Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από giliopoulos »

Totem_pk έγραψε:Μια ερωτηση μονο για Μειτε παιδες. Γρηγορος ειναι? Σαν ποιον ας πουμε ειναι στην ταχυτητα?
Αργος ειναι φιλε. Κατι σαν μαυρος τζιολης
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ευχαριστω παιδια. Μαμωτο και αυτος αργος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ τον Αντονιο μόνη προσθήκη δεν τον ήθελα με τίποτα. Με ντελικάτο παρτενερ όπως ο Οζντοεφ ήθελα παίκτη να κάνει βρώμικη δουλειά αμυντικα δεν ήθελα το στρουμφακι μπροστά από τα στόπερ. Τώρα βέβαια τον θέλω ως δεύτερη προσθήκη. Θα κάνουμε άραγε;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κύριοι, περιμένετε να κλείσει. Είναι πιό γρήγορος από Σβάμπ και θα τον έβαζα στα επίπεδα Αουγκούστο σε ταχύτητα αλλά πολύ πιό δυνατός. Δεν του παίρνεις την μπάλα με τίποτα φυσικά. Θηρίο στον αέρα (που υποφέρει ο ΠΑΟΚ).

Περιμένετε να τον δείτε σε αγώνα πρίν κρίνετε.
mixos4

Δημοσίευση από mixos4 »

Σιγά μην έρθει.
Παραμύθι για να φύγει ο Νάρεϊ και μετά όλο και κάποιος κακός μάνατζερ ή πρόεδρος θα ξυπνήσει στραβά και θα ζητήσει κάτι απίστευτο ώστε η ΠΑΕ με το δίκιο της να αποσυρθεί.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αργος δεν είναι με τίποτα! Ειδικά για 1,87 θηρίο. Βάλτε ρε εσείς βίντεο να δείτε πως κινείται
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Παίρνεις Μεϊτέ, βγάζεις τη χρονιά και του χρόνου έρχεται τσάμπα ο Μάξι.
Εξυπνάδα; Ή αναγκαστική κίνηση;
Ο χρόνος θα δείξει...
Πάντως από την αρχή, αυτός γυάλισε στον προπονητή. Αυτό είναι καλό!
Block93

Δημοσίευση από Block93 »

Με όλο το σεβασμό μην γινεστε μανατζερ των πληκτρολογίων μερικοί ρε μάγκες, ο αντονιο κοντός, ο Μειτε βαρείς, ο μπελκεμπλα ανύπαρκτος… το ότι πάμε να βγάλουμε τον Μειτε έναν εσιτι των πλουσίων με ξεπερνάει. Μια χαρά ανεβάσματα κάνει αλλά κυρίως ως “playmaker” για αυτό δεν έχει νούμερα, αυτην την δουλειά θα την κάνει ο οζντοεφ και ο σβαμπ και αν ερθει κάποιος ακόμα. Ότι στοιχεία έχει να δώσει λείπει στα χαφ από την ομάδα. Δύναμη, 30ρες μπαλιές, κρατήματα μπάλας και ψιλό παιχνίδι και φυσικά εμπειρία και προσωπικότητα με αυτές τις φανέλες που έχει φορέσει
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Για να μην παρεξηγηθώ οι ενδοιασμοί μου είναι συγκεκριμενοι. Ο Μειτε καλύπτει καλα διαδρόμους, προφανώς βοηθά στην ανάκτηση κατοχής αλλά σε γενικές γραμμές προτιμά τις κοντινές πάσες αφήνοντας σε άλλους τη δημιουργία (με κάποιες δημιουργικές εκλάμψεις με καλό passing game ανάμεσα στις γραμμές , αλλά με αμφιλεγόμενη αποτελεσματικότητα συνολικά ) . Δεν είναι πολύ εργατικός θα έλεγα αν και βγάζει ενέργεια, και παρόλο που είναι γίγαντας στα στημένα αμυντικά ειδικά σε ζώνη δεν έχει καλές τοποθετήσεις. Έχει παραδόξως καλή ντρίμπλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Τετ 23 Αύγ 2023, 20:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Βάσει βιογραφικού η καλύτερη φετινή μας μεταγραφή (εφόσον βέβαια έρθει).

Βάσει στοιχείων όμως του παίκτη ακόμη ένας αργός στο κέντρο μας.

Και μου κάνει εντύπωση πως πήγαμε από τον Μαρκαντώνη (που είναι σφεντόνα) στον Μέιτε.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εμένα μου κάνει ότι πρέπει από τα λίγα που διαβάζω και από τα βιντεάκια για να απελευθερωθεί ο Οζντοεφ για να δούμε τον μποξ του μποξ χαφ της Ζενίτ με γκολ και ασιστ .
Άντε κλείστε τον πάρτε και έναν παιχταρα μπροστά επιπέδου αντριγια ή Τάισον και πάμε γερά

Και κάτι ακόμα τελευταίο με χαροποιεί το γεγονός ότι φέτος δεν θα έχει το μπουλινγκ το περσινό που φάγαμε από χάρτινη πχ με μπαμπά Μειτε Οζντοεφ σαματτα σκληραίνει η ομάδα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε μα για αυτό δεν ήθελα Αντονιο. Να πρεσαρει η κουλα πρώτη πασα στο στρουμφακι;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είναι παίχτης που θα σφίξει την ομάδα,χρήσιμος στα ντέρμπι και λογικά θα βοηθάει στα στημένα σε άμυνα και επίθεση.
Μη τρελαθούμε ο παίχτης δεν είναι κακός,130 συμμετοχές serie a έχει.
Απλά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού,νομίζω ότι δεν παίρνει ούτε μέτριο βαθμό.
Θα δείξει.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Block93 έγραψε:Με όλο το σεβασμό μην γινεστε μανατζερ των πληκτρολογίων μερικοί ρε μάγκες, ο αντονιο κοντός, ο Μειτε βαρείς, ο μπελκεμπλα ανύπαρκτος… το ότι πάμε να βγάλουμε τον Μειτε έναν εσιτι των πλουσίων με ξεπερνάει. Μια χαρά ανεβάσματα κάνει αλλά κυρίως ως “playmaker” για αυτό δεν έχει νούμερα, αυτην την δουλειά θα την κάνει ο οζντοεφ και ο σβαμπ και αν ερθει κάποιος ακόμα. Ότι στοιχεία έχει να δώσει λείπει στα χαφ από την ομάδα. Δύναμη, 30ρες μπαλιές, κρατήματα μπάλας και ψιλό παιχνίδι και φυσικά εμπειρία και προσωπικότητα με αυτές τις φανέλες που έχει φορέσει
Ο Αντονιο ειναι κοντος, δεν τον βγαζουμε εμεις.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

joshua έγραψε:Ε μα για αυτό δεν ήθελα Αντονιο. Να πρεσαρει η κουλα πρώτη πασα στο στρουμφακι;
Κι εγω το ιδιο, δεν πηραμε το μαθημα με Νταντας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”