psychologos έγραψε:Και γω δεν θυμάμαι να είχαμε Σαββίδη τότε.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Εγώ γιατί θυμάμαι ότι προ Σαββίδη ήμαστανpsychologos έγραψε:Χωρίς να το καταλάβουμε και χωρίς να το καταλάβεις, αντί να σε φέρουμε εμείς στο χώρο του ποδοσφαίρου, της διασκέδασης, της προσμονής της ελπίδας η και της απογοήτευση ς από το αποτέλεσμα, μας έφερες εσύ στο σκληρό κόσμο των επιχειρήσεων, των διαπραγματευσεων, του τρόπου επενδύσεων, της επιβίωσης η όχι μιας επιχείρησης. Εγώ θέλω να απολαμβάνω τα συναισθήματα της μπάλας. Καταλαβαίνω τα άγχη σου η το θυμό σου αλλά μη μας τα φορτώνεις όλα. Εσύ μπορείς να ζήσεις και με το τελευταίο δισεκατομυριο σου τα υπόλοιπα χρόνια σου. Εμείς χωρίς ΠΑΟΚ και μπάλα θα δυσκολευτουμε περισσότερο. Γιατί περνάμε όλοι μια σοβαρή οικονομική κρίση εδώ και 15 χρόνια.
Λογιστές
Ζούσαμε με την αγωνία της επόμενης προσφυγής
Του επόμενου αποκλεισμού από την Ευρώπη λόγω οικονομικών
Της αγωνίας μήπως τελικώς σκάσουν τα χρέη με τις ίδιες συνέπειες των συμπολιτών.
Είμαι πάνω από 15 ετών, μάλλον γι'αυτό.
Κρίση εννοώ σαν χώρα. Σαν αυτή που υποθέτουμε και μάλλον έτσι είναι, που περνάει ο Σαββίδης αλλά σίγουρα εμείς χρωστάμε, μείναμε χωρίς κεφάλαια κτλ. Τέλος πάντων, χωρισμένοι σε δύο ομάδες σαν να μην ισχύουν και τα δύο μαζί από όλα όσα λέμε για την ομάδα και το Σαββίδη.