Ποιος Ρ'αφα; Αυτός που πέρυσι τρεις φορές μόνος του μέσα στην περιοχή σούταρε στα περιστέρια;Τρόμος έγραψε:Μπορεί να δούμε τον Ράφα Σουάρες αριστερό εξτρέμ με τον Μπαμπά πίσω του και τον Τσαούση για αλλαγή στο μπακ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Μέχρι στιγμής από Ινγκασον/Εκονγκ είμαστε συν 2.
Καργας-Νταντας καλύπτουν το συμβόλαιο του Μπαμπα.
Ολιβέιρα/Σαματά μια η άλλη.
Υπάρχουν τα συμβόλαια των Κουρτιτς, Μπισεσβαρ, Καντουρι για να μας πάνε κοντά στον συν 5.
Με αυτά τα λεφτά μια χαρά παίκτες φέρνεις για τις θέσεις των 2 χαφ, εξτρέμ και δεκάρι.
Αν μπούμε και Ευρώπη ακόμα καλύτερα.
Ούτε πωλήσεις ούτε τίποτα.
Κι αυτό κρατώντας το ήδη πετσοκομμένο μπατζετ.
Καργας-Νταντας καλύπτουν το συμβόλαιο του Μπαμπα.
Ολιβέιρα/Σαματά μια η άλλη.
Υπάρχουν τα συμβόλαια των Κουρτιτς, Μπισεσβαρ, Καντουρι για να μας πάνε κοντά στον συν 5.
Με αυτά τα λεφτά μια χαρά παίκτες φέρνεις για τις θέσεις των 2 χαφ, εξτρέμ και δεκάρι.
Αν μπούμε και Ευρώπη ακόμα καλύτερα.
Ούτε πωλήσεις ούτε τίποτα.
Κι αυτό κρατώντας το ήδη πετσοκομμένο μπατζετ.
Χαφ κεντρικα εχουμε
Αγκουστο
Σβαμπ
Τσιγγαρα
Φ. Σοαρες
Ολα τα ματς ειναι να τα βγαλουν Αγκουστο και Σβαμπ και εφεδρια ο Τσιγγαρας, δεν βλεπω πως ο Φελιπε θα βρει θεση, μονο λογω λειψανδριας.
Χρειαζομαστε εναν βασικο Οζντοεβ. Αν φυγει ο Αγκουστο 2 παικτες βασικους.
Απο εκει και περα, θέλουμε αριστερο εξτρεμ, 10αρι.
Το ροστερ παλι θα ειναι μετριο και σιγουρα δεν υπαρχουν οι παικτες βαρομετρα.
Δεν πιστευω κατι παραπανω απο 4οι να ειμαστε συην Ελλαδα.
Αγκουστο
Σβαμπ
Τσιγγαρα
Φ. Σοαρες
Ολα τα ματς ειναι να τα βγαλουν Αγκουστο και Σβαμπ και εφεδρια ο Τσιγγαρας, δεν βλεπω πως ο Φελιπε θα βρει θεση, μονο λογω λειψανδριας.
Χρειαζομαστε εναν βασικο Οζντοεβ. Αν φυγει ο Αγκουστο 2 παικτες βασικους.
Απο εκει και περα, θέλουμε αριστερο εξτρεμ, 10αρι.
Το ροστερ παλι θα ειναι μετριο και σιγουρα δεν υπαρχουν οι παικτες βαρομετρα.
Δεν πιστευω κατι παραπανω απο 4οι να ειμαστε συην Ελλαδα.
- ΑποστόληςΑ
Για ομάδα τύπου ΠΑΟΚ μόνον ένα χαφ είναι ικανός, ο Douglas και ένας ερωτηματικό, ο Τσιγγάρας. Οι άλλοι είναι κατώτερης ποιότητας. Με τέτοιους χαφ δύσκολα θα μπούμε ομίλους στην Ευρώπη (10%) και θα παλέψουμε να μπούμε στα p.o.
- Dark Knight
Διαβάζοντας τις δηλώσεις Λουτσέσκου, νομίζω ότι ο Αουγκούστο και με τα μυαλά που κουβαλάει, είναι ήδη παρελθόν. Επειγόντως δύο πολύ καλά χαφ!
Έτσι όπως γίνονται οι δηλώσεις, αλλα λέει, αλλα μεταφράζονται και αλλα γράφονται στο κείμενο... στο περίπου.
Θα φανεί τι θα γίνει με τον Ντούγκλας, αλλα κάθε φορα ταλαιπωρία οι δηλώσεις...
Θα φανεί τι θα γίνει με τον Ντούγκλας, αλλα κάθε φορα ταλαιπωρία οι δηλώσεις...
- thanos-xanthi
εαν φύγει ο Αουγκούστο θες 3 χάφDark Knight έγραψε:Διαβάζοντας τις δηλώσεις Λουτσέσκου, νομίζω ότι ο Αουγκούστο και με τα μυαλά που κουβαλάει, είναι ήδη παρελθόν. Επειγόντως δύο πολύ καλά χαφ!
2 θέλεις ήδη, αυτή τη στιγμή
σε ομάδα που έχουν βγει και έχουν δηλώσει ο Γιώργης και ο παπατζής αντιπρόεδρος ότι θα ενισχυθεί
και ότι θα δείξουν στις πράξεις ότι πέφτει χρήμα, δεν χωράνε εκπτώσεις
- figurehead4
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο nunies4nunies4 έγραψε:Εμενα πάλι μου μοιάζει το εντελώς ανάποδο. Έχουμε ερωτευτεί δύο παντελόνια (Οζντοεφ και Μαξίμοβιτς) και το κεφάλι μας κόλλησε εκεί. Μας λένε γύρω γύρω ότι ρε εσυ κοίτα και πιο δίπλα και αυτό ωραία σου πάει...αλλά εμείς εκεί επιμονή.Kostas_g4 έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι ψωνίζουμε σαν πιτσιρικάς σε σούπερ μάρκετ. Περπατώντας στον διάδρομο ό,τι του φανεί του λολοστεφανή, ό,τι πιάσει το μάτι του. Τύπου ευκαιρία είναι ο τάδε, ας τον πάρουμε. Έτσι έπαιρνα εγώ παίκτες στο football manager με το genie scout. Ο,τι "παικταρά" έβρισκα ελεύθερο τον έπαιρνα χωρίς κανένα σχέδιο.Special 4 έγραψε: Τι προτεραιοτητες βαζουμε στο μεταγραφικο σχεδιασμο δεν καταλαβαινω
Αν μη τι άλλο ρε παιδιά, αργούν ή όχι, φέτος είναι η χρονιά που έχουν στόχο και δεν ρισκάρουν το παραμικρό
Τον Μπάμπα τον θέλουμε από τότε που έφυγε, για τον Κεντζιόρα ο μπαμπάς Λουτσέσκου δεν δέχεται κουβέντα, για τον Σαμάτα ήταν σαν να σταμάτησε πάνω του ο χρόνος και να ήταν το τελευταίο σέντερ φορ
Και τώρα για Οζντόεφ και Μαξίμοβιτς το ίδιο.
Δεν ξέρω αν μας βγει σε καλό με το χρόνο να τρέχει, αλλά τουλάχιστον ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν.
Επίσης, αν ενδιαφέρει και κανέναν, είναι και παίχτες που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να έρθουν στον ΠΑΟΚ.
Εγώ τέτοιους θέλω, όχι ξενερωμένους που ψάχνονται να φύγουν.
Άντε και μια κακία στο τέλος. Άλλος έκανε μεταγραφές σαν να έκανε ψώνια σε σούπερ μάρκετ.
Και να πεις πως ήταν κανένα μαγαζί με ωραία προϊόντα.
Σαν φθηνιάρικο μπακάλικο ήταν και το μόνο που βρήκε ήταν μια νόστιμη κροατική μορταδέλα

-
Εμενα παντως μου φαινεται οτι ο μονος
στοχος ηταν να φυγει ο Μποτο για να
αλλαξει το πλανο που ηθελε την ομαδα
να επενδυει σε παιχτες που θα αυξαναν
τη μεταπωλητικη τους αξια και να το
γυρισουμε στο πλανο του Λουτσε που
ομως του χρονου θα ειναι παρελθον
απ τη στιγμη που δεν τον ανανεωνουν!
Με λιγα λογια: Πιασ τ αυγο και κουρεψ το.-
Ελα ρε εσυ σιγα μην ειχαν μοναδικο και απωτερο στοχο να διωξουν τον Μποτο. Λες και επρεπε να το μεθοδευσει ας πουμε ο Γιωργης και δεν θα μπορουσε να το κανει εν μια νυκτι σαν ιδιοκτητης..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 26 Ιούλ 2023, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λουτσε θα παρει τιτλο και θα μεινειmontekristo έγραψε:Εμενα παντως μου φαινεται οτι ο μονος
Οταν ο Μποτο δεν ηταν εδω ο κοουτς ζητησε ΤΔ για να μην ασχολειται με τις μεταγραφες. Βασει διαρροων (αναξιοπιστες αν θελεις) ο Λουτσε και ο Μποτο προτειναν παικτες μετα τον τελικο μαζι (!). Πχ θελανε Νταλμπερ αυτοι και ο Γιωργος εφερε Μπαμπα. Οποτε κανενα «πλανο» Λουτσε δεν υπαρχει. Η διοικηση αποφασιζει.montekristo έγραψε:Εμενα παντως μου φαινεται οτι ο μονος
- black_star_ninja
Αυτη ειναι η μια οπτικη φιλε aivas. Γιατι ο Ραζβαν δοκιμασε να φερει παικτες και μετα τους Τειλορ, Μιτριτσα, Σιντκλει ειπε οτι ειναι καλυτερα να ερθει ΤΔ. Επισης νομιζω οτι τα παρουσιαζεις αρκετα απολυτα. Ναι μπορει να προτιμουσαν Νταλμπερτ οπως εγραψες (αν ισχυουν τα δημοσιευματα) αλλα ο ιδιος ο Ραζβαν ειπε οτι του εδωσαν μια λιστα και ειπε ναι σε πολλους παικτες και οτι καταλαβαινει οτι ειναι λιγο περιπλοκο να φερεις αυτους που θελεις την εποχη που θελεις. Δεν ξερει κανεις μας αν στη λιστα ηταν μονο ο Νταλμπερτ ή και ο Μπαμπα.
Νουνιεζ δες το όμως και από την ανάποδη. Ήρθε ο μποτο και πήγε να διώξει όλους του Γιωργη. Το κανείς αυτό αφού έχεις κριθεί πετυχημένος και όχι με Κουαλιατα ρικαρντο και φιλιπε .έχω ήθελα να μείνει αλλά όταν ήρθε και είχε το όνομα τα θαλάσσωσεnunies4 έγραψε:Ελα ρε εσυ σιγα μην ειχαν μοναδικο και απωτερο στοχο να διωξουν τον Μποτο. Λες και επρεπε να το μεθοδευσει ας πουμε ο Γιωργης και δεν θα μπορουσε να το κανει εν μια νυκτι σαν ιδιοκτητης..
Ον τοπικ . Νομίζω ότι ο λουτσεσκου πιάνεται από τα μαλλιά του. Πάρτε χαφ ακόμα και τώρα και θα τους βάλει και με την Χάιντουκ αμέσως .
Αρθρο στο paokday: “Χαρακτηριστικά στην πρώτη του συνέντευξη τύπου είχε τονίσει την ανάγκη για την ύπαρξη ενός τεχνικού διευθυντή στην ομάδα λέγοντας: “Η ομάδα χρειάζεται έναν αθλητικό διευθυντή. Σίγουρα η ομάδα θα υπογράψει με κάποιον σε αυτή τη θέση. Είναι θέμα χρόνου αλλά δεν μας δημιουργεί πίεση.»black_star_ninja έγραψε:Αυτη ειναι η μια οπτικη φιλε aivas. Γιατι ο Ραζβαν δοκιμασε να φερει παικτες και μετα τους Τειλορ, Μιτριτσα, Σιντκλει ειπε οτι ειναι καλυτερα να ερθει ΤΔ. Επισης νομιζω οτι τα παρουσιαζεις αρκετα απολυτα. Ναι μπορει να προτιμουσαν Νταλμπερτ οπως εγραψες (αν ισχυουν τα δημοσιευματα) αλλα ο ιδιος ο Ραζβαν ειπε οτι του εδωσαν μια λιστα και ειπε ναι σε πολλους παικτες και οτι καταλαβαινει οτι ειναι λιγο περιπλοκο να φερεις αυτους που θελεις την εποχη που θελεις. Δεν ξερει κανεις μας αν στη λιστα ηταν μονο ο Νταλμπερτ ή και ο Μπαμπα.
Οποτε οχι, δεν ειπε για ΤΔ μετα τις αποτυχημενες μεταγραφες οπως λες. Τιποτα δεν παρουσιαζω απολυτα εφοσον δεν ξερουμε 100% ποτε, αλλα η δηλωσεις ειναι δημοσιες και αυτο αποδεικνυουν
Το οτι δουλεψαν οι Λουτσε Μποτο μαζι για να δωσουν λιστα ειναι δεδομενο. Τωρα σιγουρα υπηρχαν και αλλες επιλογες και εδωσε εγκριση ο Λουτσε πχ για Μπαμπα ή για Σαματτα. ΤΩΡΑ ποιος κανει τις μεταγραφες δεν το ξερω, ας μας πουν οσοι γνωριζουν. Γιατι δεν εχουμε χαφ και βγαινει ο κοουτς και ζηταει παικτες