Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
No4h

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από No4h »

O Βιτολο παταει,αλλα οταν παταει κανει βουτια γιατι δεν ξερει τι να κανει την μπαλα :) :) :) :)

btw:Ο eduardo της Αρσεναλ συμφωνα με τον καινουριο κανονισμο εφαγε ποινη μερικες αγωνιστικες για την βουτια που εκανε πριν μια βδομαδα και πηρε πεναλντι.Στην Ελλαδα υπαρχει περιπτωση για γινει κατι τετοιο?Ισχυει αυτος ο κανονισμος εδω?
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Νομιζω οτι οσο αδικει ο κολκας τον γκαρσια αλλο τοσο αδικουμε και εμεις τον κολκα.Ο ανθρωπος και παοκι ειναι και βλεπει (απο οτι εχει πει στο μπλογκ του τουλαχιστον) καθημερινα τον ΠΑΟΚ στις προπονησεις και κανει αρκετα ευστοχα σχολια.

Ενταξει στο θεμα γκαρσια ηταν αρκετα αδικος και ειναι λιγο κολλημενο μυαλο σε αυτα που πιστευει!Βεβαια και εμεις οπως ειπε πολυ σωστα ενας φιλος θεοποιησαμε γκαρσια χωρις τοσο φανερους αγωνιστικους λογους αλλα εξωαγωνιστικους!Ασχετα αν και εγω πιστευω οτι ξερει πολυ μπαλα ο pablo μας ως τωρα δεν ειδαμε αυτο που ακριβως ξερουμε οτι μπορει να προσφερει!

Αλλα φιλε μου τωρα που ειπες τετρατζε παιζει να ηταν ενας απο τους μεγαλυτερος παιχτες που ειδα στην τουμπα λογω και του νεαρου της ηλικιας μου(26).Μπορει αν θυμαμε καλα να μην πατουσε περιοχη ηταν ομως διαολος,πανεξυπνος βοηθουσε πολυ στην αναπτυξη της ομαδας και ειχε καλη καθετη πασα.Hταν αμυντικος μεσος με αναπτυγμενες επιθετικες αρετες.Νομιζω ειχε βαλει και καναδυο γκολ!Αν και ηταν λιγο ευθραστος (αν θυμαμε καλα)!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

επειδή είναι ΠΑΟΚ ο κόλκας να γράφει ότι θέλει? τι λέτε ρε παιδιά?
και εγώ ΠΑΟΚ είμαι τότε να λέω ότι θέλω και στα παπάριιια μου.
ο Κόλκας φαγώθηκε με τον Garcia και μας τα έχει πρήξει...
και εσάς σας πειράζουν οι πανούτσοι και οι καρπετόπουλοι....
δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες
Άβαταρ μέλους
valis

Δημοσίευση από valis »

κανεις δεν ειπε οτι ο κολκας δεν ειναι ΠΑΟΚτσης η κατι προσωπικο για τον ιδιο. απλα επειδη ειναι δημοσιογραφος και μαλιστα εχει τοσο μεγαλο οπαδικο κοινο που τον εμπιστευεται πρεπει να προσεχει περισσοτερο για τον τροπο που αναφερεται σε καποια θεματα και ιδιαιτερα στα αγωνηστικα που ουτε εμεις ουτε αυτος ειμαστε τοσο γνωστες, και ουτε να μπλεκει τις προσωπικες του συμπαθειες και αντιπαθειες με την ενημερωση. με τον τροπο του δημιουργει κλιμα αντιπαθειας σε παικτες της ομαδας μας, πραγμα που δημιουργει προβληματα. και οπως ειπα το παραδειγμα του μπακαγιοκο ειναι πολυ χαρακτηριστικο, και αυτον ολος ο κοσμος τον συμπαθουσε, εκανε τη μα@@κια του , αλλα ο κολκας δεν εβγαλε χολη απεναντι του ουτε υπονουμενα και σεναρια Ε.Φ. (προσποιησεις τραυματισμου κτλ, νομιζω με την σημερινη ανακοινωση της παε για τη προπονηση, πως δηλαδη ανεβασαν ρυθμους σερτζιο και παμπλο τελειωνει οριστικα αυτο το σεναριο). ο μπακαγικο επεστρεψε και οχι μονο δεν υπηρχε αρνητικο κλιμα απεναντι του, αλλα ηταν απο τους αγαπημενος της κερκιδας. γιατι για αυτον δηλαδη και εμεις και αυτος (ο κολκας) αντιδρασαμε διαφορετικα και εδω με μια μικρη υποψια κοντεψαμε να ισοπεδοσουμε τα παντα, και για την αγωνιστικη του προσφορα (ειτε μεγαλη ειτε μικρη κατα αλλους), ειτε για τον χαρακτηρα του, που μπορει να ναι οξυθυμος αλλα ποτε δεν εδειξε ουτε στοιχεια βεντετισμου, ειτε αντιεπαγγελματισμου, ουτε τιποτα κακο για τις σχεσεις του με συμπαικτες παρα μονο καλα πραγματα
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

O Πάμπλο Γκαρσία... Όταν αποκτήθηκε απο την Ρεάλ Μαδρίτης... Πατούσε περιοχή...??

Υ.Γ. Έχει πλάκα όταν βλέπεις κάτι το πολύ 35άρηδες (όχι δηλαδή παππούδες ώστε να φταίει η ηλικία) που είναι σαν χαμπουργκερ με πόδια να μιλάνε για μπάλα και να λένε: "όποιος έχει παίξει μπάλα καταλαβαίνει τι λέω"... Λένε οτι δήθεν έχουν παίξει μπάλα (στην αυλή του σχολείου τους μάλλον) και αυτό τους νομιμοποιεί να λένε ότι π@π@ροφιλολογία τους καπνίσει...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ρε Σταύρο όλα καλά με τη πάρτη σου, αλλά σε αυτό το ραδιόφωνο που δουλεύεις μας το χαλάς. Καταδέχεσαι για αφεντικό το ζαγόρα?
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Kόλκας: "Πείτε μου ένα καλό παιχνίδι που έκανε ο Γκαρσία πλην του κυπέλλου στο Χαριλάου και του ΠΑΟ στα πλέι οφ που αποβλήθηκε κοροϊδίστικα. ΕΝΑ"...

Αναγνώστης του: "Στο πρώτο αγώνα με την Herenfein στην Τούμπα. Επίσης είναι λίγο χαζό να ζήτας απάντηση και να αποκλείεις το προφανές."

Κόλκας: "Τι προσέφερε ακριβώς; Έβγαλε ασίστ, πάτησε αντίπαλη περιοχή; Δύο τρία καλά πρέσινγκ και ο κοντός απο πίσω να καθαρίζει. Δεν λέω πως δεν θα τον χρειαστούμε, αλλά όχι και να τον θεοποιούμε"…

Αν κρίνει κάποιος τον αμυντικό μέσο της ομάδας του απο το αν έβγαλε ασίστ ή αν πάτησε την αντίπαλη περιοχή... Τι συζητάμε...?? Πόσο άμπαλος μπορεί να είναι...?? Αν τα έλεγε αυτά κανένας Καρπετόπουλος ακόμα θα γελούσαμε, θα τον βρίζαμε και αν τον πετυχέναμε πουθενά θα τον κηνυγούσαμε κιόλας...
Παρεπιπτόντως, στο παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται ο Κλόκας, ο Γκαρσία και περιοχή πάτησε επανελλειμένα και επικίνδυνο σούτ απο την περιοχή έκανε και μια πολύ ωραία ασίστ έβγαλε στον Ίβιτς στο 2ο ημίχρονο, ο οποίος μόνος απο το ύψος της περιοχής σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα...

Για γέλια... :) :) :)

Υ.Γ. Το ταγάρι ο Σιμάο του παναθηναϊκού, που κοστίζει και μερικά εκατομμυριάκια και είναι και μεγάλο καδρόνι... Περιοχή πατάει...??
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

arisk έγραψε: Υ.Γ. Έχει πλάκα όταν βλέπεις κάτι το πολύ 35άρηδες (όχι δηλαδή παππούδες ώστε να φταίει η ηλικία) που είναι σαν χαμπουργκερ με πόδια να μιλάνε για μπάλα και να λένε: "όποιος έχει παίξει μπάλα καταλαβαίνει τι λέω"... Λένε οτι δήθεν έχουν παίξει μπάλα (στην αυλή του σχολείου τους μάλλον) και αυτό τους νομιμοποιεί να λένε ότι π@π@ροφιλολογία τους καπνίσει...
Μου βγήκε το ζαμπόν από τη μύτη ρεεεεεεεε. Χαχαχα συγγενικό μου πρόσωπο με θύμησες και έσκασα στα γέλια. Έτσι όπως τα λες, ακόμα και στην ηλικία (38 είναι).
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Κόλκας έγραψε: Είμαι και τρελαμένος τις τελευταίες μέρες γιατί ο Αλέν Ζιρές της δημοσιογραφίας έμαθε και το τάργκετ γκρουπ μου, όμως δεν μας είπε πόσα έχει λαμβάνειν από το πρώτο δικαστήριο ο πρώην της ΕΠΟ και πόσα ακολουθάνε.
Καλά ρε, έχει γράψει ο Σταύρος αυτή την απίστευτη ατάκα και εμείς ασχολούμαστε ακόμη με αυτά που γράφει για τον Γκαρσία;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

No4h έγραψε:O Βιτολο παταει,αλλα οταν παταει κανει βουτια γιατι δεν ξερει τι να κανει την μπαλα :) :) :) :)

btw:Ο eduardo της Αρσεναλ συμφωνα με τον καινουριο κανονισμο εφαγε ποινη μερικες αγωνιστικες για την βουτια που εκανε πριν μια βδομαδα και πηρε πεναλντι.Στην Ελλαδα υπαρχει περιπτωση για γινει κατι τετοιο?Ισχυει αυτος ο κανονισμος εδω?
Αυτό συνέβη στα προκριματικά του ΤσουΛου και τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ.

Οσο για τον Σταύρο, θα πω ότι αυτό που θέλει είναι οι φίλαθλοι να βλέπουν την ομάδα σαν σύλλογο κι όχι σαν μονάδες ξεχωριστά!
Δε θέλει να βλέπει να θεοποιούμε παίκτες και να λέμε για τον έναν και τον άλλον. Συνοπτικά δε θέλει να ξεχωρίζει την ομάδα σε βεντέτες και παίκτες δουλευταράδες αλλά λόου προφάιλ! Ολοι είναι το ίδιο κι όλοι για τον ίδιο λόγο πληρώνονται!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

******************************οχι χαρακτηρισμούς
Κόλκα δεν θεοποιούμαι κανένα, πόσο μάλλον κάποιον Παοκτσή που σπέρνει διχόνοια και κατευθύνει συνειδήσεις.
στο τέλος μου φαίνεται η χολή που στάζει είναι γιατί θα έφαγε κάνα άκυρο από κάνα Garcia για τίποτα αποκλειστικότητα ή καμιά συνέντευξη

paokmania.gr
admin team
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ας μου πει καποιος τα 6αρια στο παγκόσμιο ποδοσφαιρο που πατάνε περιοχη και σκοραρουν δεν πιστεύω ότι ειναι πανω από πέντε. όσο για τον κύριο κλόκα είναι λογικό να έχει αυτή την συμπεριφορά μετάαπό ένα ηρωνικό σχόλιο του γκαρσία απέναντη του και έκανε καμια 20αρια άτομα να σκάσουνε στα γέλια, πάντα όταν κάποιος ασχολείτε με κάτι το κάνει για κάποιο λόγο ενώ κάτι ψυλόλιγνα αγορια που του δεινουν κάποιες πληροφοριες από μεσα πάντα είναι στου διακριθέντες. δεν κοιτάμε τα ονόματα πίσω απότην φανέλα μόνο μπροστά αλλά δεν μπορουμε να αφήσουμε κάποια άτομα που ζούνε απο την ομαδα μας να ξεφτιλήζουν τους παιχτες μας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αδερφε desperanto ειπες την μεγαλη αληθεια.
******************************οχι χαρακτηρισμούς
εαν ζουσε ο συχωρεμενος ολοι αυτοι ,που τους τρωμε στην μαπα στο ονοματου ΠΑΟΚ θα ειχαν αλαξει πολη.
ρωτησε ποσες ασιστ εβγαλε ποσα σουτ εκανε και ποσες φορεσ πατησε περιοχη..
ποιος;;;;; το αμυντικο χαφ της ομαδος μας
εαν τα εκανε ολα αυτα θα ηταν το λιγοτερο επιθετικο χαφ....και εμεις καθομαστε και τον ακουμε

paokmania.gr
admin team
andy20

Δημοσίευση από andy20 »

υπάρχουν και στην Ελλάδα αμυντικά χαφ που σκοράρουν, ο στολτιδης οσο επαιζε είχε μέσο όρο 4 γκολ τη σαιζον, ο κατσουράνης την τελευταία του χρονιά στη αεκ ειχε βαλει 7 γκολ, ο ντούντου σκοράρει επίσης, όπως και ο κουμορτζί,

δεν είναι κακό να βλέπουμε καποιες αδυναμίες των παιχτών μας. σίγουρα είναι πολυ καλός ο γκαρσία αλλά δεν προσφέρει επιθετικά όσο αλλοι παίκτες στην ελλάδα.

όσο για τη φράση 'παταει περιοχη' που ακούγεται αστεια, αρκει να θυμηθειτε το δευτερο γκολ του παναθηναικου με τη σπαρτα πραγας στο οακα. ο κατσουρανης βρέθηκε στο ύψος του πεναλτυ για να πλασάρει μετα την ασσιστ του σαλπιγγιδη. κανένα αμυντικό χαφ του ΠΑΟΚ δεν το είχε κάνει αυτο σε όλο το πρωτάθλημα.

ολοι αγαπάμε του παικτες μας αλλά δεν είναι κακό να βλεπουμε κάποια πράγματα πιο αντικειμενικά, όποιος κάνει κριτική σε κάποιον παιχτη δεν θέλει το κακό του ΠΑΟΚ ούτε έχει προσωπικά με κάποιον παίχτη
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ωραίος...

:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”