Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Asimos

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Asimos »

Metagrafakias έγραψε:Απο τα 170εκ που εβαλε απο την τσεπη του ο Ιβαν θα αφαιρεσω τα 12εκ που ηταν τα χρεη συν αλλα 2εκ σαν δανειο που ειχε δωσει....παμε στα 150εκ αντε 140εκ να πω εγω...
Δλδ ο ΠΑΟΚ ειναι μια εταιρεια που μπαινει μεσα καθε χρονο 15εκ-20εΚ???
Αρα κατι αντιστοιχο ισχυει και για τις αλλες ομαδες του Big4...
Να εξαιρεσω τον γαβρο λογω εσοδων σπο τσου λου οκ τον εξαιρω τα τελευταια 3-4 χρονια το εχασε ομως και αυτο...
Με τον βαζελο και την κουλα τα μπατζετς μας για το ροστερ ηταν ιδια πανω κατω και χωρις αυτοι να κανουν ευρωπαικες πορειες οπως καναμε εμεις εστω αυτες που καναμε ουτε φυσικα τις πωλησεις μας περιπου 50εκ...
Αρα Μελισσανιδης και Αλαφουζος εχουν βαλει απο την τσεπη τους και αυτοι 100εκ???δεν σου λεω 150εκ μην φανω υπερβολικος...Γιατι δεν ακουγεται τπτ για αυτους???Γιατι αυτοι συνεχιζουν και ενισχυουν τις ομαδες τους??
Η κουλα και ο βαζελος ειναι επικερδης εταιριες και μονο ο ΠΑΟΚ ζημιογονος???καπου μπαζει το πραμα δεν νομιζεται???
Εγω λεω οτι ολες οι ομαδες ειναι ζημιογονες να το ξεκαθαρισω!!Μονο σε εμας γινεται τοσο θεμα ομως....

Καποιος φιλος αν μπορει να απαντησει με στοιχεια στα ερωτηματα μου αν ειναι δυνατον???
Απαντησεις του τυπου δεν μας ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι η οτι αυτοι εχουν την ΝΔ να τους στηριζει δεν τις δεχομαι ειναι αστειες...
Όταν ανέλαβε ο Αλαφούζος τους μίλησε για μνημόνιο. Αν δούλευε σωστά η αναζήτηση θα έβρισκα το ποστ που έκανα κάποτε και μετέφερα αρθρογραφία της εποχής για το πότε θα ανέβει ξανά ο Βάζελος. Τους είχε μια δεκαετία χωρίς Ευρώπη, χωρίς προοπτική, με δανεικούς απο ΕΜΑΣ, και ξεχρέωνε τα γαμησιάτικα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΛΕΦΤΑΔΩΝ με 4.000.000 συμβόλαιο ανά έτος στον ΣΙΣΕ. Τώρα που ξεχρέωσε ή έχουν μείνει ψίχουλα χώνει κι αυτός με τη σειρά του.

Ο Τίγραρος, πήρε ένα καθαρό μαγαζί και μετά το κλεμμένο (25Μ CL με Μάνταλο και Ουζουνίδη) για μια πενταετία τους ζάλισε το σύμπαν στη φάπα. Έφτιαξε όπως έφτιαξε το γήπεδο του και έκανε το All in του πέρυσι βρίσκοντας έναν γαύρο μπουρδέλο, εναν Βάζελο με τα ψέμματα κι εμάς με πρότζεκτ νεανίδων.

Ο γαύρος ερωτηματικό, γιατί αν με ρωτήσεις σήμερα αν έχω ακούσει κάτι γιαυτους θαρρώ πως έχω να μάθω νέα τους μήνες. Ο Βαγγέλας με άλλα βουβάλια στο ρίνγκ τα βρήκε λίγο σκούρα για να ρίξει λεφτάκια στην ομάδα της καρδιάς του.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Έτσι ακριβώς.

Δεν γίνεται να κρίνουμε συνολικά μια δεκαετία με βάση ΜΟΝΟ την φετινή, άντε και περσινή, κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Aρα πολυ σωστα καταληγουμε οτι ολες οι μεγαλες ΠΑΕ ειναι ζημιογονες και ολοι εχουν βαλει απο την τσεπη τους καμποσα εκατομυρια...
Μονο εμεις γιναμε λογιστες ομως για το ποσα εβαλε η εβγαλε ο Ιβαν,για ffp που μονο εμας κυνηγαει και επρεπε να πουλησουμε παικτες και για την απαραιτητη αναγκη της αυταρκειας δλδ εσοδα-εξοδα...
Καμια αλλη ομαδα δεν ασχολειται με αυτα και ας ειναι ζημιογονες εταιριες...
ο χοντρος τωρα που δεν εχει τα σιγουρα λεφτα απο την ευρωπη ειμαι σιγουρος οτι με τετοιο μπατζετ σιγουρα μπαινει καθε χρονο μεσα 20-25εκ αλλα οι γαβροι απαιτουν συνεχεια ενισχυση..
ο αλαφουζος εβαλε απο την τσεπη 100εκ εστρωσε το μαγαζι και τωρα τα χωνει πιο χοντρα για να παει κορυφη...
και ο τιγρακος ναι μια 5ετια ηταν στη φαπα αλλα εκανε γηπεδο και τωρα εκτοξευεσε το μπατζετ του χωρις να του εγγυηθει κανεις οτι θα μπει ομιλους σιγουρα...
κι εμεις καθομαστε και κλαιμε την μοιρα μας που μονο φετος ειχαμε κερδη απο πωλησεις 14εκ βαζω και ακπομ-κουτσια μεσα και μην τυχον και δοθει κανα μυριο για ενισχυση της ομαδας και ματωσει η τσεπη του σαββιδη....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τον Αλαφούζο τον ήθελαν νεκρό μέχρι πριν 2 χρόνια, επειδή ήθελε να ξεχρεώσει η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Πως δεν ασχολείται αλλος; οι βαζελοι βριζαν τον αλφζ ακομα και περσι. Λογιστες 5 χρονια εκτος Ευρωπης, ομαδα του κρατους. Οι χαρτινοι βριζαν τον νιαου ενω τους εχτιζε γηπεδο. Στην Γ τους εριξε. Ο γαβρος σε πολεμησε μεσω κυβερνησης για να σε ριξει Β, σου εκοψε 5-6 μυρια απο νοβα και ερτ. Σκουζουν στον χοντρο να αφησει την ομαδα του δασους του Νοτιγχαμ. Σε παρακαλω
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Όποιος έχει στα χέρια του τον ΠΑΟΚ οφείλει να χώνει, για να ξεπληρώσει τη φήμη που παιρνει και τις επιχειρηματικες αβάντες και τις πολιτικές προεκτάσεις του να εξαρτάται η ψυχολογία μιας μεγάλης μάζας λαού από το τι κάνεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ποκιτες και το ίδιο συμβαίνει αναλογικά και στην ομάδα του χωριού μου. Μπορεί καμία δεκαριά να μπορούσαν να την τρέξουν οικονομικα, όμως μονο ένας πουλάει μούρη στο καφενέ ως πρόεδρος.

Τώρα το να έχει χώσει ο επιχειρηματίας και να φτάσει σε οικονομική δυσπραγια κάποια στιγμή, είναι μέσα στη ζωή.
Το να πουλάς παραμύθι όμως είναι ασυγχώρητο και δείχνει πως κάτι κρυβεται. Κάποιο σχέδιο είναι που θα το καταλάβουμε όλοι όταν ολοκληρωθεί.

Τώρα απλώς συμπληρώνουμε κομμάτια στο παζλ και η εικόνα που σχηματίζεται μας τρομάζει. Συμβαίνει όμως στα παζλ πολλές φορές να μην μπορείς να καταλάβεις ως το τέλος τι σχηματίζεται και να κάνεις λάθος. Να μας βγει δηλαδή αναπάντεχα κάτι πολύ όμορφο. Προς το παρών γάμα τα ομως
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Νομίζω φίλε πως είσαι πάρα πολύ αυστηρός.

Μπορεί την ομάδα του χωριού σου να μπορούν να την τρέξουν 10 άτομα, αλλά τον ΠΑΟΚ, ειδικά εδώ που έχουμε φτάσει με Ιβάν, δεν νομίζω πως ρεαλιστικά μπορούν να τον τρέξουν πάνω από 2-3 άτομα.

Το να μην υπάρχει μεγαλομετοχος, είναι λύση, αλλά χρονιές σαν την φετινή με πωλήσεις χωρίς να μπαίνουν τα λεφτα στο μπάτζετ αλλά στην βιωσιμότητα του συλλόγου, θα είναι ο κανόνας.

Το να έρθει κανας Άραβας και να γίνουμε η θυγατρική της Σίτυ πάλι λύση είναι, αλλά δεν νομίζω αυτό να λειτούργησε καλά σε όποια ομάδα δοκιμάστηκε.

Το να έρθει ένας Καρυπίδης και να γίνουμε δορυφόρος, και αυτό λύση είναι.

Το να υπάρχει ένας λεφτας ΠΑΟΚτσης με διάθεση να σηκώσει κούπες και να μας ανεβάζει συνεχώς επίπεδο, όπως ο Ιβάν, είναι αυτό που ευχόμαστε όλοι. Ξέρεις κανέναν τέτοιον; Όποιος κύριος θελήσει, ας κάνει την πρόταση του, ή έστω ας εκφράσει ενδιαφέρον, και βλέπουμε.

Τέτοιον άνθρωπο έχουμε όμως στο τιμόνι της ομάδας, και παρά τα λάθη του, έχει δείξει διάθεση να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή. Έφερε κούπες, ανέβασε τον σύλλογο. Αν σε αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορούμε να δώσουμε χρόνο σε κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τότε ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουμε.

Δεν λέω, σε κανέναν δεν αρέσει η τωρινή κατάσταση. Το έλλειμμα της επικοινωνίας είναι υπαρκτό και ξενερωνουμε όλοι.
Ωστόσο, πιστεύω πως ο Ιβάν έχει κερδίσει τουλάχιστον την υπομονή και την ανοχή μας σε μια τέτοια περίοδο. Δεν λέω να βαράμε παλαμάκια για όσα γίνονται, αλλά τουλάχιστον να μην ζητάμε την αποχώρηση του. Γιατί από αυτά που γράφεις, αυτό καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Απολαύστε ρε τον ΠΑΟΚ. 95 χρόνια μας λέτε για ιδέες αγάπες και τελικά και των τίτλων είστε και πελάτες είστε και ότι είναι και οι άλλοι είστε
pm1g14

Δημοσίευση από pm1g14 »

figurehead4 έγραψε:Όποιος έχει στα χέρια του τον ΠΑΟΚ οφείλει να χώνει, για να ξεπληρώσει τη φήμη που παιρνει και τις επιχειρηματικες αβάντες και τις πολιτικές προεκτάσεις του να εξαρτάται η ψυχολογία μιας μεγάλης μάζας λαού από το τι κάνεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ποκιτες και το ίδιο συμβαίνει αναλογικά και στην ομάδα του χωριού μου. Μπορεί καμία δεκαριά να μπορούσαν να την τρέξουν οικονομικα, όμως μονο ένας πουλάει μούρη στο καφενέ ως πρόεδρος.

Τώρα το να έχει χώσει ο επιχειρηματίας και να φτάσει σε οικονομική δυσπραγια κάποια στιγμή, είναι μέσα στη ζωή.
Το να πουλάς παραμύθι όμως είναι ασυγχώρητο και δείχνει πως κάτι κρυβεται. Κάποιο σχέδιο είναι που θα το καταλάβουμε όλοι όταν ολοκληρωθεί.

Τώρα απλώς συμπληρώνουμε κομμάτια στο παζλ και η εικόνα που σχηματίζεται μας τρομάζει. Συμβαίνει όμως στα παζλ πολλές φορές να μην μπορείς να καταλάβεις ως το τέλος τι σχηματίζεται και να κάνεις λάθος. Να μας βγει δηλαδή αναπάντεχα κάτι πολύ όμορφο. Προς το παρών γάμα τα ομως
Συμφωνώ, φαίνεται πως το πρόβλημα του μεγαλομετόχου δεν είναι μόνο οικονομικό. Δεν μπορώ να καταπιώ εύκολα ότι ένας δισεκατομμυριούχος σαν τον Σαββίδη δεν έχει ευχέρεια να μεταφέρει χρήματα. Φαίνεται σαν να έχει πάρει κάποιο τελεσίγραφο από το ντάμπλ και μετά και να έχει παγώσει τις επενδύσεις του. Από ποιόν, γιατί και πώς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Όσο δεν υπάρχει επικοινωνία και ειλικρίνεια μεταξύ ΠΑΕ και κόσμου, θα συντηρείται αυτό το άρρωστο κλίμα και δεν μπορώ να καταλάβω ποιόν ευνοεί στην τελική.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε:Νομίζω φίλε πως είσαι πάρα πολύ αυστηρός.

Μπορεί την ομάδα του χωριού σου να μπορούν να την τρέξουν 10 άτομα, αλλά τον ΠΑΟΚ, ειδικά εδώ που έχουμε φτάσει με Ιβάν, δεν νομίζω πως ρεαλιστικά μπορούν να τον τρέξουν πάνω από 2-3 άτομα.

Το να μην υπάρχει μεγαλομετοχος, είναι λύση, αλλά χρονιές σαν την φετινή με πωλήσεις χωρίς να μπαίνουν τα λεφτα στο μπάτζετ αλλά στην βιωσιμότητα του συλλόγου, θα είναι ο κανόνας.

Το να έρθει κανας Άραβας και να γίνουμε η θυγατρική της Σίτυ πάλι λύση είναι, αλλά δεν νομίζω αυτό να λειτούργησε καλά σε όποια ομάδα δοκιμάστηκε.

Το να υπάρχει ένας λεφτας ΠΑΟΚτσης με διάθεση να σηκώσει κούπες και να μας ανεβάζει συνεχώς επίπεδο, όπως ο Ιβάν, είναι αυτό που ευχόμαστε όλοι. Ξέρεις κανέναν τέτοιον; Όποιος κύριος θελήσει, ας κάνει την πρόταση του, ή έστω ας εκφράσει ενδιαφέρον, και βλέπουμε.

Τέτοιον άνθρωπο έχουμε όμως στο τιμόνι της ομάδας, και παρά τα λάθη του, έχει δείξει διάθεση να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή. Έφερε κούπες, ανέβασε τον σύλλογο. Αν σε αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορούμε να δώσουμε χρόνο σε κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τότε ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουμε.

Δεν λέω, σε κανέναν δεν αρέσει η τωρινή κατάσταση. Το έλλειμμα της επικοινωνίας είναι υπαρκτό και ξενερωνουμε όλοι.
Ωστόσο, πιστεύω πως ο Ιβάν έχει κερδίσει τουλάχιστον την υπομονή και την ανοχή μας σε μια τέτοια περίοδο. Δεν λέω να βαράμε παλαμάκια για όσα γίνονται, αλλά τουλάχιστον να μην ζητάμε την αποχώρηση του. Γιατί από αυτά που γράφεις, αυτό καταλαβαίνω.
Χωρίς περιστροφές, αυτό ζητούν αρκετοί. Συγκεκαλυμμένα μέχρι πρότινος οι πιο πολλοί, σε 2-3 μέρες υποθέτω και πολύ πιο ανοιχτά. Τους έχει σφηνωθεί η ιδέα κάποιους ότι υπάρχει η διάδοχη κατάσταση του Μυστακίδη. Ο καιρός μόνο θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Αυτό που εκνευρίζει, όχι σήμερα αλλά εδώ κ 3-4 χρόνια, δεν είναι ο προφανής οικονομικός περιορισμός, αλλά η παντελής απουσία του ιδιοκτήτη της.
Ο Ιβάν για τους δικούς του λόγους, όχι σήμερα αλλά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος κ μετά επέλεξε να εξαφανιστεί από τα δρώμενα της ομάδας. Ένας ιδιοκτήτης μάλιστα που περίμενε την ομάδα να φτάσει στο γήπεδο για να χαιρετήσει έναν προς έναν όλη την αποστολή μέχρι κ τους φροντιστες.
Ε απ αυτό, να φτάνεις στο σημείο να εξαφανιζεσαι παντελώς, δίνει ένα σήμα στον κόσμο.
Ακόμα αν αυτό συνδυαστεί με την προβληματική λειτουργία της ΠΑΕ σε ολα τα επίπεδα, απο τις καθυστερήσεις στις μεταγραφές που μπορεί να ήταν σχεδόν πάντα κανόνας αλλά οταν εστω κ καθυστερημένα έπεφταν χρήματα για μεταγραφές, όλη αυτή η δυσλειτουργια περνούσε σε δεύτερη μοίρα.
Τα τελευταία χρόνια διαφαίνεται μια ολοένα κ σφιχτοτερη οικονομική πολιτική, με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά, η οποία αν συνδυαστεί με την απουσία του, με την γενικότερη αφωνια του ΠΑΟΚ στα ΜΜΕ κ γενικότερα στα κεντρα αποφάσεων κ το γεγονός οτι για το γήπεδο δεν ακούγεται κουβέντα, τότε οι φήμες θα δωσουν κ θα παρουν.
Η λειτουργία της ομάδας έχει αφεθεί στα χέρια παντελώς αναξιοπιστων ανθρώπων που ούτε καν στην προχθεσινή συνάντηση δεν κρίθηκαν ικανοί να εκπροσωπησουν τον ΠΑΟΚ. Ανθρώπων χωρίς κανένα ειδικό βάρος όπως ο Γκαγκατσης ή ο Κυρ κυρ που παρεμπιπτόντως θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί είτε τα είπε απο μόνος του, είτε του τα υπαγόρευσαν....δεν έχει καμιά αξιοπιστία πλέον.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να απεμπλακεις από μια επιχείρηση αν δεν σ εκφράζει πλέον ή αν για λόγους ανώτερους της θελήσεως σου δεν μπορείς πλεον να την τρέξεις εστω κ προσωρινά.
Για μια ποδοσφαιρική ομάδα ομως και ειδικά οπως ο ΠΑΟΚ, ο τρόπος που διάλεξε ο Ιβάν είναι ο χειρότερος κ αφήνει στον καθένα να κάνει υποθέσεις όσο δεν βγαίνει αυτός να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.
Λέγεται κατά κόρον εδώ μέσα, οτι αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει γιατί θα πληγεί το κύρος του κλπ.
Ούτε όμως μπορεί να αφήνεις το ολόγραμμα σου, να διευθύνει.
Αργά ή γρήγορα, πρέπει να αποφασίσει.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Napoli4 έγραψε:Νομίζω φίλε πως είσαι πάρα πολύ αυστηρός.

Μαζί σου σε όλα. Ένα προς ένα. Τα έχω πει κι εγώ.
Αυτό που έγραψα δεν είναι "χώσε ή φύγε"
Για να το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ, αυτή τη στιγμή δείχνει πως ΑΥΤΟΣ θέλει να φύγει.
Και φυσικά δεν έχει να κάνει αυτό με το οικονομικό.
Οι κινήσεις του δείχνουν ή ότι απηύδησε ή ότι ενέδωσε στις πιέσεις ή ότι έχει ένα κρυφό άσο στο μανίκι.

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα, αλλά στο δικό μου το μυαλό, αν συνδυασεις την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, εκτός αν τόσο ξενέρωσε με το γηπεδικό, το ποντιακό του πείσμα και τα του Μυστακίδη, θα πόνταρα σε σενάριο συμπορευσης με Μυστακίδη.
Φοβάμαι όμως μήπως κάνω την ελπίδα μου βεβαιότητα. Σαν τις προσδοκίες για μεταγραφές. Γι αυτό είπα μήπως το παζλ βγάλει κάτι όμορφο. Αλλά ξερά και χωρίς συναίσθημα, το σενάριο τα μαζεύω και φεύγω είναι πιθανότερο.

Δεν τον διώχνει όμως κανείς από μας.
Τα άλλα για τον πρόεδρο του χωριού τα λέω και τα πιστεύω για κάθε επιχειρηματια απανταχού της γης που μπλέκει με το ποδόσφαιρο και κλαίγεται πως έχασε λεφτά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από αυτή. Με όσα χάνει πληρώνει φθηνά τεράστια αναγνωρίσιμοτητα, δύναμη κτλ. Μην τα ξαναλέω, είναι αυτονοητα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Και το λέω με φουλ καλη και φιλική διάθεση.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ για Μυστακίδη. Το όλο θέμα δημιουργήθηκε και συντηρείται από σάιτ κατά του Ιβάν. Και ξέρεις γιατί; Γιατί αν σου πουν "ο Ιβάν δεν είναι καλός, διωξτον", εσύ θα τον υποστηρίζεις περισσότερο. Αυτό έκαναν τόσα χρόνια. Αλλά αν σου πουν, "κοίτα καλός ο Ιβάν, αλλά υπάρχει ένας καλύτερος", εσύ θα τσιμπήσεις, ειδικά τωρα. Και δεν φταις. Τα περισσότερα διαζύγια έτσι βγαίνουν. Για την προοπτική του καλύτερου. Χωρίς καμία σιγουριά ή εγγύηση.

Αν θέλει ο Μυστακίδης, μια δήλωση θα κάνει, και ο Ιβάν φεύγει. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα.

Στα λέω αυτά, και συμφωνώ παράλληλα σε αρκετά από αυτά που γράφει ο Μπονο.

Υπάρχει πίκρα, το καταλαβαίνω. Στον ίδιο πλανήτη ΠΑΟΚ ζούμε. Υπάρχει αγωνία. Υπάρχει ανησυχία. Αλλά πρέπει και σαν λαός να δείξουμε μια ωριμότητα. Υπομονή, στήριξη στην ομάδα, και πάντα το καλό του ΠΑΟΚ πρώτη προτεραιότητα.

Σε αυτή τη φάση δεν βοηθάνε σε τίποτα σενάρια και παραφιλολογία διαδοχής. Ίσα ίσα μετατρέπουν τον προβληματισμό σε εχθρότητα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Θα ήθελε ο Μυστακίδης τον ΠΑΟΚ και θα το μαθαίνατε από το γνωστό συγκρότημα. Lol
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μην το κουράζουμε, παιδιά. Ήρθε η ώρα των πράξεων από τον όποιον επίδοξο διάδοχο. Όποιος έχει πραγματικό όραμα για τον ΠΑΟΚ δε θα κάτσει να περιμένει με τη λογική του "ώριμου φρούτου". Η ομάδα είναι σε ένα καλό οικονομικό επίπεδο, δε χρωστάει πουθενά, τα "ασημικά" ξεπουλιούνται και υπάρχουν φράγκα στα ταμεία, το ρόστερ της, με τις αδυναμίες του, είναι άνω του μετρίου, ας πούμε, και με 3-4 δυνατές προσθήκες έχει ωραιότατες προοπτικές. Όποιος θέλει πρωταγωνίστρια την ομάδα κάνει τώρα την κίνησή του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”