Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Rexaris »

Εύλογα τα ερωτήματα που θέτει ο Ginola. Πράγματι βλέπουμε οτι μετά από την οδυνηρή ήττα στον τελικό, ειπώθηκαν κάποια πράγματα από το Γιώργη που ναι μεν τηρούνται αλλά σε άλλο επίπεδο από αυτό που αφέθηκε να εννοηθεί.

Μέχρι τώρα φαίνεται να πηγαίνουμε με λογική συντήρησης και φέτος, και οικονομικής και αγωνιστικής. Εξαρτάται βέβαια και αν και τι μέσους (και εξτρέμ) θα αποκτήσουμε, μπορεί ακόμη να γίνει η διαφορά που θα μας ανεβάσει επίπεδο.

Δεν συμφωνώ με τη μεταγραφική στρατηγική τής ομάδας. Η αδράνεια των τελευταίων μεταγραφικών περιόδων έχει στοιχίσει οικονομικά - δεν το συζητάω καν αγωνιστικά.

Όμως επειδή δεν πληρώνω εγώ και είμαι και τυχερότατος που έχω την οικογένεια Σαββίδη, κάνω μαζί με κριτική και υπομονή. Να δούμε τέλος πάντων που το πάνε και αν θα τους βγει ή όχι κλπ. Άλλωστε σύντομα θα έχουμε τα πρώτα δείγματα από τα ματς τής Ευρώπης οπου θα φανεί αν η καθυστέρηση στις μεταγραφές θα αποδειχθεί καταστροφική (για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Πέμ 20 Ιούλ 2023, 17:06, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

rainmaker έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:
rainmaker έγραψε:Άντε ο Πέλκας φαίνεται κλείνει Ανκαραγκουτσου.

Γκρινιαξτε τώρα που χάσαμε τον παίκτη.

Μέχρι χτες σφαγή για να μην έρθει
Μπασακσεχιρ.
Ποτέιτο ποτάτο
....
Surely?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

φερε Οζντοεφ .Ειναι παντου ο τυπος (heatmap)
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Τι εννοείς λέγεται;πάμε με τα ποσά που γράφεις;

Αρνείται ο ΠΑΟΚ ότι έδινε συμβόλαιο στον πελκα? Νομίζω ότι βγήκε ως δεδομένο οτι ειναι βασικός στοχος,όχι ως φήμη. Κάνω λαθος;

Στα 700 λοιπόν τον θεωρεί προσωπικότητα,στο 1 οχι; αυτό δεν έχω αντιληφθεί. Τι ταβάνι έχουμε σε αυτήν την θέση.αν ο πελκας έλεγε ναι τότε στην ομάδα θα ήταν χαρούμενοι;

Και ήμουν ξεκάθαρος,προφανώς αν βρεις την ποιότητα που θες σε χαμηλότερα χρήματα θα το πάρεις.

Απλά ταυτόχρονα αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις μεγαλύτερη απλά για άλλες κινήσεις; κάπου δεν πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω ;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γουατ;

Πρώτον, τα... πεντακόσια που ανέφερες πριν, που τα είδες;

Δεύτερον, το... ένα εκατομμύριο που λες τώρα, επίσης που το είδες για Πέλκα; Σε συγκεκριμένα νούμερα αναφέρθηκα για Πέλκα. Εναμισι οι Τούρκοι, λιγότερα από ένα εμείς. Και ένα να δίναμε, πάλι δεν θα ερχόταν.

Τρίτον, ο ΠΑΟΚ για ποιο λόγο να αρνηθεί ή να επιβεβαιώσει κάτι; Σε ποιον και γιατί; Σε ποιο πλαίσιο ρωτήθηκε ο ΠΑΟΚ; Εμείς αυτό που ξέραμε είναι οτι ο Πέλκας ήταν μέσα στους στόχους, αλλά σε ΟΛΑ τα ρεπορτάζ ΟΛΩΝ των αρδ, υπήρχε αμφιβολία για το ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ τον θέλει πραγματικά η ομάδα.

Τέταρτον, το ΑΝ και ΠΟΥ έκανες το "κάτι παραπάνω" κρίνεται στο τέλος των μεταγραφών. Οχι μέσα Ιουλίου λόγω... Πέλκα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μείον ένας διακαής πόθος του Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Βεβαίως άμα η ομάδα μείνει ξεκρέμαστη σε 1-2-3 θέσεις μέσα στη χρονιά, όλοι μαζί θα κράξουμε.

Και απολύτως λογική (τα έχουμε πει) η κριτική για την καθυστέρηση ΕΙΔΙΚΑ στο θέμα φορ και χαφ.

Από εκεί και πέρα όμως είναι προφανές πως στις θέσεις που ΩΣ ΤΩΡΑ κλείσαμε παίκτες, είμαστε αναβαθμισμένοι σε σχέση με πέρυσι.

Ναι, ο Μπαμπα είναι καλή κίνηση

Ναι, ο Κεντζιόρα είναι καλύτερος παίκτης απ τον Καργα

Ναι, εγω προσωπικά πιστεύω οτι ο Εκονγκ έχει μεγαλύτερο ταβάνι απ τον Ιγκασον (πρέπει βέβαια να το αποδείξει).

Ναι, ο Οζντοεφ είναι καλός παίκτης. Οπωσδήποτε θέλω και δεύτερο καλο χαφ.

Ναι, ο Σαματα είναι καλή κίνηση, τουλάχιστον στα χαρτιά. Οχι παικταράς αλλά μάλλον πιο παραγωγικός από τον Ολιβέιρα. Και καλυτερος χαρακτήρας για την ομάδα. Τα υπόλοιπα να τα δείξει στο γήπεδο.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

rainmaker έγραψε:Γουατ;

Πρώτον, τα... πεντακόσια που ανέφερες πριν, που τα είδες;

Δεύτερον, το... ένα εκατομμύριο που λες τώρα, επίσης που το είδες για Πέλκα; Σε συγκεκριμένα νούμερα αναφέρθηκα για Πέλκα. Εναμισι οι Τούρκοι, λιγότερα από ένα εμείς. Και ένα να δίναμε, πάλι δεν θα ερχόταν.

Τρίτον, ο ΠΑΟΚ για ποιο λόγο να αρνηθεί ή να επιβεβαιώσει κάτι; Σε ποιον και γιατί; Σε ποιο πλαίσιο ρωτήθηκε ο ΠΑΟΚ; Εμείς αυτό που ξέραμε είναι οτι ο Πέλκας ήταν μέσα στους στόχους, αλλά σε ΟΛΑ τα ρεπορτάζ ΟΛΩΝ των αρδ, υπήρχε αμφιβολία για το ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ τον θέλει πραγματικά η ομάδα.

Τέταρτον, το ΑΝ και ΠΟΥ έκανες το "κάτι παραπάνω" κρίνεται στο τέλος των μεταγραφών. Οχι μέσα Ιουλίου λόγω... Πέλκα.
Ελληνικά έγραψα ότι θα φανεί στον ενάμιση μηνα. Συμφωνώ ότι ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Δεν ξέρω γτ κολλας σε νουμερα. Δεν μπαινω σε αυτο το γαιτανακι ποιος τα λέει σωστά η οχι γτ ο καθενας λεει οτι θελει.εγω λέω τα λέμε και οι 2 απλά εσύ βάζεις τα μπόνους. Γράφω για αυτόν γτ ειπώθηκε ότι ο πελκας δεν ηρθε γιατι δεν τα βρήκαν στα χρήματα. Αυτό με τις αμφιβολίες δεν το είδα,αν το είπαν και ισχύει καλώς,θα φανεί

Στο πρώτο κιόλας μνμ αυτό λέω.οτι το σημαντικό είναι πόσο τον θελαμε γιατί αν το θελαμε πολύ θεωρώ ότι χάθηκε χωρίς λόγο.αν δεν τον θελαμε δεν ξέρω γτ κάναμε πρόταση.

Αυτά ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Πέμ 20 Ιούλ 2023, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

πάντως για να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί, η στρατηγική της ομάδος δεν μπορεί να κριθεί απο έναν αγώνα (Μπεϊταρ), αλλα απο τα συνολικά αποτελέσματα της χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Κολλάω σε νούμερα γιατί τα γράφεις με κάποιο περίεργο τρόπο υποτιμημένα προς τα κάτω σε όλα τα παραδείγματα που φέρνεις.

Και το κάνεις αυτό για να δείξεις οτι κάτι δεν πάει καλά. Αμα δεν παίζουν ρόλο τα νούμερα ας μη δίνουμε "τυχαία παραδείγματα" που όλως παραδόξως είναι σαφέστατα πιο κάτω από αυτά που καλώς, κακώς, ορθά ή λάθος, αληθώς ή ψευδώς, μαθεύτηκαν για ολες τις περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ελάτε κύριοι, η ομάδα δεν χρειάζονταν τον Πέλκα ως βασικό η σχεδόν βασικό. Σαν αλλαγή, συμπλήρωμα στα χάφ, βεβαίως. Άρα τί συζητάμε; Προφανώς του έγινε προταση στα επίπεδα που ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να πληρώσει παίκτη όπως ο Μπράντον. Εκεί φυσικά τελειώσαν όλα. Πάμε παρακάτω, πάμε σε αυτούς που πραγματικά λείπουν από το ρόστερ.

Λογικά θα έρθει ο Οζντόεφ και μετά βλέπουμε.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

rainmaker έγραψε:Κολλάω σε νούμερα γιατί τα γράφεις με κάποιο περίεργο τρόπο υποτιμημένα προς τα κάτω σε όλα τα παραδείγματα που φέρνεις.

Και το κάνεις αυτό για να δείξεις οτι κάτι δεν πάει καλά. Αμα δεν παίζουν ρόλο τα νούμερα ας μη δίνουμε "τυχαία παραδείγματα" που όλως παραδόξως είναι σαφέστατα πιο κάτω από αυτά που καλώς, κακώς, ορθά ή λάθος, αληθώς ή ψευδώς, μαθεύτηκαν για ολες τις περιπτώσεις.
Λες εσύ.εγω λέω τα νούμερα που γράφω ισχύουν.

Το αν κάτι πάει καλά ή οχι δεν το δείχνει ούτε εγώ ούτε εσύ πάρα μόνο η ομάδα.

Όλοι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά,εγώ δεν υπονοώ τπτ,περιμένω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Τελικά να κολλάμε σε νούμερα ή οχι;

Εγώ επικαλέστηκα νούμερα που είδαν το φως της δημοσιότητας, όσο αξιόπιστα μπορεί να είναι αυτά παγκοσμίως σε κάθε μεταγραφή και σε κάθε συμβόλαιο. Εσύ έχεις άλλες πληροφορίες; Ποια είναι δηλαδή τα σωστά ποσά;

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κακές κινήσεις ως τώρα και πρέπει να "απολογηθεί" τρόπον τινά στον κόσμο του που δεν πάει σε καλύτερους παίκτες με μεγαλύτερα συμβόλαια;

Και τέλοσπαντων τι συζητάμε;

Οτι κανείς δεν είπε τίποτα κακό και απλά περιμένουμε;

Ανάμεσα σε κάποια άλλα αρνητικά ποστ άλλων μελών, ξεκίνησες με το ερώτημα αν ο ΠΑΟΚ χάνει τον παίκτη επειδή δεν τον θέλει αρκετά (τότε τι ασχολείται) ή αν δε μπορεί να τον πληρώσει.

Και όλος αυτός ο διάλογος γίνεται γιατί ούτε το ένα άκρο ούτε το άλλο άκρο του ερωτήματος είναι σωστά ούτε και λογικά.

Ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει τον Πέλκα γιατί αυτός ήθελε τα πολλά λεφτά τα οποία ούτε αξίζει ούτε μπορεί να βρει αλλού πέραν της Τουρκίας. Και προσωπική μου άποψη είναι οτι καλά κάνει ο ΠΑΟΚ και δεν δίνει παραπάνω. Πολλοί λένε οτι κακώς έδινε και όσα έδινε. Είναι ένας καλός παίκτης που ξέρει το περιβάλλον και για πολλοστή φορά λέω οτι δεν θα είχα κανένα θέμα αν ερχόταν. Αλλά τα αρνητικά τα ξέρουμε όλοι και δικαιολογούν απολύτως το "υπαρκτό" αλλά οχι "καυτό" ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ειναι προφανές οτι τόσο καιρό ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την περίπτωση Πέλκα χωρίς να καίγεται. Ίσως ο Ραζβαν να καιγόταν. Όλος ο ΠΑΟΚ, σε καμία περίπτωση.

Τίποτα δεν αποδεικνύει αδυναμία του ΠΑΟΚ.

Η λυσσαλέα προσπάθεια (γενικευμένη οχι ατομικά) να αποδείξουμε κάποιου είδους "αδυναμία" του ΠΑΟΚ είναι πλέον παροιμιώδης.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Magpies4 έγραψε: Πάμε παρακάτω, πάμε σε αυτούς που πραγματικά λείπουν από το ρόστε.
Ποιοί είναι αυτοί και σε ποιές θέσεις?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Carrascal
Ozdoev
Zobnin
Ejuke

Ψηφιζω Ρωσία..
Τέτοια χαρακτηριστικά μας λείπουν πάντως σε κέντρο και εξτρέμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”