Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ειλικρινά είναι αστείο να θεωρούμε υπεύθυνη την οικονομική διευθύντρια (δεν θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο της) και έμπιστη υπάλληλο του ιδιοκτήτη ως υπεύθυνη για το μεταγραφικό μας μπάχαλο. Ειδικά όταν έχει έρθει από την αρχή στην ΠΑΕ και ήταν εκεί το διάστημα που η ομάδα ξόδευε αβέρτα. Προφανώς της δίνεται ένα πλάνο και αυτό ακολουθεί.
αποκλειστικα υπεύθυνη οχι ,αλλα ακομα και αν εκτελει εντολες για παζαρια 100 και 200 χιλιαδων για παιχτες και ειδικα μανατζερ που εν τελει παιρνουμε στα αρχικα συμφωνημένα χρηματα και χανεται τζαμπα χρονος(χαρακτηριστικά υποθεση ναρει που παζαρευαμε 1 μιση μηνα και εκλεισε η συμφωνια στα αρχικα χρηματα) ισως για να κανει και την δουλεια του αφεντικου.
γενικα πρεπει να καταλαβουν οτι τετοιες λεπτομερειες κανουν διαφορα στα καπνα,στα ξενοδοχεια κτλπ ,στις ομαδες ειναι διαφορετικα.
Ακομα κι ετσι να ηταν, στην τριτη τεταρτη φορα που θα εβρισκε τοιχο μεταγραφικη υποθεση λογω πενταροδεκαρων θα της ειχε τραβηξει το αυτι ο Ιβαν με αμεσως επομενο την αλλαγη πλευσης. Για να μην παρχει αλλαγη πιστευω πως ακολουθει πιστα εντολες και προσυμφωνημενες επιλογες και κινησεις. Με λιγα λογια, οσο και να ηθελα ποδοσφαιρογνωστη αντρα στη θεση της, δεν νομιζω πως φταιει.
Ακόμα υπάρχει αυτό το topic? Χαρά στο κουράγιο σας παιδιά. Εγκαταλείπω κάθε προσμονή. 4η θέση τζιτζί. Μικροαστική σταθερότητα και σιγουριά. Ούτε παραπάνω αλλά ούτε παρακάτω.
Αυτό που μου αρέσει και γίνεται μόνο στον ΠΑΟΚ, όταν υπάρχει στο βάθος κάποιος αγώνας, παγώνουν οι μεταγραφές. Κάπως έτσι θα έρθει το επόμενο καλοκαίρι και είναι πάλι νωρίς για να γινονται μεταγραφές αξιόλογων παικτών κ.ο.κ.
dimpaok4 έγραψε:αποκλειστικα υπεύθυνη οχι ,αλλα ακομα και αν εκτελει εντολες για παζαρια 100 και 200 χιλιαδων για παιχτες και ειδικα μανατζερ που εν τελει παιρνουμε στα αρχικα συμφωνημένα χρηματα και χανεται τζαμπα χρονος(χαρακτηριστικά υποθεση ναρει που παζαρευαμε 1 μιση μηνα και εκλεισε η συμφωνια στα αρχικα χρηματα) ισως για να κανει και την δουλεια του αφεντικου.
γενικα πρεπει να καταλαβουν οτι τετοιες λεπτομερειες κανουν διαφορα στα καπνα,στα ξενοδοχεια κτλπ ,στις ομαδες ειναι διαφορετικα.
ΠΑΟΚ
Καλά κλείσε τα GROUP τέλη Αυγούστου και όχι τέλη Απριλίου Μαίου και τα λέμε
Νομίζω οτι είναι ηλίου φαεινότερο οτι οι καθυστερήσεις (ίσως και οι πρόωρες πωλήσεις) στις μεταγραφές οφείλονται στον ρόλο που έχει η Γκοντζάρεβα στην ΠΑΕ. Προσοχή, δεν κατηγορώ τη γυναίκα, μιλάω για το πόστο που κατέχει και το ρόλο που παίζει αυτό στις αγοραπωλησίες.
Είναι ένας ρόλος απαραίτητος σε κάθε σοβαρή επιχείρηση και θεωρητικά υπάρχει για το καλό και του ιδιοκτήτη και τού συλλόγου. Είναι μια οικονομική κερκόπορτα σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Η συγκεκριμένη κυρία μάλιστα είναι το δεξί χέρι τού Ιβάν και από τη μια την εμπιστεύεται, από την άλλη και αυτή δεν κάνει τού κεφαλιού της αλλά αυτό που θέλει το αφεντικό.
Το πρόβλημα δημιουργείται όταν αυτός ο ρόλος εκτελείται με παρωπίδες και χωρίς να ληφθούν υπόψιν οι υπόλοιποι παράμετροι λειτουργίας τού σωματείου.
- Βρήκες πχ ευκαιρία να πουλήσεις δυο παίκτες σε καλή τιμή 5 μέρες πριν κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα που το αποτέλεσμά του θα κρίνει δέκα φορές περισσότερα χρήματα. Τι θα κάνεις;
- Καθυστερείς πχ 1 και 2 μήνες να κλείσεις κενό στην ομάδα αφήνωντάς την γυμνή για 200-300,000 χάνοντας στο τέλος 10 εκατομμύρια;
Μήπως ο Ιβάν (ο μόνος που μπορεί να το κάνει) θα πρέπει να αναθεωρήσει λίγο το ρόλο του συγκεκριμένου πόστου; Να δώσει λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα σε κάποιον γνώστη τού ποδοσφαίρου στην διαμόρφωση των αποφάσεων;
Η Γκοντσάρεβα υπάλληλος είναι και μάλιστα πιστή στον Ιβάν. Ότι τής πει θα κάνει. Ο ίδιος χάνει λεφτά, δεν το έχει καταλάβει ακόμη; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση.