Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Είναι οφ τόπικ η αντιπαράθεση
Αναμένουμε αύριο βράδυ
Α να γεια σου.
Mod Team
Αναμένουμε αύριο βράδυ
Α να γεια σου.
Mod Team
Τωρα εδω που τα λεμε εχει μαμηθει ο διας στο συγχρονο ποδοσφαιρο. Οι αραβες παιρνουν οτι κινειται με τεραστια ποσα. Πριν λιγο διαβασα για γκιαμπαντινι με μυθικο συμβολαιο. Οι αμερικανοι ερχονται και αυτοι σιγα σιγα. Εχουν ανοιξει οι αγορες και πχ ο Σιωπης αρνειται το ενα μυριο τον χρονο και ζητα 1,4 μυρια τον χρονο….τον χρονο… καποτε μας φανηκε τεραστιο ποσο τα 700 του Κλαους μετα την χρονια των 20 γκολ.
Τι να πεις…
Τι να πεις…
- soflodoras
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Σιώπης δεν νομίζω ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ από τους αρειανούς και δεν νομίζω ότι θα κυκλοφορεί πολύ άνετα στην πόλη..
Και ο Βιτολο, και ο Χαλκιας και ο Ιβιτς αγαπηθηκαν. Και μια χαρα κυκλοφορουσαν στην πολη οταν ηρθαν στη σωστη ομαδα.
- Μπαρκαρούτσος
Αυτοί δεν ξέρω αν πούλησαν αρειανιλίκι. Ο Σιώπης αν θυμάμαι καλά, το έπαιζε αρειανάρας.
Που εκανες εσυ τετραετες 1.4 ενω στον Γκαμπιαντινι κολλησε ακριβως στη διαρκεια του συμβολαιου; Ελα ρε Gospi λες και δεν τα εχεις διαβασει δλδ. Τον Τζουρισιτς τον προσεγγισαμε αργα και πηγε βαζελο, εμεις τους κερδισαμε στον Εκογκ. Απλο ειναι. Πανω κατω ιδια διναμε, μετρησανε αλλα πραματα (δεν ξερω καν αν θελαμε παικτη τυπου Τζουρισιτς γτ παιζει πιο μπροστα)Gospi έγραψε:Μα υποτιθεται πως και εμεις καναμε προτάσεις στα 4.5 εκατομυρια. Ετσι ειπε ο Κυρ Κυρ. Και συμβολαια στο 1.5.
Αρα εχουμε χρημα για να σπρωξουμε. Για ποτε το κρατανε? Αν δεν δωσουν αυτα τα λεφτα για τα χαφ τοτε σε ποια μεταγραφη θα τα δωσουν? Δεν μου βγαζει νοημα
Εκτος αν θελουμε να παρουμε μονο ελευθερους παιχτες
- soflodoras
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αυτοί δεν ξέρω αν πούλησαν αρειανιλίκι. Ο Σιώπης αν θυμάμαι καλά, το έπαιζε αρειανάρας.
Ο βιτολο σιγουρα πουλησε. Για τους αλλους δεν παιρνω και ορκο
soflodoras έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Σιώπης δεν νομίζω ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ από τους αρειανούς και δεν νομίζω ότι θα κυκλοφορεί πολύ άνετα στην πόλη..
Και ο Βιτολο, και ο Χαλκιας και ο Ιβιτς αγαπηθηκαν. Και μια χαρα κυκλοφορουσαν στην πολη οταν ηρθαν στη σωστη ομαδα.
Πολυ σωστα
Ο Βιτολο θυμαμαι π κοντεψε ν κοψει την μπαλα στο Βιερινια
Ειναι γνωστο τι ομαδα ειναι ο Σιωπης
αν κ αυτο δεν αποτελει κριτηριο
Δεν μ απασχολει καν π ειναι ΠΑΟΚτσης
Αυτο ομως π μ απασχολει ειναι οτι προκειται για καλο παικτη
κοφτης τρεχαντηρι
Σαν ενας τυπος νεος Βιτολο στη θεση του Αουγκουστο
Αν τον φερουμε
θ ξερουμε απολυτως τι δυνατοτητων παικτη αγοραζουμε
- sakis_the_fraud
Μπορεις να μας πεις τι ακριβως θα κανει ο Σιωπης σε αυτην την ομάδα;danirifle έγραψε:αν φύγει ο αουγκούστο, η προσθήκη σιώπη θα είναι κατ' εμέ ό,τι πρέπει
Η ομαδα παιζει με 2 8αρια, εναν πιο αμυντικογενη και εναν πιο ολοκληρωμενο, box to box θα τον λεγαμε.
Ο Σιωπης προφανως και δεν ειναι 8 και προφανως δεν εχει τον ογκο να σκουπιζει στον αερα μπροστα απο τα στόπερ. Δεν εχει μεγαλες μπαλιες για να αλλαξει το παιχνίδι ουτε ειναι τοσο καλος στο πασσινγκ γκειμ.
Ειναι καλος παικτης αλλα για αλλο στυλ ομαδας. Τα ιδια λεγατε και παλιοτερα πως η ομαδα θελει 6αρι κλπ κλπ αλλα οταν εφεραν τον ορισμο του 6, τον Εσιτι, τελικα αποδείχτηκε οτι δεν χρειαζομασταν ποτε τετοιο παικτη.
- SePuLtUrA_4_
Αν έχει χιουμοριστικό στυλ δεν το γνωρίζω.... αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι κοντός σαν τον Σιωπή ένα πράγμα....pagotatzis έγραψε:Να υποθέσω κοντός χάφ με χιουμοριστικό στιλ ντυσίματοςSePuLtUrA_4_ έγραψε:Την Τετάρτη που μας πέρασε Έλληνας διεθνής ήταν Θεσσαλονίκη. Τα αρδ χαμπάρι....δεν γνωρίζω τον λόγο της επίσκεψης αλλά το σίγουρο είναι ότι ψάχνει ομάδα....το τι έκανε στην Θεσσαλονίκη θα φανεί τις επόμενες μέρες... μπορεί να ήταν και τυχαίο...
Δεν ειπε κανενας οτι δεν θελουμε τον Μειτε τον Οζντοεφ κ τον Μαξιμοβιτς
Αλλα μπρος στην αναβροχια καλος κι ο Σιωπης
Τιμιος
Για τον Εσιτι ας μην μιλησουμε καλυτερα
Το παλικαρι για αλλο αθλημα ηταν κ οχι για ποδοσφαιρο
Αλλα μπρος στην αναβροχια καλος κι ο Σιωπης
Τιμιος
Για τον Εσιτι ας μην μιλησουμε καλυτερα
Το παλικαρι για αλλο αθλημα ηταν κ οχι για ποδοσφαιρο
- sourmenetes
- Moderator
Χίλιες φορές να δώσουμε ένα παιδί από την Ακαδημία που έχει ξετρελάνει όλο τον κόσμο αντί να φύγει ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ;;;gika έγραψε:Διάβασα δηλώσεις Λουτσεσκου για Αουγκουστο και μου μαύρισε η ψυχη.
Από ολόκληρη 11αδα περσι δυο παίκτες ήταν στο επιπεδο του ΠΑΟΚ που θελουμε. Ο ένας έφυγε και ο άλλος θέλει να φύγει κι προσπαθούν να τον πείσουν να μείνει.
Ο Νταντας με το πολύ καλό passing game αντικαταστηθηκε από τον Τσιγγαρα που τρέχει. Κουρτιτς, Μπισεσβαρ, Καντουρι ακόμα δεν έχουν αντικατασταθεί. Και πάμε να χάσουμε και την δεύτερη και τελευταία σταθερά.
Χίλιες φορές να είχαν δώσει Κωνσταντελια, Κοταρσκι ή Αντριγια που η επίδραση τους στα αποτελέσματα της ομάδας δεν είναι και κατι τρελό.
Υγ: στο SDNA γράφουν ότι η ΠΑΕ δηλώνει άγνοια για αυτόν
Ο. Αουγκούστο που για να παιξει πέρασαν 3 χρόνια;
Δεν είναι κάτι τρελό η επίδραση του ντελια που πέρυσι στο καλό του διάστημα τους έκανες όλους κουτους;;
Προφανώς και ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ ήταν η σταθερά μας στα περσινά χαφ αλλά το παιδί δε θέλει!
Κι όποιος δε θέλει μια εμείς δε θέλουμε 10!
Ο ασοβαρός-αδιάφορος Αουγκούστο μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Η μόνη λογική λύση που έβγαλα εγώ σε αυτό το ερώτημα έχει να κάνει ότι μέσα στη χρονιά μπορούμε να διευθετησουμε πιο εύκολα ποσά.Gospi έγραψε:Μα υποτιθεται πως και εμεις καναμε προτάσεις στα 4.5 εκατομυρια. Ετσι ειπε ο Κυρ Κυρ. Και συμβολαια στο 1.5.
Αρα εχουμε χρημα για να σπρωξουμε. Για ποτε το κρατανε? Αν δεν δωσουν αυτα τα λεφτα για τα χαφ τοτε σε ποια μεταγραφη θα τα δωσουν? Δεν μου βγαζει νοημα
Εκτος αν θελουμε να παρουμε μονο ελευθερους παιχτες
Λόγω δυσκολίας μεταφοράς κεφαλαίων ίσως δεν μπορούμε να δώσουμε, με το που έρθει ένας παίκτης, ένα τρελό πριμ υπογραφης για παράδειγμα.
Ένα ποσό που θα τσεπώσει ο άλλος.
Μισθό μπορούμε να δίνουμε καλό αλλά δεν μπορεί μάλλον να γίνεται μεγάλη μεταφορά χρήματος.
Δεν ξερω πως και γιατί, τι λογιστικά κολπα μπορεί να υπάρχουν άλλα εκεί έχω καταλήξει εδώ.
Εκτός αν γίνεται πώληση και τα λεφτά έρχονται απευθείας στην εταιρεία. Άρα είναι άμεσα προς διάθεση.
Μονό αυτή τη λογική εξήγηση έχω βρει εγώ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν σκέλος ανακοίνωσης έχει αποδειχθεί ψέμα, ίσως δεν πρέπει να ψάχνεις λογική λύση σε άλλο σκέλος της.
Το πιθανότερο είναι να είναι και αυτό ψέμα.
Το πιθανότερο είναι να είναι και αυτό ψέμα.
Φίλε @Μπαρκαρούτσο έτσι θέλω και εγώ ότι είπες αλλά ακούγεται έντονα από τον Μάιο τον έγραφαν και αρδ ότι ενδιαφερόμαστε για αυτόν και τον θέλει και ο Lucesku σαν τελευταία επιλογή αν μπορεί να έρθει Ελλάδα αφού ο άλλος που τον είχαν πρώτη επιλογή ο Meite μας έγραψε στα @@του.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Σιώπης δεν νομίζω ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ από τους αρειανούς και δεν νομίζω ότι θα κυκλοφορεί πολύ άνετα στην πόλη..
Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει συμβόλαιο μυρίου ο ΠΑΟΚ στον συγκεκριμένο. Εδώ δεν έδωσε στον Δημητράκη. Έχουνε όλοι δεί τα ποσά που ρίχνουν οι άραβες και ζητούνε ό,τι τους κατέβει στο μυαλό.
Δηλαδή κύριοι, θα παίξουμε με τον Σ ως deep lying pm στο περίφημο build up του Λούτσου; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Δηλαδή κύριοι, θα παίξουμε με τον Σ ως deep lying pm στο περίφημο build up του Λούτσου; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.