Όταν ανέλαβε ο Αλαφούζος τους μίλησε για μνημόνιο. Αν δούλευε σωστά η αναζήτηση θα έβρισκα το ποστ που έκανα κάποτε και μετέφερα αρθρογραφία της εποχής για το πότε θα ανέβει ξανά ο Βάζελος. Τους είχε μια δεκαετία χωρίς Ευρώπη, χωρίς προοπτική, με δανεικούς απο ΕΜΑΣ, και ξεχρέωνε τα γαμησιάτικα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΛΕΦΤΑΔΩΝ με 4.000.000 συμβόλαιο ανά έτος στον ΣΙΣΕ. Τώρα που ξεχρέωσε ή έχουν μείνει ψίχουλα χώνει κι αυτός με τη σειρά του.Metagrafakias έγραψε:Απο τα 170εκ που εβαλε απο την τσεπη του ο Ιβαν θα αφαιρεσω τα 12εκ που ηταν τα χρεη συν αλλα 2εκ σαν δανειο που ειχε δωσει....παμε στα 150εκ αντε 140εκ να πω εγω...
Δλδ ο ΠΑΟΚ ειναι μια εταιρεια που μπαινει μεσα καθε χρονο 15εκ-20εΚ???
Αρα κατι αντιστοιχο ισχυει και για τις αλλες ομαδες του Big4...
Να εξαιρεσω τον γαβρο λογω εσοδων σπο τσου λου οκ τον εξαιρω τα τελευταια 3-4 χρονια το εχασε ομως και αυτο...
Με τον βαζελο και την κουλα τα μπατζετς μας για το ροστερ ηταν ιδια πανω κατω και χωρις αυτοι να κανουν ευρωπαικες πορειες οπως καναμε εμεις εστω αυτες που καναμε ουτε φυσικα τις πωλησεις μας περιπου 50εκ...
Αρα Μελισσανιδης και Αλαφουζος εχουν βαλει απο την τσεπη τους και αυτοι 100εκ???δεν σου λεω 150εκ μην φανω υπερβολικος...Γιατι δεν ακουγεται τπτ για αυτους???Γιατι αυτοι συνεχιζουν και ενισχυουν τις ομαδες τους??
Η κουλα και ο βαζελος ειναι επικερδης εταιριες και μονο ο ΠΑΟΚ ζημιογονος???καπου μπαζει το πραμα δεν νομιζεται???
Εγω λεω οτι ολες οι ομαδες ειναι ζημιογονες να το ξεκαθαρισω!!Μονο σε εμας γινεται τοσο θεμα ομως....
Καποιος φιλος αν μπορει να απαντησει με στοιχεια στα ερωτηματα μου αν ειναι δυνατον???
Απαντησεις του τυπου δεν μας ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι η οτι αυτοι εχουν την ΝΔ να τους στηριζει δεν τις δεχομαι ειναι αστειες...
Ο Τίγραρος, πήρε ένα καθαρό μαγαζί και μετά το κλεμμένο (25Μ CL με Μάνταλο και Ουζουνίδη) για μια πενταετία τους ζάλισε το σύμπαν στη φάπα. Έφτιαξε όπως έφτιαξε το γήπεδο του και έκανε το All in του πέρυσι βρίσκοντας έναν γαύρο μπουρδέλο, εναν Βάζελο με τα ψέμματα κι εμάς με πρότζεκτ νεανίδων.
Ο γαύρος ερωτηματικό, γιατί αν με ρωτήσεις σήμερα αν έχω ακούσει κάτι γιαυτους θαρρώ πως έχω να μάθω νέα τους μήνες. Ο Βαγγέλας με άλλα βουβάλια στο ρίνγκ τα βρήκε λίγο σκούρα για να ρίξει λεφτάκια στην ομάδα της καρδιάς του.