Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ο ΠΑΟΚ έκανε λάθος που δεν τον ανανέωσε στα καλύτερα του χρόνια και εφυγε τζάμπα Τουρκία και πήραμε Μουργκ. Ξέρω οτι ο μάνατζερ του ήθελε πάλι 3ετες, αλλά αν του έδιναν ενα καλό ποσό ίσως υπέγραφε για 4 έτη. Τον κρατούσες 2 χρόνια, και μετά 28 ετών πώληση ενώ εχει 2 έτη ακόμη συμβολαίου.
Σήμερα ο Πελκας είναι ρίσκο σε 3ετες. Φέτος μπορεί να το αξιζει το 1εκ, όμως δεν αποκλείεται να πέσει στο μέλλον και να βγάλει τραυματισμούς. Τον Οκτώβριο κλείνει τα 30 του έτη και είναι ποδοσφαιριστής που βασίζεται στο πρεσιγκ και την ταχύτητα, όχι στην ηρεμια, το αποτελεσματικό κράτημα μπαλας ή τη δύναμη ή το ύψος. Αν χάσει την έκρηξη του, μιλάμε για μεγάλη μετριότητα. Σε 3ετες συμβόλαιο οι δίκαιες απολαβες θα ήταν τα 800Κ, ενώ αν υπέγραφε 2ετες ίσως οριακά να μπορούσες να δωσεις 1εκ μισθό ταβάνι. Αν υπεγραψε εκεί με 1.3εκ, είναι κάτι που δε μπορείς να ανταγωνιστείς. Εξάλλου η Τουρκια εχει εφορία μόλις 10% αν δεν κανω λάθος.
Σήμερα ο Πελκας είναι ρίσκο σε 3ετες. Φέτος μπορεί να το αξιζει το 1εκ, όμως δεν αποκλείεται να πέσει στο μέλλον και να βγάλει τραυματισμούς. Τον Οκτώβριο κλείνει τα 30 του έτη και είναι ποδοσφαιριστής που βασίζεται στο πρεσιγκ και την ταχύτητα, όχι στην ηρεμια, το αποτελεσματικό κράτημα μπαλας ή τη δύναμη ή το ύψος. Αν χάσει την έκρηξη του, μιλάμε για μεγάλη μετριότητα. Σε 3ετες συμβόλαιο οι δίκαιες απολαβες θα ήταν τα 800Κ, ενώ αν υπέγραφε 2ετες ίσως οριακά να μπορούσες να δωσεις 1εκ μισθό ταβάνι. Αν υπεγραψε εκεί με 1.3εκ, είναι κάτι που δε μπορείς να ανταγωνιστείς. Εξάλλου η Τουρκια εχει εφορία μόλις 10% αν δεν κανω λάθος.
- ΑποστόληςΑ
Αυτός ο Ozdoev προπονείται σήμερα που μιλάμε με την Karagümrük, ή θα μας έρθει χαλαρός, αγύμναστος και χρήζων 3 εβδομάδες μέχρι να πάρει χρόνο συμμετοχής;
Όποιος θεωρεί ότι ο Πέλκας για να το παίζει ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει τα μισά λεφτά από αυτά που πήρε στην Τουρκία ας σκεφτεί τα παρακάτω.
-Αν ερχόταν τελικά στον ΠΑΟΚ με 600 χιλιάδες και δεν έπαιζε καλά δεν θα τον κράζατε επειδή είναι ΠΑΟΚ;
-Αν δεν έπαιζε καλά θα λέγατε είναι ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει βασικός γιατί αγαπάει την ομάδα;
-Στο τέλος του συμβολαίου του αν σερνόταν θα ζητούσατε να ανανεώσει γιατί αγαπάει την ομάδα και ήρθε με τα μισά λεφτά από αυτά που του έδιναν;
Είπαμε ΠΑΟΚ είναι όχι κορόιδο παιδιά. Αν ερχόταν θα τα άκουγε ακόμα και εκτός 18αδας να τον άφηνε ο Λουτσέσκου. Μπορεί να έχαναν οι άλλοι τα άχαστα και πάλι αυτός θα τα άκουγε. Ακόμα και το ότι ήθελε να έρθει μαγκιά του είναι.
-Αν ερχόταν τελικά στον ΠΑΟΚ με 600 χιλιάδες και δεν έπαιζε καλά δεν θα τον κράζατε επειδή είναι ΠΑΟΚ;
-Αν δεν έπαιζε καλά θα λέγατε είναι ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει βασικός γιατί αγαπάει την ομάδα;
-Στο τέλος του συμβολαίου του αν σερνόταν θα ζητούσατε να ανανεώσει γιατί αγαπάει την ομάδα και ήρθε με τα μισά λεφτά από αυτά που του έδιναν;
Είπαμε ΠΑΟΚ είναι όχι κορόιδο παιδιά. Αν ερχόταν θα τα άκουγε ακόμα και εκτός 18αδας να τον άφηνε ο Λουτσέσκου. Μπορεί να έχαναν οι άλλοι τα άχαστα και πάλι αυτός θα τα άκουγε. Ακόμα και το ότι ήθελε να έρθει μαγκιά του είναι.
βλέπεις όταν μπαίνει ο Τάισον στην 11αδα και είναι τούρμπο στα "γεράματα" του... τέτοιους παίκτες θέλουμε. Τον Μποτο τον πήραμε για να μας φέρει Τάισον πριν τους πάρουν μεγάλες ομάδες..και τις μας έφερε....? Σαπάκια....... μην ξεχνάτε ότι στην διοίκηση είναι και ο Άγγελος.... αυτό αρκεί για να πάρει τους μπούλους ο jose...Ιδανικά θα ήθελα 2 χαφάρες τοπ, και όχι μια χαφάρα και μια εξτρεμάρα, επίσης έναν τερματοφύλακα καλό. Ο Μπότο ότι ασημικό έχουμε θα κοιτάξει να το πάρει στην επόμενη ομάδα που θα πάει.
η απάντηση στο ερώτημα φίλε μου είναι Πολ Κουτσολιάκος... η ΠΑΕ δεν θέλει νταλαβέρια με τον συγκεκριμένο.... και καλά κάνει..ο πρόεδρος έχει δείξει ότι στο συναισθηματικό κομμάτι δεν χαμπαριάζει και πληρώνει υπεραξίες.aristos90 έγραψε:Όποιος θεωρεί ότι ο Πέλκας για να το παίζει ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει τα μισά λεφτά από αυτά που πήρε στην Τουρκία ας σκεφτεί τα παρακάτω.
νάχαμε να λέγαμε περί Πέλκα και απορώ πόση όρεξη έχετε να αναλύετε τελειωμένες υποθέσεις
άλλη τσατίλα έχω εγώ
βλέποντας τους 4 που έκοψε ο Λούτσε θα ξαναπώ αυτό που τρώει τα σωθικά και τη λογική μου
ο ΠΑΟΚ από την εσωτερική αγορά πρέπει να παίρνει μόνο τον αφρό και όσους έχουν βγάλει μάτια (ειδικά σε μικρότερες κατηγορίες)
Τι μου πήραν τον Κανίς πχ από τις Σέρρες? για να κάνει τη διαφορά? για τον Β? κλάιν μάιν
Αυτές οι κινήσεις για μένα είναι ντροπή και θα αναζητούσα τους υπεύθυνους
άλλη τσατίλα έχω εγώ
βλέποντας τους 4 που έκοψε ο Λούτσε θα ξαναπώ αυτό που τρώει τα σωθικά και τη λογική μου
ο ΠΑΟΚ από την εσωτερική αγορά πρέπει να παίρνει μόνο τον αφρό και όσους έχουν βγάλει μάτια (ειδικά σε μικρότερες κατηγορίες)
Τι μου πήραν τον Κανίς πχ από τις Σέρρες? για να κάνει τη διαφορά? για τον Β? κλάιν μάιν
Αυτές οι κινήσεις για μένα είναι ντροπή και θα αναζητούσα τους υπεύθυνους
Ρε παίδες από ότι λέγεται έδωσαν 800k για τον Κανίς. Ο οποίος κόπηκε χθες. Και εμείς συζητάμε τώρα για σοβαρό οργανισμό και ότι ζορίζεται η εταιρεία για 100-200k στις συμφωνίες με παίκτες και ομάδες. Εγώ αποχωρώ από τη κουβέντα, δεν την παλεύω με άλλο καρκίνιασμα ενώ γίνονται πραγματικά αίσχη εκεί μέσα. Δεν το αξίζουν. Καλή συνέχεια.
Αυτο με τον Kanis αφήστε το στην ακρη.... Ούτε η ΑΕΚ χρειαζόταν το 50% του Χρυσοπουλου απο τον Αρη. Να είμαστε λιγο πιο πονηροί.
- ΑποστόληςΑ
Κάποτε αγοράσαμε παίκτη που σταμάτησε την καριέρα του το ίδιο καλοκαίρι πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία
Ο Κανίς είναι το πρόβλημα; Ας τον στείλουν δανεικό στον Παμπλο πάλι.

Δεν βλέπω γιατί να μην παίξει ΠΑΟΚ Β ο Κανίς.
Μια χαρά θα είναι το επίπεδό του.
Μια χαρά θα είναι το επίπεδό του.
- ΑποστόληςΑ
Η μεταγραφή του Κανις εγινε για συγκεκριμένους λογους και το σταματώ εδώ.
Αλλος ένας που γνωρίζει και δεν μας λέει...
Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος, όλοι γνωρίζουν τα πάντα ρε γαμώτο, μπράβο.
Φέρτε τον χαφ.
Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος, όλοι γνωρίζουν τα πάντα ρε γαμώτο, μπράβο.
Φέρτε τον χαφ.