουσίας.

Αλήθεια ποιος περίμενε τον βάζελο να είναι περυσι διεκδικητής του πρωταθλήματος ? Και μάλιστα να βρεθεί στο +12 κάποια στιγμή και με τον καλύτερο παίκτη του (Αϊτόρ) να είναι τραυματίας ?

Αυτό όμως που πρέπει να μας απασχολεί σε αυτή την φάση είναι να μπούμε σε ομίλους.

Όσο για τον φορ είναι απλά τα πράγματα. Να μην ανανεώναμε τον Τόμας και να πηγαίναμε για άλλο φορ με άλλα χαρακτηριστικά. Τώρα είναι αργά.

Εφόσον έρθει ο Μέιτε (και φυγει ο Νάρει) οι μόνες θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση είναι 2 παίκτες στον μεσοεπιθετικό τομέα. Και αντικατάσταση όσων ενδεχομένως θα αποχωρήσουν.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Κιθαριστα μαλλον σου διεφυγε η πωληση Ακπομ λιγο πριν το ματς της ιστοριας μας με Κρασνονταρ που ηταν η πιο αδυναμη ομαδα που εχουμε αντιμετωπισει λιγο πριν τους ομιλους τσου λου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”