Special 4 έγραψε:cellophan έγραψε:Αυτό με τη σύγκριση της Μπειτάρ με τον Λεβαδειακό ή τον Παναιτωλικό ή την Καλλιθέα ξέρω εγώ, μου θυμίζει στο γυμνάσιο τον Μάνο τον μίνι-μποξέρ που μάλωνε με τον Τάκη τον Σκατόλα, για το αν ο Χούλκ κερδίζει τον Σπάιντερμαν σε fair -no guns involved- fight.
Ότι να'ναι guys. Keep up the good work.
Τοσο ο Λεβαδειακος οσο κ ο Παναιτωλικος εχουν ροστερ μεγαλυτερης χρηματιστηριακης αξιας απο την Μπεϊταρ
Ο Λεβαδειακος ελαχιστα μεγαλυτερο
Ο Παναιτωλικος 25% μεγαλυτερο
Το δε ροστερ του ΠΑΟΚ ειναι 625% μεγαλυτερης χρηματιστηριακης αξιας απο αυτο της Μπειταρ
Δηλαδη τι ροστερ θ επρεπε ν εχει ο Λουτσεσκου για ν αποκλεισει την Μπειταρ;
Απο το πρωτο παιχνιδι θ επρεπε ν την ειχαμε σποκλεισει
Ομαδα κατωτερου ροστερ απο Λειβαδια κ Παναιτωλικο
Ο Λουτσεσκου τι πρεπει ν γινει για ν βαλει επιτελους 2 επιθετικους
μια φορα στη ζωη του για ν σπασει αμυνες λεωφορεια?
Τι πρεπει ν γινει για ν μην παιζει απελπιστικα μονος μεσα στο κουτι ο επιθετικος?
Τι πρεπει ν γινει για ν πατανε κ τα εξτρεμ μαζι μ το δεκαρι την περιοχη?
Μ κατωτερη ομαδα απο τον Λεβαδειακο παιζαμε
Σχεδον κοντευουμε ν βαφτισουμε την Μπειταρ
ομαδα Χουλκ κ Σπαιντερμαν
ενω ειναι ομαδα χελωνονιντζακι
Έχεις καταφέρει να χάσεις όλη την ουσία αυτού που είπα, ταυτόχρονα επιβεβαιώνοντας την στο ακέραιο και φυσικά, για να αποδίδουμε αξία εκεί που υπάρχει, να κάνεις και αυτό που θέλεις να κάνεις στο ακέραιο, δηλαδή να αποδομήσεις τον προπονητή της ομάδας. Λυπάμαι για το πρώτο, σε ευχαριστώ για το δεύτερο, με αφήνει αδιάφορο το τρίτο.
Και για να το κάνω πιο λιανά αυτό που είπα, αν και δε νομίζω πως δεν το έχεις καταλάβει, απλά επιλέγεις να το αγνοείς για να κάνεις αυτό που τόσο πολύ επιθυμείς να κάνεις, η σύγκριση είναι αδόκιμη και προσχηματική. Με πονάει που γράφω, γιατί δεν έχει και τόσο νόημα, οπότε bullet points ή dots, που έλεγε και ο Mc Nulty στο 'Wire'.
1. Ο Λεβαδειακός έρχεται να παίξει στην Τούμπα, σέρνοντας μια ιστορία αναμετρήσεων 94-5-1 ξέρω εγώ. Μπαίνει στον αγώνα λοιπόν συμβιβασμένος με το αποτέλεσμα. Είναι η κανονικότητα του, μια μέρα στην (βαρετή και μίζερη) δουλειά του, αδιάφορο ή μικρής σημασία prospect (1 ή 3 βαθμοί που θα τους χάσει κάπου αλλού και παέι λέγοντας).
2. Ο Λεβαδειακός δεν παίζει τον υπέρ πάντων αγώνα για την Ευρωπαική πρόκριση απέναντι σε μεγαλύτερο αντίπαλο, ούτε τον φουσκώνουν με περηφάνεια 100.000 φανατικοί Ισαρηλίτες, ούτε στοχεύει στα 5-6 εκατομύρια ττου Conference.
3. Τον Λεβαδειακό δεν τον παίζεις ποτέ κατακαλόκαιρο, αλλά σε κάποια στιγμή μέσα στο πρωτάθλημα που κατ' ελάχιστον η ομάδα έχει σταματήσει να ψάχνεται.
4. Ο Λεβαδειακός δεν έχει πάρει τίτλο ούτε στο Πανβοιωτικό. Μιλάμε για μια ομάδα συμβιβασμένη με την ήττα, την έλλειψη στόχων, γενικά την παραμονή και την ύπαρξη εκεί στην γκρίζα περιοχή ανάμεσα στη φθορά και την αφθαρσία. Δεν συγκρίνεται με μια ομάδα που έχει στόχους, παίζει με τους μεγάλους στα ίσα και έχει και φανατικό κοινό που περιμένουν πράγματα από αυτήν. Άλλο balance και άλλο mentality και άλλο aggressivity (έστι για να σε τηζάρω λίγο

).
5. 100 φορές να παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό για την πρόκριση αυτή την εποχή σε διπλούς αγώνες, θα τον αποκλείσει τις 99. Αν κάνει το ίδιο με την Μπειτάρ ή τη Λέφσκι, το νούμερο αυτό μπορεί να είναι 90-10. Για όλους τους λόγους που είπα παραπάνω και άλλους σε πιο micro-level.
6. Άντε και ένα τελευταίο ανθρωπολογικό/κοινωνικοπολιτικό. Μιλάμε για μια Ισραηλήτικη ομάδα. Self-pride, persistency, determination. Περνάνε και στις ομάδες αυτά, ακόμα και τις άμπαλες όπως λες. Μην έχεις καμία αμφιβολία.
Καλή μας επιτυχία την Πέμπτη.
Αυτά.