btw:Ο eduardo της Αρσεναλ συμφωνα με τον καινουριο κανονισμο εφαγε ποινη μερικες αγωνιστικες για την βουτια που εκανε πριν μια βδομαδα και πηρε πεναλντι.Στην Ελλαδα υπαρχει περιπτωση για γινει κατι τετοιο?Ισχυει αυτος ο κανονισμος εδω?
Μου βγήκε το ζαμπόν από τη μύτη ρεεεεεεεε. Χαχαχα συγγενικό μου πρόσωπο με θύμησες και έσκασα στα γέλια. Έτσι όπως τα λες, ακόμα και στην ηλικία (38 είναι).arisk έγραψε: Υ.Γ. Έχει πλάκα όταν βλέπεις κάτι το πολύ 35άρηδες (όχι δηλαδή παππούδες ώστε να φταίει η ηλικία) που είναι σαν χαμπουργκερ με πόδια να μιλάνε για μπάλα και να λένε: "όποιος έχει παίξει μπάλα καταλαβαίνει τι λέω"... Λένε οτι δήθεν έχουν παίξει μπάλα (στην αυλή του σχολείου τους μάλλον) και αυτό τους νομιμοποιεί να λένε ότι π@π@ροφιλολογία τους καπνίσει...
Καλά ρε, έχει γράψει ο Σταύρος αυτή την απίστευτη ατάκα και εμείς ασχολούμαστε ακόμη με αυτά που γράφει για τον Γκαρσία;Κόλκας έγραψε: Είμαι και τρελαμένος τις τελευταίες μέρες γιατί ο Αλέν Ζιρές της δημοσιογραφίας έμαθε και το τάργκετ γκρουπ μου, όμως δεν μας είπε πόσα έχει λαμβάνειν από το πρώτο δικαστήριο ο πρώην της ΕΠΟ και πόσα ακολουθάνε.
Αυτό συνέβη στα προκριματικά του ΤσουΛου και τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ.No4h έγραψε:O Βιτολο παταει,αλλα οταν παταει κανει βουτια γιατι δεν ξερει τι να κανει την μπαλα![]()
![]()
![]()
btw:Ο eduardo της Αρσεναλ συμφωνα με τον καινουριο κανονισμο εφαγε ποινη μερικες αγωνιστικες για την βουτια που εκανε πριν μια βδομαδα και πηρε πεναλντι.Στην Ελλαδα υπαρχει περιπτωση για γινει κατι τετοιο?Ισχυει αυτος ο κανονισμος εδω?