3. Bryce Daren Moon

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: Bryce Moon

Δημοσίευση από eleos »

«Μου ταιριάζει καλύτερα ο ΠΑΟΚ»

Ο Μπράις Μουν, μιλώντας στην ιστοσελίδα «football365.co.za», αποκάλυψε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ διότι δεν ήταν ευχαριστημένος με τις συνθήκες στον Παναθηναϊκό.

«Αποφάσισα να πάω δανεικός στον ΠΑΟΛ γιατί ήθελα να δοκιμάσω τις αντοχές μου. Χρειάζομαι να χαρώ το ποδόσφαιρο που παίζω περισσότερο», τόνισε ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός.

Ο Μουν πιστεύει ότι το αγωνιστικό του στυλ ταιριάζει περισσότερο στον ΠΑΟΚ παρά στον Παναθηναϊκό: «Είμαι ένα δεξί μπακ που του αρέσει να επιτίθεται και αυτό δεν γινόταν στον Παναθηναϊκό. Πρόσεξα ότι ο ΠΑΟΚ ταιριάζει καλύτερα στο στιλ μου και όταν ο προπονητής του, Φερνάντο Σάντος, έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση μου, αποδέχτηκα την πρόταση γιατί μοου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος από την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ γιατί ξέρω ότι θα απολαύσω το ποδόσφαιρο που θα παίξω».

Τέλος, ο Μουν πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με πολλούς οπαδούς. Ανυπομονώ να ανακαλύψω το νέο μου περιβάλλον».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4063586
eleos έγραψε:Πω πω πω πραγματικά ρε, το λένε δηλαδή αυτό ρεπορτάζ?

"Ρεπορτερ 1": ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΟΥΥΥΥΥΝΝΝ??? (φωνάζει)
"Ρεπορτερ 2": lol lol.
"Ρεπορτερ 3": rofl fjgh45(πνίγεται απο το "καλαμάκι")
"Ρεπορτερ 1": ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ.??#@%$
"Ρεπορτερ 4": ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΕΕ.

"Ρεπορτερ 1": ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ Η Ν.ΑΦΡΙΚΗ?ΝΟΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ε?
"Ρεπορτερ 3": ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ! Α ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!
"Ρεπορτερ 1": Γραφει... "..,π@π@ριά... ότι νάναι... ... Ο Μούν θα ενσωματωθεί με τη Ν.Αφρική για τα 2 μάτς και θα πάει και τον Ιανουάριο και στον ΠΑΟΚ θα παίξει του αγ πανούτσου... ...Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ειδικά των οπαδικών σαιτς, (aka καναπεδάκιδες οι κοινοι) βάλονται κατά του προέδρου και είναι έτοιμοι να τον ρωτήσουν το πότε θα ξανάρθει ο Γουμενοπαγώνης και σία, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες...."
ΕΤΟΙΜΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!
"Ρεπορτερ 2": lol lol!

:) :)
Τι σας έλεγα...?! :) :)

Edit που σπάει κόκκαλα...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ΠΑΟΛ να γίνει ο κώλος σας μ@λάκες....
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Νομίζω πως η όλη υπόθεση Μουν είναι καθαρά θέμα διάθεσης του καθενός. Επειδή ακούγονται και γράφονται πολλές ανακρίβειες, ο παίκτης ΔΕΝ θα συμμετάσχει στο κοπα άφρικα καθώς δεν έχει προκριθεί η χώρα του. Προφανώς επίσης και ο βάζελος δεν θα μας τον άφηνε τζάμπα. Μη ξεχνάτε ότι πέρισι τους πιάσαμε τον κώλο με τις μεταγραφές κελεπούρια, δεν υπήρχε περίπτωση μα μη βάλουν και έναν σκληρό όρο στο δανεισμό. Σίγουρα οπαδικά η έννοια του δανεισμού απο τον παο μας χαλάει κυρίως λόγω περιστατικών τόργκελε και σια. Αλλα ρε παιδιά σαν ποδοσφαιριστής είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε. Κατά τη γνώμη μου η κριτική στη διοίκηση θα έπρεπε να επικεντρώνεται στην παραμονή των 3 ανεπιθύμητων που θα μας κοστίσει 1,5 μυριο και όχι στον νοτιαφρικανό.. Απλώς στους 3 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη φέρουμε και εμείς με την αλαζονική συμπεριφορά μας γι αυτό και τα βέλη μας εξαπωλύονται εκεί που μας συμφέρει.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

thrix έγραψε: Ο Μουν λοιπόν κατατάσεται στην κατηγορία "coloured" ή αλλιώς "Cape coloured" που είναι διαφορετική από την κατηγορία "black".
Αυτό για να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο. Υπάρχει και ο Μουν!
:)
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

kokout έγραψε:Καλως ηρθε στην ομαδαρα μας!!!Φορεσε φανελα του ΠΑΟΚ???Τελος...!!!
οχι,ακομα ειναι στην Ν.Αφρικη οποτε,συνεχιζουμε!!! :)
eleos έγραψε:«Αποφάσισα να πάω δανεικός στον ΠΑΟΛ
Α!Η ομαδα του χωριου μου,Ποδοσφαιρικος Αθλητικος Ομιλος Λευκαδιων!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

χααχαχαχα για το τελευταίο!
Φοβερός! :) :) :)

Πάντως που ακούω στα ράδια μερικούς, αλλά και διαβάζω εδώ μην ξεχνάτε πως και ο Βιειρίνια δεν είχε option αγοράς, αλλά τον πήραμε!
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

τι σκούτερ είναι τελικά μάθαμε?και τί τέλη έχει αν είναι άνω των 400κυβικών?
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ρε παιδια τον μοον τον κλεισαμε πριν 2 μερες και το τοπικ εχει περισσοτερα ποστ απτου μπιζερα που κλεισαμε περσι!
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Μα δεν κατάλαβες ότι είμαστε εντελώς ότι νάναι; Αλλιώς θα είμασταν εθνική Ελλάδος. Δηλαδή ΠΟΚ, δηλαδή εθνική ΠΟΚ, δηλ... μπερδεύτηκα.
:) :)
Άβαταρ μέλους
»paokg4«
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από »paokg4« »

Θα τρελαθει με τον ΛΑΟ ΠΑΟΚτσακη θα καταντησει και αυτο......αιντε μορι Α.Ρ.Ρ.Ω.Σ.Τ.Ι.Α!!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Πάντως σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και σε αθλητικά σάϊτ ο Μουμιν μιλάει για κάτι που του έλειπε. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ο άνθρωπος διψά γι αυτό και το έχει μεταδώσει προς πάσα κατεύθυνση!
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

"Είμαι ένας δεξιός μπακ που του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση και αυτό δεν συνέβαινε στον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα πως ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε για εμένα, δέχθηκα να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό μου στυλ"
μαλλον παληκαρι μου για τον ΠΑΟΛ αναφερεσαι...
γιατι στον ΠΑΟΚ δεν μας αρεσει ουτε να βγαινεις συχνα στην επιθεση, ουτε ταιριαζει το επιθετικο σου αγωνιστικο στυλ!
μαξιμε διωξτον! :)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ο Μπράις Μουν θα παρακολουθήσει το φιλικό της Νοτίου Αφρικής με τη Γερμανία από τις κερκίδες λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Ο τραυματισμός του 23χρονου είναι επιπόλαιος όπως διαβεβαίωσαν οι γιατροί της «μπαφάνα μπαφάνα» και δεν αποκλείεται να πάρει έστω και μικρό χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ιρλανδία, που θα γίνει την Τρίτη.

Μόνο και μόνο με το άκουσμα ότι θα πάρει μεταγραφή σε μας τραυματίστηκε....Για τέτοια γκαντεμιά μιλάμε...Τι να πεις πλέον...η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...
Ας κάνουν κανένα αγιασμό μην γκρεμιστεί και η Τούμπα στο τέλος.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Λες να είναι λεμφαγγειολειομυομάτωση?
Καλά το έγραψα γιατρέ?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Μπα μάλλον μητρικά θα τον έπιασαν... :) :) :)
Και μην πει κανείς αποκλείεται μητρικά σε άντρα....στον ΠΑΟΚ όλα γίνονται...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”