Εγώ να δεις σε λίγο θα δούμε τον Κωνσταντέλια στην Real μαδρίτης.iasoiako έγραψε:Πρωτη φορα ακουω τετοια βλακεια, και καλα επηρεασμενος.
Αν τον παρακολουθει η Μπαγερν, μπαρμπουνια με τον κωλο θα πιανει.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Πω ρε. Συγνωμη ρε παιδες. Η κουραση η πολυ σε οδηγει σε λαθη. Ναι λοιπον μεχρι να το φαει ο γιαγαντας Φορτουλα. Ττο ματς στα 80ς.
Σορρυ για το οφ τοπικ
Σορρυ για το οφ τοπικ
Καμία σχέση ο Τόμας με τον Κανίς. Έχω ένα χρόνο που τον κοιτάω και ακούω γι αυτόν. Ο Τόμας είναι παίκτης υψηλών προδιαγραφών και απορώ πώς δεν τον έχουν τσιμπήσει ακόμα οι μεγάλοι. Δεν ξέρω αν θα κάνει το βήμα αλλά όντως συμφωνώ με τον φίλο οτι έχει την ποιότητα για μεγάλα πράγματα.principal έγραψε:Επειδή παρακολουθώ γενικά τα μεταγραφικά όλων των ομάδων και ο Kanis πέρυσι είχε τέτοια νούμερα και ήρθε και δεν μπορεί το παιδί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Που τον Παμπλο τον έχω και εγώ σε εκτίμηση. Το θέμα είναι ενισχύεται αν και δεν είμαι Σερραίος βλέπω δεν παίρνει όπως λέγανε από τον ΠΑΟΚ Β' παίχτες και να γίνω ποιο συγκεκριμένος ήθελε και το δήλωσε και σε μια συνέντευξη τον Ouédraogo και τον Μελετίδη αν πάει σε ''κάποια ομάδα΄'.psykoman έγραψε:Σαν Σερραιος παρακολουθω και τα τεκτενομενα στον Πανσερραικο...και τωρα λιγο περισσοτερο λογο Γκαρσια...
Ειδα πηρε αυτον ο Πανσερραικος απο την γρια...
22 ετων...Ουρουγουανος...
Δεκαρακι και αριστερα παιζει...
Θεσεις που ψαχνομαστε...
Σε 57 με την γρια στο πρωταθλημα...16 γκολ και 18 ασσιστ...
Τον ψηνει ο Παμπλο και μετα ερχεται σε μας...
Δεν ειναι πληροφορηση...πιο πολυ αισθηση...
https://www.transfermarkt.com/mathias-t ... ler/555194
- paokovios1974
Αχαμπαροι η Ανίκανοι.
Τώρα προέχουν οι 2 αγώνες με Μπειταρ.
Μετά ΑΝ περάσουμε έρχεται ο Πέλκας.
Αν περάσουμε ομίλους μπορεί να έρθει οζντοεφ η καρασκαλ.
Φυσικά χωρίς να υπολογίζουμε τις πωλήσεις.
Κοταρσκι Νάρεϊ και Κωσταντελια κερασάκι στην τούρτα.
ΑΧΑΜΠΑΡΟΙ η ΑΝΙΚΑΝΟΙ
ΑΧΑΜΠΑΡΟΙ η ΑΝΙΚΑΝΟΙ
Μια χαρα είναι ο σχεδιασμος,θα ερθουν οι παικτες που πρέπει οταν πρεπει,αλλος πληρώνει οχι εμείς
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι να είχα τη σιγουριά σου!Ettien26 έγραψε:Στο μόνο που δεν ανησυχώ είναι αυτό.rainmaker έγραψε:Είναι προφανές το παιχνίδι που γίνεται για κοταρσκι
Είτε ισχύει είτε δεν ισχύει το ενδιαφέρον, η ΠΑΕ οφείλει να έχει έτοιμη λύση ήδη από τώρα, δε μπορεί να κρεμάσουμε όλη την ομάδα από τις βλέψεις και τα όνειρα ενός 23χρονου.
Αμα είναι να πουλήσουμε τον αντικαταστάτη τον βρίσκουμε αμέσως...
paokovios1974 έγραψε:Αχαμπαροι η Ανίκανοι.
ΑΧΑΜΠΑΡΟΙ η ΑΝΙΚΑΝΟΙ

Αν έρθει ο Πέλκας θα έρθει μεσο-εβδομάδα το πολύ σ/κ

Οι άλλοι τους ρώτησες αν θέλουν να έρθουν και αν τους δίνουν οι ομάδες τους; Από ότι φαίνεται ζητάνε πολλά ειδικά για τον Καρασκαλ. Ο Οζντόεφ δεν θέλει να έρθει από όσο λένε στην Ελλάδα για αυτό και δεν ήρθε μέχρι τώρα και γράφουν οι αρδ το κοντό τους και το μακρύ τους.
Όσο αφορά για Kotarski/Narey/Κωνσταντέλια τι είναι Football Manager; Ας έρθει λογική πρόταση και θα το μάθουμε προέχει τα παιχνίδια με την Beitar προς το παρόν δεν κοιτάνε για τα Μεταγραφικά από όσο φαίνεται.
- paokovios1974
Έτσι έτσι.
Προέχει η Μπειταρ.
Αν περάσουμε έχει ο Θεός.
Εν τω μεταξύ έκαναν ότι μπορούσαν για να διασφαλίσουν τις πιθανότητες μας για πρόκριση.
Ο Σβαμπ και ο Τσιγγαρας μπαίνουν σε κρύογονικές συσκευές για να διατηρούν υγιή τα κύτταρα τους.
Φυσικά και ένας αγιασμός θα ήταν καλοδεχούμενος γιατί αν για παράδειγμα ο Σβαμπ αρχίσει να πιάνει τους προσαγωγούς του εκεί στο 55 μόνο ο Θεός ξέρει ποιος θα μπει αλλαγή.
Φοβερός σχεδιασμός όντως.
Πάμε και όπου βγει
Προέχει η Μπειταρ.
Εν τω μεταξύ έκαναν ότι μπορούσαν για να διασφαλίσουν τις πιθανότητες μας για πρόκριση.
Ο Σβαμπ και ο Τσιγγαρας μπαίνουν σε κρύογονικές συσκευές για να διατηρούν υγιή τα κύτταρα τους.
Φυσικά και ένας αγιασμός θα ήταν καλοδεχούμενος γιατί αν για παράδειγμα ο Σβαμπ αρχίσει να πιάνει τους προσαγωγούς του εκεί στο 55 μόνο ο Θεός ξέρει ποιος θα μπει αλλαγή.
Πάμε και όπου βγει
Πελκας θα περιμενει την σουπερ προταση μεχρι 31/8,μετα θα θυμηθεί οτι ειναι ΠΑΟΚ απο μικρο παιδι και θα έρθει
Όχι, ηταν το ματς που μ εκανε ΠΑΟΚτση και ηταν το 1983. Ο Πφαφ σκοραρε το τελευταιο πεναλτι. Η λεπτομερεια που δεν αναφερθηκε είναι ότι εκτος των 2 επαναληψεων που εδωσε ο ρεφ μεχρι να το φαει ο Φούρτουλα, έδωσε και 1 στον Πφαφ υπερ μας δηλαδή, νομίζω μετά.theo G4 έγραψε: Το παιχνίδι με την Μπάγιερν ήταν μέσα 70ς .
Ρε παιδιά ο ζαν μαρι πφαφ είναι την δεκαετία του 80
άλλος ήταν τότε.
Μάλλον τον μπερδεύετε με τον Πρεντόν επίσης Βέλγος διεθνής και καλύτερος του κόσμου,
που τον παίξαμε με την Μαλίν ,
0 - 1 μέσα στο Μένχελεν !
Μαγκτί πάσα, σέντρα Λεοντιάδης και το γκολ στο 87΄Μπορμπόκης .
Από εκεί είχα την φανέλα του δικού μας κίπερ Γκάμπριτς ,
ωραία χρόνια !!!!!!!!!
συγνώμη για το off topic , είναι και αργά νέα δεν έχει μ@ματα !
Καλυνήχτα.
Μακάρι η αναφορά αυτή να συνδυαστεί με μεταγραφή του Κοτ στην Μπαγερν με 10+ εκ. Πιστεύω με 3 εκ. παιρνεις ισως κ καλύτερο και με τα υπόλοιπα παιρνουμε 2 χαφ χωρις να πουλησουμε καποιον αλλον
Η διαδικασία των πέναλτι: Κωστίκος 0-1, Αουγκεντάλερ 1-1, Χρ. Δημόπουλος 1-2, Ντ. Χένες απέκρουσε ο Φούρτουλα, Σκαρτάδος 1-3, Κράους 2-3, Βασιλάκος 2-4, Νάχτβαϊχ 3-4, Δαμανάκης απέκρουσε ο Πφαφ, Λέρμπι 4-4, Αλαβάντας 4-5, Ντελ Χάιε 5-5, Αλεξανδρίδης 5-6, Ντιρνμπέργκερ 6-6, Ψαρράς 6-7, Μ. Ρουμενίγκε 7-7, Μπανιώτης 7-8, Πφλίγκλερ 8-8, Μαλιούφας απέκρουσε ο Πφαφ, Πφαφ 9-8Rexaris έγραψε:Εκτός τόπικ αλλά για να διαφωτίσω ο Φουρτούλα απέκρουσε το πρώτο τους πέναλτι κάναμε το 1-0, κάναμε το 2-0 και ήταν η σειρά τους, απέκρουσε ΚΑΘΑΡΑ το δεύτερο πέναλτι κι το αρχίδι έδωσε επανάληψη. Ο Φουρτούλα απέκρουσε και την επανάληψη αλλά αυτή τη φορά κουνήθηκε πράγματι νωρίς και δόθηκε πάλι επανάληψη και οι γερμανοί με την τρίτη προσπάθεια κατόρθωσαν να μειώσουν σε 2-1.
- black_star_ninja
Αυτο ειναι κακο; Αν ο γιος σου ηταν 30 και πηγαινε για ενα απο τα τελευταια συμβολαια, θα του ελεγες πηγαινε στον ΠΑΟΚ ακομα και σου δωσουν λιγοτερα; Εγω παντως στο παιδι μου λεω, αν ασχοληθει επαγγελματικα τελικα με το ποδοσφαιρο, οσο πιο μακρια φυγει απο Ελλαδα και οσο πιο γρηγορα, τοσο πιο ευτυχισμενος θα ειναι..Elkar80 έγραψε:Πελκας θα περιμενει την σουπερ προταση μεχρι 31/8,μετα θα θυμηθεί οτι ειναι ΠΑΟΚ απο μικρο παιδι και θα έρθει
- black_star_ninja
Δε συμφωνω μαζι σου. Φανταζομαι το ξερεις οτι Σβαμπ και Τσιγγαρας θα επρεπε να ειναι αρκετοι για να περασουμε τη Μπειταρ. Επισης φανταζομαι συμφωνεις μαζι μου οτι ακομα και Οζντοεφ να παιρναμε, θα μπορουσε να εχει ενα τραβηγμα στους προσαγωγους στο ζεσταμα. Δε φταιει η διοικηση που ο Αουγκουστο πηρε κοκκινη και ο Φελιπε ειναι τραυματιας. Αν εφερναν γρηγορα ενα μετριο χαφ (στοιχημα) τυπου Φελιπε θα ειμασταν ικανοποιημενοι; Αν πληρωναν ενα ποσο στην ομαδα του Οζντοεφ (δεν εχω ιδεα καν τι χρηματα μπορει να ζητησαν) θα ειμασταν ικανοποιημενοι ή θα λεγαμε οτι τρωνε τα χρηματα του προεδρου οι κηφηνες της διοικησης και τα δινουν σε μανατζερς χτιζοντας την καριερα τους;paokovios1974 έγραψε:Έτσι έτσι.
Προέχει η Μπειταρ.
Πάμε και όπου βγει
Ειδα οτι ο Νταντας ειχε πολλες δυνατοτητες αλλα και πολλα μειονεκτηματα στο παιχνιδι του. Μαλιστα μπορω να σου πω οτι ο Τσιγγαρας επι Παμπλο μου αρεσε περισσοτερο απο Νταντας επι Ραζβαν.. Αρα εχουμε 4 χαφ. Μας λειπει ενας καλος. Αν φυγει καποιος απο τους 4 τοτε θα πρεπει να ερθει και αλλος.