Βρε μαζί σου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Από ώρα σε ώρα θα σκάσει το non paper.
Μεταγραφές τέλος, έχουμε αγώνα τώρα.
Source: trust me bro
Μακάρι να είμαι ο σπσσοκλαμπανιας της υπόθεσης και να φέρουμε 2 χαφαρες να γουστάρουμε.
Βρε μαζί σου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Από ώρα σε ώρα θα σκάσει το non paper.
Μεταγραφές τέλος, έχουμε αγώνα τώρα.
Source: trust me bro
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Elkar80, σε έχω αεπυθύνει ερώτημα στο Καφενείο, σελίδα 50 αν θέλεις να δεις..
Ο καρασκαλ γιατι να φυγει απ τη τσσκα και να παει στην ζενιτ;ilovegame27 έγραψε:Επειδή ακούω πολλές μ@λ@κίες και εικασίες για τα μεταγραφικά ο Carrascal θέλει να φύγει από την Ρωσία και δεν πρόκειται να δέχτει πρόταση από άλλη Ρωσική ομάδα , εξάλλου η ΤΣΣΚΑ είναι μεσα 3 καλυτερες ομάδες στην χώρα!
Κι εγωektoras έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι ο χαφ που υπονοούν οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ότι δεν θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα
ναι θα αφησει το τσουλου για να ερθειektoras έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι ο χαφ που υπονοούν οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ότι δεν θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα
Ευτυχώς, Βαγγελίστρα μου.Hermann έγραψε:Ο Σιώπης έχει πει ότι δε γυρνάει Ελλάδα σε έναν γνωστό που τον πέτυχε
Δεν υπολογίζεται.spiridoula έγραψε:ναι θα αφησει το τσουλου για να ερθειektoras έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι ο χαφ που υπονοούν οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ότι δεν θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα