2. Νίκος Αραμπατζής

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Νίκος Αραμπατζής

Δημοσίευση από gika »

Επιστροφή στο αβατάρ μου...!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Τώρα που δανειστήκαμε τον Μουν έτοιμος ο Αραμπατζής και έξω ο Μπιζέρα για να παίξει ο Σαβίνι στόπερ γιατί νεαρό από την β' ομάδα ούτε σε 100 χρόνια δεν βάζει ο πορτογάλος και έλεγα χρειαζόμαστε στόπερ που πας με τέσσερα στόπερ πιες τον τώρα μην γίνει καμία στραβή με στελάρα γιατί θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας για άποιρα αμυντικά χαφ έφτασαν τα χρήματα για στόπερ ου καλή τύχη και σύντομα κανένα αγιασμό στην τούμπα γιατί δεν πάμε καθόλου καλά και κολ@φαρδοι τύχη βουνό πάνω στην γκαντεμιά που έχει διακοπή.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

den yparxei paixths arampatzhs yparxei mono to onoma tou// den kanei gia ton PAOK einai gia kanenan panserraiko kai pio katw eleos merikoi pou ton exete kai gia kalo paixth//h den kserete apo mpala h mallon den blepete kai oneireyste :shock:
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

paokpool έγραψε:Τώρα που δανειστήκαμε τον Μουν έτοιμος ο Αραμπατζής και έξω ο Μπιζέρα για να παίξει ο Σαβίνι στόπερ γιατί νεαρό από την β' ομάδα ούτε σε 100 χρόνια δεν βάζει ο πορτογάλος και έλεγα χρειαζόμαστε στόπερ που πας με τέσσερα στόπερ πιες τον τώρα μην γίνει καμία στραβή με στελάρα γιατί θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας για άποιρα αμυντικά χαφ έφτασαν τα χρήματα για στόπερ ου καλή τύχη και σύντομα κανένα αγιασμό στην τούμπα γιατί δεν πάμε καθόλου καλά και κολ@φαρδοι τύχη βουνό πάνω στην γκαντεμιά που έχει διακοπή.
ολες οι ομαδες 4 στοπερ εχουν φιλε μου και δεδομενου οτι η θεση μπορει να καλυφθει και απο σαββινι σναουτσερ σε περιπτωσεις αναγκης...ποσα στοπερ ηθελες εσυ καμια 10 να καθονται κερκιδα???
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ναι, να πέρναμε άλλον 1-2 και μετά αν δε χτυπούσε κανένας, να βρίζαμε τον Καρπουζά που έκαψε τον Μαλεζά κλπ...

Μετά χριστό προφήτες ΠΑΑΑΡΑΑΑ ΠΟΛΛΟΙ,
τουλάχιστον να σκέφτονται λίγο και να μη κρίνουν εκ του (βολικού) αποτελέσματος.

Όσο για το φίλο που είπε ότι ο Αραμπατζής είναι άμπαλος, εγώ θα διαφωνήσω.
Έχει δείξει καλά και κακά στοιχεία αλλα θα τον κρίνω αφού καταφέρει να βγάλει μια χρονιά ή έστω μισή με 2 πόδια...
Άβαταρ μέλους
paokpool

Επειδή έχω την εντύπωση, πως πάλι μου την πέφτετε...

φίλε sera, έχεις απόλυτο δίκαιο, γιατί 4 στόπερ έχουν όλες οι ομάδες και συμφωνώ σε αυτήν την λογική... !
Όμως όλες οι ομάδες έχουνε και προπονητές που στην χειρότερη στραβή.... έχουνε και 2-3 πιτσιρικάδες από πίσω.
Εσύ τι έχεις........ ;

Στην πιο άχριστη και ελεύθερη από απαιτήσεις χρονιά (2007) ο προπονητής μας, δεν κατάφερε να βγάλει έστω και έναν (1) από τους πιτσιρικάδες μας (που ήταν και πρωταθλητές) στην πρώτη ομάδα που αποτελούταν και ολοτελώς από σαρδέλες.

Ο Φερνάντου θα προτιμήσει τον Χαλκιά στόπερ, παρά να εμπιστευτεί έστω μια φορά έναν πιτσιρικά.
Αυτή είναι η πρώτη μας μεγάλη διαφορά με τις άλλες ομάδες. Ο προπονητής μας αγνωεί τους πιτσιρικάδες.... δεν υπάρχουνε βασικά! Κάτι εντελώς αντίθετο θα περίμενε ίσως ένας λογικός άνθρωπος από έναν σύλλογο.... που είναι μετρημένος οικονομικά.
(Κρίμα και στις τόσες ακδημίες που έχουμε πλέον ....)

Η δευτερη διαφορούλα είναι πως αν το πάρεις κανονικά και με τον νόμο.... 4 στόπερ εώς τώρα, μόνο στα χαρτιά είχαμε.

Από εκεί και πέρα ο προγραμματισμός και σχεδιασμός του ρόστερ μας από τότε που ανέλαβε ο Ζαγοράκης εώς σήμερα, κατεμέ δεν είναι και ο ιδανικότερος....
Πριν τώρα μου την πέσετε με την γνωστή καραμέλα... του γούμενου ο πργραμματισμός και του Μπατατούδη και ξερωγω, να εξηγήσω....
Δεν θέλω να αφήσω να εννωηθεί πως τότε... γινότανε καλύτερος προγραμματισμός κλπ... απλά πως από μπαλλαδόφατσες όπως τον Ζαγόρ και τον Βρύζα που ξέρουνε από το σπορ, περίμενα πολύ πιο οργανωμένα πράγματα.
Και πριν μου την πέσετε τώρα με την άλλη γνωστή καραμέλα.... πως δεν έχουμε λεφτά και πως εγώ νομίζω πως έχουμε Αμπράμοβιτς κλπ....
Από το 2007 εώς σήμερα έγιναν πάνω από 40 μεταγραφές με τις 12 να έγιναν φέτος.

Ξέρετε πόσα αμυντικά χαφ έχει ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή στο ρόστερ. Έχουμε ΕΝΑ ΚΑΡΟ εξάρια...! και στην αντίθετη έχουμε 4 (μετρημένα) στόπερ, δύο εξτρέμ (2) και πλέον τρία (3) σέντερ φορ (....από τα οποία σέντερ φορ πάλι, ο ένας είναι πολύ ευαίσθητος στους τραυματισμούς).

Ενώ δηλαδή ο Φερνάντου άφησε να ενωηθεί πως την ψάχνει για δήθεν 4-4-2 και δήθεν ρόμβους... οι παίχτες που έχει το ρόστερ για το συγκεκριμένο σύστημα είναι μετρημένοι στο τσαφ.....!
Αντιθέτως έχουμε 500 (που λέει ο λόγος) εξάρια λες και θα πάμε για πόλεμο.

Αυτά....

@ Eleos
Μαν δεν είμαι προφήτης, ούτε το παίζω μετα Χριστό προφήτης....
.....εδώ και έναν μήνα γράφω πως χρειαζόμαστε, έστω και σαν back up, ένα στόπερ!
Εφόσον α) ο Φερναντου δεν υπολογίζει πιτσιρικάδες και β) ξέρουμε εδώ και καιρό πως ο Κοντρέρας θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός....
paokpool έγραψε:Νομιζω πως πέρα από την γκαντεμιά που μας έχει πάρει από πίσω....
πρέπει σύντομα να κινηθούμε για να αποκτήσουμε οπωσδήποτε ένα στόπερ.
Τέσσερις στο σύνολο, με τον Κοντρέρας να απουσιάζει είδη για τουλάχιστον ακόμη ένα μήνα. Υπόλοιπο τρεις.... ! Οι αγώνες γίνανε περισσότεροι από πέρσι και οι στόπερ λιγότεροι....
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

paokpantou έγραψε:den yparxei paixths arampatzhs yparxei mono to onoma tou// den kanei gia ton PAOK einai gia kanenan panserraiko kai pio katw eleos merikoi pou ton exete kai gia kalo paixth//h den kserete apo mpala h mallon den blepete kai oneireyste :shock:
Thx, Admin Team
Tσάκαλε πριν αρχίσεις να μιλάς έτσι για παίκτη και οπαδούς του ΠΑΟΚ μάθε να σέβεσαι το φόρουμ που γράφεις...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

paokpool έγραψε: Όμως όλες οι ομάδες έχουνε και προπονητές που στην χειρότερη στραβή.... έχουνε και 2-3 πιτσιρικάδες από πίσω.
Εσύ τι έχεις........ ;

Στην πιο άχριστη και ελεύθερη από απαιτήσεις χρονιά (2007) ο προπονητής μας, δεν κατάφερε να βγάλει έστω και έναν (1) από τους πιτσιρικάδες μας (που ήταν και πρωταθλητές) στην πρώτη ομάδα που αποτελούταν και ολοτελώς από σαρδέλες.

Ο Φερνάντου θα προτιμήσει τον Χαλκιά στόπερ, παρά να εμπιστευτεί έστω μια φορά έναν πιτσιρικά.
Αυτή είναι η πρώτη μας μεγάλη διαφορά με τις άλλες ομάδες. Ο προπονητής μας αγνωεί τους πιτσιρικάδες.... δεν υπάρχουνε βασικά! Κάτι εντελώς αντίθετο θα περίμενε ίσως ένας λογικός άνθρωπος από έναν σύλλογο.... που είναι μετρημένος οικονομικά.

..
Δεν θέλω να αφήσω να εννωηθεί πως τότε... γινότανε καλύτερος προγραμματισμός κλπ... απλά πως από μπαλλαδόφατσες όπως τον Ζαγόρ και τον Βρύζα που ξέρουνε από το σπορ, περίμενα πολύ πιο οργανωμένα πράγματα.

Εφόσον α) ο Φερναντου δεν υπολογίζει πιτσιρικάδες και β) ξέρουμε εδώ και καιρό πως ο Κοντρέρας θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός....

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό φιλικό αγώνα εναντίον του Πανσερραϊκού στις Σέρρες. Σε αυτή συμμετέχει ο νεαρός αμυντικός Άγγελος Καραντασιάδης και ο τερματοφύλακας Σπύρος Παπαθανασίου που θα πάρει τη θέση του Φώτη Κουτζαβασίλη που θα αγωνιστεί αύριο με την ομάδα U21 εναντίον του Πανιωνίου. Αναλυτικά η αποστολή:

Kresic, Παπαθανασίου, Αραμπατζής, Καραντασιάδης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Abubakari, Conceicao, Filomeno, Garcia, Ivic, Lino, Savini, Sorlin, Veron, Vieirinha, Vitolo.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... L&extLang=
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

tsakale novito kalo ayto pou aneferes alla o ka8enas ekfrazei thn gnwmh tou egw den evrisa kanenan katalaves???36xr egw 20 esy kai to tsakale pes to se kanenan sthn hlikia sou

Thx, Admin Team
Και 37 εγώ συνεπώς σεβάσου το.
Κανείς δεν σε έβρισε.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

γραφε ελληνικα πρωτα τσακαλε!
Άβαταρ μέλους
paokpool

gash04 έγραψε:
paokpool έγραψε: Όμως όλες οι ομάδες έχουνε και προπονητές που στην χειρότερη στραβή.... έχουνε και 2-3 πιτσιρικάδες από πίσω.
Εσύ τι έχεις........ ;

..

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό φιλικό αγώνα εναντίον του Πανσερραϊκού στις Σέρρες. Σε αυτή συμμετέχει ο νεαρός αμυντικός Άγγελος Καραντασιάδης και ο τερματοφύλακας Σπύρος Παπαθανασίου που θα πάρει τη θέση του Φώτη Κουτζαβασίλη που θα αγωνιστεί αύριο με την ομάδα U21 εναντίον του Πανιωνίου. Αναλυτικά η αποστολή:

Kresic, Παπαθανασίου, Αραμπατζής, Καραντασιάδης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Abubakari, Conceicao, Filomeno, Garcia, Ivic, Lino, Savini, Sorlin, Veron, Vieirinha, Vitolo.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... L&extLang=
Aυτά αδερφέ Γκας είναι να' χαμε να λέγαμε.
α) παίζουν οι Εθνικές
β) έχουμε τραυματίες
γ) είναι φιλικός

Μακάρι κάποτε να μου τα γράψεις ακόμα πιο large και να βλέπουμε 1-2 πιτσιρικάδες που να υπολογίζοντε, γιατί τότε ίσως θα έχει αλλάξει κάτι. Διστυχώς όμως με Φερνάντου δεν πρόκειτε.

Εδώ είναι οι αλήθειες:

2007-08

Αθανασιάδης Στέφανος
Λεπτά συμμετοχής: 175
Ευάγγελος Γεωργίου
Λεπτά συμμετοχής: 167
Γιάννης Πεχλιβάνης
Λεπτά συμμετοχής: 57

2008-09

Αθανασιάδης Στέφανος
Λεπτά συμμετοχής: 117
Ευάγγελος Γεωργίου
Λεπτά συμμετοχής: 23

Απολογισμός από 2 χρόνια:
Σύνολο ποδοσφαιριστές: 3
Λεπτά συμμετοχής: 539
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αλέξης Αποστολόπουλος τον ξέχασα και αυτόν ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στην προετοιμασία.
Θύμισε μου κάποιον άλλον προπονητή που πέρασε παλαιότερα και έπραξε κάτι ανάλογο αλλά και ο παίχτης που χρησιμοποίησε είχε την ανάλογη συνέχεια.

Τέλος στα στοιχεία που παρέθεσες παρέλειψες τα εξής.

Αθανασιάδης
ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤ. ΣΥΜ. ΓΚΟΛ
2006-2007 ΠΑΟΚ Α 1 0
2007-2008 ΠΑΟΚ Α 4 2
2008-2009 ΠΑΟΚ Α 9 2

Γεωργίου
ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΑ ΣΥΜ. ΓΚΟΛ
2007-2008 ΠΑΟΚ 2 0
2008-2009 ΠΑΟΚ 1 0
2008-2009 Καβάλα 3 0

Εκτός απο τους 2 νέους που τους παίρνει για το φιλικό όπως είδες στο παραπάνω ποστ ακόμα και σε φιλικό νομίζω πως δεν τους παίρνει προς χρήση ούτε ο Ζαγοράκης ούτε ο Βρύζας αλλά ο Σάντος και ούτε είναι και απαραίτητο να τους πάρει ακόμα σε φιλικό.
Για τους Αθανασιάδη Γεωργίου και Πεχλιβάνη δεν θυμάμαι πως πέραν του Φερνάντου τους έβαλε κάποιος άλλος να παίξουν νωρίτερα και δεν ήταν και υποχρεωμένος να ρισκάρει με τις επιλογές αυτών.
Εκτός αν το έκανε ο Παράσχος και σφάλω συνεπώς πάω πάσο.
Όπως παρατηρείς ειδικά στον Αθανασιάδη υπάρχει πρόοδος συμμετοχής και για αυτό μαζί με τον Γεωργίου δόθηκαν για περισσότερο ψήσιμο.
Είναι κακό αυτό?
Ή περιμένεις ότι οι παίχτες αυτοί είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε μεγάλα παιχνίδια ντέρμπι κλπ?
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

paokpantou έγραψε:tsakale novito kalo ayto pou aneferes alla o ka8enas ekfrazei thn gnwmh tou egw den evrisa kanenan katalaves???36xr egw 20 esy kai to tsakale pes to se kanenan sthn hlikia sou
Πάντως αν και είμαι και εγώ σχετικά κοντά στην ηλικία, θεωρώ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ να θεωρεί κάποιος τον εαυτό του σοβαρό, έξυπνο ή μπαλαδόφατσα επειδή είναι 35, 37, 40, 50 ή 60...

Και ρωτάω... Αν στα 30 του κάποιος είναι βλάκας... Στα 40 του θα γίνει έξυπνος...??
Αν κάποιος δεν έχει μάθει μπάλα ώς τα 30 του, στα 40 του θα έχει μάθει...??
Έχω και άλλες ερωτήσεις αυτού του τύπου αλλά δεν συνεχίζω γιατί θα ρίξουμε το επίπεδο και δεν κάνει... Πάντως η επιχειρηματολογία σου (απέναντι σε παίκτες που προσπαθούν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ) και η φρασεολογία σου (απέναντι σε ανθρώπους που προσφέρουν στο χώρο που σε φιλοξενεί αυτή τη στιγμή) είναι επιεικώς απαράδεκτες...

Κατα τ'άλλα καλώς ήρθες στο φόρουμ (ενεργά)...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Εχεις πει τεραστια κουβεντα φιλε..οι πρωτες φρασεις ειναι ολα τα λεφτα και συμφωνω απολυτα..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αραμπατζάκο, σαγαπάμε αλλά κάντηνα μόνος σου!! άντε από τα όνειρά μας!! τα παλτά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”