Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο Μαξίμοβιτς είναι συμφωνημένος και άρρηκτα συνδεδεμένη η μεταγραφή του με την πώληση Ντάγκλας. Όποτε καμία ανησυχία θα γίνουν στον ίδιο χρόνο. Ο Τσαμπερλειν κλείνει Μπεσίκτας όποτε ο γύφτος από Αργεντινή που παίζει παντού στο κέντρο είναι ακόμη ελεύθερος! Psaras ξεκινά τα βουντού με gif του Περειρα!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Φερτε τον Σερβο παικταρα!!!!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

danirifle έγραψε:εγώ γιατί φοβάμαι τρύπημα στην περίπτωση του μάξι?

ελπίζω να μην χάσουμε τον παίχτη από άλλη ομάδα της σουπαλιγκ
Αν υπάρχει..συμφωνια..καμμια άλλη ομάδα δεν μπορεί να τον πάρει...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Υπαρχει καποιο νεοτερο με τον Σερβο? Μεχρι αυριο θα πρεπει να δηλωσουμε την λιστα της ουεφα?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Είναι απορίας άξιο πάντως πως ο Λιβαγια δεν ακούστηκε καθόλου φέτος ως μεταγραφικός στόχος .. Ίσως και να μας βόλευε μια τέτοια φήμη παραμονές του αγώνα με Χάιντουκ. Το ακούμε που το ακούμε κάθε καλοκαίρι και χειμώνα..
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο Κόλκας λέει πως έχουμε φτάσει μέχρι τα 3.5 και Χετάφε είναι ζητάει 4. Και δείνει πολλές πιθανότητες να έχει κλείσει σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ο Κολκας μετεφερε οτι γινεται προσπαθεια να τελειωσει ακομα και σημερα του Σερβου και να δηλωθει στην λιστα και οτι μαλιστα υπαρχουν αυξημενες πιθανοτητες
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αυτό που βλέπω εγώ από το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ότι θεωριτικά έχει παρών και μέλλον με ποδοσφαιριστές σε πολύ καλές ηλικίες και αρκετά ταλέντα. Πίστη χρειάζεται στην ομάδα και πολύ δουλειά. Στο κομμάτι των μεταγραφών, μόνο παίκτες 11αδάτους που θα κάνουν τη διαφορά έχουμε ανάγκη. Ελπίζω να κλείσει ο Μαξίμοβιτς, και επιτέλους η ομάδα θα έχει κέντρο με καλό ύψος, που να παίρνει μονομαχίες στον αέρα, αλλά και σώμα με σώμα (όπου ο Αουγκούστο ήταν καλός). Δε θεωρώ αναβάθμιση την πώληση του Ίνγκασον, του καλύτερου Κ.Αμυντικού του πρωταθλήματος, όμως αν ο παίκτης δεν θα ήταν συγκεντρωμένος, ίσως με τα χρήματα που πήρε το κλαμπ, να μπορέσει να επενδύσει και σε άλλες θέσεις και να ενισχυθεί επί του συνόλου. Πολύ καλή η κίνηση για Οτζόεφ και θα ήθελα ένα αριστερό εξτρέμ με ποιότητα, και να κάνει νούμερα. Δεν ξέρουμε αν φέτος θα μπορέσει ο Νάρει να επαναλάβει την καλή του περσυνή χρονιά. Μακάρι βέβαια.

Στα μπακ, άσχετα αν είχαμε πληρότητα, η μεταγραφή του Μπάμπα μου άρεσε πολύ και ήδη αποδίδει. Από την άλλη, θα ήθελα να βρούμε επίσης ένα τοπ δεξί μπακ και να φύγει δανεικός ίσως ο Λύρατζης, σε ομάδα που θα παίζει βασικός, ώστε να επιστρέψει πιο έτοιμος και με αυτοπεποίθηση. Δεν είμαι φαν του Κετζιόρα, που ίσως ταιριάζει σε σύστημα με 3 Κ.Αμυντικούς. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει ρόστερ πλέον που μπορεί να παίξει το 3-4-1-2 ή 3-5-2 ως δεύτερο σύστημα και αν υπάρξουν οι συσκεκριμένες ανάγκες.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

nunies4 έγραψε:ο Κολκας μετεφερε οτι γινεται προσπαθεια να τελειωσει ακομα και σημερα του Σερβου και να δηλωθει στην λιστα και οτι μαλιστα υπαρχουν αυξημενες πιθανοτητες
@priest64
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από αυτά που μεταφέρουν οι ρεπόρτερ είναι ότι ο Μαξίμοβιτς είναι άρρωστο Παοκτσακι για αυτό θέλει να έρθει τόσο πολύ όπως ο ζιφκοβιτσ που τραγουδούσε συνθήματα του ΠΑΟΚ όταν ήταν στην Μπενφίκα, ίσως λόγο Παρτιζάν παρότι ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ερυθρού αστέρα
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Εγώ να δεχθώ πως ο Αουγκούστο φεύγει, και ως αντικαταστάτη έρχεται ο Μαξίμοβιτς - είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Σε αυτή την περίπτωση, η πιο πιθανή βασική ενδεκάδα για τους περισσότερους αγώνες, θα είναι:
Κοτάρσκι,
Εγκόγκ - Κουλιε (ή Μιχαηλίδης)
Σάστρε-Λύρα (ή πιο πιθανών ο Κεντζιόρα λόγω εμμονών Λούτσε) από δεξιά
Μπάμπα (και μετά όλοι οι άλλοι) από αριστερά
Μαξίμοβιτς
Οζντόεβ
Ντέλιας
Νάρεϊ-Ζίβκο
Σαματτά.

Ποιος θα είναι αρχηγός στην παραπάνω ενδεκάδα;
Ο πιο παλιός παίχτης είναι ο ... Λύρατζης
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτο ειναι το προβλημα; Δηλαδη ο Σβαμπ που ειναι αρχηγος τωρα εχει φαει τα νιατα του στον ΠΑΟΚ; Εχουμε παικτες που ηταν αρχηγοι στις εθνικες τους. Ας κανουμε τον Αντριγια στην τελικη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gpap έγραψε:Εγώ να δεχθώ πως ο Αουγκούστο φεύγει, και ως αντικαταστάτη έρχεται ο Μαξίμοβιτς - είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Σε αυτή την περίπτωση, η πιο πιθανή βασική ενδεκάδα για τους περισσότερους αγώνες, θα είναι:
Κοτάρσκι,
Μαξίμοβιτς
Οζντόεβ
Ντέλιας
Νάρεϊ-Ζίβκο
Σαματτά.

Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ δε σου κάνει;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ακόμα και στον μιχαηλιδη μπορεί να το έδινα .

Εγώ ξέρω (υποθετικά ακόμα) πως το δίδυμο Οζντοεφ - Μαξίμοβιτς δεν το είχες ποτέ τα τελευταία χρόνια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gpap έγραψε:Εγώ να δεχθώ πως ο Αουγκούστο φεύγει, και ως αντικαταστάτη έρχεται ο Μαξίμοβιτς - είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Κοτάρσκι,
Μαξίμοβιτς
Οζντόεβ
Ντέλιας
Νάρεϊ-Ζίβκο
Σαματτά.

Ζιφκο;