Επειδή έχω την εντύπωση, πως πάλι μου την πέφτετε...
φίλε sera, έχεις απόλυτο δίκαιο, γιατί 4 στόπερ έχουν όλες οι ομάδες και συμφωνώ σε αυτήν την λογική... !
Όμως όλες οι ομάδες έχουνε και προπονητές που στην χειρότερη στραβή.... έχουνε και 2-3 πιτσιρικάδες από πίσω.
Εσύ τι έχεις........ ;
Στην πιο άχριστη και ελεύθερη από απαιτήσεις χρονιά (2007) ο προπονητής μας, δεν κατάφερε να βγάλει έστω και έναν (1) από τους πιτσιρικάδες μας (που ήταν και πρωταθλητές) στην πρώτη ομάδα που αποτελούταν και ολοτελώς από σαρδέλες.
Ο Φερνάντου θα προτιμήσει τον Χαλκιά στόπερ, παρά να εμπιστευτεί έστω μια φορά έναν πιτσιρικά.
Αυτή είναι η πρώτη μας
μεγάλη διαφορά με τις άλλες ομάδες. Ο προπονητής μας αγνωεί τους πιτσιρικάδες.... δεν υπάρχουνε βασικά! Κάτι εντελώς αντίθετο θα περίμενε ίσως ένας λογικός άνθρωπος από έναν σύλλογο.... που είναι μετρημένος οικονομικά.
(Κρίμα και στις τόσες ακδημίες που έχουμε πλέον ....)
Η δευτερη διαφορούλα είναι πως αν το πάρεις κανονικά και με τον νόμο.... 4 στόπερ εώς τώρα, μόνο στα χαρτιά είχαμε.
Από εκεί και πέρα ο προγραμματισμός και σχεδιασμός του ρόστερ μας από τότε που ανέλαβε ο Ζαγοράκης εώς σήμερα, κατεμέ δεν είναι και ο ιδανικότερος....
Πριν τώρα μου την πέσετε με την γνωστή καραμέλα... του γούμενου ο πργραμματισμός και του Μπατατούδη και ξερωγω, να εξηγήσω....
Δεν θέλω να αφήσω να εννωηθεί πως τότε... γινότανε καλύτερος προγραμματισμός κλπ... απλά πως από μπαλλαδόφατσες όπως τον Ζαγόρ και τον Βρύζα που ξέρουνε από το σπορ, περίμενα πολύ πιο οργανωμένα πράγματα.
Και πριν μου την πέσετε τώρα με την άλλη γνωστή καραμέλα.... πως δεν έχουμε λεφτά και πως εγώ νομίζω πως έχουμε Αμπράμοβιτς κλπ....
Από το 2007 εώς σήμερα έγιναν πάνω από 40 μεταγραφές με τις 12 να έγιναν φέτος.
Ξέρετε πόσα αμυντικά χαφ έχει ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή στο ρόστερ.
Έχουμε ΕΝΑ ΚΑΡΟ εξάρια...! και στην αντίθετη έχουμε 4 (μετρημένα) στόπερ, δύο εξτρέμ (2) και πλέον τρία (3) σέντερ φορ (....από τα οποία σέντερ φορ πάλι, ο ένας είναι πολύ ευαίσθητος στους τραυματισμούς).
Ενώ δηλαδή ο Φερνάντου άφησε να ενωηθεί πως την ψάχνει για δήθεν 4-4-2 και δήθεν ρόμβους... οι παίχτες που έχει το ρόστερ για το συγκεκριμένο σύστημα είναι μετρημένοι στο τσαφ.....!
Αντιθέτως έχουμε 500 (που λέει ο λόγος) εξάρια λες και θα πάμε για πόλεμο.
Αυτά....
@ Eleos
Μαν δεν είμαι προφήτης, ούτε το παίζω μετα Χριστό προφήτης....
.....εδώ και έναν μήνα γράφω πως χρειαζόμαστε, έστω και σαν back up, ένα στόπερ!
Εφόσον α) ο Φερναντου δεν υπολογίζει πιτσιρικάδες και β) ξέρουμε εδώ και καιρό πως ο Κοντρέρας θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός....
paokpool έγραψε:Νομιζω πως πέρα από την γκαντεμιά που μας έχει πάρει από πίσω....
πρέπει σύντομα να κινηθούμε για να αποκτήσουμε οπωσδήποτε ένα στόπερ.
Τέσσερις στο σύνολο, με τον Κοντρέρας να απουσιάζει είδη για τουλάχιστον ακόμη ένα μήνα. Υπόλοιπο τρεις.... ! Οι αγώνες γίνανε περισσότεροι από πέρσι και οι στόπερ λιγότεροι....