Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Baldur

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Baldur »

Αυτά πέρι Λεβαδειακού δεν βοηθάνε κανέναν. Σάμπως ο ΠΑΟΚ ήταν κανένα ευρωπαϊκό φόβητρο όταν έκανε μάγκικα διπλά ή/και προκρίσεις σε Αγγλίες, Τουρκίες, Γερμανίες. :roll:

Μάγκες, και η αντίπαλη ομάδα θέλει να κερδίσει. Και σε αντίθεση με αθλήματα όπως το μπάσκετ, όπου ο καλύτερος θα κερδίσει 99 στις 100 φορές, μιας και το να μην σκοράρεις είναι ολέθριο, το ποδόσφαιρο έχει και το Χ και τη στραβοκλωτσιά και το ταμπούρι. Τι να κάνουμε δηλαδή τώρα; Να μην βγαίνουμε να παίξουμε αν είναι, να απλώνουμε απλά τα τρανσφερομαρκετομπάτζετ και να τελειώνει η ιστορία.

Ομάδες στην 1.000.000η θέση της UEFA ανεβαίνουν αποκλείοντας ντεκαβλέ ομάδες ανώτερης κατάταξης σε ελεύθερη πτώση. Όπως εμείς.

ΥΓ Θα περάσουμε. :pano:
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Τις ευκαιριες της Μπειταρ τις ειδε κανεις ή θεωρειτε οτι θα μπουν για να χασουν?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ας συμεχισουμε να εξυψωνουμε τους αντιπαλους για να μην δουμε την μετριοτητα του Λουτσεσκου. Αλλα μια χαρα το δουλευει το πράγμα. Οταν σε καθε στραβη φταιει μονιμα το ροστερ και οταν μονιμα το ροστερ ειναι κατ αυτον ελλιπές τοτε ειναι λογικο να θεωρουμε οτι πρεπει να χει ροστερ τσου λου για να κερδισει τα χωρια.
Δυνατος αντιπαλος η Μπειταρ, υπερομαδα κατ αναλογια η Χαιντουκ! Μια χαρα λοιπον και να αποκλειστουμε ο Λουτσεσκου δεν θα εχει καμια ευθυνη. Που να περασεις τα θερια με ροστερ π εχει μολις καμια 6-7 διεθνης ποδοσφαιριστες?!
Παντως απο τους προπονητες που ειχαμε κατα καιρους, παιζει να ειναι ο μονος που παρουσιαζει τετοια δυσκολια να καθαρίσει τα ευκολα ματς και τα χωρια της ευρωπης.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θα συμφωνησω. Το να παραθετουμε τα εισητηρια που θα κοψουν η τους τιτλους που διαχρονικα εχουν κερδισει για να τους πλασαρουμε ως κατι μεγαλυτερο απο οτι ειναι δεν βοηθαει και πολυ στο να δουμε την αληθεια.
Ξαναλεω μιλαμε για την ομαδα με την χειροτερη αμυνα περυσι στο πρωταθλημα της. 58 γκολ σε 30κατι αγωνες. Και φυσικα την ομαδα που τερματισε 7η.
Σε αυτη την ομαδα δεν μπορεσαμε να βγαλουμε μεγαλη φαση σε κανονικη ροη ματς. Προβληματισμος για ολους και καμπανακι θα επρεπε να ειναι και οχι να λεμε οτι η Μπειταρ ειναι ομαδαρα.
Για να μην παω πιο πισω και πιασουμε απο ποιους εχει αποκλειστει τα τελευταια 3-4 χρονια στην Ευρωπη και μας πιασουν τα κλαματα συνηδητοποιωντας απο ποιους κινδυνευουμε να αποκλειστουμε..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το τι εφευρισκετε καποιοι φιλοι για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα ειναι απιθανο...Ναι προφανως και στο ποδοσφαιρο τα παραδειγματα ομαδων που εχουν ξεπερασει μεγαλυτερους αντιπαλους ειναι πολλα και αρκετα τετοια εχουμε δωσει και εμεις.Απο εκει και περα ομως ''μικροτερη'' ομαδα να περναει ξεκουραστα ποδοσφαιρικα βραδια οπως περσι η Λεφσκι η φετος η Μπειταρ με τις καθαρες ευκαιριες να ειναι μετρημενες στα δαχτυλα δεν νομιζω οτι θυμαμαι....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και μια τετοια ομαδα που πραγματικα δεν μπορουσε να αλλαξει 2η πασα και που αποδειγμενα η αμυνα της ειναι κακη, την σφυροκοπας με ενταση και γρηγορο ρυθμο ασταματητα. Δεν πας να χτισεις σετ επιθεσεις με ατελειωτες πασες δινοντας τους χρονο να οργανωθουν και να κλεισουν οσο γινεται καλυτερα αυξανοντας την ψυχολογια τους.
Το θεμα ειναι μπορουμε να αλλαξουμε ρυθμο; Μπορουμε να παιξουμε με ενταση σε γρηγορο τεμπο;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τρεις λαλούν και δυο χορευουν

Α. Μπείτε εσείς να παίξετε τελικό με ταμπουρωμενη μια ομάδα καλογυμνασμένη και με ανώτερη ψυχολογία, και βάλτε τον 17χρονο να σας πάρει το ματς. Α ξέχασα εσείς δεν είστε προπονητες. Μόνο στο μιλητο απ' την κερκίδα τα γνωρίζετε όλα. Τι προπονήσεις γίνονται, τι ψάχνουμε στο γήπεδο. Και άμα δεν κάτσει το αποτέλεσμα, βουρ στο ψαχνό. Άμα κάτσει, αναβάλλεται το κράξιμο.

Β. Μια χαρά ήταν ο μπισεσβαρ στον τελικό. Πάνω κάτω όσο και όλοι οι υπόλοιποι.

Γ. Η Μπνει γιεχουντα και χειρότερη απόδοση είχε στα ματς με ΠΑΟΚ, και όποιος θεωρεί ότι αξίζει να κάνουμε σύγκριση του προπονητικού επιπέδου του τότε ΠΑΟΚ με το τωρινό ας κάνει καμία ανάλυση σε βάθος να γελάσουμε. Ή να κλάψουμε ενθυμούμενοι τα ντου και ξύλο που γινόντουσαν σε Μεσήμβρια και στους δρόμους με Δωνη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οχι θα αφησουμε 70 λεπτα τον κυριο μηδεν τελικες σε δυο αγωνες.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

giapas έγραψε:Μπανε μου, όντως δείχνει η ομάδα ντεκαυλε κι ο Λουτσος ξενερωμενος. Μπορεί κιολας όπως λέει ο renegade να το εχει μεταφέρει αυτό στην ομάδα. Αλλά το ταβάνι του ΠΑΟΚ του Σαββίδη το καλοκαίρι του 2023 είναι πολύ πιο χαμηλό από όσο ήταν.

Αν υποθέσουμε ότι έχει δίκιο, έστω κι αν δε το εκφράζει σωστά, μερίδα αυτών που θεωρούν το λουτσο υπεύθυνο της κακής πορείας. Έστω λοιπόν ότι αλλάζει ο κόουτς, έρχεται ο επόμενος πχ ο Γκαρσία καυλωνει για λίγο την ομάδα και περνάς τη μπειταρ αέρας και παλεύεις λίγο παραπάνω τους επόμενους γύρους. Έστω ότι όλα αυτά είναι σωστά. Αλλάζει κάτι; Αλλάζει το γεγονός ότι κάθε χρόνο το μπάτζετ μας και κατά συνέπεια το ροστερ μας είναι λίγο χειρότερο από της προηγούμενης χρονιας; Αλλάζει το ότι ζελα και Κουλά ξαφνικά ανέβασαν μπάτζετ,πάτησαν γκάζι και μας ξεπερνάνε σιγά σιγά; Με Σβαμπ και Τσιγάρα θα μπούμε ομίλους και γίναμε μετα; Όλα θα λυθουνε;

Αλλάζει η μεγάλη εικόνα ρε Μπανε; Να τον βράσω το Λουτσο ρε φίλε, εγώ θέλω να βλέπω παιχταράδες στο γήπεδο. Ο Καντουρι κι Μπισε κι ο Ματος κι ο Μαουριτσιο ηταν παικταραδες. Ολοι τους ζηλευανε. Δεν επαιρναν στραγαλια ομως. Εγω τετοιους θελω για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι. Να κάνει βήματα μπροστά ο ΠΑΟΚ ,να χτίζει κάθε φορά κι από λίγο. Η ομάδα παρατημένη, γήπεδο στα χαρτια , την ΕΠΟ τη παρατήσαμε στη Κουλα, το ψόφιο κοριό κανουμε παντού. Εδω και 3 χρόνια φευγουν παίκτες και ουτε ενας αντικατάστατης κατα τυχη δεν ειναι καλυτερος απο αυτον που εφυγε.

ΑΝ Για να μπω σε ομίλους κονφερενς με εμποδίζει ο τόσο κακός λουτσος ενώ πχ ο Γκαρσία θα παλέψει να με βάλει, είμαι σε πολύ κακό δρόμο φίλε. Για να μη δούμε την αλήθεια μια τα φορτωνουμε στο Λουτσο ,μια στη τύχη..
Την άλλη φορά γινόμαστε λογιστές και επινοουμε εξηγήσεις για δυσκολία μεταφοράς κεφαλαίων κλπ κλπ
. Κι όλα αυτά για να μη δούμε και παραδεχτούμε την αλήθεια ότι ο άλλος δεν υπάρχει πουθενά. Πουθενά, μόνο στα λόγια και τις εξαγγελίες του κυρ κυρ . Είχες την επό και τα παράτησες και αλωνιζουν οι γιαννακηδες και λοιπές σαύρες. Πουθενά δεν υπάρχεις ,πουθενά δε μετράς. Ήταν μια εποχή που εσπερνες κι όλοι απέναντι σε είχαν στη προπαγάνδα. Κάθε μέρα το χοντρόσαιτ ασχολιοταν με σενα ,οι κουλες ειχαν αποκτησει ψυχολογικα και παει λεγοντας. Τώρα σε γράφουν στα @@ τους και δεν ασχολείται κανείς με τον ΠΑΟΚ. Θα επαναφέρουν Έλληνες διαιτητές λέει. Θα κάνουν το ένα, το άλλο ,το πάρα αλλο. Παρε στημενα τωρα με 18 ομαδες .Που είσαι εσύ ρε ΠΑΟΚ ; Πουθενά δεν είσαι.

Και το πρόβλημα μας είναι το 442 του λουτσεσκου και γιατί δεν έκανε σωστή αλλαγή στο 70 .Οδηγούσαμε μια Πόρσε που έκανε το γύρο στα 10 λεπτά, καταλήξαμε με άλφα ρομεο να τον κάνουμε σε 13 λεπτά και τα βάζουμε με τον οδηγό που δε μπαίνει καλά στις στροφές και χάνουμε κάτι δευτερόλεπτα εδώ κι εκεί. Τον ίδιο οδηγό που με τη Πόρσε εσπερνε.

Τι να πω. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
Ε ναι ρε φίλε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη τι ρε παιδια? Επειδη ο αλλος δεν υπαρχει πουθενα δεν πρεπει να προσπαθουμε να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε με τα τωρινα δεδομενα? Να τα αφησουμε ολα στην τυχη?
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τζος το είπαμε κ το ξαναείπαμε. Θεωρείς ότι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσεσκου και αν θα φύγει θα γίνουν ως εξ θαύματος όλα καλύτερα. Εμείς θεωρούμε ότι ο Λουτσεσκου είναι το τελευταίο πρόβλημα

Ε άκρη δε θα βγει. Κάνε ομάδα φέρε παίκτες και τα ξαναλέμε. Εκτός αν το πρόβλημα είναι η Μπειταρ η ο λεβαδειακος
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

giapas έγραψε:Μπανε μου, όντως δείχνει η ομάδα ντεκαυλε κι ο Λουτσος ξενερωμενος. Μπορεί κιολας όπως λέει ο renegade να το εχει μεταφέρει αυτό στην ομάδα. Αλλά το ταβάνι του ΠΑΟΚ του Σαββίδη το καλοκαίρι του 2023 είναι πολύ πιο χαμηλό από όσο ήταν.

Αν υποθέσουμε ότι έχει δίκιο, έστω κι αν δε το εκφράζει σωστά, μερίδα αυτών που θεωρούν το λουτσο υπεύθυνο της κακής πορείας. Έστω λοιπόν ότι αλλάζει ο κόουτς, έρχεται ο επόμενος πχ ο Γκαρσία καυλωνει για λίγο την ομάδα και περνάς τη μπειταρ αέρας και παλεύεις λίγο παραπάνω τους επόμενους γύρους. Έστω ότι όλα αυτά είναι σωστά. Αλλάζει κάτι; Αλλάζει το γεγονός ότι κάθε χρόνο το μπάτζετ μας και κατά συνέπεια το ροστερ μας είναι λίγο χειρότερο από της προηγούμενης χρονιας; Αλλάζει το ότι ζελα και Κουλά ξαφνικά ανέβασαν μπάτζετ,πάτησαν γκάζι και μας ξεπερνάνε σιγά σιγά; Με Σβαμπ και Τσιγάρα θα μπούμε ομίλους και γίναμε μετα; Όλα θα λυθουνε;

Αλλάζει η μεγάλη εικόνα ρε Μπανε; Να τον βράσω το Λουτσο ρε φίλε, εγώ θέλω να βλέπω παιχταράδες στο γήπεδο. Ο Καντουρι κι Μπισε κι ο Ματος κι ο Μαουριτσιο ηταν παικταραδες. Ολοι τους ζηλευανε. Δεν επαιρναν στραγαλια ομως. Εγω τετοιους θελω για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι. Να κάνει βήματα μπροστά ο ΠΑΟΚ ,να χτίζει κάθε φορά κι από λίγο. Η ομάδα παρατημένη, γήπεδο στα χαρτια , την ΕΠΟ τη παρατήσαμε στη Κουλα, το ψόφιο κοριό κανουμε παντού. Εδω και 3 χρόνια φευγουν παίκτες και ουτε ενας αντικατάστατης κατα τυχη δεν ειναι καλυτερος απο αυτον που εφυγε.

ΑΝ Για να μπω σε ομίλους κονφερενς με εμποδίζει ο τόσο κακός λουτσος ενώ πχ ο Γκαρσία θα παλέψει να με βάλει, είμαι σε πολύ κακό δρόμο φίλε. Για να μη δούμε την αλήθεια μια τα φορτωνουμε στο Λουτσο ,μια στη τύχη..
Την άλλη φορά γινόμαστε λογιστές και επινοουμε εξηγήσεις για δυσκολία μεταφοράς κεφαλαίων κλπ κλπ
. Κι όλα αυτά για να μη δούμε και παραδεχτούμε την αλήθεια ότι ο άλλος δεν υπάρχει πουθενά. Πουθενά, μόνο στα λόγια και τις εξαγγελίες του κυρ κυρ . Είχες την επό και τα παράτησες και αλωνιζουν οι γιαννακηδες και λοιπές σαύρες. Πουθενά δεν υπάρχεις ,πουθενά δε μετράς. Ήταν μια εποχή που εσπερνες κι όλοι απέναντι σε είχαν στη προπαγάνδα. Κάθε μέρα το χοντρόσαιτ ασχολιοταν με σενα ,οι κουλες ειχαν αποκτησει ψυχολογικα και παει λεγοντας. Τώρα σε γράφουν στα @@ τους και δεν ασχολείται κανείς με τον ΠΑΟΚ. Θα επαναφέρουν Έλληνες διαιτητές λέει. Θα κάνουν το ένα, το άλλο ,το πάρα αλλο. Παρε στημενα τωρα με 18 ομαδες .Που είσαι εσύ ρε ΠΑΟΚ ; Πουθενά δεν είσαι.

Και το πρόβλημα μας είναι το 442 του λουτσεσκου και γιατί δεν έκανε σωστή αλλαγή στο 70 .Οδηγούσαμε μια Πόρσε που έκανε το γύρο στα 10 λεπτά, καταλήξαμε με άλφα ρομεο να τον κάνουμε σε 13 λεπτά και τα βάζουμε με τον οδηγό που δε μπαίνει καλά στις στροφές και χάνουμε κάτι δευτερόλεπτα εδώ κι εκεί. Τον ίδιο οδηγό που με τη Πόρσε εσπερνε.

Όαση είσαι ρε τρελα!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Επιτέλους κάποιος έγραψε σε 10 παραγράφους ότι συμβαίνει την τελευταία τριετία. Απλά και κατανοητά.

Χαρά στο κουράγιο σου ρε φίλε για την υπομονή να συντάξεις το κείμενο...

Αρε Καντούραρε...

Τέλος πάντων, πιο πενηνταράκια δεν μπορεί να γίνει η κατάσταση οπότε πλέον η στόχευση του υπεύθυνου αλλάζει. Όποιος έχει το θάρρος ας ξεσκίσει Ιβάν, μην χάνουμε χρόνο μου τους γύρω γύρω.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Special 4 έγραψε:
cellophan έγραψε:Αυτό με τη σύγκριση της Μπειτάρ με τον Λεβαδειακό ή τον Παναιτωλικό ή την Καλλιθέα ξέρω εγώ, μου θυμίζει στο γυμνάσιο τον Μάνο τον μίνι-μποξέρ που μάλωνε με τον Τάκη τον Σκατόλα, για το αν ο Χούλκ κερδίζει τον Σπάιντερμαν σε fair -no guns involved- fight.
Ότι να'ναι guys. Keep up the good work.

Τοσο ο Λεβαδειακος οσο κ ο Παναιτωλικος εχουν ροστερ μεγαλυτερης χρηματιστηριακης αξιας απο την Μπεϊταρ

Ο Λεβαδειακος ελαχιστα μεγαλυτερο
Ο Παναιτωλικος 25% μεγαλυτερο

Το δε ροστερ του ΠΑΟΚ ειναι 625% μεγαλυτερης χρηματιστηριακης αξιας απο αυτο της Μπειταρ

Δηλαδη τι ροστερ θ επρεπε ν εχει ο Λουτσεσκου για ν αποκλεισει την Μπειταρ;
Απο το πρωτο παιχνιδι θ επρεπε ν την ειχαμε σποκλεισει
Ομαδα κατωτερου ροστερ απο Λειβαδια κ Παναιτωλικο

Ο Λουτσεσκου τι πρεπει ν γινει για ν βαλει επιτελους 2 επιθετικους
μια φορα στη ζωη του για ν σπασει αμυνες λεωφορεια?
Τι πρεπει ν γινει για ν μην παιζει απελπιστικα μονος μεσα στο κουτι ο επιθετικος?
Τι πρεπει ν γινει για ν πατανε κ τα εξτρεμ μαζι μ το δεκαρι την περιοχη?

Μ κατωτερη ομαδα απο τον Λεβαδειακο παιζαμε
Σχεδον κοντευουμε ν βαφτισουμε την Μπειταρ
ομαδα Χουλκ κ Σπαιντερμαν
ενω ειναι ομαδα χελωνονιντζακι
Έχεις καταφέρει να χάσεις όλη την ουσία αυτού που είπα, ταυτόχρονα επιβεβαιώνοντας την στο ακέραιο και φυσικά, για να αποδίδουμε αξία εκεί που υπάρχει, να κάνεις και αυτό που θέλεις να κάνεις στο ακέραιο, δηλαδή να αποδομήσεις τον προπονητή της ομάδας. Λυπάμαι για το πρώτο, σε ευχαριστώ για το δεύτερο, με αφήνει αδιάφορο το τρίτο.
Και για να το κάνω πιο λιανά αυτό που είπα, αν και δε νομίζω πως δεν το έχεις καταλάβει, απλά επιλέγεις να το αγνοείς για να κάνεις αυτό που τόσο πολύ επιθυμείς να κάνεις, η σύγκριση είναι αδόκιμη και προσχηματική. Με πονάει που γράφω, γιατί δεν έχει και τόσο νόημα, οπότε bullet points ή dots, που έλεγε και ο Mc Nulty στο 'Wire'.
1. Ο Λεβαδειακός έρχεται να παίξει στην Τούμπα, σέρνοντας μια ιστορία αναμετρήσεων 94-5-1 ξέρω εγώ. Μπαίνει στον αγώνα λοιπόν συμβιβασμένος με το αποτέλεσμα. Είναι η κανονικότητα του, μια μέρα στην (βαρετή και μίζερη) δουλειά του, αδιάφορο ή μικρής σημασία prospect (1 ή 3 βαθμοί που θα τους χάσει κάπου αλλού και παέι λέγοντας).
2. Ο Λεβαδειακός δεν παίζει τον υπέρ πάντων αγώνα για την Ευρωπαική πρόκριση απέναντι σε μεγαλύτερο αντίπαλο, ούτε τον φουσκώνουν με περηφάνεια 100.000 φανατικοί Ισαρηλίτες, ούτε στοχεύει στα 5-6 εκατομύρια ττου Conference.
3. Τον Λεβαδειακό δεν τον παίζεις ποτέ κατακαλόκαιρο, αλλά σε κάποια στιγμή μέσα στο πρωτάθλημα που κατ' ελάχιστον η ομάδα έχει σταματήσει να ψάχνεται.
4. Ο Λεβαδειακός δεν έχει πάρει τίτλο ούτε στο Πανβοιωτικό. Μιλάμε για μια ομάδα συμβιβασμένη με την ήττα, την έλλειψη στόχων, γενικά την παραμονή και την ύπαρξη εκεί στην γκρίζα περιοχή ανάμεσα στη φθορά και την αφθαρσία. Δεν συγκρίνεται με μια ομάδα που έχει στόχους, παίζει με τους μεγάλους στα ίσα και έχει και φανατικό κοινό που περιμένουν πράγματα από αυτήν. Άλλο balance και άλλο mentality και άλλο aggressivity (έστι για να σε τηζάρω λίγο :D ).
5. 100 φορές να παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό για την πρόκριση αυτή την εποχή σε διπλούς αγώνες, θα τον αποκλείσει τις 99. Αν κάνει το ίδιο με την Μπειτάρ ή τη Λέφσκι, το νούμερο αυτό μπορεί να είναι 90-10. Για όλους τους λόγους που είπα παραπάνω και άλλους σε πιο micro-level.
6. Άντε και ένα τελευταίο ανθρωπολογικό/κοινωνικοπολιτικό. Μιλάμε για μια Ισραηλήτικη ομάδα. Self-pride, persistency, determination. Περνάνε και στις ομάδες αυτά, ακόμα και τις άμπαλες όπως λες. Μην έχεις καμία αμφιβολία.

Καλή μας επιτυχία την Πέμπτη.

Αυτά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

sn0ufel4 έγραψε:Τζος το είπαμε κ το ξαναείπαμε. Θεωρείς ότι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσεσκου και αν θα φύγει θα γίνουν ως εξ θαύματος όλα καλύτερα. Εμείς θεωρούμε ότι ο Λουτσεσκου είναι το τελευταίο πρόβλημα

Ε άκρη δε θα βγει. Κάνε ομάδα φέρε παίκτες και τα ξαναλέμε. Εκτός αν το πρόβλημα είναι η Μπειταρ η ο λεβαδειακος
Δεν ειναι προβλημα η Μπειταρ η η Λεφσκι αν σου στερουν εσοδα 15 μυριων τη στιγμη που ο ιδιοκτητης για τους δικους του λογους εχει σταματησει τη ροη χρηματος? Ποσο δυσκολο ειναι να αποδωθουν οι ευθυνες εκει που πρεπει? Ο Σαββιδης προφανως εχει τις δικες του οσον αφορα τη μη ενισχυση του ροστερ.Ο Λουτσεσκου δεν εχει για το οτι μια ομαδα παρουσιαζει αυτη την εικονα απεναντι σε ενα σαφως πιο αδυναμο ροστερ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”