Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Aς ερθει και ας ειναι σε 120 δοσεις, μας ενδιαφερει πως θα πληρωθεί?
Και πολλούς μηνεςPatron έγραψε:Και σε ατοκες δοσειςmilhouse777 έγραψε:Ο βασικος στοχος παιζει στην τουρκια, αλλα δεν ειναι ο Οζντοεφ. Απλα ο ΠΑΟΚ περιμενει μια λογικη τιμη απο την ομαδα του.

Ζήσε Μάη μου

Νομίζω οτι ο Σιώπης δεν ανανεώνει με την ομάδα του. Δεν πιστεύω οτι μας απασχολεί. Με προπονητή Λουτσέσκου επίσης δεν φαίνεται πιθανή επιλογή.maceio έγραψε:μακάρι , με την εθνική ήταν πολύ καλόςGeorgiosLeeds έγραψε:milhouse777 έγραψε:Ο βασικος στοχος παιζει στην τουρκια, αλλα δεν ειναι ο Οζντοεφ. Απλα ο ΠΑΟΚ περιμενει μια λογικη τιμη απο την ομαδα του.
Φανταζομαι αυτος που εννοεις ειναι ο Σιωπης.
Ειπε κιαλλα ο Ινγκι. Αλλα μιλαμε για ανθρωπους επαγγελματιες με ψυχρη λογικη στο μυαλο τους. Τι δεν ειπε ευθεως αλλα μπορει να το συμπερανει καποιος.Παω καπου με οραμα και πλανο. Για 5 χρονια συμβολαιο. Θα παιζω νορμαλ λεπτα τον χρονο. Μικροτερες επιβαρυνσεις λιγοτερες πιθανοτητες στραβης τραυματισμου κλπ. Ερχομαι και απο τραυματισμο μεγαλο και οσο ναναι στα 30 μπορει να τελειωσει η καριερα σου στο πιτς φυτιλι. Βολευει και οικογενειακα. Σουπερ ντιαλ.
Ναναι καλα το παιδι.
@polara
Μακαρι να ερθει το παιδι και μακαρι να τετραριζει.
Ναναι καλα το παιδι.
@polara
Μακαρι να ερθει το παιδι και μακαρι να τετραριζει.
Γιατί άραγε να μήν το τελειώνει του Οζντόεφ, μιλάμε για σχετικά μικρό ποσό για τα δεδομένα (ακούγεται για 1 με 1.5 χαρτί για την ομάδα του, άν ισχύει).
Ρωτάω γιατί συμφωνώ με φίλους που γράψανε παραπάνω οτι ίσως κοιτάμε και σε άλλη περίπτωση και δεν το τελειώνουμε γιατί πιέζουμε με deadline κάποιον άλλο στόχο.
Ρωτάω γιατί συμφωνώ με φίλους που γράψανε παραπάνω οτι ίσως κοιτάμε και σε άλλη περίπτωση και δεν το τελειώνουμε γιατί πιέζουμε με deadline κάποιον άλλο στόχο.
-
- black_star_ninja
Δύσκολο να μπούμε σε συζήτηση για 3 εκατομμύρια.. εδω ζητούσαμε 7 απο αραβια
-
Καλα το ξερω, αλλα αμα πει κι αυτος "θελω να φυγω", αντε να τον κρατησεις.
Τζορμπατζόγλου ρίχνει πολυ σκ..το για Πέλκα, δεν τον έχω ξανακούσει να μιλάει έτσι.
Κοίτα να δεις το Παοκτσακι με τον μαγκα τον μανατζερ
- PAOK - 1926-
- WeWillRockYou
Πάντως από την στιγμή που αποχαιρέτησε επίσημα ο Νταντάς, επιβάλλεται η απόκτηση 2 χαφ.
Μακάρι να κλείσει μέσα στο ΣΚ και ο Οζντοέφ, να δούμε στη συνέχεια τι άλλα κενά υπάρχουν.
Δεν ξέρω ποιο θεωρείται το καταλληλότερο τόπικ, οπότε ζητώ συγνώμη αν είναι οφ, αλλά διάβασα αυτό στην συνέντευξη του Ίγκασον:
Μάλιστα δεν είχαν τελειώσεις οι υποχρεώσεις του παίκτη με τον ΠΑΟΚ με βάση τις δηλώσεις του (άρα εν μέσω πλέι οφ και τελικό Κυπέλλου).
Μακάρι να κλείσει μέσα στο ΣΚ και ο Οζντοέφ, να δούμε στη συνέχεια τι άλλα κενά υπάρχουν.
Δεν ξέρω ποιο θεωρείται το καταλληλότερο τόπικ, οπότε ζητώ συγνώμη αν είναι οφ, αλλά διάβασα αυτό στην συνέντευξη του Ίγκασον:
Από τη στιγμή που ο παίκτης είχε συμβόλαιο με την ομάδα, δεν δίνει πάτημα για καταγγελία στην UEFA η υπόθεση;"Όχι πολύ αργότερα και ακόμη μέσα στην άνοιξη, ο Σβεντ Γκράβερσεν (σ.σ. αθλητικός διευθυντής) και ο Κριστιαν Μπαχ Μπακ (σ.σ. βοηθός αθλ. διευθ.) ταξίδεψαν στην Ελλάδα. Είχαμε μια ακόμη πολύ καλή συζήτηση. Μου εξήγησαν τη φιλοσοφία και το πλάνο της Μίντιλαντ και από εκεί και πέρα περίμεναν την απάντησή μου.
Μάλιστα δεν είχαν τελειώσεις οι υποχρεώσεις του παίκτη με τον ΠΑΟΚ με βάση τις δηλώσεις του (άρα εν μέσω πλέι οφ και τελικό Κυπέλλου).
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Πανσερραϊκός πήρε τον τερματα της Σλόβαν που είχε παίξει και αντίπαλος μας την 2η φορά που τους συναντήσαμε.
Για 2ος σε εμάς θα ήταν ιδανικός
Για 2ος σε εμάς θα ήταν ιδανικός
-
Γιαυτο δεν πρεπει να ειμαστε προσωπολατρες!Π.Α.Ο.Κ. ειμαστε μονο εμεις οι ανιδιοτελεις οπαδοι ,που ζουμε και ματωνουμε για την ομαδα μας!pk77 έγραψε:Τζορμπατζόγλου ρίχνει πολυ σκ..το για Πέλκα, δεν τον έχω ξανακούσει να μιλάει έτσι.
Ο Ιβάν χρειάζεται να είναι και λίγο - λιγουλάκι - Μελισσανίδης. Να μην είμαστε μόνο εμείς οι καλοί και να μας εκμεταλεύονται παίκτες και μανατζαρέοι. Τι θα πει θες να φύγεις ρε; Έχεις συμβόλαιο και σε χρειάζομαι; Και θα κάτσεις και θα παίξεις και μπάλλα. Καμμιά φορά χρειάζεται να βάλεις στην άκρη το οικονομικό για να δείξεις πυγμή.
Για τον Οζντοέφ λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Δεν ξέρω ποιά είναι η αλήθεια, αυτό όμως που φαίνεται σίγουρο είναι οτι λείπει η πυγμή στις μεταγραφές τού ΠΑΟΚ. Ο παίκτης είναι καλός, χρειάζεται, ανεβάζει επίπεδο το κέντρο, ο καιρός περνάει, τού Πέλκα δεν δούλεψε, ε στο διάολο πια, πλήρωσε και φέρτον. Βαρέθηκαμε όλες αυτές τις εικασίες οτι όλο κάποιον καλύτερο κοιτάμε, έχουμε γίνει το ανέκδοτο με τον Φέρμα και πιο εκλεκτό που στο τέλος παραγγέλνει πατσά.
Για τον Οζντοέφ λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Δεν ξέρω ποιά είναι η αλήθεια, αυτό όμως που φαίνεται σίγουρο είναι οτι λείπει η πυγμή στις μεταγραφές τού ΠΑΟΚ. Ο παίκτης είναι καλός, χρειάζεται, ανεβάζει επίπεδο το κέντρο, ο καιρός περνάει, τού Πέλκα δεν δούλεψε, ε στο διάολο πια, πλήρωσε και φέρτον. Βαρέθηκαμε όλες αυτές τις εικασίες οτι όλο κάποιον καλύτερο κοιτάμε, έχουμε γίνει το ανέκδοτο με τον Φέρμα και πιο εκλεκτό που στο τέλος παραγγέλνει πατσά.