Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Ο Μαξίμοβιτς είναι συμφωνημένος και άρρηκτα συνδεδεμένη η μεταγραφή του με την πώληση Ντάγκλας. Όποτε καμία ανησυχία θα γίνουν στον ίδιο χρόνο. Ο Τσαμπερλειν κλείνει Μπεσίκτας όποτε ο γύφτος από Αργεντινή που παίζει παντού στο κέντρο είναι ακόμη ελεύθερος! Psaras ξεκινά τα βουντού με gif του Περειρα!!
- abc_o_ karpouzas
Αν υπάρχει..συμφωνια..καμμια άλλη ομάδα δεν μπορεί να τον πάρει...danirifle έγραψε:εγώ γιατί φοβάμαι τρύπημα στην περίπτωση του μάξι?
ελπίζω να μην χάσουμε τον παίχτη από άλλη ομάδα της σουπαλιγκ
Υπαρχει καποιο νεοτερο με τον Σερβο? Μεχρι αυριο θα πρεπει να δηλωσουμε την λιστα της ουεφα?
-
Είναι απορίας άξιο πάντως πως ο Λιβαγια δεν ακούστηκε καθόλου φέτος ως μεταγραφικός στόχος .. Ίσως και να μας βόλευε μια τέτοια φήμη παραμονές του αγώνα με Χάιντουκ. Το ακούμε που το ακούμε κάθε καλοκαίρι και χειμώνα..
-
Ο Κόλκας λέει πως έχουμε φτάσει μέχρι τα 3.5 και Χετάφε είναι ζητάει 4. Και δείνει πολλές πιθανότητες να έχει κλείσει σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα
ο Κολκας μετεφερε οτι γινεται προσπαθεια να τελειωσει ακομα και σημερα του Σερβου και να δηλωθει στην λιστα και οτι μαλιστα υπαρχουν αυξημενες πιθανοτητες
Αυτό που βλέπω εγώ από το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ότι θεωριτικά έχει παρών και μέλλον με ποδοσφαιριστές σε πολύ καλές ηλικίες και αρκετά ταλέντα. Πίστη χρειάζεται στην ομάδα και πολύ δουλειά. Στο κομμάτι των μεταγραφών, μόνο παίκτες 11αδάτους που θα κάνουν τη διαφορά έχουμε ανάγκη. Ελπίζω να κλείσει ο Μαξίμοβιτς, και επιτέλους η ομάδα θα έχει κέντρο με καλό ύψος, που να παίρνει μονομαχίες στον αέρα, αλλά και σώμα με σώμα (όπου ο Αουγκούστο ήταν καλός). Δε θεωρώ αναβάθμιση την πώληση του Ίνγκασον, του καλύτερου Κ.Αμυντικού του πρωταθλήματος, όμως αν ο παίκτης δεν θα ήταν συγκεντρωμένος, ίσως με τα χρήματα που πήρε το κλαμπ, να μπορέσει να επενδύσει και σε άλλες θέσεις και να ενισχυθεί επί του συνόλου. Πολύ καλή η κίνηση για Οτζόεφ και θα ήθελα ένα αριστερό εξτρέμ με ποιότητα, και να κάνει νούμερα. Δεν ξέρουμε αν φέτος θα μπορέσει ο Νάρει να επαναλάβει την καλή του περσυνή χρονιά. Μακάρι βέβαια.
Στα μπακ, άσχετα αν είχαμε πληρότητα, η μεταγραφή του Μπάμπα μου άρεσε πολύ και ήδη αποδίδει. Από την άλλη, θα ήθελα να βρούμε επίσης ένα τοπ δεξί μπακ και να φύγει δανεικός ίσως ο Λύρατζης, σε ομάδα που θα παίζει βασικός, ώστε να επιστρέψει πιο έτοιμος και με αυτοπεποίθηση. Δεν είμαι φαν του Κετζιόρα, που ίσως ταιριάζει σε σύστημα με 3 Κ.Αμυντικούς. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει ρόστερ πλέον που μπορεί να παίξει το 3-4-1-2 ή 3-5-2 ως δεύτερο σύστημα και αν υπάρξουν οι συσκεκριμένες ανάγκες.
Στα μπακ, άσχετα αν είχαμε πληρότητα, η μεταγραφή του Μπάμπα μου άρεσε πολύ και ήδη αποδίδει. Από την άλλη, θα ήθελα να βρούμε επίσης ένα τοπ δεξί μπακ και να φύγει δανεικός ίσως ο Λύρατζης, σε ομάδα που θα παίζει βασικός, ώστε να επιστρέψει πιο έτοιμος και με αυτοπεποίθηση. Δεν είμαι φαν του Κετζιόρα, που ίσως ταιριάζει σε σύστημα με 3 Κ.Αμυντικούς. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει ρόστερ πλέον που μπορεί να παίξει το 3-4-1-2 ή 3-5-2 ως δεύτερο σύστημα και αν υπάρξουν οι συσκεκριμένες ανάγκες.
- Mitsospaoki4
- Moderator
@priest64nunies4 έγραψε:ο Κολκας μετεφερε οτι γινεται προσπαθεια να τελειωσει ακομα και σημερα του Σερβου και να δηλωθει στην λιστα και οτι μαλιστα υπαρχουν αυξημενες πιθανοτητες
-
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από αυτά που μεταφέρουν οι ρεπόρτερ είναι ότι ο Μαξίμοβιτς είναι άρρωστο Παοκτσακι για αυτό θέλει να έρθει τόσο πολύ όπως ο ζιφκοβιτσ που τραγουδούσε συνθήματα του ΠΑΟΚ όταν ήταν στην Μπενφίκα, ίσως λόγο Παρτιζάν παρότι ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ερυθρού αστέρα
Εγώ να δεχθώ πως ο Αουγκούστο φεύγει, και ως αντικαταστάτη έρχεται ο Μαξίμοβιτς - είναι το πιο πιθανό σενάριο.
Σε αυτή την περίπτωση, η πιο πιθανή βασική ενδεκάδα για τους περισσότερους αγώνες, θα είναι:
Κοτάρσκι,
Εγκόγκ - Κουλιε (ή Μιχαηλίδης)
Σάστρε-Λύρα (ή πιο πιθανών ο Κεντζιόρα λόγω εμμονών Λούτσε) από δεξιά
Μπάμπα (και μετά όλοι οι άλλοι) από αριστερά
Μαξίμοβιτς
Οζντόεβ
Ντέλιας
Νάρεϊ-Ζίβκο
Σαματτά.
Ποιος θα είναι αρχηγός στην παραπάνω ενδεκάδα;
Ο πιο παλιός παίχτης είναι ο ... Λύρατζης
Σε αυτή την περίπτωση, η πιο πιθανή βασική ενδεκάδα για τους περισσότερους αγώνες, θα είναι:
Κοτάρσκι,
Μαξίμοβιτς
Οζντόεβ
Ντέλιας
Νάρεϊ-Ζίβκο
Σαματτά.
Αυτο ειναι το προβλημα; Δηλαδη ο Σβαμπ που ειναι αρχηγος τωρα εχει φαει τα νιατα του στον ΠΑΟΚ; Εχουμε παικτες που ηταν αρχηγοι στις εθνικες τους. Ας κανουμε τον Αντριγια στην τελικη.
- sourmenetes
- Moderator
Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ δε σου κάνει;gpap έγραψε:Εγώ να δεχθώ πως ο Αουγκούστο φεύγει, και ως αντικαταστάτη έρχεται ο Μαξίμοβιτς - είναι το πιο πιθανό σενάριο.
Κοτάρσκι,
Μαξίμοβιτς
Οζντόεβ
Ντέλιας
Νάρεϊ-Ζίβκο
Σαματτά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ακόμα και στον μιχαηλιδη μπορεί να το έδινα .
Εγώ ξέρω (υποθετικά ακόμα) πως το δίδυμο Οζντοεφ - Μαξίμοβιτς δεν το είχες ποτέ τα τελευταία χρόνια.
Εγώ ξέρω (υποθετικά ακόμα) πως το δίδυμο Οζντοεφ - Μαξίμοβιτς δεν το είχες ποτέ τα τελευταία χρόνια.
Ζιφκο;gpap έγραψε:Εγώ να δεχθώ πως ο Αουγκούστο φεύγει, και ως αντικαταστάτη έρχεται ο Μαξίμοβιτς - είναι το πιο πιθανό σενάριο.
Κοτάρσκι,
Μαξίμοβιτς
Οζντόεβ
Ντέλιας
Νάρεϊ-Ζίβκο
Σαματτά.