Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Maxpaok ρε φίλε προφανώς και εγώ μια θεωρια εχω, δε θεωρώ θέσφατο κάτι απ' όσα αναφέρω. Απλά ως στρατηγική δημιουργίας ομάδας ΣΟΒΑΡΗΣ το να κυνηγάμε όλη την ώρα να δούμε αν θα προκριθούμε, δε με πείθει ότι είναι κάτι σταθερό.
Ντιμ επί προσωπικού έλεγα για ένα σχόλια, όχι να μη συζηταμε
Ντιμ επί προσωπικού έλεγα για ένα σχόλια, όχι να μη συζηταμε
Αφου είναι έτσι γιατί να μην δώσουμε εμείς το 1 μύριο στην Καταμουγκ και λιγότερο συμβόλαιο στον παίκτη π.χ. αντί για 1 μύριο να πάρει 700 χιλ. (αρκετά μεγαλύτερο όμως από αυτό που δίνουν οι Ρώσοι). Στο ίδιο κόστος θα βγεί.john4serres έγραψε:Μπούντου
Η Κρίλια Σοβιέτοφ είναι έτοιμη να δώσει ένα εκατ. ευρώ στην Καραγκιουμρούκ προκειμένου να αποκτήσει τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Μαγκομέντ Οζντόεφ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ρωσίας
Όπως αναφέρει δημοσίευμα ρωσικής ιστοσελίδας, η Κρίλια Σοβιέτοφ ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του 30χρονου Ρώσου χαφ από την Καραγκιουμρούκ.
Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η ρωσική ομάδα είναι έτοιμη να δώσει 1.000.000 ευρώ στην Καραγκιουμρούκ για να αγοράσει τα δικαιώματά του και στον ίδιο 50.000.000 ρούβλια (500.000 ευρώ).
Αναφορικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, οι ασπρόμαυροι περιμένουν από τον Μαγκομέντ Οζντόεφ να βρει την χρυσή τομή με τον πρόεδρο της ομάδας, Σουλεϊμάν Χουρμά, για να «ξεκλειδώσει» η μεταγραφή του και να έρθει στην Τούμπα, δεδομένου πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς.
Οι πληροφορίες μιλούν για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (2+1) ενώ οι απολαβές του θα φτάσουν ετησίως περίπου το ένα εκατομμύριο ευρώ.
VfB v2 έγραψε:
Συνοψίζω.
Αποκλείεσαι ενώ έχεις κάνει ήδη την ενίσχυση(Πιο απίθανο σενάριο μιας και θα είσαι ενισχυμένος). Πρέπει να πουλήσεις για να έρθεις στα ίσια. Σου μένουν οι προσθήκες. Το φιλαθλό κοινό δείχνει κατανόηση.
Αποκλείεσαι χωρίς να έχεις κάνει την ενίσχυση(Το πιο πιθανό σενάριο μιας και θα είσαι με τρανταχτά κενά). Πρέπει να πουλήσεις γιατί οι ποδοσφαιριστές δεν μένουν. Για τις μισές προσθήκες πλέον δεν είσαι δελεαστικός και έχουν μετατραπεί σε ανέφικτες περιπτώσεις, Μπ....λο κλίμα γενικότερα
Η ουσία είναι ότι είτε αποκλειστούμε ειτε προκριθούμε πωλήσεις θα γίνουν.
Η διαφορά είναι ότι αποκλεισμένος θα αναγκαστείς να κάνεις πωλήσεις υπό πίεση και στις περιπτώσεις αυτές ενδεχομένως θα πάρεις λιγότερα απο αυτά που θέλεις.
Εχω ξαναγράψει ότι η ιδανική περίοδος τόσο για πωλήσεις όσο και μεταγραφές είναι ο Ιούνης πριν δηλαδή την προετοιμασία. Ο λόγος είναι ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο του μπατζετ νωρίς, εχεις λιγότερη πίεση (ειδικά αν έχεις κάνει σωστή προεργασία). Ξέρεις πόσο χρήμα και σε ποιές θέσεις θα διαθέσεις και συγχρόνως θα έχεις έτοιμη ομάδα ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
Καταλαβαίνω Ρεην, κουβέντα κάνουμε.
Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου.
Όλοι αυτό θέλουμε. Μια ομάδα μου θα δημιουργηθεί με πλάνο και θα είναι σοβαρή, δυνατή, ανταγωνιστικη.
Από την άλλη κρατάμε τόσες επιφυλάξεις για το πόσο θα αντέξει μια τέτοια προσπάθεια μετά από μια ακόμη ευρωπαϊκή αποτυχία κι όλα της τα επακόλουθα.
Ξέρεις κάτι άλλο? Εδώ και μέρες, όλοι μας τονιζουμε την ανάγκη να περάσουμε την μπειταρ. Μετά μπαίνει και σε ένα μέρος του κάδρου και η χαιντουκ.
Όμως για μένα είναι τρία σε ένα. Κανένα πιο ξεχωριστό.
Η ανάγκη να μπούμε σε ομίλους. Δηλαδή περνώντας και τις τρεις φάσεις.
Δεν υπάρχει η φράση, πάμε βήμα βήμα. Παιχνίδι με παιχνίδι.
Ο στόχος είναι οι όμιλοι.
Τι σημαίνει αυτό? Ότι θα έπρεπε κάποιες κινήσεις να είχαν ήδη γίνει.
Ο εκονγκ δεν είναι έτοιμος.
Ο σαματα επίσης.
Ο μπαμπα ναι, θα βοηθήσει αλλά ήρθε όπως ήρθε...
Έπρεπε να είχαν έρθει πιο νωρίς και τουλάχιστον με μια ενίσχυση στο κέντρο.
Θα ρωτήσει κανείς, ε και? Θα καταστραφουμε, ήρθε το τέλος?
Μωρέ όχι, θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε.
Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου.
Όλοι αυτό θέλουμε. Μια ομάδα μου θα δημιουργηθεί με πλάνο και θα είναι σοβαρή, δυνατή, ανταγωνιστικη.
Από την άλλη κρατάμε τόσες επιφυλάξεις για το πόσο θα αντέξει μια τέτοια προσπάθεια μετά από μια ακόμη ευρωπαϊκή αποτυχία κι όλα της τα επακόλουθα.
Ξέρεις κάτι άλλο? Εδώ και μέρες, όλοι μας τονιζουμε την ανάγκη να περάσουμε την μπειταρ. Μετά μπαίνει και σε ένα μέρος του κάδρου και η χαιντουκ.
Όμως για μένα είναι τρία σε ένα. Κανένα πιο ξεχωριστό.
Η ανάγκη να μπούμε σε ομίλους. Δηλαδή περνώντας και τις τρεις φάσεις.
Δεν υπάρχει η φράση, πάμε βήμα βήμα. Παιχνίδι με παιχνίδι.
Ο στόχος είναι οι όμιλοι.
Τι σημαίνει αυτό? Ότι θα έπρεπε κάποιες κινήσεις να είχαν ήδη γίνει.
Ο εκονγκ δεν είναι έτοιμος.
Ο σαματα επίσης.
Ο μπαμπα ναι, θα βοηθήσει αλλά ήρθε όπως ήρθε...
Έπρεπε να είχαν έρθει πιο νωρίς και τουλάχιστον με μια ενίσχυση στο κέντρο.
Θα ρωτήσει κανείς, ε και? Θα καταστραφουμε, ήρθε το τέλος?
Μωρέ όχι, θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε.
Φίλε δεν συμφωνώ με ότι είπες.
Η ομάδα χρειάζεται πινελιές αλλά και αν ακόμα και έτσι είναι πλήρης και στην προετοιμασία τους έκανε ο Lucesku να είναι δεμένοι επειδή δεν βάλανε γκόλ τα λες αυτά; Είδες την κατοχή λες και έπαιζε ΠΑΟΚ-Τρίγλια Ραφήνας επειδή έβακλαν 3 σεντερ-μπακ και δεν είχαμε καθαρό-μυαλό και ήρθαμε 0-0 είμαστε Παλτά;
Όχι κατ'εμε χρειάζεται ενίσχυση στις θέσεις 10 και 8 για να ολοκληρωθεί, δεν ειναι η ομάδα πέρυσι που ήρθαν για την πλήρη ανανέωση του ρόστερ και παίζαμε νωρίς με την Λεφσκι. Ήμασταν άτυχοι και απλά τα βάλαμε ακόμα και εγώ για τις αλλαγές του Lucesku γιατί έτσι είμαστε σαν ΠΑΟΚτσίδες που όλη μέρα ασχολούμαστε για την ομάδα και θέλουμε να την βλέπουμε ανταγωνιστική.
Να προσθέσω ο William Troost-Ekong είχε πει θα είναι φουλ-έτοιμος σε 2 εβδομάδες πέρασαν σχεδόν ο Baba ήρθε κούμπωσε αμέσως φαινόταν με την εμφάνιση του σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, ο Kedziora ενώ ήταν έτοιμος δεν έδειξε στο παιχνίδι αυτός μόνος ο δε Mbwana Samatta είναι έτοιμος έπαιζε και στην εθνική τώρα στο ερχόμενο ματς της Πεμπτης θα είναι ακόμα-καλύτερος δεν είναι <θέλω να πω ανενεργός είχε να παίξει από πέρυσι> ο δε Τσιγγάρας είναι μια χαρά και ο Βρακάς που δεν τους είχες πέρυσι είχες πονούσαν τα μάτια μας τον El-Kaddouri ήταν θέμα χρόνου να τραυματιστεί-ξανά και τον Biseswar τον 36χρόνο που <σαν να έπαιζε η ομάδα όταν έπαιζε με 10παίχτες>.
*Αυτό που πιστεύω είναι θα περάσουμε την Beitar παίχτες θα έρθουν όπως και θα πουληθούν κανα 2-3 101% παίχτες
Η ομάδα χρειάζεται πινελιές αλλά και αν ακόμα και έτσι είναι πλήρης και στην προετοιμασία τους έκανε ο Lucesku να είναι δεμένοι επειδή δεν βάλανε γκόλ τα λες αυτά; Είδες την κατοχή λες και έπαιζε ΠΑΟΚ-Τρίγλια Ραφήνας επειδή έβακλαν 3 σεντερ-μπακ και δεν είχαμε καθαρό-μυαλό και ήρθαμε 0-0 είμαστε Παλτά;

Όχι κατ'εμε χρειάζεται ενίσχυση στις θέσεις 10 και 8 για να ολοκληρωθεί, δεν ειναι η ομάδα πέρυσι που ήρθαν για την πλήρη ανανέωση του ρόστερ και παίζαμε νωρίς με την Λεφσκι. Ήμασταν άτυχοι και απλά τα βάλαμε ακόμα και εγώ για τις αλλαγές του Lucesku γιατί έτσι είμαστε σαν ΠΑΟΚτσίδες που όλη μέρα ασχολούμαστε για την ομάδα και θέλουμε να την βλέπουμε ανταγωνιστική.
Να προσθέσω ο William Troost-Ekong είχε πει θα είναι φουλ-έτοιμος σε 2 εβδομάδες πέρασαν σχεδόν ο Baba ήρθε κούμπωσε αμέσως φαινόταν με την εμφάνιση του σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, ο Kedziora ενώ ήταν έτοιμος δεν έδειξε στο παιχνίδι αυτός μόνος ο δε Mbwana Samatta είναι έτοιμος έπαιζε και στην εθνική τώρα στο ερχόμενο ματς της Πεμπτης θα είναι ακόμα-καλύτερος δεν είναι <θέλω να πω ανενεργός είχε να παίξει από πέρυσι> ο δε Τσιγγάρας είναι μια χαρά και ο Βρακάς που δεν τους είχες πέρυσι είχες πονούσαν τα μάτια μας τον El-Kaddouri ήταν θέμα χρόνου να τραυματιστεί-ξανά και τον Biseswar τον 36χρόνο που <σαν να έπαιζε η ομάδα όταν έπαιζε με 10παίχτες>.
*Αυτό που πιστεύω είναι θα περάσουμε την Beitar παίχτες θα έρθουν όπως και θα πουληθούν κανα 2-3 101% παίχτες
Jairo έγραψε:https://www.transfermarkt.de/mohamed-ihattaren/profil/spieler/503638
γι αυτόν λές σίγουρα, είναι και ελεύθερος.

Δεν συμφωνείς με το δικό μου ποστ?
Εγώ συμφωνώ με σένα.
Σίγουρα δεν είμαστε "παλτά "
Εγώ συμφωνώ με σένα.
Σίγουρα δεν είμαστε "παλτά "
- pirate_salonica
Μακριά από Ihattaren, ο τύπος έχει λέει μπλεξίματα με οργανωμένο έγκλημα κτλ... ας πάει στον λιμανίσιο να είναι στο στοιχείο του!
- Patricio_4
Δεν ξέρω γιατί αλλά τον είχα πολύ ψηλά στο μυαλό μου τον συγκεκριμένο. Μέχρι που μου τον έβγαλε στο μάνατζερ και με έκανε να αναθεωρήσω. Μου έκανε εντύπωση πόσο σαπάκι ήταν και τον έψαξα λίγο παραπάνω. Από ότι φαίνεται μετά το 20/21 υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα του Αγιαξ και από τότε αν και αποκτήθηκε και από την Σαμπντορια ως δανεικός αλλά και από την Γιουβέντους δεν είχε ούτε μια συμμετοχή στη Σεριε Α.Jairo έγραψε:https://www.transfermarkt.de/mohamed-ihattaren/profil/spieler/503638
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο downfall στη καριέρα του.
Ίσως κάποιος τραυματισμός?
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προβλήματα κατάθλιψης κτλ κτλ...έχει να παίξει μπάλα έναν χρονοJairo έγραψε:https://www.transfermarkt.de/mohamed-ihattaren/profil/spieler/503638
Μου αρέσει που ελπίζετε ακόμη σε μεταγραφές και δημιουργία καλής ομάδας. Η ομάδα στον αυτόματο πιλότο και μετά την Παρασκευή μόνο πωλήσεις...εγκληματουν εδώ και 4 χρόνια εναντίον της.
Τουλάχιστον υπάρχει και κάτι να αισιοδοξουμε, ειδωμεν...
Τουλάχιστον υπάρχει και κάτι να αισιοδοξουμε, ειδωμεν...
- teo4giannitsa
Κάντε καμιά μεταγραφή
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
miselinio έγραψε:Μαλλον ιδιοκτησιακεςNostalgos έγραψε:Τελικά οι θέσεις που καιγόμαστε για μεταγραφές είναι διοικητικές.
:whatever: :whatever: :whatever: :whatever:
Το ιδιοκτησιακό να μείνει για πάντα έτσι. Μια χαρά είναι. Έχεις έναν άανθρωπο (να μην πω οικογένεια) που νιώθει και που είναι έντιμη, περηφάνια γι αυτούς ο ΠΑΟΚ και αυτοί για μας.
Κάθε χρόνο πληρώνει και όποια χασούρα ο άνθρωπος με ΑΜΚ.
Ή νομίζετε οτι είμαστε μαγαζί γωνία για τον κάθε δισεκατομμυριούχο;
Λαχείο ήταν, είναι και θα είναι ο Ιβάν (και οι γιοί του) για τον ΠΑΟΚ.
Από κει και πέρα και τα λάθη του κάνει, και τα κολλήματά του τα έχει, και είναι και κόκκινο πανί για ολόκληρη κυβέρνηση και υπόκοσμο και την πληρώνει μαζί του και ο ΠΑΟΚ. Και ναι δεν βάζει πια τόσο ρευστό όσο έβαζε και η ομάδα το πληρώενει αγωνιστικά.
Πήρες όμως νταμπλ, πήρες 5 τίτλους και σου έκλεψαν κι άλλους 2-3, έφτασες στους 8 τής Ευρώπης. Ε κανένας δεν το κάνει και κάθε χρόνο εκτός κι αν κλέβει.
Ούτε να ξαναμιλήσετε για ιδιοκτησιακό στον ΠΑΟΚ, εκτός αν έχετε συγκεκριμένη λύση να προτείνετε και όχι από τις τόσες μούφες που έχουμε δει στον παρελθόν.
Τσάκες υπάρχουν πολλοί, Ιβάν μόνο ένας.
Κάθε χρόνο πληρώνει και όποια χασούρα ο άνθρωπος με ΑΜΚ.
Ή νομίζετε οτι είμαστε μαγαζί γωνία για τον κάθε δισεκατομμυριούχο;
Λαχείο ήταν, είναι και θα είναι ο Ιβάν (και οι γιοί του) για τον ΠΑΟΚ.
Από κει και πέρα και τα λάθη του κάνει, και τα κολλήματά του τα έχει, και είναι και κόκκινο πανί για ολόκληρη κυβέρνηση και υπόκοσμο και την πληρώνει μαζί του και ο ΠΑΟΚ. Και ναι δεν βάζει πια τόσο ρευστό όσο έβαζε και η ομάδα το πληρώενει αγωνιστικά.
Πήρες όμως νταμπλ, πήρες 5 τίτλους και σου έκλεψαν κι άλλους 2-3, έφτασες στους 8 τής Ευρώπης. Ε κανένας δεν το κάνει και κάθε χρόνο εκτός κι αν κλέβει.
Ούτε να ξαναμιλήσετε για ιδιοκτησιακό στον ΠΑΟΚ, εκτός αν έχετε συγκεκριμένη λύση να προτείνετε και όχι από τις τόσες μούφες που έχουμε δει στον παρελθόν.
Τσάκες υπάρχουν πολλοί, Ιβάν μόνο ένας.