Δεν με απασχολεί τι πουλάει εδώ μέσα και σε ποιον αρέσουν τα γραφόμενα μου αδερφέ. Δεν είμαι 20 χρονών.buffalobill4 έγραψε: Κάποτε στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν (μέχρι φέτος δηλαδή) και εγώ έτσι τα έβλεπα τα πράγματα. Ρομαντικά. Με έναν Λαό που στηρίζει την ομάδα άνευ όρων και έναν ιδιοκτήτη που ακολουθεί αυτήν την τρέλα. Όμως αυτήν η άποψη δεν πουλάει πλέον φίλε μου. Ακόμα και εδώ μέσα. Πλέον το μόνο που μπορείς να λες και να μην μαλώνεις είναι για το πόσο μεγάλος είναι ο Ιβάν και πόσες θέσεις ανέβηκε στο φορμπς. Ότι η διοίκηση ξέρει και ποιο είναι το καλό του ΠΑΟΚ και θέλει και μπορεί να το κάνει. Και αν κάποτε συμβεί κάτι που στην πλατιά μάζα δεν μοιάζει για καλό ή για πρόοδο του ΠΑΟΚ, η μάζα κάνει λάθος γιατί δεν έχει όλα τα δεδομένα που έχει η διοίκηση. Οπότε θα σου συνεστηνα και εσένα να το αλλάξεις το τροπάριο, να ενδιαφέρεσαι για την πρόοδο του Ιβάν που νομοτελειακα θα φέρει και πρόοδο του ΠΑΟΚ και θα δεις τι ωραία που θα συνεννοεισαι με τους περισσότερους. Από τοτε που το έκανα και εγώ δεν έχω μαλώσει με κανένα.
Ούτε με νοιάζει τι πιστεύει η μάζα. Τις περισσότερες φορές άλλωστε η μάζα κάνει λάθος.
Όπως σου έγραψα και πιο πάνω, κρίνω τον Ιβάν και τις κινήσεις του με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, δεν γειώνω τίποτα από τα όσα έχει προσφέρει, τον σέβομαι και θα τον θυμάμαι μέχρι τα βαθιά γεράματα, στο τέλος όμως το μόνο που με νοιάζει είναι ο ΠΑΟΚ.
Αν ο ΠΑΟΚ γίνει καλύτερος με τον Νάσμπεργκ και τον Ρικάρντο, κανένα πρόβλημα. Δεν θεωρώ απαραίτητο το να δαπανήσει εκατομμύρια. Ίσα ίσα που στις περισσότερες εντός ΠΑΟΚ επενδύσεις του, έχει κάνει τραγικά λάθη.
Καλή σου συνέχεια.