Ο Μπράις Μουν, μιλώντας στην ιστοσελίδα «football365.co.za», αποκάλυψε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ διότι δεν ήταν ευχαριστημένος με τις συνθήκες στον Παναθηναϊκό.
«Αποφάσισα να πάω δανεικός στον ΠΑΟΛ γιατί ήθελα να δοκιμάσω τις αντοχές μου. Χρειάζομαι να χαρώ το ποδόσφαιρο που παίζω περισσότερο», τόνισε ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός.
Ο Μουν πιστεύει ότι το αγωνιστικό του στυλ ταιριάζει περισσότερο στον ΠΑΟΚ παρά στον Παναθηναϊκό: «Είμαι ένα δεξί μπακ που του αρέσει να επιτίθεται και αυτό δεν γινόταν στον Παναθηναϊκό. Πρόσεξα ότι ο ΠΑΟΚ ταιριάζει καλύτερα στο στιλ μου και όταν ο προπονητής του, Φερνάντο Σάντος, έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση μου, αποδέχτηκα την πρόταση γιατί μοου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος από την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ γιατί ξέρω ότι θα απολαύσω το ποδόσφαιρο που θα παίξω».
Τέλος, ο Μουν πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με πολλούς οπαδούς. Ανυπομονώ να ανακαλύψω το νέο μου περιβάλλον».
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4063586
Τι σας έλεγα...?!eleos έγραψε:Πω πω πω πραγματικά ρε, το λένε δηλαδή αυτό ρεπορτάζ?
"Ρεπορτερ 1": ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΟΥΥΥΥΥΝΝΝ??? (φωνάζει)
"Ρεπορτερ 2": lol lol.
"Ρεπορτερ 3": rofl fjgh45(πνίγεται απο το "καλαμάκι")
"Ρεπορτερ 1": ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ.??#@%$
"Ρεπορτερ 4": ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΕΕ.
"Ρεπορτερ 1": ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ Η Ν.ΑΦΡΙΚΗ?ΝΟΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ε?
"Ρεπορτερ 3": ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ! Α ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!
"Ρεπορτερ 1": Γραφει... "..,π@π@ριά... ότι νάναι... ... Ο Μούν θα ενσωματωθεί με τη Ν.Αφρική για τα 2 μάτς και θα πάει και τον Ιανουάριο και στον ΠΑΟΚ θα παίξει του αγ πανούτσου... ...Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ειδικά των οπαδικών σαιτς, (aka καναπεδάκιδες οι κοινοι) βάλονται κατά του προέδρου και είναι έτοιμοι να τον ρωτήσουν το πότε θα ξανάρθει ο Γουμενοπαγώνης και σία, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες...."
ΕΤΟΙΜΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!
"Ρεπορτερ 2": lol lol!
![]()

Edit που σπάει κόκκαλα...