Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Magpies4 »

Descartes έγραψε:
Magpies4 έγραψε: Πάμε παρακάτω, πάμε σε αυτούς που πραγματικά λείπουν από το ρόστε.
Ποιοί είναι αυτοί και σε ποιές θέσεις?
ΕξαροΟχτάρι, ΟχταροΔεκάρι και Δεξί εξτρέμ
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ο ΠΑΟΚ εχει κάνει λίγες κινήσεις. (Για μενα)

Κανεις δεν απολογείται.
Το ερώτημα είναι αν αργούμε γιατί έχουμε ατυχίες η γιατί δεν πληρώνουμε αρκετά.

Το πως θα καταλήξει η περίοδος περιμένουμε

Και γενικά συζητάμε,φόρουμ είναι
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πάει κι ο Πελκας.

Γνώμη μου, και την έχω ξαναγράψει, είναι ότι ο παίκτης Πελκας, μετα κι την αποχώρηση Ίνγκασον φετος κι δεδομένου ότι είναι η τελευταία χρόνια του Αντρέ, ήταν απαραίτητος για τα αποδυτήρια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο παίκτης κουμπώνει αψηφά στα πλάνα του Λουτσεσκου ενω βρίσκεται και στην καλύτερη ηλικία με παραστάσεις σε πολύ πιο δυνατό πρωτάθλημα. Θα ήταν τέλειο συμπλήρωμα για τον Κωνσταντελια χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να αγωνίζονται και ταυτόχρονα.

Προφανώς και ο ΠΑΟΚ δεν θα έδινε στον Πελκα τα χρήματα των Τούρκων, και προφανώς ο Πελκας δεν θα ζητούσε από τον ΠΑΟΚ τα χρήματα αυτά. Απέτυχαν και οι δυο πλευρές να τα βρουν στη μέση και είναι κρίμα.

Στην πράξη, και αφήνοντας εκτός συζήτησης τον Πελκα, δυο είναι τα τινα:
- είτε ο ΠΑΟΚ πάει με ταβάνι τα 600-700 για μεσοεπιθετικό
- είτε ο ΠΑΟΚ πιστεύει πως με 800Κ-1Μ μπορεί να φέρει παίκτη καλύτερο του Πελκα

Θέλω να ελπίζω ότι είναι το δεύτερο, αλλά για παράγοντες που μας λένε και μας ξανά λένε ότι όχι μόνο καλοί παίκτες δεν θέλουν να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα όσα και να δώσουμε, αλλά ακόμα και αυτοί που είναι εδώ προτιμάνε να φύγουν για την κάθε Μίντιλαντ ακόμα και με τα ίδια ή λιγοτερα λεφτά, το να μην φέρνεις τον Πελκα που δεν θα είχε θέμα να αγωνιστεί εδώ το λες και στρουθοκαμηλισμό.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τουλάχιστον δυο μεσοεπιθετικους κι άλλους δυο χαφ εδώ και μήνες, κατά τον προπονητή του έχουν εξεταστεί καμία 80αρια παίκτες και έχουν δοθεί ΟΚ για αρκετούς αλλά στο φιναλε δεν έχουμε καταφέρει να φέρουμε κανένα.

Μακάρι να βρεθεί παίκτης που θα πει το ναι σύντομα, που θα έρθει και θα αποδώσει καλύτερα από ότι θα απέδιδε ο Πελκας και να παίρνει και λιγοτερα λεφτά.

Μέχρι στιγμής πάντως, ο Εκονγκ παίρνει λιγοτερα από Ινγκασον και ο Σαματά λιγοτερα από Ολιβέιρα. Ο Μπαμπά είναι το νονό οικονομικό άνοιγμα αλλά με Ράφα βασικό και τον Τσαούση «να έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία» είναι να απορείς με την κίνηση αυτή.

Στα χαφ δεν δόθηκε πουθενά το συμβόλαιο του Κουρτιτς. Στους μεσοεπιθετικους δεν δόθηκε πουθενά το συμβόλαιο των Καντουρι και Μπισεσβαρ. Και το κυριότερο δεν έχουμε δώσει ακόμα ουτε ευρώ για αγορά παίκτη που πέρυσι δώσαμε αρκετά.

Είτε που θα πάμε για μεγάλα μπαμ μπουμ σύντομα μιας και το χρήμα πρέπει να ρέει, είτε που μας έχουν φλομώσει στο ψέμα για τα ποσα που δίνουμε κι τους παίκτες που κυνηγάμε.

Πλέον υπομονή και προσευχή να κάνει ο Λουτσε το θαύμα του και να μας περάσει από την Μπειταρ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ ξέρω οτι η ιδιοκτησία υποσχέθηκε, και οι υπόλοιποι υπάλληλοι επικοινώνησαν, οτι κινήσεις θα γίνουν και στόχος είναι η ποιοτική αναβαθμιση του ρόστερ.

Μέχρι τώρα, με εμφανή την καθυστέρηση σε χαφ και φορ, οι κινήσεις που έγιναν είναι σε καλό επίπεδο. Συγκλονιστικό; Οχι. Αλλά η ποιοτική αναβάθμιση που περιμέναμε σίγουρα δεν ήταν από το δεύτερο αριστερό μπακ και από το αναπληρωματικό στόπερ.

Στο φορ αρκετά καλά, οχι τέλεια, αλλά ούτε και λόγος αρνητικής διάθεσης.

Τα χαφ και το (τα) εξτρεμ είναι που θα κρίνουν το επίπεδο.

Εκεί βεβαίως έχουμε όλοι και προσμονή και απαίτηση να ξεκολλήσει επιτέλους η ομάδα από άτεχνους, άμπαλους, ευθραυστους, βαρετούς και άοσμους.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Τώρα θυμήθηκα ότι μετά από τον τελικό είχε πει ο Γιώργος Σαββίδης για μεταγραφές, αποχωρήσεις των συμβολαίων που λήγουν και αποχώρηση έκπληξη. Ο Μπότο ήταν αυτή;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Rain η μονη παρατήρηση είναι πως τη θέση του φορ κανεις δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά πως ο Σαματα θα δώσει παραπάνω από τον Ολιβέιρα, ενώ το ότι η ομάδα αναγκάστηκε να ανανεώσει τον Μπράντον για να μη πάει στα προκριματικά με Γκορντεζιανι είναι από μόνο του πρόβλημα.

Α και επίσης, ο Κεντζιορα δεν αντικατέστησε τον Καργα. Ο Κεντζιορα ήταν εδώ και πέρυσι. Απλά διώξαμε τον Καργα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό υπολογίζεται σαν ενίσχυση από αρκετούς.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

rainmaker έγραψε:Εγώ ξέρω οτι η ιδιοκτησία υποσχέθηκε, και οι υπόλοιποι υπάλληλοι επικοινώνησαν, οτι κινήσεις θα γίνουν και στόχος είναι η ποιοτική αναβαθμιση του ρόστερ.

Μέχρι τώρα, με εμφανή την καθυστέρηση σε χαφ και φορ, οι κινήσεις που έγιναν είναι σε καλό επίπεδο. Συγκλονιστικό; Οχι. Αλλά η ποιοτική αναβάθμιση που περιμέναμε σίγουρα δεν ήταν από το δεύτερο αριστερό μπακ και από το αναπληρωματικό στόπερ.

Εκεί βεβαίως έχουμε όλοι και προσμονή και απαίτηση να ξεκολλήσει επιτέλους η ομάδα από άτεχνους, άμπαλους, ευθραυστους, βαρετούς και άοσμους.
Συμφωνώ
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

rainmaker έγραψε:Εγώ ξέρω οτι η ιδιοκτησία υποσχέθηκε, και οι υπόλοιποι υπάλληλοι επικοινώνησαν, οτι κινήσεις θα γίνουν και στόχος είναι η ποιοτική αναβαθμιση του ρόστερ.

+1926
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δεν ξέρω πως θα βγει αυτή η χρονιά κ τι μεταγραφές θα γίνουν... πάντως εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η ομάδα είναι στο έλεος του κυρίου κ κανέναν δεν νοιάζει. Το μόνο καλό δε θα έχουμε τους καναπεδακηδες να λένε πρωτάθλημα θα πάρουμε από τον Αύγουστο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Unpsofable78 έγραψε:Δηλαδή δεν μας κάνει ο παίκτης. Είδαμε ότι τον χρωστάει λεφτά η Καραγιουμρουκ και είπαμε αυτόν θα πάρουμε. Ευκαιρία είναι. Μπράβο τον Κολκα.
Όχι. Ο παίκτης μας κάνει (από εκεί ξεκινάμε), απλά επειδή είναι απλήρωτος το είδαμε σαν ευκαιρία να ασχοληθούμε. Δεν ασχολούμαστε με κάθε καλό παίκτη, άλλωστε.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Εντάξει και στην αρχή έλεγαν ότι για τον επιθετικό δίνουν 1.5εκ και τελικά θα παίρνει λιγότερα και από τον Ολιβέιρα(όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό απαραίτητα).

Προσωπικά και ειδικά μετά την τοποθέτηση του Κυριάκου πείστηκα ότι δεν υπάρχει διάθεση να δωθούν τα λεφτά που ακούγονταν στις αρχές του καλοκαιριού.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

ο Σιωπης πάντως θα ήταν ένας ιδανικός Vitolo
23Bron

Δημοσίευση από 23Bron »

Καλησπέρα αλάνια είμαι στην παρέα αρκετά χρόνια αλλά δεν γράφω σχεδόν ποτέ...απλά σήμερα έτυχε να συναντήσω τον Πέλκα...τον ρώτησα λοιπόν μετά τις χαιρετουρες εάν θα γυρίσει και μου είπε όχι...μου είπε από μόνος του ότι το πρωτάθλημα είναι χάλια... λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήδη ξέρει ότι η αεκ έχει 5-6 δικές τις ομάδες...θα μείνει λέει λογικά στην Τουρκία... παρεπιπτόντως πολύ ευγενικό παιδί...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Φίλε Ginola συμφωνώ με τους προβληματισμούς σου, αλλά και με το γενικότερο πνεύμα του αρχικού σου μηνύματος.
Δεν είπε κανείς οπαδός να ξοδέψουν 1,5 μύριο ή ο,τιδήποτε. Ποιοτική αναβάθμιση θέλουμε και ας την κάνουν και τζάμπα που λέει ο λόγος. Η διοίκηση όμως διαρρέει πως για τον Καρασκάλ δίνει τόσα λεφτά, ενώ αν παράδειγμα τα έδινε σε Μαξίμοβιτς και Οζντόεφ θα τους είχε πάρει και τους δύο. Μην πούμε για Ζάιτς.

Αυτοί ξέρουν τι θέλουν και ας πάρουν αυτούς που θέλουν, αλλά το να κάνεις τον μπρούκλη και να μειώνεις και οάλι το μπάτζετ δεν λέει. Επαναλμβάνω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις από άλλους πως δεν έχω ζόρι να ξοδεύει η ομάδα και πως στο τέλος θα κρίνουμε, απλά ας πάψουμ τις διαρροές. Κάνουν κακό.

Εδώ πάμε να πάρουμε την παιχτάρα τον Οζντόεφ και με όσα διαρρέουν θα υπάρξει κλίμα πως πήραμε καμιά δευτεράντζα. Με παίχτη που δεν βλέπει τους χαφ των κάτω. Προσοχή λοιπόν.

Για τον Πέλκα μόνο φίλε δεν νομίζω ότι το θέμα ήταν αν μας κάνει με τόσα και δεν μας κάνει με άλλα. Ο ΠΑΟΚ έχει βασικό δέκαρι μια παιχτάρα. Αναπληρωματικό του ήθελε ή ορθότερα επειδή ήταν ο Πέλκας ασχολήθηκε και έδωσε και πολλά για αναπληρωματικό. Ο Πέλκας όμως όπως είπε ξεκάθαρα και στη συνέντευξη που έδωσε ήθελε να είναι βασικός. Να με θέλουν πραγματικά και μπλα μπλα.

Ας πάει στο καλό να βρούμε κι εμείς ένα γαμάτο εξτρέμ γιατί δεκάρι έχουμε το μικρό μας μάγο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”