Blackgr4 έγραψε:Ότι θα υπήρχαν διαφωνίες σχετικά με το αν είναι να έρθει ο Α ή ο Β παίκτης, το περίμενα. Δεν το λες ούτε παράλογο, ούτε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί.
Ότι θα υπήρχαν όμως, χαρακτηρισμοί άθλιου επιπέδου, σκοτωμοί και μαλώματα, ανάμεσα σε οπαδούς της ΊΔΙΑΣ ομάδας, σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να γίνουν μεταγραφές και μάλιστα μια περίοδο που πουλάς ασταμάτητα, δεν περίμενα να το ζήσω ποτέ μου.
Ο μίρλας, μίζερος, γκρινιάρης, άμπαλος (και άλλα ωραία που έχω διαβάσει εδώ μέσα) αυτό που θέλει στη τελική, είναι να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ. Καλό στον ΠΑΟΚ θα κάνει η διοίκηση αν ενισχύσει την ομάδα. Όχι σε εμάς, ούτε στις τσέπες μας!
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Η άλλη πλευρά, που αναλύει εις βάθος αν χρειαζόμαστε ένα ή δυο χαφ, αν πρέπει να πάρουν ένα ή δυο εξτρέμ, αν το ταμείο είναι συν 10 εκατομμύρια ή αν είναι συν 9.5 εκατομμύρια, αν ο Ιβάν έχει μπει μέσα για φέτος ή αν έχει βγάλει κέρδος, αν - αν - αν, όλα τα αν του κόσμου, με τι όφελος επιχειρηματολογεί;
Ας συζητάμε ρε παλικάρια για ώρες ποιον παίκτη προτιμάει ο καθένας μας προσωπικά, ανάμεσα σε Μεϊτέ και Μαξίμοβιτς. Ώρες ολόκληρες. Έχει και νόημα, έχει και ενδιαφέρον.
Που βρίσκετε το ενδιαφέρον να λέτε "καλά είμαστε και μόνο με ένα χαφ δανεικό, δεν χρειαζόμαστε δεύτερο, Θεός φυλάξοι μη τυχόν και φύγει κανένα ευρώ παραπάνω που δεν πρέπει";.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Ζητάω συγνώμη σε όποιον κούρασα, εκνεύρισα, έβγαλα από τα ρούχα του εγώ προσωπικά συζητώντας για...... την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Καθώς φαίνεται δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Ποιος λεει να ΜΗΝ γινουν μεταγραφες και το παρουσιαζεις σαν «αντιθετη αποψη»;
4 χαφ θελω 1 φορ 2 εξτρεμ
Αν εσυ θελεις 2 χαφ τοτε δεν γκρινιαζεις αρκετα και δεν βλεπεις οτι μας κοροιδευουνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
aivas19 την Παρ 25 Αύγ 2023, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.