Αργος ειναι φιλε. Κατι σαν μαυρος τζιοληςTotem_pk έγραψε:Μια ερωτηση μονο για Μειτε παιδες. Γρηγορος ειναι? Σαν ποιον ας πουμε ειναι στην ταχυτητα?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Εγώ τον Αντονιο μόνη προσθήκη δεν τον ήθελα με τίποτα. Με ντελικάτο παρτενερ όπως ο Οζντοεφ ήθελα παίκτη να κάνει βρώμικη δουλειά αμυντικα δεν ήθελα το στρουμφακι μπροστά από τα στόπερ. Τώρα βέβαια τον θέλω ως δεύτερη προσθήκη. Θα κάνουμε άραγε;
Κύριοι, περιμένετε να κλείσει. Είναι πιό γρήγορος από Σβάμπ και θα τον έβαζα στα επίπεδα Αουγκούστο σε ταχύτητα αλλά πολύ πιό δυνατός. Δεν του παίρνεις την μπάλα με τίποτα φυσικά. Θηρίο στον αέρα (που υποφέρει ο ΠΑΟΚ).
Περιμένετε να τον δείτε σε αγώνα πρίν κρίνετε.
Περιμένετε να τον δείτε σε αγώνα πρίν κρίνετε.
Σιγά μην έρθει.
Παραμύθι για να φύγει ο Νάρεϊ και μετά όλο και κάποιος κακός μάνατζερ ή πρόεδρος θα ξυπνήσει στραβά και θα ζητήσει κάτι απίστευτο ώστε η ΠΑΕ με το δίκιο της να αποσυρθεί.
Παραμύθι για να φύγει ο Νάρεϊ και μετά όλο και κάποιος κακός μάνατζερ ή πρόεδρος θα ξυπνήσει στραβά και θα ζητήσει κάτι απίστευτο ώστε η ΠΑΕ με το δίκιο της να αποσυρθεί.
Αργος δεν είναι με τίποτα! Ειδικά για 1,87 θηρίο. Βάλτε ρε εσείς βίντεο να δείτε πως κινείται
Παίρνεις Μεϊτέ, βγάζεις τη χρονιά και του χρόνου έρχεται τσάμπα ο Μάξι.
Εξυπνάδα; Ή αναγκαστική κίνηση;
Ο χρόνος θα δείξει...
Πάντως από την αρχή, αυτός γυάλισε στον προπονητή. Αυτό είναι καλό!
Εξυπνάδα; Ή αναγκαστική κίνηση;
Ο χρόνος θα δείξει...
Πάντως από την αρχή, αυτός γυάλισε στον προπονητή. Αυτό είναι καλό!
Με όλο το σεβασμό μην γινεστε μανατζερ των πληκτρολογίων μερικοί ρε μάγκες, ο αντονιο κοντός, ο Μειτε βαρείς, ο μπελκεμπλα ανύπαρκτος… το ότι πάμε να βγάλουμε τον Μειτε έναν εσιτι των πλουσίων με ξεπερνάει. Μια χαρά ανεβάσματα κάνει αλλά κυρίως ως “playmaker” για αυτό δεν έχει νούμερα, αυτην την δουλειά θα την κάνει ο οζντοεφ και ο σβαμπ και αν ερθει κάποιος ακόμα. Ότι στοιχεία έχει να δώσει λείπει στα χαφ από την ομάδα. Δύναμη, 30ρες μπαλιές, κρατήματα μπάλας και ψιλό παιχνίδι και φυσικά εμπειρία και προσωπικότητα με αυτές τις φανέλες που έχει φορέσει
Για να μην παρεξηγηθώ οι ενδοιασμοί μου είναι συγκεκριμενοι. Ο Μειτε καλύπτει καλα διαδρόμους, προφανώς βοηθά στην ανάκτηση κατοχής αλλά σε γενικές γραμμές προτιμά τις κοντινές πάσες αφήνοντας σε άλλους τη δημιουργία (με κάποιες δημιουργικές εκλάμψεις με καλό passing game ανάμεσα στις γραμμές , αλλά με αμφιλεγόμενη αποτελεσματικότητα συνολικά ) . Δεν είναι πολύ εργατικός θα έλεγα αν και βγάζει ενέργεια, και παρόλο που είναι γίγαντας στα στημένα αμυντικά ειδικά σε ζώνη δεν έχει καλές τοποθετήσεις. Έχει παραδόξως καλή ντρίμπλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Τετ 23 Αύγ 2023, 20:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Βάσει βιογραφικού η καλύτερη φετινή μας μεταγραφή (εφόσον βέβαια έρθει).
Βάσει στοιχείων όμως του παίκτη ακόμη ένας αργός στο κέντρο μας.
Και μου κάνει εντύπωση πως πήγαμε από τον Μαρκαντώνη (που είναι σφεντόνα) στον Μέιτε.
Βάσει στοιχείων όμως του παίκτη ακόμη ένας αργός στο κέντρο μας.
Και μου κάνει εντύπωση πως πήγαμε από τον Μαρκαντώνη (που είναι σφεντόνα) στον Μέιτε.
Εμένα μου κάνει ότι πρέπει από τα λίγα που διαβάζω και από τα βιντεάκια για να απελευθερωθεί ο Οζντοεφ για να δούμε τον μποξ του μποξ χαφ της Ζενίτ με γκολ και ασιστ .
Άντε κλείστε τον πάρτε και έναν παιχταρα μπροστά επιπέδου αντριγια ή Τάισον και πάμε γερά
Και κάτι ακόμα τελευταίο με χαροποιεί το γεγονός ότι φέτος δεν θα έχει το μπουλινγκ το περσινό που φάγαμε από χάρτινη πχ με μπαμπά Μειτε Οζντοεφ σαματτα σκληραίνει η ομάδα
Άντε κλείστε τον πάρτε και έναν παιχταρα μπροστά επιπέδου αντριγια ή Τάισον και πάμε γερά
Και κάτι ακόμα τελευταίο με χαροποιεί το γεγονός ότι φέτος δεν θα έχει το μπουλινγκ το περσινό που φάγαμε από χάρτινη πχ με μπαμπά Μειτε Οζντοεφ σαματτα σκληραίνει η ομάδα
Ε μα για αυτό δεν ήθελα Αντονιο. Να πρεσαρει η κουλα πρώτη πασα στο στρουμφακι;
Είναι παίχτης που θα σφίξει την ομάδα,χρήσιμος στα ντέρμπι και λογικά θα βοηθάει στα στημένα σε άμυνα και επίθεση.
Μη τρελαθούμε ο παίχτης δεν είναι κακός,130 συμμετοχές serie a έχει.
Απλά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού,νομίζω ότι δεν παίρνει ούτε μέτριο βαθμό.
Θα δείξει.
Μη τρελαθούμε ο παίχτης δεν είναι κακός,130 συμμετοχές serie a έχει.
Απλά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού,νομίζω ότι δεν παίρνει ούτε μέτριο βαθμό.
Θα δείξει.
Ο Αντονιο ειναι κοντος, δεν τον βγαζουμε εμεις.Block93 έγραψε:Με όλο το σεβασμό μην γινεστε μανατζερ των πληκτρολογίων μερικοί ρε μάγκες, ο αντονιο κοντός, ο Μειτε βαρείς, ο μπελκεμπλα ανύπαρκτος… το ότι πάμε να βγάλουμε τον Μειτε έναν εσιτι των πλουσίων με ξεπερνάει. Μια χαρά ανεβάσματα κάνει αλλά κυρίως ως “playmaker” για αυτό δεν έχει νούμερα, αυτην την δουλειά θα την κάνει ο οζντοεφ και ο σβαμπ και αν ερθει κάποιος ακόμα. Ότι στοιχεία έχει να δώσει λείπει στα χαφ από την ομάδα. Δύναμη, 30ρες μπαλιές, κρατήματα μπάλας και ψιλό παιχνίδι και φυσικά εμπειρία και προσωπικότητα με αυτές τις φανέλες που έχει φορέσει
Κι εγω το ιδιο, δεν πηραμε το μαθημα με Νταντας.joshua έγραψε:Ε μα για αυτό δεν ήθελα Αντονιο. Να πρεσαρει η κουλα πρώτη πασα στο στρουμφακι;