Είναι ο ίδιος που στα πρώτα ρεπορτάζ έλεγε ότι ο παιχρης θέλει να φύγει από Ρωσία !Logistis έγραψε:Κατά τον Τοσκιτση: Η μεταγραφή του Καρασκάλ στον ΠΑΟΚ δεν είναι πιθανή. Ντιναμό Μόσχας και Ζενιτ έχουν περισσότερες πιθανότητες αναφέρει ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Και ο Καντέ να έρθει, αν την ώρα του παιχνιδιού έχει 35 βαθμούς 90λεπτο δε βγάζει.Γερασίμου έγραψε:Οι ενδείξεις της ΕΜΥ λένε πως ο αγώνας της μεθεπόμενης Πέμπτης ενδέχεται να γίνει εν μέσω νέου καύσωνα οπότε τον Σβαμπ κλάψτε τον μετά το 45΄. Αν δεν έλθει αύριο-μεθαύριο χαφ με 3 πνεύμονες και 2 καρδιές και σαγόνια που θα καταπίνουν τους αντιπάλους, δεν ξέρω πως θα την βγάλουμε. Επίσης δεν ξέρω τι στην ευχή κάνουν στην ΠΑΕ. Για διαφορετικών χαρακτηριστικών χαφ μιλάμε, αν όχι εδώ και ένα χρόνο, κατ' ελάχιστον από το βράδυ του χαμένου τελικού του κυπέλλου.
- Μπαρκαρούτσος
PAOKevolution έγραψε:@Rain, ίσως να έχουν δίκιο Κόλκας και Τσορμπατζόγλου (σοκ), διότι και ο Ρενε μιλάει για περίπτωση χαφ που δε θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης.
Δεν υπάρχει τέτοιος ποδοσφαιριστής στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη. Πουθενά.
Ο λαός του ΠΑΟΚ ξέρει καλύτερα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο χαφ που λέει ο Κόλκας έχω την αίσθηση ότι είναι ο Maksimovic ..
- loukas karadimos
pagotatzis έγραψε:Είναι ο ίδιος που στα πρώτα ρεπορτάζ έλεγε ότι ο παιχρης θέλει να φύγει από Ρωσία !Logistis έγραψε:Κατά τον Τοσκιτση: Η μεταγραφή του Καρασκάλ στον ΠΑΟΚ δεν είναι πιθανή. Ντιναμό Μόσχας και Ζενιτ έχουν περισσότερες πιθανότητες αναφέρει ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ
ο Τοσκιτσης πλεον σου λεει καλημερα και κοιτας να δεις τι ωρα ειναι
πανε οι χρυσες εποχες του transfermaniac και της γυναικας του προεδρου
Ο Σβαμπ θα "τελειώσει" στα 45΄, άλλοι θα αντέξουν για 60-65-70 ενδεχομένως λεπτά. Το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο. Δικαιούμαστε 5 αλλαγές και όσο περισσότερο ποιοτικό βάθος έχουμε, τόσο καλύτερα.PablitoV2 έγραψε:Και ο Καντέ να έρθει, αν την ώρα του παιχνιδιού έχει 35 βαθμούς 90λεπτο δε βγάζει.Γερασίμου έγραψε:Οι ενδείξεις της ΕΜΥ λένε πως ο αγώνας της μεθεπόμενης Πέμπτης ενδέχεται να γίνει εν μέσω νέου καύσωνα οπότε τον Σβαμπ κλάψτε τον μετά το 45΄. Αν δεν έλθει αύριο-μεθαύριο χαφ με 3 πνεύμονες και 2 καρδιές και σαγόνια που θα καταπίνουν τους αντιπάλους, δεν ξέρω πως θα την βγάλουμε. Επίσης δεν ξέρω τι στην ευχή κάνουν στην ΠΑΕ. Για διαφορετικών χαρακτηριστικών χαφ μιλάμε, αν όχι εδώ και ένα χρόνο, κατ' ελάχιστον από το βράδυ του χαμένου τελικού του κυπέλλου.
Διάβασα σε Σερβικό άρθρο προ μισαώρου ότι ενδιαφέρεται ο γαύρος.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο χαφ που λέει ο Κόλκας έχω την αίσθηση ότι είναι ο Maksimovic ..
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/prim ... mpijakosa/
Εγω ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ο Βρακας θα παρει χρονο αρκετο. Ειδικα στο πρωτο ματς
Αντε ρε με τον χαφ...τελειωνετε!!!
Αντε ρε με τον χαφ...τελειωνετε!!!
- paokovios1974
Από ώρα σε ώρα θα σκάσει το non paper.
Μεταγραφές τέλος, έχουμε αγώνα τώρα.
- ΑποστόληςΑ
O Kaddouri είναι ελεύθερος πάντως.sakis_the_fraud έγραψε:Μιας και το ανεφερες, οι Μπισεσβαρ, Καντουρι και Κουρτιτς εχουν κλεισει πουθενα και αν ναι, με ποσα;ΑποστόληςΑ έγραψε:Προτείνω να κάνουμε νέο συμβόλαιο στον Omar El Kaddouri, γιατί δεν βλέπω άλλον να έρχεται.
- Μπαρκαρούτσος
paokovios1974 έγραψε:Από ώρα σε ώρα θα σκάσει το non paper.
Source: trust me bro
- john4serres
Πήραν Ιμπορα. Κι άλλο εξάρι;vasgias έγραψε:Διάβασα σε Σερβικό άρθρο προ μισαώρου ότι ενδιαφέρεται ο γαύρος.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο χαφ που λέει ο Κόλκας έχω την αίσθηση ότι είναι ο Maksimovic ..
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/prim ... mpijakosa/
- black_star_ninja
Κατι τετοιο λεγαμε κοροιδευτικα για τα ΠΣΚ και φετος μονο ΠΣΚ γινεται δουλεια. Θα γινει καμμια ανακοινωση μεταγραφης στο ημιχρονο και δε θα ξερουμε αν πρεπει να γελασουμε ή να κλαψουμε..!!Μπαρκαρούτσος έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Από ώρα σε ώρα θα σκάσει το non paper.
Source: trust me bro

Αν ο καρασκαλ θελει να μεινει ρωσια θα βρει ομαδα εκει,αν οχι ο ΠΑΟΚ ειναι η μονη ομαδα που δινει λεφτα για αυτον
- Μπαρκαρούτσος
Elkar80, σε έχω αεπυθύνει ερώτημα στο Καφενείο, σελίδα 50 αν θέλεις να δεις..