Αν χωραει;;;;;;;;;;; ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να ερθει και αλλοςPAOKevolution έγραψε:Ερώτηση. Αν με το καλό έρθει ο Ρώσος, χωράει κι άλλος προς το τέλος του καλοκαιριού και εφόσον είμαστε ομίλους, για βασικός;;;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Δε βγαίνει αλλιώς
Αν ο Οζντοεφ πάρει το χρόνο του Ντάντας πρέπει να ρθει ακόμα ένας να πάρει το χρόνο του Σβάμπ. Τρεις βασικούς χρειάζεσαι με Τσιγγάρα εναλλακτική και Σβάμπ μπαλαντέρ
Αν ο Οζντοεφ πάρει το χρόνο του Ντάντας πρέπει να ρθει ακόμα ένας να πάρει το χρόνο του Σβάμπ. Τρεις βασικούς χρειάζεσαι με Τσιγγάρα εναλλακτική και Σβάμπ μπαλαντέρ
Μακάρι να ισχύει πως κλείνει, έχουμε δει πολλά και φέτο.
Ισως η πρώτη επιλογή προς το παρόν να είναι ακόμα ζόρικη.
Αρα καλώς να έρθει ο νέος Μαουρίτσιο.
Μια χαρά χωράει και άλλος χαφ, η λογική θα έπρεπε να έχει Σβαμπ και Τσιγγάρα σε 4-5 επιλογή.
Ισως η πρώτη επιλογή προς το παρόν να είναι ακόμα ζόρικη.
Αρα καλώς να έρθει ο νέος Μαουρίτσιο.
Μια χαρά χωράει και άλλος χαφ, η λογική θα έπρεπε να έχει Σβαμπ και Τσιγγάρα σε 4-5 επιλογή.
Παντως τα ρεπορταζ επιμενουν οτι ο Οζντοεφ ηταν η εναλλακτικη του χαφ που ειχαμε συμφωνησει και παλευε να μεινει ελευθερος. Τωρα αν θα μαθουμε ποιος ηταν αυτος....δεν ξερω.
- PAOKevolution
.......εγώ εννοώ βασικός τύπου Σ. Ολιβέιρα (τυχαίο όνομα). Αριθμητικά προφανώς και θέλουμε κι άλλο χαφ, ποιοτικά όμως τι χαφ πρέπει να είναι; Εγώ θέλω περαν του Οζντόεφ και έναν ακόμη βασικό. Δηλαδή Αουγκούστο - μεταγραφή.
Δεν εχω ακούσει απο κανέναν οτι οι 2 αυτές υποθέσεις αλληλοσυνδέονται . Το αντίθετο μάλιστα.nunies4 έγραψε:Παντως τα ρεπορταζ επιμενουν οτι ο Οζντοεφ ηταν η εναλλακτικη του χαφ που ειχαμε συμφωνησει και παλευε να μεινει ελευθερος. Τωρα αν θα μαθουμε ποιος ηταν αυτος....δεν ξερω.
- pagotatzis
Έναν ακόμα τυπου Πζντοφ θέλεις δλδ του 1 εκ πρέπει να αναβαθμιστεί η ομάδα και προπαντώς στην μεσαίαPAOKevolution έγραψε:.......εγώ εννοώ βασικός τύπου Σ. Ολιβέιρα (τυχαίο όνομα). Αριθμητικά προφανώς και θέλουμε κι άλλο χαφ, ποιοτικά όμως τι χαφ πρέπει να είναι; Εγώ θέλω περαν του Οζντόεφ και έναν ακόμη βασικό. Δηλαδή Αουγκούστο - μεταγραφή.
γραμμή !
Μέτριους να έχεις τον Σβαμπ και Τσιγγαρα
-
Εννοείται χωράει ένα ακόμα χαφ, Τον Αύγουστο που έχει καλες ευκαιρίες ένα χαφ που να σου δώσει τρεξίματα κυρίως και σταθερότητα αμυντικά και όχι τόσο στο δημιουργικό κομμάτι. Και με Οζντόεφ, Αουγκούστο, μια μεταγραφή αμυντικογενη χαφ, ζβαμπ και τσιγγαρα είμαι ευχαριστημένος. Μακάρι να κλείσει ο οζντόεφ για αρχή
Το 24 στο αρθρο για τον ρωσο λεει οτι του πρωτου στοχου δεν εχει κλεισει 100%(αρνητικα προφανως για να πηγαινουν στον ρωσο) και οτι ισως περιμενουν εξελιξη τις επομενες ωρες.
- ΑποστόληςΑ
Εδώ και ένα μήνα τα έχουμε βρει με Ozdoev και μένει να τα βρούμε με την ομάδα του. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Μπορει να πάνε για 2 χαφ ,παντως ο νταντας ειναι εκτος μπενφικα και χωρις προτασεις ,με 1 χαρτι και 30% μεταπωληση στην μπενφικα τον περναμε λετε;
Τριγυρναω στα καφενεια της πολης και ρωταω:
"Ποιος ειναι ο πολυ καλος χαφ που εχει ψησει ο ΠΑΟΚ, απο μεγαλο πρωταθλημα και προσπαθει να μεινει ελευθερος απο την ομαδα του και δεν εχει βγει το ονομα του;"
Και ολοι μου λενε οτι ειναι ο.....ετσι. "Α ετσι;" απανταω. Και φευγω.
"Ποιος ειναι ο πολυ καλος χαφ που εχει ψησει ο ΠΑΟΚ, απο μεγαλο πρωταθλημα και προσπαθει να μεινει ελευθερος απο την ομαδα του και δεν εχει βγει το ονομα του;"
Και ολοι μου λενε οτι ειναι ο.....ετσι. "Α ετσι;" απανταω. Και φευγω.
- thanos-xanthi
Κλείνεις και τα 2 χαφ,αυτά μας καίνε
Φέρνεις τον Ρώσο κι άλλον έναν
Το δίδυμο τσιγγαρας Σβαμπ είναι επιπέδου μικρομεσαίας ομάδας βαρύ κι ασήκωτο.
Απορώ με τους ύμνους για τον Τσιγγαρα, μάλλον ξεχνάμε εύκολα..
Για 4η-5η επιλογή να συμπληρώνει το ροστερ μια χαρά, αλλά ως εκεί
Μακάρι να περάσουμε μπειταρ κι αργότερα να αντικαταστησουμε και Σβαμπ η Φελιπε
Φέρνεις τον Ρώσο κι άλλον έναν
Το δίδυμο τσιγγαρας Σβαμπ είναι επιπέδου μικρομεσαίας ομάδας βαρύ κι ασήκωτο.
Απορώ με τους ύμνους για τον Τσιγγαρα, μάλλον ξεχνάμε εύκολα..
Για 4η-5η επιλογή να συμπληρώνει το ροστερ μια χαρά, αλλά ως εκεί
Μακάρι να περάσουμε μπειταρ κι αργότερα να αντικαταστησουμε και Σβαμπ η Φελιπε