Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Parolos »

rainmaker έγραψε: 3. Αυτόν έχουμε και εμείς τόσο καιρό στο νου μας όταν φωνάζουμε για δύο χαφ. Φέρτε τον πακέτο με οζντοεφ να δούμε πόσο κακός είναι ο Ραζβαν.. πίπα κωλο θα τους πάει όλους.
Δλδ Μαξίμοβιτς- Οζντοεφ - Ντάγκλας χρειάζεται ένας προπονητής για να δείξει?

Αν είναι να έχεις 1μυριο και άνω σε κάθε θέση συγγνώμη αλλά βάλε κάποιον με κλήρωση από την κερκίδα να κάνει τον προπονητή.

Ο καημός μας είναι να δείξει ότι ο Ρασβαν μπορεί ή ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει εκεί που ήταν?

Και το λέω σε σένα γιατί το διαβάζω το συγκεκριμένο από πολλούς.

"Φέρτε παιχταραδες να δείτε τί θα κάνει ο Ρασβαν"
"Δε φέρνετε παίχτες και μετά θα φταίει ο Ρασβαν Ε όχι"

Από πότε ο ΠΑΟΚ έγινε ένα άτομο απορώ. Δλδ αν δεν ανανεώσει του χρόνου τί θα γίνει, δε θέλω να ξέρω καλύτερα.

ΥΓ: Οι κινήσεις μέχρι τώρα είναι μια χαρά, και όπως φαίνεται και οι επόμενες 2 θα είναι στο ίδιο επίπεδο. Τζάμπα γκρίνια γενικά, απ' το φόβο για το μεγαθήριο Μπειταρ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Παρ 21 Ιούλ 2023, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

rainmaker έγραψε:1. Οι ίδιοι που τόσο καιρό μιλάνε για καλό όνομα από καλή χώρα που θέλει να έρθει, οι ίδιοι λένε για αισιοδοξία.

2. Αν ισχύουν όσα λεγονται, η κατάσταση δείχνει θετική.

3. Αυτόν έχουμε και εμείς τόσο καιρό στο νου μας όταν φωνάζουμε για δύο χαφ. Φέρτε τον πακέτο με οζντοεφ να δούμε πόσο κακός είναι ο Ραζβαν.. πίπα κωλο θα τους πάει όλους.
Μακάρι να γίνει.
Μ αυτούς τους δυο, ψάξτε τον 2ο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κοίτα να δείς που και ο Πόνσε βγαίνει στον τάκο.

Πάντως εάν όντως έχουμε συμφωνήσει με τους δύο παίκτες, πιστεύω 80% η δουλειά θα γίνει.
Elkar80

Δημοσίευση από Elkar80 »

Να ξερετε οτι οζντοεφ -μαξιμοβιτς και ενα χαφ ακομη μεχρι το τελος των μεταγραφών
adman

Δημοσίευση από adman »

Εγώ άλλη απορία έχω. Απ' τις 28 Ιουνίου που έχει γραφτεί ότι θέλουμε τον Μαξίμοβιτς, τώρα κάναμε πρόταση;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Parolos έγραψε:
rainmaker έγραψε: 3. Αυτόν έχουμε και εμείς τόσο καιρό στο νου μας όταν φωνάζουμε για δύο χαφ. Φέρτε τον πακέτο με οζντοεφ να δούμε πόσο κακός είναι ο Ραζβαν.. πίπα κωλο θα τους πάει όλους.

Αν είναι να έχεις 1μυριο και άνω σε κάθε θέση συγγνώμη αλλά βάλε κάποιον με κλήρωση από την κερκίδα να κάνει τον προπονητή.

Ο καημός μας είναι να δείξει ότι ο Ρασβαν μπορεί ή ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει εκεί που ήταν?

Από πότε ο ΠΑΟΚ έγινε ένα άτομο απορώ. Δλδ αν δεν ανανεώσει του χρόνου τί θα γίνει, δε θέλω να ξέρω καλύτερα.

ΥΓ: Οι κινήσεις μέχρι τώρα είναι μια χαρά, και όπως φαίνεται και οι επόμενες 2 θα είναι στο ίδιο επίπεδο. Τζάμπα γκρίνια γενικά, απ' το φόβο για το μεγαθήριο Μπειταρ.
Δεν μπορεί να το λες στα σοβαρά αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να έχετε απλουστευσει το ποδόσφαιρο τόσο πολύ στο μυαλό σας..
Άκου κάνε κλήρωση κάποιον από την κερκίδα...
Αυτοί οι Άραβες της Σίτυ μα@@@ες είναι τόσα χρόνια που τα σκάνε στον Πεπ. Σύμφωνα με την λογική σού ας έπαιρναν τον ασουμε..με ένα καφάσι μπίρες την εβδομάδα μισθό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

adman έγραψε:Εγώ άλλη απορία έχω. Απ' τις 28 Ιουνίου που έχει γραφτεί ότι θέλουμε τον Μαξίμοβιτς, τώρα κάναμε πρόταση;
Πραγματικά. Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκτός ελέγχου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οζντοεφ και Μαξιμοβιτς δεν εχουν καμια σχεση αγωνιστικα,οποτε μην συγχεουμε τις δυο περιπτωσεις. Θελουμε να αποκτησουμε ΚΑΙ τους δυο,οχι απαραιτητα γιατι το αφεντικο τρελαθηκε, αλλα γιατι εγω προσωπικα πιστευω οτι καποια στιγμη ειναι πιθανο να πωληθει ο Αγκουστο,οποτε θα παμε ισως και για τριτο στο τελος των μεταγραφων.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

PAOK - 1926- έγραψε:Προς μοντ ..γραφουμε κατι μιση ωρα και 40λεπτα πριν .και αναπαραγετε μιση ωρα μετα απο αρδ ενω το γραψαμε εμεις εδω πρωτα και αργει να περασει λογω εγκρισης ..τελοςπαντων δεν ξαναγραφω τιποτα σαν πληροφορια ..γιατι τζαμπα κοπος ..θα μεινω να συζηταω μονο..ευχαριστω
Τη στιγμή που το έγραψες ίσως κάποιος δεν ήταν μπροστά σε pc ή στο Tapatalk.

Δεν έγινε επίτηδες!

Επίσης σε λίγο καιρο που δε θα χρειάζεται έγκριση το ποστ σου δε θα έχεις κανένα θέμα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

pagotatzis έγραψε:
rainmaker έγραψε:1. Οι ίδιοι που τόσο καιρό μιλάνε για καλό όνομα από καλή χώρα που θέλει να έρθει, οι ίδιοι λένε για αισιοδοξία.

2. Αν ισχύουν όσα λεγονται, η κατάσταση δείχνει θετική.

3. Αυτόν έχουμε και εμείς τόσο καιρό στο νου μας όταν φωνάζουμε για δύο χαφ. Φέρτε τον πακέτο με οζντοεφ να δούμε πόσο κακός είναι ο Ραζβαν.. πίπα κωλο θα τους πάει όλους.
Α βρε Rain χαρά στην αισιοδοξία σου
Δώσε και εμάς λίγη
Τσάμπα είναι!

Δεν κοστίζει τπτ!
Χάχαχαχα

Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Τελικά ο PAOK 1926 τι πληροφορια ήθελε να δώσει??
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Parolos έγραψε:

Σορρυ αλλά 3,5 εκ δώσαμε και για τον Φελίπε αλλά ούτε σε φιλικό δεν παίζει.

Προφανώς και θέλουμε κανονικούς παίκτες και όχι μόνο στοιχήματα.

Δηλαδη πως θα κάνεις ομάδα για πρωταθλητισμο χωρίς παίκτες κολώνες;

Ειδικά στα χαφ πρέπει να έχουμε επίπεδο και τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχουμε. Αντε πες ο κουρτιτς πέρυσι.
Ολοι οι άλλοι δεν.

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

PAOK - 1926- έγραψε:Προς μοντ ..γραφουμε κατι μιση ωρα και 40λεπτα πριν .και αναπαραγετε μιση ωρα μετα απο αρδ ενω το γραψαμε εμεις εδω πρωτα και αργει να περασει λογω εγκρισης ..τελοςπαντων δεν ξαναγραφω τιποτα σαν πληροφορια ..γιατι τζαμπα κοπος ..θα μεινω να συζηταω μονο..ευχαριστω
συνεχισε φίλε να μας ενημερωνεις!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Dimitris_L4 έγραψε:Τελικά ο PAOK 1926 τι πληροφορια ήθελε να δώσει??
Έγραψε πολύ πριν βγει σαν είδηση παντού ότι απορρίφθηκε η πρόταση για Μαξίμοβιτς
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

navigator11 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:7.5 είναι υπερβολικό για παίκτη που το συμβόλαιο λήγει το 24. Πιστεύω οτι είμαστε κοντά.

Δεν είναι υπερβολικό. Αν ισχύει, είναι ουτοπικό. Αν υπάρχει πραγματικά επιμονή για τον παίκτη από μέρους μας, ένα ποσό γύρω στα 4 με 4,2 εκατομμύρια ίσως είναι μια προς το λογικό τελική προσφορά.
Ακόμη και αυτό χωρίς πώληση θεωρώ ότι είναι αρκετά δύσκολο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”