Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Αν και νομίζω οτι δεν είναι οι πρώτες μας επιλογές, τελικά πιστεύω οτι Πέλκας και Οζντόεφ θα είναι οι επόμενοι.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ποιοί είναι πιό πάνω στη λίστα. Έχουν ακουστεί κάποια ονόματα που μάλλον περιμένουμε, αλλά ποιός ξέρει ίσως το περίμενε να έχει να κάνει και με ονόματα που δεν έχουν ακουστεί. Το ότι περιμένουμε εμένα μου λέει οτι τον Αύγουστο υπάρχει ελπίδα για καλύτερους των Π και Ο, που εμένα δεν με πείθουν οτι θα λύσουν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο κέντρο.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ποιοί είναι πιό πάνω στη λίστα. Έχουν ακουστεί κάποια ονόματα που μάλλον περιμένουμε, αλλά ποιός ξέρει ίσως το περίμενε να έχει να κάνει και με ονόματα που δεν έχουν ακουστεί. Το ότι περιμένουμε εμένα μου λέει οτι τον Αύγουστο υπάρχει ελπίδα για καλύτερους των Π και Ο, που εμένα δεν με πείθουν οτι θα λύσουν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο κέντρο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δηλαδή αν θεωρούν πως π Πελκας και ο κάθε Χ Πελκας πρέπει να παίζει βασικός στη θέση του ντελια ειναι λάθος; Τι ειναι ο ντελιας δηλαδή; Εδώ μιλάμε πρέπει να γίνει μεταγραφή να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα όχι να αναδειχθεί ο ντελιας.
-
Leonardo10
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε από κάποιον, αλλά σύμφωνα με τοσκιτση και τσορμπατζογλου φουλαρουμε για οζντόεφ
-
VfB v2
Αυτό που ψάχνει ο Πέλκας σε κανέναν ατρόμητα η σε καμιά καραγιουμσουτζούκ θα το βρει. Γιατί σε ομάδα που καίει η μπάλα δύσκολα τον βλέπω μετά τα τουριστικά του περάσματα εκτός Ελλάδος.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- PAOKevolution
Πιστεύω πως αν κλείσει θετικά μέχρι την Παρασκευή που δηλώνεται η λίστα (αν θυμάμαι καλά), θα δηλωθεί κι αυτός. Υπάρχει πρόβλημα στη θέση αυτή.
- navigator11
Ας έρθει με το καλό το παλικάρι. Έχουμε αργήσει πάρα πολύ στη συγκεκριμένη θέση. Ο παίκτης πρέπει να κλείσει άμεσα.
Έχω καπαρώσει τον Οζντοεφ ως πουλέν από καιρό.
Πρέπει όμως να έρθει και άλλο χαφ.
Αντε, με το τσιγκέλι τους τα βγάζουμε
Πρέπει όμως να έρθει και άλλο χαφ.
Αντε, με το τσιγκέλι τους τα βγάζουμε
-
Leonardo10
Από όλα τα ονόματα που ακούστηκαν στα χαφ ο οζντόεφ μου άρεσε περισσότερο από όλους. Με Αουγκούστο θα ταιριάξει γάντι
Ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη να επιταχυνουμε και να δηλωθει στην λιστα της Παρασκευης; Αντε ρε εσεις λιγο....
-
spiridoula
Nομιζω ευκολο ειναι να τα βρεις με τους Τουρκους αφου το συμβολαιο του τελειωνει το ερχομενο καλοκαιρι
Πιστευω αμεσα θα ερθει ο ρωσος για να δηλωθει και στην λίστα και ας ειναι στον παγκο
- PAOKevolution
Ερώτηση. Αν με το καλό έρθει ο Ρώσος, χωράει κι άλλος προς το τέλος του καλοκαιριού και εφόσον είμαστε ομίλους, για βασικός;;;
Εγω το θεωρώ δεδομένο οτι θα αποκτηθεί και δεύτερος χαφ κάποια στιγμή .