Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Απογοητευηκα σημερα ομως. Ηταν ΣΚ χωρις μεταγραφη μετα απο 3 σερι.
- sourmenetes
- Moderator
Σσσσσ...Dimg4a έγραψε:Σας ξεσκεπασαν ατιμοι, Μπαρκα με ποιον μοντ παντρευτηκες ρε και δε μας καλεσες;Descartes έγραψε:Μού εκοψαν ένα στίχο απο τη μαντινάδα πιο πάνω.
Μου κρατάνε κακία για τις αποκαλύψεις το καλοκαίρι του 2022 σχετικά με τον γάμο δύο Moderators του φόρουμ στη Μύκονο.
Κρύβε λόγια!!!
Χάχαχαχα
Έψαχνε έναν καλό dj αλλά τον κρεμασε..
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μπαρκαρούτσος είναι παντρεμένος με τη θάλασσα, όπως ο οποιοσδήποτε ναυτικός που σέβεται τον εαυτό τουDimg4a έγραψε:Σας ξεσκεπασαν ατιμοι, Μπαρκα με ποιον μοντ παντρευτηκες ρε και δε μας καλεσες;Descartes έγραψε:Μού εκοψαν ένα στίχο απο τη μαντινάδα πιο πάνω.
Μου κρατάνε κακία για τις αποκαλύψεις το καλοκαίρι του 2022 σχετικά με τον γάμο δύο Moderators του φόρουμ στη Μύκονο.

- Μπαρκαρούτσος
Με το χρήμα είναι παντρεμένοι οι Ναυτικοί...είτε για προσωπική χρήση, είτε για να ταΐσουν 2, 3, 5, 10 στόματα.
Αλλά ας σταματήσουμε τα off-topic, νιώθω τα χνώτα του Rainmaker στον ώμο μου..

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
PAOK - 1926- έγραψε:Για ρομερτο περευρα ξερω οτι πηγε τα βρηκε με μπεσικτας ..αλλα εδωσε ακυρο η γυναικα του ..δεν ηθελε να παει κωνσταντινουπολη ..και τωρα ψαχνετε για τορινο μερια..για zajc εγινε συναντηση εχθες προχθες με φενερ για ανανεωση ..αλλα δεν δεχτηκε ..εκανε αντιπροταση στο να εχει εγγυημενο χρονο συμμετοχης στην φενερ κατι που η φενερ δεν δεχτηκε και εκει τελειωσε η συναντηση..Ettien26 έγραψε:Αν μιλάμε για χαφ Zajc, Belkebla, Roberto Pereyra, Gumbau και Massengo (ταλεντάρα) και πιο κάτω Aguado και Ruben Rardo.dev έγραψε:απο τους ελευθερους οσους εχω δει τη προηγουμενη χρονια ειχαν τραυματισμους. υπαρχει καποιος που να ηταν οκ και να εχει αξια?
Ας έρθει τότε σε μας που θα πάρει την φανέλα βασικού στο σπίτι του.

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Με το χρήμα είναι παντρεμένοι οι Ναυτικοί...είτε για προσωπική χρήση, είτε για να ταΐσουν 2, 3, 5, 10 στόματα.

Μπήκα να διαβάσω καμιά άποψη στις <Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 ΙΙ> και νόμιζα μπήκα σε άλλο topic
Αν είναι με το φραππέ μου, να γράφω και εγώ ότιναναι για πλοία και ναυτικούς
να επενδύσω κανένα πλοίο αν είναι 

Αν είναι με το φραππέ μου, να γράφω και εγώ ότιναναι για πλοία και ναυτικούς

Δνε γνωρίζω τίποτα απο τα εσωτερικά και τη δομή του ΠΑΟΚ, αλλά μου κάνει εντύπωση το τμήμα των σκάουτερς-αν το έχουμε-με τί προχειρότητα δουλεύει.
Διαμένω στη Γερμανία και μπορώ να σας πω, οτι ακόμη και στη τρίτη της Γερμανίας υπάρχουν διαμάντια, παιχτάκια που αν τα παρακολουθήσεις να παίζουν, θα διαπιστώσεις, οτι είναι κλάσεις ανώτερα απο τους παίχτες , που μας φέρνουν οι ακριβοπληρωμένοι Πορτογάλοι και οι κάθε είδους τ.δ και αρχισκάουτερς.
Οι περισσότεροι δουλεύουν με πανάκριβους παίχτες, με γνωστά ονόματα ή απο ακριβά πρωταθλήματα, που για να έρθουν στην Ελλάδα θέλουν παραδάκι.
Για να βρεις κάτι, θα πας εκεί που δεν πηγαίνουν οι γνωστοί και θα ψάξεις απο γειτονιά σε γειτονιά απο γήπεδο σε γήπεδο.
Αμοίβονται με τρελά ποσά, αλλά απο δουλειά και αποτέλεσμα μηδέν.
Δεν μπορούν να ενργοποιήσουν τόσους παίχτες που πέρασαν απο τον ΠΑΟΚ και που θα ήταν ευγνόμωνες να δουλέψουν για αυτόν;
Διαμένω στη Γερμανία και μπορώ να σας πω, οτι ακόμη και στη τρίτη της Γερμανίας υπάρχουν διαμάντια, παιχτάκια που αν τα παρακολουθήσεις να παίζουν, θα διαπιστώσεις, οτι είναι κλάσεις ανώτερα απο τους παίχτες , που μας φέρνουν οι ακριβοπληρωμένοι Πορτογάλοι και οι κάθε είδους τ.δ και αρχισκάουτερς.
Οι περισσότεροι δουλεύουν με πανάκριβους παίχτες, με γνωστά ονόματα ή απο ακριβά πρωταθλήματα, που για να έρθουν στην Ελλάδα θέλουν παραδάκι.
Για να βρεις κάτι, θα πας εκεί που δεν πηγαίνουν οι γνωστοί και θα ψάξεις απο γειτονιά σε γειτονιά απο γήπεδο σε γήπεδο.
Αμοίβονται με τρελά ποσά, αλλά απο δουλειά και αποτέλεσμα μηδέν.
Δεν μπορούν να ενργοποιήσουν τόσους παίχτες που πέρασαν απο τον ΠΑΟΚ και που θα ήταν ευγνόμωνες να δουλέψουν για αυτόν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rouki την Δευ 24 Ιούλ 2023, 08:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτο π περιγράφεις φιλε θελει κοπο δουλεια και ρισκο. Ποιος απο τους δημοσιους υπαλλήλους μας θα το κανει αυτο?
Και φυσικα οργανωση. ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Και φυσικα οργανωση. ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Να φανταστω οτι οι αλλες ομαδες που δεν δουλευουν με προχειροτητα κανουν ουρα για να τα παρουν αυτα τα διαμαντακια;
Μπορείς να φανταστείς, ό,τι θέλεις, αλλά μή γίνεσαι επιθετικός, αρνητικός και εξυπνάκιας.
Μίλα λογικά και ήρεμα και πες την άποψή σου.
Μίλα λογικά και ήρεμα και πες την άποψή σου.
Δηλαδη το τμημα σκαουτινγκ της ΠΑΕ μεσα απο την λειτουργια του ανακαλυψε τον Οζντοεφ τον Μαξιμοβιτς τον Μπαμπα και τον Σαματτα? Δεν ειναι προτάσεις μανατζαραιων ή στην λιστα των ελεύθερων και αυτων π ληγει το συμβόλαιο σε ενα χρονο?icue έγραψε:Να φανταστω οτι οι αλλες ομαδες που δεν δουλευουν με προχειροτητα κανουν ουρα για να τα παρουν αυτα τα διαμαντακια;
Ειναι ξεκαθαρο 9ως δεν ψαχνουμε πια να βρουμε το διαμαντι. Τελευταία διαμαντια ηταν ο Γκαρυ, ο Μακ και ο Σβιντερσκι. Ο Μποτο προσπάθησε περσι να το κανει, δεν του βγηκε με 3 παιχτες και δεν του δοθηκε δευτερη ευκαιρία.
-
Σταμάτησε η συνεργασία του οζντόεφ με τον μάνατζερ του. Μαλλον λόγο τών ψεύτικων διαρροών που έβγαζε. Χθες έλεγε μιλάμε με ομάδα από την Μόσχα και δεν έλεγε ποια ομαδα. Ίσως βοηθήσει αυτό γιατί μπορεί να δυσκόλευε τις διαπραγματεύσεις. Και με Σαματα και Μπαμπά τόσες μέρες διαπραγμευοντουσαν τις προμήθειες του μάνατζερ.