Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Darkm4n »

Έτσι όπως είναι τα πράγματα εννοώ είδαμε ποιοι δηλώθηκαν ποιοι είναι εκτός από το roster 2023-24 και τι χρειάζεται.

Για να γίνω ποιο αναλυτικός εκτός ομάδος είναι οι Kanis/Π.Τζίμας/Α.Ricardo(με τα χθεσινά που έμεινε δεν δηλώθηκε καν)/Ninua κ Taylor για να βρουν ομάδες δανεικοί κτλπ.

Πάμε τώρα τι χρειάζεται η ομάδα αφού δεν δέχτηκε η Getafe επειδή έχει 30% μεταπώληση η Valencia και θέλει 7,5 από τα 3,5 που προσφέρουμε ας ανεβάσει την προσφορά στα 4,5. Ο Παίχτης είναι από πάνω ράφι και είναι Παιχταράς, να έρθει θα αλλάξει ριζικά η ομάδα με το νεανικό roster και στοχευμένες μεταγραφές που κάνουμε.
Να φέρουν και τον όπως ακούγεται είναι κοντά τον Ozdoev + να φύγει που πιέζει και έγινε γνωστό και τον θέλει έντονα Rapid Wienη o Schwab :idea:

Παίχτης να παίζει και στο 10 στα θέλω του Lucesku εγώ θα πρότεινα τον Luka Ilić της Γαλλικής Troyes παίζει και εξτρέμ την πλευρά όλη λήγει το συμβόλαιο του το 2024 και είχε δοθεί και δανεικός αυτά κατά εμέ για τον συγκεκριμένο.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Ουφφ το διάβασα όλο !
asfdsaw λάκωνας πρέπει να είσαι !
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

:lol: :lol: :lol:

Καλά τα γραφει δε
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Darkm4n έγραψε:Έτσι όπως είναι τα πράγματα εννοώ είδαμε ποιοι δηλώθηκαν ποιοι είναι εκτός από το roster 2023-24 και τι χρειάζεται.

Για να γίνω ποιο αναλυτικός εκτός ομάδος είναι οι Kanis/Π.Τζίμας/Α.Ricardo(με τα χθεσινά που έμεινε δεν δηλώθηκε καν)/Ninua κ Taylor για να βρουν ομάδες δανεικοί κτλπ.

Πάμε τώρα τι χρειάζεται η ομάδα αφού δεν δέχτηκε η Getafe επειδή έχει 30% μεταπώληση η Valencia και θέλει 7,5 από τα 3,5 που προσφέρουμε ας ανεβάσει την προσφορά στα 4,5. Ο Παίχτης είναι από πάνω ράφι και είναι Παιχταράς, να έρθει θα αλλάξει ριζικά η ομάδα με το νεανικό roster και στοχευμένες μεταγραφές που κάνουμε.
Να φέρουν και τον όπως ακούγεται είναι κοντά τον Ozdoev + να φύγει που πιέζει και έγινε γνωστό και τον θέλει έντονα Rapid Wienη o Schwab :idea:

Παίχτης να παίζει και στο 10 στα θέλω του Lucesku εγώ θα πρότεινα τον Luka Ilić της Γαλλικής Troyes παίζει και εξτρέμ την πλευρά όλη λήγει το συμβόλαιο του το 2024 και είχε δοθεί και δανεικός αυτά κατά εμέ για τον συγκεκριμένο.
Πολύ σωστά όλα τα παραπάνω. Ο Π.Τζήμας είναι παίκτης σουπερλιγκ, οι υπόλοιποι είναι αμφιβόλου αξίας και αν σουμάρεις τα συμβόλαιά τους (δεν ξέρω) μπορεί να βγεί και κανένα μύριο. Αν συμπεριλάβω και Μούργκ που αυτή την στιγμή υπάρχει λόγω ελλειψης άλλων, τότε μιλάμε για ένα σεβαστό ποσό που χαραμίζεται αντί πχ να πάει σε αγορά ή συμβόλαιο παίκτη που καίγεται ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει.

Ελπίζουμε οτι θα βρεθεί λύση με όλους αυτούς που έχουν παραμείνει στο ρόστερ και οτι θα ελαφρύνει το μπάτζετ.
Elkar80

Δημοσίευση από Elkar80 »

Καλημερα,καποιο νεο για οζντοεφ;
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

elvetos giatros έγραψε::lol: :lol: :lol:

Καλά τα γραφει δε
Λίθοι πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμένα
maceio

Δημοσίευση από maceio »

ο Σιωπης πάντως ψοφάει να γυρίσει Ελλάδα , εμείς έχουμε την μεγαλύτερη ανάγκη σε αυτή τη θέση , σημαντικό που είναι Έλληνας και για τις λίστες αλλά και γιατί δεν χρειάζεται προσαρμογή ... είναι ιδανικός για 1 από τις 2 θέσεις χάφ που ψάχνουμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Σιωπης θα ερθει αν ερθει ως αλλαγη Αουγκουστο? Και η αλλαγη του Οζντοεφ ποιος θα ειναι? ο Τσιγγαρας? Αλλαγη του Οζντοεφ θελουμε ή χαφ καλυτερο του Απυγκουστο. Τι να τον κανω τον Σιωπη? Εχω τσιγγαρα ως αλλαγη Αουγκουστο.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Ο Σιωπης εχει τα χαρακτηριστικα του χαφ
που δεν χρειαζεται να εχει ο Λουτσεσκου
οπως ειχε δηλωσει στην πρωτη θητεια του.-

Ενας καθαρος κοφτης δηλαδη στη γηπεδικη
ζωνη μπροστα απ τους δυο στοπερ μας και
με μηδαμινη παραγωγικη συμμετοχη αλλα
και μηδενικη απειλη της αντιπαλης εστιας!

Αν τον δω σε μας θα κανω το σταυρο μου.-
adman

Δημοσίευση από adman »

Πάντως Μαξίμοβιτς και Οζντόεφ μαζί δεν ταιριάζουν κατά τη γνώμη μου. Γιατί κανένας από τους 2 δεν είναι δημιουργικό χαφ. Ο Οζντόεφ μου κάνει για Σάχοφ 2.0, ο άλλος οκ, έχει όνομα, στην ομάδα μας δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει όμως. Ίσως μόνο ως αντικαταστάτης του Αουγκούστο. Προσωπικά θα προτιμούσα έναν από τους 2, (καλύτερα Οζντόεφ, παρόλο που έχω πει ότι δεν με τρελαίνει θεωρώ ότι θα είναι πιο χρήσιμος σε σχέση με Μαξίμοβιτς, γιατί είναι box to box) και κάποιον στυλ Σέρτζιο, Μίσιτς, Ζάιτς, Εσπόζιτο ή κάτι παρόμοιο τελοσπάντων που θα συνεισφέρει περισσότερο στο δημιουργικό/επιθετικό κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τους παίρνεις και τους δύο, δίνεις Σβάμπ στην Αυστρία και φέρνεις ένα Μισιτσοειδές σαν κερασάκι στην τούρτα.

Αυτό το κέντρο μαζί με Τσιγγάρα, Αουγκούστο κλπ θα κεντούσε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως η φαση δειχνει να ειναι η ίδια με καθε χρονο. Καναμε τις ευκολες μεταγραφες και τωρα μας επιασε η ευρωπαικη ανασφαλεια. Κατσε μην παραξοδευτουμε και δεν περασουμε στην ευρωπη. Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι προσκαιρο, και μετα το πρώτο ματς με την Μπειταρ και την (Αναμενομενη και θεωρητικα επιβεβλημενη) νικη μας, να παρουμε και παλι μπρος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εσυ την διαβαζεις ετσι την φαση
Εγω την διαβαζω διαφορετικα. Αλλωστε και μονος σου το λες. Η ομαδα παλευει τις δυσκολες μεταγραφες. Εγω αυτο το βλεπω ξεκαθαρη στροφη απο τα λαχεια που φερναμε τα τελευταια 2 χρονια σε παικτες εμπειρους ποιοτικους που θα κανουν την διαφορα.
Και προφανως δεν ειναι θεμα κατσε μην ξοδευτουμε οταν ηδη εχεις κανει 3 προτασεις ανω των 3,5εκ για παικτες (ασχετα αν δεν αποδειχτηκαν αρκετες)
Τελος τα λαχεια και τα γατια ειναι η αποφαση...Εμενα αυτο μου φτανει για να κανω υπομονη ακομα και μεχρι τις 15/9
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Μια χαρά δημιουργικός, box to box, χαφ είναι ο Οζντόεφ.
Παίρνει την μπάλα από τα στόπερ για να προωθήσει το παιχνίδι και να ανέβει στο άλλο μισό.
Επαιρνε την μπάλα ο Σάκχοφ ή ο Μαουρίσιο ; Μάλλον ο 2ος.
Τι περιμένετε να έχει ως δημιουργικός χαφ ; 15 γκολ και άλλες τόσες ασσιστ ;
Ο Κούρτιτς είχε και τα πέναλτι μην το ξεχνάμε.
Κι ο επιτελικός τι θα ρόλο θα έχει δηλάδη ;

Οσον αφορά τον Μαξίμοβιτς τι μας χαλάει ακριβώς ;
Που είναι αθλητικός, δυναμικός, πεφτει σε ποιον πάνω ; Στον Αγκούστο ;
Ναι και ; Αν θα έχεις 50+ αγώνες μας χαλάει ; (Μόνο τότε θεωρώ θα έρθει πρόσθετος χαφ, σε περίπτωση ομίλων).
Δεν θέλουμε γεμάτο ρόστερ, μια ομάδα χωρίς κενά που να μην φαίνονται οι διαφορές ποιότητας μεταξύ των παιχτών ;

Εδώ θα δούμε Σβαμπ ρε παιδιά που το τράβηγμα φανέλας πάει σύννεφο όταν του φεύγουν οι αντίπαλοι και Τσιγγάρα που ΟΚ φιλότιμο το παιδί αλλά ως 5ος χαφ καλά θα είναι.
Φ.Σοάρες δεν..μάλλον.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Magpies4 έγραψε:Τους παίρνεις και τους δύο, δίνεις Σβάμπ στην Αυστρία και φέρνεις ένα Μισιτσοειδές σαν κερασάκι στην τούρτα.

Αυτό το κέντρο μαζί με Τσιγγάρα, Αουγκούστο κλπ θα κεντούσε.
Και επειδή δεν είναι όλοι οι καλοί και έμπειροι παίκτες σαν τον Ινγκασον (α θέλουν δηλαδή να αγωνίζονται λιγότερο χρόνο και όχι σε όλα τα παιχνίδια)... πολύ εύκολα μπορούν σε ένα βράδυ να γίνουν τα αποδυτήρια μπουρδέλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”