Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
psychologos

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από psychologos »

psychologos έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
psychologos έγραψε:Χωρίς να το καταλάβουμε και χωρίς να το καταλάβεις, αντί να σε φέρουμε εμείς στο χώρο του ποδοσφαίρου, της διασκέδασης, της προσμονής της ελπίδας η και της απογοήτευση ς από το αποτέλεσμα, μας έφερες εσύ στο σκληρό κόσμο των επιχειρήσεων, των διαπραγματευσεων, του τρόπου επενδύσεων, της επιβίωσης η όχι μιας επιχείρησης. Εγώ θέλω να απολαμβάνω τα συναισθήματα της μπάλας. Καταλαβαίνω τα άγχη σου η το θυμό σου αλλά μη μας τα φορτώνεις όλα. Εσύ μπορείς να ζήσεις και με το τελευταίο δισεκατομυριο σου τα υπόλοιπα χρόνια σου. Εμείς χωρίς ΠΑΟΚ και μπάλα θα δυσκολευτουμε περισσότερο. Γιατί περνάμε όλοι μια σοβαρή οικονομική κρίση εδώ και 15 χρόνια.
Εγώ γιατί θυμάμαι ότι προ Σαββίδη ήμασταν
Λογιστές
Ζούσαμε με την αγωνία της επόμενης προσφυγής
Του επόμενου αποκλεισμού από την Ευρώπη λόγω οικονομικών
Της αγωνίας μήπως τελικώς σκάσουν τα χρέη με τις ίδιες συνέπειες των συμπολιτών.
Είμαι πάνω από 15 ετών, μάλλον γι'αυτό.
Και γω δεν θυμάμαι να είχαμε Σαββίδη τότε.

Κρίση εννοώ σαν χώρα. Σαν αυτή που υποθέτουμε και μάλλον έτσι είναι, που περνάει ο Σαββίδης αλλά σίγουρα εμείς χρωστάμε, μείναμε χωρίς κεφάλαια κτλ. Τέλος πάντων, χωρισμένοι σε δύο ομάδες σαν να μην ισχύουν και τα δύο μαζί από όλα όσα λέμε για την ομάδα και το Σαββίδη.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Εσύ έγραψες ότι δεν μπορέσαμε να φέρουμε τον Σαββίδη στον κόσμο της διασκέδασης, του ποδοσφαίρου, που προφανώς εννοείς, ότι ζούσαμε προ Σαββίδη.
Απ' αυτήν την χαρούμενη περίοδό μας, γράφεις, ο Σαββίδης μας οδήγησε στον δικό του κόσμο των επιχειρήσεων.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και το κλεμμένο πρωτάθλημα, ο σβέρκος του μέσου ΠΑΟΚΤΣΗ ήταν κατακόκκινος από τις φάπες των πρωτευουσιάνων, αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά.
Το επόμενο καλοκαίρι, το καλοκαίρι του ΑΗΤΤΗΤΟΥ όλα αυτά άλλαξαν άρδην, ήρθαν τούμπα. Ο μέσος ΠΑΟΚΤΣΗΣ άρχισε να ονειρεύεται πρωταθλήματα, κύπελλα, πορείες στο ΤσουΛου, δυναστείες. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν όχι μόνο σωτήρας αλλά ένας επίγειος θεός που ήρθε να αποκαταστήσει όλες διαχρονικά τις αδικίες εις βάρος του ΠΑΟΚ και να ρίξει στα τάρταρα τους Αθηναίους κλέφτες.
Δυστυχώς όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη, όπως την είχε φανταστεί τουλάχιστον ο μέσος ΠΑΟΚΤΣΗΣ κι άρχισε η απογοήτευση, η μουρμούρα και η απαξίωση.
Η φετινή τέταρτη θέση μαζί με την απώλεια του κυπέλλου, με τον τρόπο που αυτή ήρθε, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κι έκανε πολύ κόσμο να κάνει δειλά δειλά σκέψεις για έναν ΠΑΟΚ χωρίς Σαββίδη. Το μόνο που σταματάει για την ώρα αυτές τις σκέψεις να μη γίνουν συγκεκριμένος λόγος και πράξεις ("πέτρες" όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο καρπουζάς), είναι ο φόβος για την επόμενη μέρα, τη διάδοχη κατάσταση, που για την ώρα είναι εντελώς ανύπαρκτη.
Πολύ φοβάμαι όμως ότι μια δεύτερη συνεχόμενη αποτυχημένη χρονιά, όπως η φετινή, θα εξανεμίσει τους όποιους φόβους και οι "πέτρες" θα φύγουν από το χέρι.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Καλό βόλι, λοιπόν
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Dimg4a έγραψε:
navigator11 έγραψε:Η ουσία είναι ότι ... επιτέλους έφτασε η ευλογημένη για πολλούς στιγμή που ο Σαββίδης βρίσκει εναντίον του σημαντικό, κατά πώς δείχνει το πράγμα, κομμάτι του κόσμου της ομάδας. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Κι όσοι δήθεν κλαψουρίζουν "μίλησέ μου ξάστερα ρε Ιβάν να σου παράσχω στήριξη βουνό" είναι κότες, που φοβούνται να παραδεχθούν ανοιχτά πως "Ναι ρε, εγώ δε γουστάρω αυτάρκειες και μαλακίες, εγώ γουστάρω να τα σκας χοντρά για τον ΠΑΟΚ μου και δεν πας να έχεις όσα προβλήματα μπορεί να έχεις, αδιαφορώ"
Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι. Όλοι δε θέλουν να τους κοροϊδεύει ο x Σαββίδης αλλά δεν τολμούν ούτε στους εαυτούς τους να πούνε αλήθεια, που να μην έχει σχέση με τρίτους.
Αυτό είναι το κλίμα πλέον. Κι όποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι θα αργήσει να ... μετακομίσει και στην Τούμπα εν ώρα αγώνων κοιμάται ύπνο βαθύ. Και δεν πάει ο κάθε Μαξίμοβιτς την Παρασκευή ακόμα να πετάξει για Θεσσαλονίκη. Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση. Δε μαζεύεται εύκολα πια το πράγμα.
Να αυτα δε μπορω, τα νερα και τ αυλακια.
Το κλιμα ειναι μια χαρα φυσιολογικο για ομαδες επιπεδου ΠΑΟΚ. Κανεις δε λεει οτι κοροιδευει ο Σαββιδης, απλως τον εχουμε χασει και θελουμε να δωσει ενα παρων οπως πριν.
Αυτο δε σημαινει οτι θελουμε να φυγει, ισα ισα το αντιθετο.
Το τραγικο θα ηταν αν δεν ειχαμε ανησυχια για την εικονα της ομαδας και απλα λεγαμε τουλαχιστον δεν πεσαμε απο χρεη.
Εύχομαι να μη χρειαστεί σε 2-3 μέρες να συζητάμε άλλα, Ντίμ. Αυτό μόνο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μα και μόνο που προσμένουμε να μην έρθει ένα αρνητικό αποτέλεσμα κάθε τόσο για να μην έχουμε τα "άλλα", αυτομάτως διαψεύδεται αυτό που λέει ο Ντιμ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

papwolf έγραψε:Μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και το κλεμμένο πρωτάθλημα, ο σβέρκος του μέσου ΠΑΟΚΤΣΗ ήταν κατακόκκινος από τις φάπες των πρωτευουσιάνων, αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά.
Το επόμενο καλοκαίρι, το καλοκαίρι του ΑΗΤΤΗΤΟΥ όλα αυτά άλλαξαν άρδην, ήρθαν τούμπα. Ο μέσος ΠΑΟΚΤΣΗΣ άρχισε να ονειρεύεται πρωταθλήματα, κύπελλα, πορείες στο ΤσουΛου, δυναστείες. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν όχι μόνο σωτήρας αλλά ένας επίγειος θεός που ήρθε να αποκαταστήσει όλες διαχρονικά τις αδικίες εις βάρος του ΠΑΟΚ και να ρίξει στα τάρταρα τους Αθηναίους κλέφτες.
Δυστυχώς όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη, όπως την είχε φανταστεί τουλάχιστον ο μέσος ΠΑΟΚΤΣΗΣ κι άρχισε η απογοήτευση, η μουρμούρα και η απαξίωση.
Η φετινή τέταρτη θέση μαζί με την απώλεια του κυπέλλου, με τον τρόπο που αυτή ήρθε, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κι έκανε πολύ κόσμο να κάνει δειλά δειλά σκέψεις για έναν ΠΑΟΚ χωρίς Σαββίδη. Το μόνο που σταματάει για την ώρα αυτές τις σκέψεις να μη γίνουν συγκεκριμένος λόγος και πράξεις ("πέτρες" όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο καρπουζάς), είναι ο φόβος για την επόμενη μέρα, τη διάδοχη κατάσταση, που για την ώρα είναι εντελώς ανύπαρκτη.
Πολύ φοβάμαι όμως ότι μια δεύτερη συνεχόμενη αποτυχημένη χρονιά, όπως η φετινή, θα εξανεμίσει τους όποιους φόβους και οι "πέτρες" θα φύγουν από το χέρι.
Λείπει το κομβικοτερο σημείο στην κατά τα άλλα ορθή εξιστόρηση των πεπραγμένων.

Εκλογές στις 7/7/19 και το ανελέητο ξέσκισμα από ΕΕΑ, υπουργεία, Γεραπετριτη, σκευωρία, υποβιβασμούς, κόψιμο τηλεοπτικών.

Απορώ με τον στρουθοκαμιλισμο μερικών. Όσο αρνειστε την άμεση σχέση μεταξύ πολιτικής και αθλητισμού τόσο θα φταίει αυτός που δεν πληρώνει για μια τρύπα στο νερό.

It is so simple guys.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Mια πολιτικη κοντρα για την οποια σε σημαντικο βαθμο ευθυνεται ο ιδιος,καθως εγω βλεπω εκτος των αλλων τον Μελισσανιδη με αντιμετωπους δυο πρωτοπαλικαρα της κυβερνησης να κανει παρτυ, ενω αντιστοιχα τα ειχε καταφερει εξαιρετικα και με την προηγουμενη...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Άντε ας γράψω και γω την παπαριά μου.
Ποια τα λάθη του Σαββίδη κατ εμε.

1. Μας απογείωσε απότομα. Νόμιζε ότι πρέπει να δείξει στον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι μπορεί.Στην τρέλλα του για το πρωτάθλημα άλλαζε τακτικές σαν τα πουκάμισα, ξόδεψε άπειρα λεφτά. Το πέτυχε, κατάλαβε ότι έτσι δουλειά δεν γίνεται, πλάκωσαν και FFP, COVID και τώρα πόλεμος και αναδιπλώθηκε άγαρμπα. Δεν κατάλαβε πόσο πανυγηρτζίδες είμαστε οι περισσότεροι και ότι θα νομίζουμε ότι κάθε μέρα είναι πάσχα και τα λεφτά θα ρέουν εις τον αιώνα τον άπαντα.

2. Μιλούσε πολύ. Ακούγεται κάπως αυτό ειδικά τώρα αλλά ναι μιλούσε πολύ και έλεγε πράγματα που δεν γίνονται. ΤΟΠ20 Ευρώπης κτλπ.

3. Άστοχες πολιτικές δηλώσεις. και γω ακούω μητσοτάκη και βγάζω σπυριά αλλά αν έκανα επενδύσεις στην Ελλάδα δε θα έβγαινα να πω ότι δε θα γίνει πρωθυπουργός ποτέ.

4. Υπερβολικός συγκεντρωτισμός. Δεν γίνεται σε όλα να έχει τον τελευταίο λόγο. Καμιά επιχείρηση δεν διοικείται έτσι. Αν είναι αναγκαίο σημαίνει ότι δεν έχεις καμιά εμπιστοσύνη στα στελέχη σου. Αυτό μόνο με ένα τρόπο αλλάζει.

Για μένα έπρεπε πρώτα γήπεδο και ακαδημίες, οργάνωση ομάδας διοικητικά και μετά βήμα βήμα χτίσιμο ομάδας πρωταθλητισμού με αρχή, μέση και διάρκεια. Δυστυχώς έγινε μια αναλαμπή και θα αργήσει πολύ να ξαναγίνει.

ΥΓ1. Αυτή τη στιγμή ΠΑΟΚ χωρίς Σαββίδη είναι ΠΑΟΚ υπο διάλυση. Το τι λαμόγιο θα μαζευτεί δεν περιγράφεται. Ότι στοίχημα θέλετε αν φύγει ο Σαββίδης ανοργάνωτα μέσα σε ένα χρόνο ο ΠΑΟΚ θα χρωστάει στη μισή Ευρώπη.

ΥΓ2. Τις μαλακίες περι Μυστακίδη κόφτε τις. Απορώ πως προέκυψε αυτή η παπαριά. Και ναι έχει την επιφάνεια να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο.

ΥΓ3. Επλίζω πραγματικά να έμαθε και ακόμα και τώρα να χτίσει την ομάδα απο τα θεμέλια. Ακαδημίες έγιναν. Γήπεδο τώρα ζόρι αλλά θα πρέπει να είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος. Χέστο το πρωτάθλημα. Ευρώπη κάθε χρόνο με αξιοπρεπή πορεία για έσοδα και brand building και το γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Dimg4a έγραψε:
navigator11 έγραψε:Η ουσία είναι ότι ... επιτέλους έφτασε η ευλογημένη για πολλούς στιγμή που ο Σαββίδης βρίσκει εναντίον του σημαντικό, κατά πώς δείχνει το πράγμα, κομμάτι του κόσμου της ομάδας. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Κι όσοι δήθεν κλαψουρίζουν "μίλησέ μου ξάστερα ρε Ιβάν να σου παράσχω στήριξη βουνό" είναι κότες, που φοβούνται να παραδεχθούν ανοιχτά πως "Ναι ρε, εγώ δε γουστάρω αυτάρκειες και μαλακίες, εγώ γουστάρω να τα σκας χοντρά για τον ΠΑΟΚ μου και δεν πας να έχεις όσα προβλήματα μπορεί να έχεις, αδιαφορώ"
Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι. Όλοι δε θέλουν να τους κοροϊδεύει ο x Σαββίδης αλλά δεν τολμούν ούτε στους εαυτούς τους να πούνε αλήθεια, που να μην έχει σχέση με τρίτους.
Αυτό είναι το κλίμα πλέον. Κι όποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι θα αργήσει να ... μετακομίσει και στην Τούμπα εν ώρα αγώνων κοιμάται ύπνο βαθύ. Και δεν πάει ο κάθε Μαξίμοβιτς την Παρασκευή ακόμα να πετάξει για Θεσσαλονίκη. Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση. Δε μαζεύεται εύκολα πια το πράγμα.
Το κλιμα ειναι μια χαρα φυσιολογικο για ομαδες επιπεδου ΠΑΟΚ. Κανεις δε λεει οτι κοροιδευει ο Σαββιδης, απλως τον εχουμε χασει και θελουμε να δωσει ενα παρων οπως πριν.
Το τραγικο θα ηταν αν δεν ειχαμε ανησυχια για την εικονα της ομαδας και απλα λεγαμε τουλαχιστον δεν πεσαμε απο χρεη.
Ποιος κανεις; Καθε μερα εδω μεσα αυτο υπονοειται, οτι κοροιδευει. Οπως και πολλοι θελουν να φυγει.
kos

Δημοσίευση από kos »

Οργανωτικά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε μαγαζί που έπεσαν 150 εκατομμύρια.
Θα περίμενε κανείς να υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής 5ετιας, ο αντίστοιχος προπονητής, ένα δίκτυο που να φέρνει τους παίκτες που πρέπει, να υπάρχει σταθερή ευρωπαϊκή παρουσία και πωλήσεις που θα τροφοδοτούν την ανάπτυξη.
Αυτάρκεια με 15-20 εκατομμύρια πάνω από το σημερινό μπάτζετ.
15-20 εκατομμύρια είναι κάθε χρόνο Ευρώπη και δύο πωλήσεις των 5 εκατομμυρίων.

Υπάρχουν ομάδες που το έχουν πετύχει.
Υπάρχουν ομάδες που δεν το έχουν πετύχει.
Ότι είμαστε σε αυτές που δεν το έχουν πετύχει είναι η ευθύνη αυτού που ξόδεψε 150 εκατομμύρια για να τον κράζει ο κάθε αχάριστος μπαγλαμάς (για εμένα λέω....)
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Mια πολιτικη κοντρα για την οποια σε σημαντικο βαθμο ευθυνεται ο ιδιος,καθως εγω βλεπω εκτος των αλλων τον Μελισσανιδη με αντιμετωπους δυο πρωτοπαλικαρα της κυβερνησης να κανει παρτυ, ενω αντιστοιχα τα ειχε καταφερει εξαιρετικα και με την προηγουμενη...
Δεν ισχυει, μπραβο που δινεις δικιο στην κυβερνηση που πηγε να μας πεταξει Β εθνικη με τα ψεμματα. Το προστιμο της ΣΕΚΑΠ ηταν ευθυνη του; Η ΕΕΑ ηταν ευθυνη του; Ο αυγουλακης και το Καυτατζογλειο; Ποια ειναι η εξαιρετικη σχεση που ειχε με τον συριζα; Που μας κλεψαν το πρωταθλημα; Τι δουλεια εχει ο Μελισσανιδης; Ο ΠΑΟΚ και η Ρωσια ειναι το θεμα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

aivas19 έγραψε:
Dimg4a έγραψε:
Ποιος κανεις; Καθε μερα εδω μεσα αυτο υπονοειται, οτι κοροιδευει. Οπως και πολλοι θελουν να φυγει.
Ας αφήσουμε τον Ντιμ έξω από όλο αυτό. Αυτός αυτό που γράφει το εννοεί για τον εαυτό του. Αυτό είναι βέβαιο. Ως προς άλλους, στην πρώτη ευκαιρία θα δούμε συμπεριφορές και θα σιγουρέψουμε τα συμπεράσματά μας. Δε νομίζω πως θα εκπλαγούμε από την απαίτηση "σήκω και φύγε" αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Διαβαζεις τα μηνυματα στα οποια απαντας aivas η αερολογεις στη τυχη? Ειπα εγω οτι δεν υπηρξε συγκρουση στα ορια βεντετας με τη κυβερνηση? Απλα λεω οτι μερος αυτης ηταν πολιτικη επιλογη του ιδιου του Ιβαν.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ένας εισερχόμενος φραγκατος με το διαχρονικό εγχώριο κατεστημένο.

Ο Μελισσανίδης, ο Αλαφούζος και ο Βαγγέλης έχουν όλη τους τη ζωή διαπλοκή και οι δύο τελευταίοι είναι 2η γενιά διαπλεκόμενων.

Έκανε την επιλογή του κι έπεσε έξω, εκ του αποτελέσματος και όπως εξελίχτηκε η ιστορία.

Μπορεί να κριθεί και για το άλογο που πόνταρε, κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω όμως πως υπήρχε άλλος δρόμος για να μπει στα κόλπα.

Όποιος ονειρευόταν πως με ΝΔ θα του δίνανε έστω σπορια ας αλλάξει πλευρό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”